0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
szeszo,én nem tudom mit lehet, meg mit nem, de nálam 1 kártyán van minden. (8 GB Kingston)Igaz mostanában az androidot futtatom inkább, nem tudom vannak-e mellékhatások a winmo-n. Ha androidot cserélek, akkor van egy android takarító progi a winmo alatt, ami letöröl minden androidos fájlt a kártyáról, azt használom.Az androidot telepítéskor meg egy android nevű mappába másolom vagy bontom. Futás közben létrehoz mappákat a kártyán, de ezek nem zavarják a winmo-t. Intézőban látja a winmo-s fényképeket, beállítja a háttérképeket stb.Szóval én nem tapasztaltam ebből hátrányt.Ja és nem használok sense-t a winmo-n.
Igen ez is egy megoldás, de itt a takarító program segít. Működhet a dolog, de ha napi használatban váltogatod a két oprendszert, és mindkettőt szeretnéd megtartani stabil állapotban, akkor nem ajánlott. Az igazi az lenne, ha nem látná egymást a két rendszer, és nem kellene törölgetni semmit . Érdemes lenne közreadnod az androidos takarító progi linkjét, és akinek egy kártyája van az nyugodt szívvel használhatná.
Ime:You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi . Eddig nálam mindig összekavarodtak a dolgok, most nekifogok komolyabban kísérletezni az egykártyás üzemmóddal .
Ti észleltek az Android Market-ben hibát most? A délutáni órákban nem tudok semmit letölteni a Marketből sajnos. Most próbáltam újra rakni az Android-om, azt gondoltam valami hiba lehet benne, de sajnos a friss új rendszerben is fenn áll a hiba.Másnak is van hasonló gondja?
Igen,,most jó
Még most másolom vissza a régi rendszerem. De neked is rossz volt a nap folyamán? Mert ha nem, akkor valamiért nálam kell keresnem a problémát.
Nálam is rossz volt, illetve még most sem tökéletes
Én még mindig nem tudok letölteni. Szépen kikeresem mit szeretnék letölteni, kiírja hogy hamarosan indul a letöltés majd a folyamatjelzőn meg is jelenik és egy idő után eltűnik. A Market letöltőjében látom hogy aktív a letöltés, de nem telepíti.
Nem tudom hogy You are not allowed to view links. Register or Login ismered e, én innen szokok letölteni.
Eddig még nem ismertük, de már igen. Köszönjük szépen! Remélem holnapra helyre jön a Market!
Köszönöm / köszönjük a linket, ezt az oldalt még nem ismertem! Bár, mivel csak 2-3 napja használok komolyabban Androidot, nem is nagyon keresgéltem még Androidos programokkal foglalkozó oldalak után!
Ide bejelentkezel a gmail-es felhasználóddal, leszeded You are not allowed to view links. Register or Login, megkeresed azokat a programokat a honlapon amiket szeretnél telepíteni, rányomsz ez instalra, elindítod a telefonon a programot, majd Manager my apps, Sync whit AppBrain leszinkronizál és már látod is a kiválasztott programokat, lehet telepíteni!
Én csak annyit vettem észre, hogy kissé késve érkeztek meg a levelek, illetve hogy a webes felületre történő belépés nem volt mindig zökkenőmentes.Nagyon örülnék neki, ha nem szórakozna ennyit a Google ilyenekkel!
egy akkumulátor-üzemidőt becslő programot akartam feltelepíteni (olyat, amilyet Windows-ra egyszerűen lehetetlen találni )