Sajnos egészen mostanáig semmi időm sem volt, de most végre neki tudtam állni telepíteni és tesztelgetni a HyperDroid-ot, és az első benyomásaim alapján egy kiváló build született meg a személyében.
Túl sokban nem különbözik a Sense-szel felszerelt release-ktől, viszont észrevételeim szerint még az 1.6b-nél is gyorsabb (!), a bootolási idő nagyjából azonos, és szinte minden működik rajta - a programok, a vezetéknélküli hálózatok, stb.
A billentyűzete mondjuk számomra egy kicsit furcsa a Matt-féle buildekben található (szabvány) HTC-s Android billentyűzet után, de szokható. A felbontás először nagyon furcsa volt, de két kattintás és be lehet állítani egy normálisabbat.
Market, kamera (5MP már aktiválva van), built-in programok, Wi-Fi, 3G - nagyjából minden stimmel és működik is - a GPS-t most tesztelem, elsőre csak nagyon lassan talál holdat, de utána meggyorsul egy kicsit - bár közel nem olyan gyors, mint például a Windows alatt. Wi-Fi router-t nem próbáltam.
Mindenesetre aki ki szeretne próbálni valami újat, és a normál Sense-es Androidoktól kicsit különböző buildet, annak bátran ajánlhatom a HyperDroid-ot - különleges, és nagyon gyors portolás, nekem elnyerte a tetszésemet!