Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /web/htdocs/pdafanclubcom/www/forum/cache/data_c9359287d36bcaaac73f1771b0a3ebd7-SMF-modSettings.php in /web/htdocs1/pdafanclubcom/home/www/forum/Sources/Load.php on line 2744
 Android a HD2-re
2025, 01 11, 14:53:11

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728385 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
Re: Android a HD2-re
« Reply #2000 Dátum: 2010, 12 31, 17:55:37 »
Ti hogy álltok a szabad memóriával? Alig telepítettem pár dolgot és máris problémázik helyhiány miatt, pedig amit lehetett az sd-re mozgattam. Valaki tud erre valami okosságot? Nekem valami "hozzunk létre az sd-n egy mittudom én milyen partíciót dolog rémlik"... :)

Nem elérhető zsandras

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #2001 Dátum: 2010, 12 31, 17:57:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
zsandras, neked ugyanaz a gépparkod, mint nekem, vagy csak a szerver ügyeskedik?
(persze ugyanaz nem lehet, mert nekem nincs motorom... :D :D :D)
Szerintem mostanság sokunknak igencsak azonos felszerelése van, nekem kb 30 órája van fent a NAND ROM, a rádió az meg adott jó pár hónapja.
Ja, ... ha a Yamaha R6 -ra gondoltál, az családi erekje :D.
De most, ahogy megjegyezted, ha belegondolok igazad van, ugyanis pár héttel ez előtt beillesztett a szerver egy "fotót", az nekem nem tetszett és beraktam azt ami kéznél volt ;) De valójában a mocihoz én már kissé öreg vagyok,  :( a fiam feszít rajta.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető Norbi128

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Htc Hd2+16GB SDhc
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #2002 Dátum: 2010, 12 31, 19:54:10 »
Sziasztok vissza lehet majd ezután rakni a windows mobile-t?

Nem elérhető zsandras

« Reply #2003 Dátum: 2010, 12 31, 19:59:50 »
Sziasztok vissza lehet majd ezután rakni a windows mobile-t?
Az XDA-n azt írták hogy, vissza lehet tenni a gyári romot gond nélkül.

Nem elérhető zsandras

« Reply #2004 Dátum: 2010, 12 31, 20:11:27 »
Ti hogy álltok a szabad memóriával? Alig telepítettem pár dolgot és máris problémázik helyhiány miatt, pedig amit lehetett az sd-re mozgattam. Valaki tud erre valami okosságot? Nekem valami "hozzunk létre az sd-n egy mittudom én milyen partíciót dolog rémlik"... :)
Nálam 210MB szabad memória van. Lehet segít az advanced task killer is minden standby állapotban  kilövi a korábban haznált aplikációkat a háttérből. Egyébként nem sok mindent szoktam feltenni: current vidget, battery indícator, skype, adv task killer, wifi analyzer, titanium, e explorer

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2005 Dátum: 2011, 01 01, 01:41:57 »
Na en Vagyok az elso ebben az evben :) Boldog Androidban Gazdag Uj evet Kivanok Mindenkinek :):)
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2006 Dátum: 2011, 01 01, 10:04:57 »
Uj Ginger Bread Nandroidos verzio : You are not allowed to view links. Register or Login

nagyon baba :)
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2007 Dátum: 2011, 01 01, 10:06:31 »
Itt pedig a MDJ uj Nagyon szep nandos verzios Androida :)

: You are not allowed to view links. Register or Login

Dolgoznak sracok :)

Nem elérhető timep

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: nem tudom
« Reply #2008 Dátum: 2011, 01 01, 11:06:23 »
Nagyon nagy gáz van! Segítség!

Előkészítettem a Nand-os verzióhoz a telefonom. Radio ROM frissítés megvolt, felraktam a Magldr-t, és a boot során lefagyott a készülék, a magldr-t sem tudom indítani (fehér képernyő HTC felirattal), és még hard resetelni sem tudok (ugyanaz), nem töltődik semmi.

Hogyan tudom legalább a gyári winmo-s romot újraéleszteni? Mivel nem boot-ol be semmit, így az asztali géppel sem tud kapcsolatot létesíteni.

Légyszives segítsetek!!!!

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #2009 Dátum: 2011, 01 01, 11:18:48 »
 Ez az áttörés gondolom azt jelenti, h az sd/ram változatokat nem fejlesztik tovább...
Kár, én megvagyok a winmo-val elégedve, csak érdekességként próbálgatom az andridot.

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #2010 Dátum: 2011, 01 01, 11:21:21 »
Meg oldódott csak el kellett távolítani az eszköz illesztőjét majd újra felismertetni vele, azért koszi

Nekem is ugyanez a hiba van. Mit jelent pontosan amit írtál? Mit kell csinálni?

Köszi!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2011 Dátum: 2011, 01 01, 11:30:30 »
Nekem is ugyanez a hiba van. Mit jelent pontosan amit írtál? Mit kell csinálni?

Köszi!

Pontosabban azt jelenti amit irtam :)

Tehat Win7: Eszkozkezelo mikozben rajta van a leo a gepen ott megkeresed a microsoft mobil eszkozt ra klikkelsz jobb egergom majd eltavolitas utana leo lehuz majd vissza dug es ujra felismeri es elmeletileg mukszik, de meg annyi, hogy amikor elinditod a DAF.exe - t ne felejtsd el rendszergazdakent elinditani, jobb eger klikk a daf.exe-re majd futatas rendszergazdakent utana egy igen a felugro ablakban

remelem segitettem.
boldog uj evet :)

Nem elérhető maxmaky

« Reply #2012 Dátum: 2011, 01 01, 11:32:40 »
Köszi a választ, de nekem sajna csak xp-m van. Azon ezt vhogyan? Sajna semmi nem ismeri fel a leot, activesync sem.

Köszi!

Pontosabban azt jelenti amit irtam :)

Tehat Win7: Eszkozkezelo mikozben rajta van a leo a gepen ott megkeresed a microsoft mobil eszkozt ra klikkelsz jobb egergom majd eltavolitas utana leo lehuz majd vissza dug es ujra felismeri es elmeletileg mukszik, de meg annyi, hogy amikor elinditod a DAF.exe - t ne felejtsd el rendszergazdakent elinditani, jobb eger klikk a daf.exe-re majd futatas rendszergazdakent utana egy igen a felugro ablakban

remelem segitettem.
boldog uj evet :)

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2013 Dátum: 2011, 01 01, 11:36:36 »
Köszi a választ, de nekem sajna csak xp-m van. Azon ezt vhogyan? Sajna semmi nem ismeri fel a leot, activesync sem.

Köszi!

Hat ebben az esetben van ket lehetoseged:

1; virtual pc es win7
2; google, htc android driver keresese XP-re majd telepiteni es ugy probalni, esetleg meg az Android-SDK-tudom ajanlani abban is benne vannak a driverek.

Sajnos nekem nincs XP-m probald meg az XDA-n feltenni a kerdest mert ott sem lattam hogy irtak volna errol ott is win7-re javasoljak a dolgot.

Ja meg annyi, hogy nem kell megvenni a win7-et mert 30 napig ingyen tudod tesztelni es az neked elég

Nem elérhető maxmaky

« Reply #2014 Dátum: 2011, 01 01, 11:37:23 »
Köszi!

Megpróbálom.

BUÉK!

Hat ebben az esetben van ket lehetoseged:

1; virtual pc es win7
2; google, htc android driver keresese XP-re majd telepiteni es ugy probalni, esetleg meg az Android-SDK-tudom ajanlani abban is benne vannak a driverek.

Sajnos nekem nincs XP-m probald meg az XDA-n feltenni a kerdest mert ott sem lattam hogy irtak volna errol ott is win7-re javasoljak a dolgot.

Nem elérhető k5.20

« Reply #2015 Dátum: 2011, 01 01, 11:49:33 »
Itt pedig a MDJ uj Nagyon szep nandos verzios Androida :)

: You are not allowed to view links. Register or Login

Dolgoznak sracok :)

...igen, de ez nem a mi vasunkra (európai) készült!!!
Majd jön az is, pár óra múlva - ezt ígéri m-deejay - úgy látszik nem tud aludni...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2016 Dátum: 2011, 01 01, 11:54:09 »
Nagyon nagy gáz van! Segítség!

Előkészítettem a Nand-os verzióhoz a telefonom. Radio ROM frissítés megvolt, felraktam a Magldr-t, és a boot során lefagyott a készülék, a magldr-t sem tudom indítani (fehér képernyő HTC felirattal), és még hard resetelni sem tudok (ugyanaz), nem töltődik semmi.

Hogyan tudom legalább a gyári winmo-s romot újraéleszteni? Mivel nem boot-ol be semmit, így az asztali géppel sem tud kapcsolatot létesíteni.

Légyszives segítsetek!!!!
Bootloaderbe be tudod rakni? (bekapcsoláskor hangerő le gomb nyomva tartása)
Ha igen akkor tudsz romot flashelni!

Nem elérhető timep

« Reply #2017 Dátum: 2011, 01 01, 12:01:46 »

Elindult a rom flash így

1000, vagy inkább 1500 köszönet :)

Nem elérhető timep

« Reply #2018 Dátum: 2011, 01 01, 12:03:28 »

Már csak az a kérdés, hogy vajon mit csináltam rosszul, hogy ezt adta elő a gép. Na de mindegy, mert majd újra nekifutok.

Nem elérhető Norbi128

« Reply #2019 Dátum: 2011, 01 01, 12:09:20 »
Sziasztok nekem van egy olyan problémám ,hogy kevés a helyem és nem tudom átpakolni az alkalmazásokat és játékokat az sd-re ,de erre találtam egy megoldást csa nem nagyon értem:  You are not allowed to view links. Register or Login       ha valaki magyarul elmagyarázná az jó lenne

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2020 Dátum: 2011, 01 01, 12:09:44 »
Nálam 210MB szabad memória van. Lehet segít az advanced task killer is minden standby állapotban  kilövi a korábban haznált aplikációkat a háttérből. Egyébként nem sok mindent szoktam feltenni: current vidget, battery indícator, skype, adv task killer, wifi analyzer, titanium, e explorer
Az internal storagera gondoltam. Az nekem csak ~116 mb és már csak 8-10 mb van belőle szabadon.
Most próbálom a gauner1986 féle DHD romot, ebben 221/140 mb van még szűz állapotban. Remélem elég lesz :)

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2021 Dátum: 2011, 01 01, 12:12:46 »
Elindult a rom flash így

1000, vagy inkább 1500 köszönet :)

Na, örülök! Azért nem olyan könnyű elrontani a mi kis leonkat! Hál' Istennek!

Nem elérhető Norbi128

« Reply #2022 Dátum: 2011, 01 01, 12:13:41 »
Az internal storagera gondoltam. Az nekem csak ~116 mb és már csak 8-10 mb van belőle szabadon.
Most próbálom a gauner1986 féle DHD romot, ebben 221/140 mb van még szűz állapotban. Remélem elég lesz :)
Szerintem jobban járnál vele amit elöbb linkeltem elvileg csak manifest módosítás :)

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2023 Dátum: 2011, 01 01, 12:20:24 »
Már csak az a kérdés, hogy vajon mit csináltam rosszul, hogy ezt adta elő a gép. Na de mindegy, mert majd újra nekifutok.
Megér egy újabb próbát! Itt van egy nagyon jó leírás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető timep

« Reply #2024 Dátum: 2011, 01 01, 12:25:58 »
1. Magldr instrukció: "You need radio which support 576 RAM."
Ezt hogyan tudom ellenőrizni?

2. Van HSPL verzió kikötés? (nem találom)