2024, 12 23, 21:36:26

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726850 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető k5.20

Re: Android a HD2-re
« Reply #500 Dátum: 2010, 09 01, 21:04:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Most raktam fel, mint azt első mondatban is jelezve volt, tele van hibával, és egy próba azaz betekintést nyújt az Android világába. Találkoztam a hibákkal is. Sokat fagyott, nem volt Twitter kapcsolat. Ez még nem használható! Reméljük a napokban hamarosan javítva lesz ez!!

Engedd meg, hogy cáfoljalak... amikor linkeltem, én akkor le is töltöttem. Nekem nincs fagyás egyáltalán, a "tele van hibákkal" pedig egyelőre nem jelentkezett nálam...hol keressem? Twitter-t nem használok, de az 1.7-es nálam jól működik.
Ma reggel 06.30 óta 100%-ról 20%-ra esett a töltés, minden óvintézkedés alkalmazása nélkül, rendes napi használat mellett.
Lehet persze ennek az is az oka, hogy az előző változatot én mindig teljesen letakarítom - az általam korábban mellékelt progival - a kártyáról, s úgy megy fel az új.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető mccsibe

• Navigáció / Navigation: Co-Pilot Live 8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: windows mobile 6.5
« Reply #501 Dátum: 2010, 09 01, 21:11:38 »
Nagyon kéne a segítség!Én nem rég vettem meg a hd2-met és még semmit sem frissítettem rajta csak egy két játékot raktam rá.Valaki leirná nekem lépésről lépésre hogy hogyan telepítsem fel rá az androidot.Előre is köszönöm.

Nem elérhető k5.20

« Reply #502 Dátum: 2010, 09 01, 21:26:49 »
Nagyon kéne a segítség!Én nem rég vettem meg a hd2-met és még semmit sem frissítettem rajta csak egy két játékot raktam rá.Valaki leirná nekem lépésről lépésre hogy hogyan telepítsem fel rá az androidot.Előre is köszönöm.

Tanácsom: ha ez az első pda a kezedben, akkor először ismerkedj meg a winmo világával és azon belül is a fogalmakkal, mert csak úgy fogsz eligazodni.
HSPL, romfrissítés - esetleg főzött rom - rádiófrissítés - ezeken mind át kell esni, majd jöhet az android. A fórumban mindent megtalálsz, de olvasgatni és kutakodni kell kicsit...aki alázatos és nem adja fel, annak jutalma egy erős, két operációs rendszert futtatni képes készülék!
Félre ne érts: akik ott voltak éppen a dolgok születésénél, azok valóban elmondhatják, de ez egy hosszú történet, amit inkább leírtak ott és akkor...nem hiszem, hogy bárki leírja neked lépésenként újra.

Nem elérhető whanklee

• Nem: Férfi
    • BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #503 Dátum: 2010, 09 01, 21:33:49 »
vagy egyszerűen minden fájlt lecserélsz kivéve a data.img-t... (az úgysincs benne az újban mert mindig elő bootkor jön létre ha nem létezik)

Jól érzem, hogy így minden wifi, gmail, facebook, twitter beállítás is megmarad igaz? Mert ha igen, akkor így ezzel lehet orvosolni a 1.7-es hibát.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #504 Dátum: 2010, 09 01, 21:45:46 »
Sajnos egészen mostanáig semmi időm sem volt, de most végre neki tudtam állni telepíteni és tesztelgetni a HyperDroid-ot, és az első benyomásaim alapján egy kiváló build született meg a személyében.

Túl sokban nem különbözik a Sense-szel felszerelt release-ktől, viszont észrevételeim szerint még az 1.6b-nél is gyorsabb (!), a bootolási idő nagyjából azonos, és szinte minden működik rajta - a programok, a vezetéknélküli hálózatok, stb.
A billentyűzete mondjuk számomra egy kicsit furcsa a Matt-féle buildekben található (szabvány) HTC-s Android billentyűzet után, de szokható. A felbontás először nagyon furcsa volt, de két kattintás és be lehet állítani egy normálisabbat.

Market, kamera (5MP már aktiválva van), built-in programok, Wi-Fi, 3G - nagyjából minden stimmel és működik is - a GPS-t most tesztelem, elsőre csak nagyon lassan talál holdat, de utána meggyorsul egy kicsit - bár közel nem olyan gyors, mint például a Windows alatt. Wi-Fi router-t nem próbáltam.

Mindenesetre aki ki szeretne próbálni valami újat, és a normál Sense-es Androidoktól kicsit különböző buildet, annak bátran ajánlhatom a HyperDroid-ot - különleges, és nagyon gyors portolás, nekem elnyerte a tetszésemet!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #505 Dátum: 2010, 09 01, 23:44:12 »
Jól érzem, hogy így minden wifi, gmail, facebook, twitter beállítás is megmarad igaz? Mert ha igen, akkor így ezzel lehet orvosolni a 1.7-es hibát.
A twitter probléma megmaradt ennek ellenére is.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #506 Dátum: 2010, 09 02, 00:09:01 »
A twitter probléma megmaradt ennek ellenére is.

A Twitter szept. 1-től új beléptetési API-t használ. Persze ezt kb. egy éve lehet tudni, mégis megfeküdt egy csomó alkalmazás, pl. a Sense Twitter tab is.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #507 Dátum: 2010, 09 02, 00:15:27 »
A Twitter szept. 1-től új beléptetési API-t használ. Persze ezt kb. egy éve lehet tudni, mégis megfeküdt egy csomó alkalmazás, pl. a Sense Twitter tab is.
Akkor ezért kaptam egy Twitter linket, magyarázatul a problémára, az XDA-tól. Délutánra mentem melózni, így nem volt időm elolvasni ;).

Nem elérhető dtiborz

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: XXDME6/XEH
« Reply #508 Dátum: 2010, 09 02, 06:14:50 »
Sziasztok! Feltettem az 1.7-es mattc-t, nagyon jó, nagyon teccik. Kipróbáltam volna a HyperDroidot is, de az nem települt végig. Kérdés: ha kicserélem a fájlokat (ahogy korábban szó volt róla), és csak a data.img-et hagyom meg, működni fog?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #509 Dátum: 2010, 09 02, 08:55:25 »
Akkor ezért kaptam egy Twitter linket, magyarázatul a problémára, az XDA-tól. Délutánra mentem melózni, így nem volt időm elolvasni ;).

Állítólag a Twitter javította, ami bizonyára a régi azonosítás ideiglenes engedélyezését jelenti, amíg a HTC frissíti.

Nem elérhető mccsibe

• Navigáció / Navigation: Co-Pilot Live 8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: windows mobile 6.5
« Reply #510 Dátum: 2010, 09 02, 15:26:28 »
Hát köszi de winmo világával tisztában vok.Csak amikor rápakolom az androidot a hd2-re,és elinditom a CLRCAD-ot akkor semmit nem csinál és ha  a HARET-et akkor meg elindul és egyszer csak eltünik szép lassan és semmi.Ez a problémámm és arra godoltam hogy valami részletet hagytam ki.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #511 Dátum: 2010, 09 02, 15:33:28 »
Hát köszi de winmo világával tisztában vok.Csak amikor rápakolom az androidot a hd2-re,és elinditom a CLRCAD-ot akkor semmit nem csinál és ha  a HARET-et akkor meg elindul és egyszer csak eltünik szép lassan és semmi.Ez a problémámm és arra godoltam hogy valami részletet hagytam ki.

Ha rendesen kitöltötted volna a ROM (+ rádió) mezőt az adataidnál, talán már meg is oldottuk volna a problémát...

Nem elérhető whanklee

« Reply #512 Dátum: 2010, 09 02, 15:55:05 »
Állítólag a Twitter javította, ami bizonyára a régi azonosítás ideiglenes engedélyezését jelenti, amíg a HTC frissíti.

Mindjárt fel is rakom akkor az új Android-ot. A mai naptól működik újra az engedélyezés hatására?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #513 Dátum: 2010, 09 02, 15:59:55 »
Mindjárt fel is rakom akkor az új Android-ot. A mai naptól működik újra az engedélyezés hatására?

Nem tudom, Android alatt mi a helyzet, a HTC Peep nevű szolgáltatást oldották meg (más progikkal együtt).

Nem elérhető whanklee

« Reply #514 Dátum: 2010, 09 02, 16:57:35 »
Nem tudom, Android alatt mi a helyzet, a HTC Peep nevű szolgáltatást oldották meg (más progikkal együtt).

Nekem nem megy a Twitter sajnos. Most néztem Windows Phone alatt, és ott sem. Próbálná letölteni a tweeteket, de ezt kapom válasznak: "The account was forbidden to access the twitter server!"

Valakinek van tippje, hogy hogyan lehet újra elérni az oldalt?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #515 Dátum: 2010, 09 02, 17:36:19 »
Nekem nem megy a Twitter sajnos. Most néztem Windows Phone alatt, és ott sem. Próbálná letölteni a tweeteket, de ezt kapom válasznak: "The account was forbidden to access the twitter server!"

Valakinek van tippje, hogy hogyan lehet újra elérni az oldalt?

Ha mégse engedi be ideiglenesen a Twitter ezeket a progikat, akkor sehogy. Majd ha a HTC frissíti a hozzáférés módját. Az a vicces, hogy nagyon régóta lehet tudni, hogy augusztus 31-től váltanak, a HTC mégse lépett semmit. Bár megszokhattuk már...

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #516 Dátum: 2010, 09 02, 23:01:56 »
Az android még annyira sem támogatja a magyar nyelvet mint a winmo. Csak akkor lehet magyarítani ha valaki neki áll és megcsinálja amúgy nem lehetetlen az Acer S100-ra én is megcsináltam.

Koszonom, de ezt nem ertem, hiszen az android gyari telefonjaiban szinte az osszesben benne van a magyar nyelv (X10,nexus stb stb) azert esetleg tudsz segiteni, hogy alljak neki?

masik kerdesem, esetleg rom fozesben tudsz segiteni?Szeretnek neki allni, kiprobalni, akar android buildet akar WM-t,  nem csinaltam meg, de nem vagyok analfabeta programozasban.

Elore is Koszonom szepen.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető samgar

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #517 Dátum: 2010, 09 02, 23:26:01 »
Az új 1.7-es verziót úgy is hívhatjuk, mint a lefagyás királya.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #518 Dátum: 2010, 09 03, 01:43:54 »
Koszonom, de ezt nem ertem, hiszen az android gyari telefonjaiban szinte az osszesben benne van a magyar nyelv (X10,nexus stb stb) azert esetleg tudsz segiteni, hogy alljak neki?

masik kerdesem, esetleg rom fozesben tudsz segiteni?Szeretnek neki allni, kiprobalni, akar android buildet akar WM-t,  nem csinaltam meg, de nem vagyok analfabeta programozasban.

Elore is Koszonom szepen.
ja,barátnőm x10 mini pro-jában is van magyar nyelv,pedig az svéd szolgáltatós telefon

Nem elérhető samgar

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #519 Dátum: 2010, 09 03, 08:25:51 »
Üdvök!

Az 1.7-en már javították az internet elérést? Mert egyelőre csak wifin működik, illetve ott is error, mindig újra bekell kapcsolnom. De a trémobilos net az nem működik sajnos.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #520 Dátum: 2010, 09 03, 08:27:45 »
sziasztok.valaki ezt a buildet is kipróbálhatná

Nem elérhető epyc

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD 3.6.7
« Reply #521 Dátum: 2010, 09 03, 08:49:30 »
Én most az 1.7-es mattc-t próbáltam, de egy dolgot leszámítva nagyon tetszett. Ez pedig az akksi merítése. Feltettem a setCPU progit, ami üresjáratban 200valamennyi mhz-en hajtja a processzort, de így is megdöbbenve tapasztaltam, hogy az este feltöltött, éjszakára magára hagyott készülék töltöttsége 30% környékére esett. A gyári winmo-val ilyen sose történt. Max 1-2% töltöttség tűnt el reggelre.

Nem elérhető k5.20

« Reply #522 Dátum: 2010, 09 03, 08:52:24 »
Üdvök!

Az 1.7-en már javították az internet elérést? Mert egyelőre csak wifin működik, illetve ott is error, mindig újra bekell kapcsolnom. De a trémobilos net az nem működik sajnos.

A hiba az Ön készülékében van.

Nálam hasít ezerrel - T-Mob.
wifi-t nem próbáltam, mert nagy adatcsomagra vagyok előfizetve.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #523 Dátum: 2010, 09 03, 09:34:19 »
Üdvök!

Megy az csak lehet hogy nem a megfelelő buildet szedted le!
Nálam You are not allowed to view links. Register or Login megy rendesen a net !

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #524 Dátum: 2010, 09 03, 10:57:42 »
Megy az csak lehet hogy nem a megfelelő buildet szedted le!
Nálam You are not allowed to view links. Register or Login megy rendesen a net !
Az én esetemben is csak ezzel működik jól.