2024, 12 19, 10:19:18

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726533 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
Re: Android a HD2-re
« Reply #425 Dátum: 2010, 08 28, 22:42:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a SetCPU hogy működik? Letöltöttem, telepítettem, fut, autodetektálta az órajeleket, és ondemand scalinggal megy. Innentől kész, vagy kell még valamit csinálnom?
Profilokat adhatsz meg, hogy mit tegyen pl. akkor amikor alacsony az akku feszültség, avagy, amikor kikapcsolod a képernyőt akkor vegye le az órajelet pl. 245MHz-re. Rengeteg lehetőség van a beállítására. Az XDA-n ott a honlapja, és onnan sokat lehet tanulni:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #426 Dátum: 2010, 08 28, 22:46:11 »
Talán mert semmi értelme nincs, ugyanis csupa olyan paramétertől függ, amit a program a jövőben nem láthat. Magyarul parasztvakítás. Badára van, de csak jókat szoktam mosolyogni a jóslatain.
Androidra biztosan van ember élettartam becslő progi is, és te el is hiszed, hogy még 96 év. :p

Ha el nem is hiszem, de örülnék neki!  :D Igazából nem is csak a becslések miatt töltöttem le, hanem mert méri a hőmérsékletet, valamint a bal felső sarokba kihelyez egy % alapú mutatót, illetve mutatja azt is, hogy milyen  bekapcsolt funckiók (pl. Wi-Fi, Bluetooth vagy más adatkapcsolat) vesznek le energiát az akkuról. A kommentekben olvastam róla, hogy néha egész pontos... bár ahogy mondtad is, sok mindentől függ a merülés mértéke.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #427 Dátum: 2010, 08 29, 12:26:12 »
Úgy tűnik helyre jött a Market, már lehet töltögetni ezerrel!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #428 Dátum: 2010, 08 29, 20:10:49 »
Úgy tűnik helyre jött a Market, már lehet töltögetni ezerrel!

Igazolva. Bár reggel korán szórakozott még a Google Maps Update telepítésével, de azóta nem észleltem hasonló problémákat, csak egy-két belassulást.

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #429 Dátum: 2010, 08 29, 22:58:48 »
Így van. Reggel, körül belül 12 óráig én is érzékeltem hogy nem volt mindig zökkenőmentes, de délutánra már teljesen helyre állt minden!

Nem elérhető k5.20

« Reply #430 Dátum: 2010, 08 30, 09:09:25 »
Üdv,
kérdésem volna, tapasztalt-e valaki ilyesmit:
Android alatt nem tölt fel a készülék csak 92%-ig. Aztán meg gyorsan is merül...
Úgy emlékszem, nem volt ez így, de valamit feltelepíthettem talán, ami bekavar...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #431 Dátum: 2010, 08 30, 09:21:12 »
megjelent egy új build.jó lenne ha valaki kitundá próbálni és megírni a tapasztalatait

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #432 Dátum: 2010, 08 30, 10:09:53 »
Tud valaki egyszerű megoldást arra, hogy a senseben a névjegyeknél a vezetéknév kerüljön első helyre?
A sense nélküli androidban van ilyen beállítás, a senseben viszont nem találom. A névjegyek beállításánál a senseben is van ilyen opció, de minden névjegyhez külön-külön kellene beállítani. Valakinek van valami jó ötlete erre?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #433 Dátum: 2010, 08 30, 10:24:37 »
Üdv,
kérdésem volna, tapasztalt-e valaki ilyesmit:
Android alatt nem tölt fel a készülék csak 92%-ig. Aztán meg gyorsan is merül...
Úgy emlékszem, nem volt ez így, de valamit feltelepíthettem talán, ami bekavar...

Nálam 98% ig tölti fel, és a led sem vált át zöldre, merülni nem merül gyorsabban mint szokott. Pár napja még normális volt, én is keresem hogy melyik program okozhatja. >:(

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #434 Dátum: 2010, 08 30, 10:31:25 »
Nálam 98% ig tölti fel, és a led sem vált át zöldre, merülni nem merül gyorsabban mint szokott. Pár napja még normális volt, én is keresem hogy melyik program okozhatja. >:(
Ma reggel én is így jártam, nem jelzett a zöld LED >:(.

Nem elérhető k5.20

« Reply #435 Dátum: 2010, 08 30, 10:32:19 »

Érdekesség: átbootoltam wm-re, ahol néhány perc töltikélés után 100%-ot mutat...
Valószínűleg, valami kalibrációs hiba lehet az android alatt, tehát az akku ott is 100%-os, csak nem azt mutatja... a led nálam is narancs marad.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #436 Dátum: 2010, 08 30, 10:34:47 »
Érdekesség: átbootoltam wm-re, ahol néhány perc töltikélés után 100%-ot mutat...
Valószínűleg, valami kalibrációs hiba lehet az android alatt, tehát az akku ott is 100%-os, csak nem azt mutatja... a led nálam is narancs marad.
Azt gondolom a 98%-nak nincs jelentősége, inkább az a kérdés, hogy maga a hardver lekapcsolja-e túlmelegedésnél a töltést? Az is lehet, hogy a csak a LED-es visszajelzés nem működik. Nem tapasztaltam, hogy egész éjszakai töltés után meleg lenne a hátlapja.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #437 Dátum: 2010, 08 30, 10:37:11 »
Érdekes, de nálam is most jött be a töltés probléma. Nekem 85%nál áll meg. WM alatt meg folytatja és zöldre vált. Utoljára a SetCPU települt..

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #438 Dátum: 2010, 08 30, 11:53:03 »
Azt gondolom a 98%-nak nincs jelentősége, inkább az a kérdés, hogy maga a hardver lekapcsolja-e túlmelegedésnél a töltést? Az is lehet, hogy a csak a LED-es visszajelzés nem működik. Nem tapasztaltam, hogy egész éjszakai töltés után meleg lenne a hátlapja.

Egész éjszakai töltés után sem meleg a hátulja, tehát lekapcsolja a töltést. Ezzel nincs is gond, csak pár napja még visszajelzett a led is és 100%-ot jelzett a töltöttség.

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #439 Dátum: 2010, 08 30, 12:59:38 »
akiknek nem működik a töltésjelzés azoknak nincs fent a batterylife vagy esetleg nem telepített más akksival összefüggő programot?

Nem elérhető epyc

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD 3.6.7
« Reply #440 Dátum: 2010, 08 30, 14:51:59 »
Egy kis segítség kellene! Próbálnám a címoldalon lévő Android rendszert felküzdeni a telefonra, de nem akar elindulni. Konkrétan erről a verzióról lenne szó: You are not allowed to view links. Register or Login

Először próbáltam úgy, hogy az eddig használt 8GB-os memóriakártyáról indítottam (ami mellett ott voltak a zenéim, filmjeim, stb.), de csak elsötétedett a képernyő és nem történt semmi. Utána átraktam az egészet egy full üres, 4 GB-os kártyára, így az Android könyvtár mellett most nincs semmi, de így is csak a sötét képernyő fogad. Mi lehet a gond? Kell neki esetleg egy főzött rom? Mert nekem jelenleg a gyári van még fenn, aminek a paraméterei ezek:
Manila: 2.5.19211629.0
ROM: 1.66.479.2
Radio: 2.07.51.22_2

Köszönet előre!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #441 Dátum: 2010, 08 30, 15:22:50 »
Egy kis segítség kellene! Próbálnám a címoldalon lévő Android rendszert felküzdeni a telefonra, de nem akar elindulni. Konkrétan erről a verzióról lenne szó: You are not allowed to view links. Register or Login

Először próbáltam úgy, hogy az eddig használt 8GB-os memóriakártyáról indítottam (ami mellett ott voltak a zenéim, filmjeim, stb.), de csak elsötétedett a képernyő és nem történt semmi. Utána átraktam az egészet egy full üres, 4 GB-os kártyára, így az Android könyvtár mellett most nincs semmi, de így is csak a sötét képernyő fogad. Mi lehet a gond? Kell neki esetleg egy főzött rom? Mert nekem jelenleg a gyári van még fenn, aminek a paraméterei ezek:

Köszönet előre!

Igen, sajnos az Android buildek futtatásához mindenképp szükséges egy főzött ROM, de magában az sem elég - HSPL-nek és egy megfelelő verziójú rádiónak is kell lennie a készüléken! (Apa HD2-jére alapozva mondom ezt, mert az ő gépén is volt egy főzött ROM, de nem volt felrakva a HSPL és a radio verzió is régi volt már, s emiatt az Android nem volt hajlandó elindulni - elkezdte kilistázni a fehér szöveget, majd elsötétült és lefagyott. Onnantól pedig csak manuális SR segített...)

Nem elérhető epyc

« Reply #442 Dátum: 2010, 08 30, 15:36:37 »

Igen, sajnos az Android buildek futtatásához mindenképp szükséges egy főzött ROM, de magában az sem elég - HSPL-nek és egy megfelelő verziójú rádiónak is kell lennie a készüléken! (Apa HD2-jére alapozva mondom ezt, mert az ő gépén is volt egy főzött ROM, de nem volt felrakva a HSPL és a radio verzió is régi volt már, s emiatt az Android nem volt hajlandó elindulni - elkezdte kilistázni a fehér szöveget, majd elsötétült és lefagyott. Onnantól pedig csak manuális SR segített...)

Köszönöm a gyors választ! Már egy ideje foglalkoztat a főzött rom telepítése, most lehet meg is lépem :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #443 Dátum: 2010, 08 30, 15:42:26 »
Köszönöm a gyors választ! Már egy ideje foglalkoztat a főzött rom telepítése, most lehet meg is lépem :)

Rendben, szerintem mindenképp próbálkozz meg vele!  ;) Nekem például sokkal jobban bejöttek / bejönnek a főzött ROM-ok, de sokan a gyárira esküsznek bizonyos alkalmazások használhatósága miatt, viszont az tény, hogy az Android csak főzötten hajlandó elindulni!

Nem elérhető seep

• PDA: HTC HD2 +
  • PDA ROM: ChuckyDroid Rom, Radio:2.12.50
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=740963
« Reply #444 Dátum: 2010, 08 30, 16:00:42 »
En inkabb visszatertem a Shu8i fele Androidhoz, nekem sokkal responzivabbnak tunik mint a senses verzio. Es a touch lagra sem hajlamos.

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #445 Dátum: 2010, 08 30, 17:23:27 »

Szia!

HSPL-t és a legújabb Radio-t tedd fel és akkor elindul gyári rom alatt is az Android.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #446 Dátum: 2010, 08 30, 17:30:17 »
Szia!

HSPL-t és a legújabb Radio-t tedd fel és akkor elindul gyári rom alatt is az Android.

Igen, de csak az 1.66-os verzióval, a régebbivel (1.43) nem!

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #447 Dátum: 2010, 08 31, 00:09:05 »

Köszönet előre!

Valóban megy az 1.66-os gyári rommal, és pl. ezzel a Rádió ROM-mal:Leo_RADIO_2.12.50.02_2
Így elég a HSPL - rádió ROM frissítés- HSPL visszazárás ;).

Egy kis infó:

Nem elérhető epyc

« Reply #448 Dátum: 2010, 08 31, 07:56:51 »
Ah, köszönöm szépen! Jól jöttek ezek az info-k, bár most a HSPL-lel tettem fel próbaképpen pár főzött ROM-ot. Megpróbálom visszarakni az eredetit innen: You are not allowed to view links. Register or Login Volt egy gyári romom, amivel vissza akartam zárni a HSPL-t (rom kibont, RUU_Signed.nbh kiszed, kártyára átmásol, átnevez, kártya berak, boot loader és amikr telepítené, akkor kiírta, hogy Access Denied és nem is települt fel), de nem jött össze. Megpróbálom zárni a fentivel és ha mey, akkor HSPL megint, új rádió, majd visszazárom. De ez már másik topik témája ;)

Mindenesetre még egyszer nagy köszönet :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #449 Dátum: 2010, 08 31, 10:27:47 »
Várható hamarosan egy új változat:

"Yesterday, 06:56 PM

Just a quick preview for 1.7;

-Added Evo cam along with Nexus cam for user choice.
-Default sense wallpaper now work. Live and static.
-New base for better app/market stability.
-PPP and RMNET versions will be available without having to patch anything.
-More default APN some corrected including TMOUS.
-Root file system will allow easier updating in the future.
-One major surprise. It is a secret.

Should be out in a few hours.

Matt"