Egyszerű a válasz, néhány apróság kivételével szinte minden jól működik a jelenlegi Android változatokban. Ilyen hardver, és összeszerelési minőség, nagy képernyő mellett minek váltanék, ez egy tökéletes vas. Attól függően éppen mi a feladat, választom meg az éppen jobbik oprendszert. Egy gombnyomás és már indul is a választott rendszer. Hol van még egy ilyen lehetősége manapság a PDA tulajok között? Amit itt látsz, az nem szenvedés, hanem már a finomhangolása az Android rendszernek .
Ezzel én is ugyanígy vagyok, tökéletesen egyetértek szeszo-val. Régebben, amikor még gyerekcipőben járt a dolog, rengeteg build-et próbáltam ki, szinte naponta váltogattam a lehetőségek közül. Aztán a sorozatos fagyásokkal, hibákkal és lassulásokkal szép lassan elfelejtettem az Androidot, én is úgy éreztem, hogy "(egyelőre) minek szenvedjek vele".
Aztán jöttek ki az újabbnál újabb és jobbnál jobb release-ek, míg végül az én szemem is megakadt az 1.6b-s rendszeren - amiről erős túlzás azt állítani, hogy szenvedés a használata és a vele töltött idő.
Volt már szerencsém valódi Androidos HTC-khez is, viszont az eddigi legújabb és szvsz legjobb, Matt-féle 1.6b-s rendszerrel a HD2 bőven hozza, sőt, a "dizájör" kivételével még felül is múlja sebességben azon készülékek szintjét (gondolok itt a Wildfire-re vagy a Legend-re), de a Desire-nél sem lassabb semmivel.
Ám ami számomra a legfontosabb, s ami miatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom és használom a rendszert, az a jobbnál jobb alkalmazások tömkelege. Tudom, hogy WM-re is létezik rengeteg jó és hasznos alkalmazás, de azért a legtöbb nem hozza az Androidosok szintjét - ráadásul elérni is könnyebb őket, hiszen egy kattintás a Market.
Lehet, hogy (még) nincs annyi droidos program, mint amennyi szifonra van, de több elemző szerint is rövidesen eléri, sőt át is lépi a számuk az iOS-re készültekét, a színvonaluk pedig közel ugyanolyan jó, a játékokat kivéve.
Tehát: ha van egy gyümölcsöző lehetőség, miért ne használnánk ki?