Sziasztok ! Android 2.2-re szeretnék Magyarítást.
Tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy honnan tudom leszedni ?
HD2-re kellene. Köszönöm előre is a segítséget.
Szia!
Nem letezik ra. Egyedul a DHD romok tudnak magyarul es szerintem ez nem is fog valtozni.
Szemelyes gondolat: Ideje lenne ha az emberek akik magyaritas utan ahitoznak belegondolnanak abba, hogy Magyarorszag uzleti szempontbol gyakorlatilag jelentektelen kis pont a vilag szamara. A szoftver gyarto cegeknek nem eri meg azzal foglalkozni, hogy honositsak a termekeiket, mert itthon nincs ra legalisan akkora kereslet, hogy megteruljon a beruhazas nekik. Gondoljunk bele a jatek iparba. Hany evnek kellett eltelnie ahoz, hogy egy FIFA magyar szinkronnal jelenjen meg vagy egy Need for Speed magyar menuvel es felirattal jojjon ki a boltok polcaira. Ezek is csak azert jelentek meg, mert erre a ket jatekra van a leg nagyobb kereslet itthon.
Vannak probalkozasok honositasra pl Sunnysoft honositja a Windows Mobilet. Az mar mas kerdes, hogy megveszed milyen pocsek helyesirasokkal teli vagy oda nem illo kifejezeseket kapsz. Szerintem teljesen felesleges erofeszites. Jelenleg a WP7 sem tud magyarul es ha a Microsofton mulik nem is fog tudni a fentebb leirt okok miatt es igazuk is van. Talan majd a Sunnysoft bevallalja, de abban nem lesz koszonet.
Ha valaki magyar operacios rendszerrel ellatott telefont akar az vegyen Nokiat vagy egyeb mas Symbian telefont azok tudnak magyarul. Akik viszont hightech kutyut vesznek pda-t vagy a mostanaban nagy lazban ego tabletet a modern kor operacios rendszerevel ellatva szamolniuk kell azzal, hogy az bizony a mi nyelvunkon nem fog megszolalni.