2025, 01 13, 07:14:19

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728534 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető kabocax

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
Re: Android a HD2-re
« Reply #2625 Dátum: 2011, 01 21, 21:00:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
uraim!

önök szerint melyik a jelenleg elérhető leggyorsabb android rom (nand) amiben "minden" működik és lehetőleg "csupasz"!? azt se bánnám ha DHD alapú lenne! :)
Szerintem te You are not allowed to view links. Register or Login ezt keresed. Minden megy, kivéve az MMS állítólag, illetve a kiszedett widgeteket a megadott módszerrel nem mindenki (én sem) tudta visszatenni.

Nem elérhető geniusbatorg

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: A701,i900,i8000,HTC HD2
« Reply #2626 Dátum: 2011, 01 21, 21:01:01 »
Sziasztok! Azt iszem én kinyírtam a Leo-mat..  Bepróbálkoztam a MAGLDR 1.1 indításával, végigfutott, aztán kilépés után már nem indul. Illetve elindul ddig hogy a HTC zöld feliratot behozza, és kész. Sajna az usb-n sem ismeri fel a számítógép. Reset-en is túl vagyok. Valakinek van 5lete hogyan tudnám életre kelteni? szerviz?

« Reply #2627 Dátum: 2011, 01 21, 21:05:44 »
Banderas76 elnézést, a te írásodat másoltam be az enyém helyett.

« Reply #2628 Dátum: 2011, 01 21, 21:08:03 »
HELLP! A baj óriási, ma délelőtt a HD2 elővéve csak egy világos képernyőt látok, és semmi mást. Nos bootloaderbe sem tudok semmit feltenni ,eljut 1%-ig és error 270-ir ki. Android volt rajta és ekkor történt a baj. SEGITSETEK VALAMI 5LET ,kártyáról nemtudok bootolni? Ha visszaviszem gariba honnan tudják ellenőrízni hogy gyári rom vane rajta.

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #2629 Dátum: 2011, 01 21, 21:20:50 »
Banderas76 elnézést, a te írásodat másoltam be az enyém helyett.

...és akkor most 3 óránként bemásolod?

radio rom, hspl rendben?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Lasse

• Navigáció / Navigation: MIO A701
  • PDA: LG-P990 Optimus II G
  • PDA ROM: LGP990-V10d
« Reply #2630 Dátum: 2011, 01 21, 22:38:00 »
HELLP! A baj óriási, ma délelőtt a HD2 elővéve csak egy világos képernyőt látok, és semmi mást. Nos bootloaderbe sem tudok semmit feltenni ,eljut 1%-ig és error 270-ir ki. Android volt rajta és ekkor történt a baj. SEGITSETEK VALAMI 5LET ,kártyáról nemtudok bootolni? Ha visszaviszem gariba honnan tudják ellenőrízni hogy gyári rom vane rajta.
Szia! Ha  XP van a gépeden, akkor az activesync  fájl beállításaiból szedd ki az usb kapcsolatok pipát.
Ez után indítsd el bootloaderbe. Ellenőrizd a hspl-t. Ha fent van task29-et futtasd. Ha fel ment akkor a következő bootloaderes insítás után tegyél rá egy akár gyári, akár főzött romot a szokásoknak megfelelően.

« Reply #2631 Dátum: 2011, 01 21, 22:49:32 »
win7 van, és légyszi írd le mi az a task29?  nem vok profi:) sajnos ahogy az alábbi ábra is mutat rá.

Nem elérhető Lasse

• Navigáció / Navigation: MIO A701
  • PDA: LG-P990 Optimus II G
  • PDA ROM: LGP990-V10d
« Reply #2632 Dátum: 2011, 01 21, 22:59:43 »
win7 van, és légyszi írd le mi az a task29?  nem vok profi:) sajnos ahogy az alábbi ábra is mutat rá.
folytassuk  privibe  :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2633 Dátum: 2011, 01 22, 03:28:01 »
Sziasztok,

Lenne valaki olyan kedves összefoglalni (szerintem többeket érdekelne) hogy pontosan mi a ClockWork Recovery (CWR) / CW illetve ZIP-ROM.

Továbbá hogy ezek telepítésénél mire kell odafigyelni.

köszi

Roviden: Memoria kartyarol tudsz romot frissiteni amelyek tamogatjak mint pl Mdj gingerbreades cwm romja ami egy zip file letoltve. Annyi, hogy nem kell hozza szamitogep, semmivel sem nyujt tobbet vagy kevesebbet mint a mar megszokott flasheles.

A telepitesrol meg itt nezheto a video:

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #2634 Dátum: 2011, 01 22, 08:54:09 »
Hali! Vártam kb. 20percet, de nem indul. SD kártyáról nem lehet valahogyan indítani?

Nem elérhető k5.20

« Reply #2635 Dátum: 2011, 01 22, 10:38:51 »
Hali! Vártam kb. 20percet, de nem indul. SD kártyáról nem lehet valahogyan indítani?

Mindenek előtt: szerintem nem nyírtad ki!

Bootloaderbe be tudod tenni?
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Banderas76

« Reply #2636 Dátum: 2011, 01 22, 11:44:32 »
Azt hogyan kellene csinálnom? Annyira nem értek hozzá... Annyit csinál jelenleg hogy reset után elindul, megjelenik a HTC zöld felirat, és kész. Sajnos a számítógép nem találja, tehát USB kapcsolata sincs.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #2637 Dátum: 2011, 01 22, 11:59:52 »
Azt hogyan kellene csinálnom? Annyira nem értek hozzá... Annyit csinál jelenleg hogy reset után elindul, megjelenik a HTC zöld felirat, és kész. Sajnos a számítógép nem találja, tehát USB kapcsolata sincs.

Ezt általában akkor csinálja, ha régi, 51-es közepű rádióval próbálkozik valaki. Mind az Androidnak, mind a WP7-nek, de még a WinMo RAM bővítésnek is feltétele a friss, 50-es közepű rádió, ezért mindig azzal kell kezdeni a telepítéseket. Elég sokszor leírtuk már több topikban is...

Nem elérhető k5.20

« Reply #2638 Dátum: 2011, 01 22, 12:29:33 »

Hangerő LE és power. Megjelenik egy 3 színű képernyő, ekkor csatlakoztatod a számítógépre, alul meg kell jelennie egy "USB" feliratnak a "serial" helyett és:

elolvasod a rádió-csere, valamint a rom-csere alapvető tudnivalóit, mert csodálom, hogy belecsaptál ebbe az egészbe anélkül, hogy kicsit alapoztál volna előtte. Még nem késő!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2639 Dátum: 2011, 01 22, 12:35:11 »
[22 JAN] -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+][GRH78C][RMNET][Kernel: MDJ S10.4 OC]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777

-=DOWNLOAD v. 2.6 A2SD+ NAND=-

-=DOWNLOAD v. 2.6 A2SD+ NAND Clockwork Mod=-

Vajon erdemes az uj Android verzio miatt atallni? Egy verzioszam valtozas keves. Kellene tudni milyen ujdonsagok vannak benne. Esetleg valaki?
v. 2.6 NAND:
- Android 2.3.2 (GRH78C)
- See CM git: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #2640 Dátum: 2011, 01 22, 13:20:10 »
Vajon erdemes az uj Android verzio miatt atallni? Egy verzioszam valtozas keves. Kellene tudni milyen ujdonsagok vannak benne. Esetleg valaki?
v. 2.6 NAND:
- Android 2.3.2 (GRH78C)
- See CM git: You are not allowed to view links. Register or Login

Valahol azt olvastam, hogy a 2.3.2-ben javítják végre a 7 hónapja dokumentált SMS bugot, amikor XY-nak küldöd az üzenetet, de a névjegyzékből mégis ZG kapja.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #2641 Dátum: 2011, 01 22, 13:23:54 »
Hangerő LE és power. Megjelenik egy 3 színű képernyő, ekkor csatlakoztatod a számítógépre, alul meg kell jelennie egy "USB" feliratnak a "serial" helyett és:

elolvasod a rádió-csere, valamint a rom-csere alapvető tudnivalóit, mert csodálom, hogy belecsaptál ebbe az egészbe anélkül, hogy kicsit alapoztál volna előtte. Még nem késő!

Az a helyzet hogy az xda-developers.com-on olvasottakat követtem.. Ezt írják:
Detailed guide (Részletes útmutató!!) Naná...

1. download MAGLDR 1.10 (letöltöm MAGLDR 1.10)
2. download NAND Android ROM (letöltöm NAND Android ROM-ot)
3. Install MAGLDR to your LEO (ROMUpdateUtility.exe) (Telepítem MAGLDRt a LEO-ra (ROMUpdateUtility.exe-t))
4. Boot LEO and select in the menu "4. USB Flasher" (Bootolom a  LEÓT és kiválasztom a menüben 4 .USB)
5. Run DAF.exe on your computer. Do all steps. (Futtasd DAF.exe-et a számítógépeden. Követek minden lépést.)
6. Wait while it's flashing. (Várj, amíg flash-el, villog.)
7. After flashing device will make auto-reset. (Villogás után az eszköz újraindítást fog csinálni.)
8. It should boot directly to Android. (a boot kell az Androidnak)
9. If any errors happens, please report in this thread. (Ha bármilyen hiba történik jelentést tesz ebben a fonálban.

A baj hogy a radio rom-ról ott egy szó sincs, és belekezdtem a leírtak alapján..
De mos leszedtem egy Radio_Leo_2.15.50.14 -t remélem ezzel majd sikerül.

Nem elérhető sam

• PDA ROM: LeoRCMixS_v.1.9
« Reply #2642 Dátum: 2011, 01 22, 13:51:12 »
Sziasztok

Én pont tegnap tettem fel a MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.5-ös változatot és ma meg kijött az újabb. Én fel szeretném tenni. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ugyanazokat a lépéseket kell elvégeznem mint az előző esetben? Esetleg van valamilyen más mód is ilyenkor. Előre is köszönöm.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2643 Dátum: 2011, 01 22, 13:57:55 »
Sziasztok

Én pont tegnap tettem fel a MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.5-ös változatot és ma meg kijött az újabb. Én fel szeretném tenni. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ugyanazokat a lépéseket kell elvégeznem mint az előző esetben? Esetleg van valamilyen más mód is ilyenkor. Előre is köszönöm.

ClockWorkMod-osat használsz?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2644 Dátum: 2011, 01 22, 14:41:55 »
Ha CWM-mel particionáltam az SD-t, és telepítettem az APP2SD+, majd az új MDJ 2.6-ot, de nem indul el. a Hyperdroidos meg nem lát nagyobb területet. Hogy is van ez az egész?

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2645 Dátum: 2011, 01 22, 15:06:42 »
sziasztok,a minap felraktam a "[20 Jan]MarkinuX HD Extra Clean V1.3 [app2sd+, fast, small, DesHD-WO Sense, DailyUse]" romot és nagyon tetszik pl hogy azon kivül hjogy magyar alul ez a telefonikon meg contactok minden alkalmazás üzenetek és böngészö dolog a szokásos telefon minden program és testreszabás helyett nemtudom a pontos nevét annak a résznek a fönképernyön azért irtam igy :D maga a rom is szerintem elég gyors,egyetlen problémám akard vele hogy itt vinnyog hogy kevés a memoria a telefonon meg mindjárt megtelik emg mittudomén felraktam a Modisntalllocation nevü programot beálitottam hogy mindent sd re rakjon meg minden oda is teszi de továbbrais csak 10 mega szabad hely van a telefonmemórián,pedig minden az sd kártyán van amit feltelepitettem,van erre valami más megoldás hogy ne irkálja ki folyton hogy lassan megtelik ? vagy esetleg egy másik rom ami magyar és ilyen stilusu a föképernyöalján az az 5 emlitett dolog meg igy az egész felépitése ?

Nem elérhető k5.20

« Reply #2646 Dátum: 2011, 01 22, 15:22:27 »
sziasztok,a minap felraktam a "[20 Jan]MarkinuX HD Extra Clean V1.3 [app2sd+, fast, small, DesHD-WO Sense, DailyUse]" romot és nagyon tetszik pl hogy azon kivül hjogy magyar alul ez a telefonikon meg contactok minden alkalmazás üzenetek és böngészö dolog a szokásos telefon minden program és testreszabás helyett nemtudom a pontos nevét annak a résznek a fönképernyön azért irtam igy :D maga a rom is szerintem elég gyors,egyetlen problémám akard vele hogy itt vinnyog hogy kevés a memoria a telefonon meg mindjárt megtelik emg mittudomén felraktam a Modisntalllocation nevü programot beálitottam hogy mindent sd re rakjon meg minden oda is teszi de továbbrais csak 10 mega szabad hely van a telefonmemórián,pedig minden az sd kártyán van amit feltelepitettem,van erre valami más megoldás hogy ne irkálja ki folyton hogy lassan megtelik ? vagy esetleg egy másik rom ami magyar és ilyen stilusu a föképernyöalján az az 5 emlitett dolog meg igy az egész felépitése ?

Gondolom, hozzászólásod "tagolt" első részében sense-t akartál írni...
A memória-problémád meg abból adódik szerintem, hogy elfeledkeztél a memóriakártya megfelelő előkészítéséről a telepítés előtt. Erről a hivatkozott oldal 1.hozzászólásában olvashatsz részletesen, közvetlenül a piros-betűs sor alatt.

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2647 Dátum: 2011, 01 22, 16:21:29 »
Igen a sense :D Bocsi csak tul jol sikerült a tegnapi parti és még szétszórt vagyok egy kicsit :$:D Viszont az angol tudásom továbbra se kimagasló :D Tehát amit én nagyjábol letudtam forditani az az hogy particionálni kell az sd kártyát de ezt mivel és hogyan tudom megtenni ? tegüyk fel csutkára leformázom a kártyát az " SDFormatter"-el, ezután felrakom a app2sd programot ? vagy mivel particionálom meg milyen módon ? Röviden letudnád irni esetleg hogy hogy csináljam emg jhogy jo legyen ?

Nem elérhető sam

• PDA ROM: LeoRCMixS_v.1.9
« Reply #2648 Dátum: 2011, 01 22, 17:37:11 »
ClockWorkMod-osat használsz?

Azt még nem tettem fel, tegnap örültem magamnak hogy ez felment hiba nélkül. Ahogy olvasom neked nem sikerült az upgrade.

Olyanban tud valaki segíteni hogy window-os contact-okat hogy tudok migrálni. Egy olyan programot találtam hogy Sprite migrate, de nem működik.

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2649 Dátum: 2011, 01 22, 17:45:15 »
Sikerült megcsinálnom ;)