Sziasztok!
Nem volna kedve valakinek részletesen leírni, hogy hogyan kell feltenni a telóra pl. MDJ Froyo HD 4.6 az ilyen tökfejeknek mind én?
Az altalad leirt Android ROM az meg SD kartyas, tehat nincsen mas dolgod mint az Android mappat a memoria kartya gyoker konyvtaraba masolni es a clrcad.exe majd a haret.exe-t inditanod. Minden androidhoz szukseges 50-es kozepu radio rom en a legfrisebb 2.15.50.14-et ajanlanam.
Szevasztok!
Tegnap 2 kérdésemre megkaptam a választ, ma pedig tovább gördülnék
Melyik az az android verzió amit SD-ről lehet futtatni, és melyik az ami felül írja a winmo-t?
Illetve melyik működik hibamentesen. Mert itt folyamatosan csak azt olvasgatom, hogy a BT nem megy, a WIFI nem megy....meg még ki tudja mi nem megy....
Aztán még az eredeti állapot visszaállításához volna egy olyan kérdésem, hogy nem tudom az egész rendszert lementeni valahogy? Mert nekem van eredetileg rajta magyarítás....a többi progit persze vissza tudom rakni ha nagyon kell.
Szóval valaki nevezzen meg már nekem pls két olyan installt amit ha feltolok a HD2-re, nem fogom felvágni az ereimet, mert éppen nem működik a kihangosító a kocsimban
Köszi srácok.
Akkor belevagnek. Ugylatom itt nem lesz eleg a ket igen:)))) Tovabbra is igaz, hogy minden android verziohoz kell az 50-es kozepu radio rom. Ha mindenkeppen SD kartyas robotot akarsz futtatni akkor ajanlanam neked a RAM buildeket. Mit jelent ez? Ez is ugyanugy a memoria kartyarol fut azzal a kulonbséggel, hogy a rendszer fileokat a PDA RAM memoriajaba tolti be ami gyorsabba a NAND-nal, ROM-nal az SD-nel meg plane. Igy erheto el, hogy csupaszon 17 masodperc alatt bootol a rendszer ha mindent feltelepitettel amit hasznalsz akkor kb 30s a boot ido. A telepites menete semmiben sem valtozik mint a tobbi SD-s verzional Android mappa felmasol SD gyokerebe aztan elinditod clrcad majd haret alkalmazasokat.
Az SD kartyas robotok fejlesztesevel lealltak az xdas sef mesterek, mert a NAND verzios Androiddal egy uj korszak koszontott be 2010 December 30-an.
Akkor most jojjenek a NAND ROM-ok amelyekkel "felul irhatjuk a WinMo-t". Tavaly ehh ez nem jo szo inkabb ugy irnam 1 hete Cotulla tamadasba lendult es kiadta a MAGLDR-t es egy gyari dezire NAND romot amivel elkezdodott az erezd el a hajamat es az ujev.
Mi kell a NAND verzioju ROM-ok futtatasahoz? Eloszoris HSPL 2.08: You are not allowed to view links.
Register or
Login es a mar sokat emlegetett 50-es kozepu radio ROM: You are not allowed to view links.
Register or
Login Ha ezeknek a kovetelmenyeknek megfeleltunk. En javasolnek egy task29 inditast, hogy mindent kigyomlaljunk a NAND memoriajabol: You are not allowed to view links.
Register or
LoginHSPL telepitese: Aki fozott romot hasznal annak tudnia kell igy szerintem ezt mar nem kell leirnom.
50-es kozepu radio rom hasznalata. Szerintem ez sem szorul magyarazatra.
task29 futtatasa. Ezt azert leirom, bar pofon egyszeru. Kikapcsolt allapotban ugy kapcsolod be a PDA-t, hogy hangero le majd bekapcs gomb. Szerintem mindnyajan tudjuk milyen kepernyo fog betoltodni:) radugod a gepre a PDA-t kabelen keresztul kiirja a feher csikban alul, hogy usb ezutan futtathatod a task29-et. Erdemes rakeszulni es fogni a pda-t, mert mikor eler a 100%-ra a telepites ujraindul mikor elsotetul a kep gyorsan kellene nyomni ujra egy hangero le gombot, hogy ujra bejussunk a boot loaderbe. Ha elmulasztod akkor sincs baj, csak mivel ures lesz a NAND nem lesz mi betoltodjon es csak reset gombal tudod ujrainditani vagy ha kiveszed az aksit. Vegulis mindegy a lenyeg, hogy ujra legyunk a boot loaderben.
Ha ezzel megvolnank akkor johet a ket kellek a MAGLDR 1.11 es maga a NAND Android rom amit kiszemeltunk.
MAGLDR 1.11: You are not allowed to view links.
Register or
LoginTelepitese egyszeru. Bent vagyunk a bootloaderbe ami termeszetesen mar HSPL 2.08-at mutat: PDA radug PC-re megjelenik alul USB es mar mehet is a telepites semmi extra next next finish. PDA ujraindul majd belep egy uj Boot loaderbe amit eddig meg sohasem lattunk. Ez az ujevi ajandekunk Cotullatol:) Ha kivalasztottuk a NAND Androidot: You are not allowed to view links.
Register or
Login amit szeretnenk nyuzni akkor valasszuk ki az MAGLDR boot menuben azthiszem a 3-as menupont lesz az USB flasher. A menuben fel le jarkalni a hangero gombokkal tudunk. Ha elnyomkodunk valamit asszem a Windows gombal ugrik vissza a fomenube. Szoval USB flasher menupont kivalaszt a felvesz gombal es mar indulhat is a DFT.exe vagy Install.exe vagy romja valogatja mi a neve amivel inditani kell a flashelest. Vegigmegy majd a PDA ujraindul es mar elvezhetjuk is az uj keszulekunket:)
Megprobaltam reszletesebb lenni a tegnapinal:) Ha valami kerdesetek van csak szoljatok segitunk. Sok sikert az Android hasznalatahoz.