Máris felrakom én is, s megnézem hogy milyen. Akkuidőben van javulás, vagy semmi újítás?
Szóval:
mattc 1.7-esével elvoltam, de volt néhány dolog, amit vártam, hogy kijavítgat. Ez egyelőre nem történt meg, így hát csendben hűtlenkedtem...Őt meghagytam a "fő-kártyámon", és mások főzeteit futtattam a tartalék kártyáimon. Meg kell mondanom, nekem a desire-felület tetszik a legjobban, de ebből nem igen találtam másikat, ami jól működne.
Ekkor dobta be mdeejay a főzetét, amit figyelgettem és próbálgattam.
Közel voltam néhányszor ahhoz, hogy elvessem, mert úgy dobott ki változatokat, hogy alapvető dolgok (wifi) nem működtek benne.
1 nap alatt termelt vagy 5 variációt ilyen-olyan, de egyre kevesebb hibával.
A fórumot követtem és egyszer csak a 326-os hozzászólásban valaki bedobott egy 1.6beta variációt:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginNo ezt letöltöttem és installáltam és most nekem ez fut tegnap óta.
Nem sokkal ezután a hozzászólás után került ki a 2.0-ás verzió, mdeejay töltötte fel.
Mivel nekem az 1.6beta teljesen jól fut, nem cseréltem ki. Igazából nem tudom, de lehet, hogy egy és ugyanaz a két rom.
Tehát az 1.6beta nálam az eddigi legjobb üzemidőt hozza.
Én nem variálok a procival és mivel nagy adatcsomagom van, így állandó adatkapcsolat van, szinkronizálok egy gmail fiókkal. Ma reggel 7-kor jött le a töltőről, volt néhány telefon, internetezgetés, bemutattam egy barátomnak, mit tud az android a HD2-n, volt kikapcs és winmo-zás után visszakapcsolás és most 58%-on állok! Magam is alig hiszem!
Simán és akadás mentesen fut.
Az xda-t figyelve vannak, akiknek akadásaik vannak vele, de ezek szerintem a winmo-s főzetek miatt jelentkeznek. Nekem az alábbi rommal gond nélkül fut.
Qadrant advanced eredmény: 1331
Hát most ennyi.
Szeszo, próbáld ki, mert lehet belőle egy újabb cikk is!