2025, 01 11, 05:38:16

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728357 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re:Android a HD2-re
« Reply #1825 Dátum: 2010, 12 21, 21:34:31 »
Ha valakinek a normális 3-8mA helyett beáll 60mA körülire, az azért van, mert bugos a proximity szenzor drivere, amit még nem javítottak ki. Ez azt jelenti, hogy a szenzor akkor is működésbe lép (végtelen ciklusban marad) amikor nem is lenne rá szükség (ha hívnak akkor kellene működnie).

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1826 Dátum: 2010, 12 21, 22:11:23 »
EZ érdekes, mert nekem volt fent olyan rom, ami egy ideig tökéletes volt (fogyasztás is, 4-5mA), aztán egyszercsak felment 60 körülire és ott is maradt (Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.6_S3.1). Ezek szerint menet közben romlott el a driver?
Most MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0 van fent, ez már a kezdetektől fogva 55-60mA-t eszik sajna.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1827 Dátum: 2010, 12 22, 15:36:18 »
Gyerekek ez a Darkstoone RAM-bol futo Androidja valoban iszonyat gyors. Gyorsabb mint a Windows Mobile:D Nem szamoltam sajnos, de nem volt 15 masodperc az elso bootolasi ido. Pislogni sem volt idom. Viszont nekem a Desire HD-s billentyuzet jobban tetszik nagyobbak a gombok rajta.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1828 Dátum: 2010, 12 22, 16:39:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyerekek ez a Darkstoone RAM-bol futo Androidja valoban iszonyat gyors. Gyorsabb mint a Windows Mobile:D Nem szamoltam sajnos, de nem volt 15 masodperc az elso bootolasi ido. Pislogni sem volt idom. Viszont nekem a Desire HD-s billentyuzet jobban tetszik nagyobbak a gombok rajta.
RAM-bol? huha! :) nem hittem hogy kiadnak ilyen verziot is :) hogy kell felrakni? megosztanad a tobbi forumozoval is? :) koszi szepen!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1829 Dátum: 2010, 12 22, 18:47:43 »
RAM-bol? huha! :) nem hittem hogy kiadnak ilyen verziot is :) hogy kell felrakni? megosztanad a tobbi forumozoval is? :) koszi szepen!

Semmi extra ugyanugy SD kartyara kell masolni. Csak a rendszer fileokat a RAM memoriaba tolti be ami gyorsabb mint a NAND, ROM, SD memoriak. 30 mp alatt bootol be ugy, hogy mindent visszatelepitettem ra. Par widget ugyan hianyzik a DHD ROM-bol, de tobbnyire potoltam programokkal oket. A billentyuzet mar az uj verzioju gingerbreadbol valo (nekem nem tetszik, kisebbek a gombok rajta mint amit a DHD romban megszoktam es nincsenek nyilak). Ugyhogy ha azt valahogy vissza lehet barkacsolni en megtennem ha valaki leirja, hogy lehetseges. Ez a Desire rom magyarul ugyan nem tud, de ez engem egy csepp-et sem zavar. Elottem mar linkeltek a rom xda-s oldalat ugyhogy en nem teszem par hsz-el lejebb van. Jelenleg ugy allunk, hogy gyorsabb az android mint a winmo es mindez egy gyari winmo-s keszuleken. Szinte hihetetlen.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1830 Dátum: 2010, 12 22, 19:14:32 »
ha esetleg át akarok majd térni Winmo-ra akkor hagy valami szemetet maga után a telefonban?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1831 Dátum: 2010, 12 22, 19:24:42 »
Semmi extra ... Jelenleg ugy allunk, hogy gyorsabb az android mint a winmo es mindez egy gyari winmo-s keszuleken. Szinte hihetetlen.
Valóban, ez így igaz  :ok: és nem utolsó sorban kevesebb energiával. Simán, semmi hókusz pókusz, SetCPU nélkül kb. 30% alacsonyabb a standy áram felvétel (az én vasamon)  ;) (13h standby 100%>>> 94%) az eddig általam próbált Android ROM-hoz viszonyítva.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1832 Dátum: 2010, 12 22, 20:03:34 »
Valóban, ez így igaz  :ok: és nem utolsó sorban kevesebb energiával. Simán, semmi hókusz pókusz, SetCPU nélkül kb. 30% alacsonyabb a standy áram felvétel (az én vasamon)  ;) (13h standby 100%>>> 94%) az eddig általam próbált Android ROM-hoz viszonyítva.

Sense-s órát honnan lehetne letölteni?   vagyis inkább mi a neve??  :))))))))))

Nem elérhető Smash

« Reply #1833 Dátum: 2010, 12 22, 20:47:14 »
No. Egy JMZ-féle dual boot progit feltettem. Így a droidot indítva az eddig 60mA-es fogyasztásom lement 3mA-re. Nincs setcpu, nincs task killer.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1834 Dátum: 2010, 12 22, 21:19:47 »
minden szép és jó a SuperRAM-ban csak épp telefonálni nem lehet vele! Első hívásnál csak nyekereg, utána semmi hangja nincs!!!!!!!!!!! se a mikrofon se hangszóró nem működik!! így ennek nem sok értelme van!!

Nem elérhető Smash

« Reply #1835 Dátum: 2010, 12 22, 21:30:07 »
A CLRCAD.EXE-t elindítottad? Először azt kell, ő felel a hangért. Utána a haret. (Vagy ez ezeknél a ramos verzióknál már nem így van).

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1836 Dátum: 2010, 12 22, 21:57:18 »
Sense-s órát honnan lehetne letölteni?   vagyis inkább mi a neve??  :))))))))))

Amit te keresel annak az a neve, hogy fancy widget.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1837 Dátum: 2010, 12 22, 21:59:31 »
minden szép és jó a SuperRAM-ban csak épp telefonálni nem lehet vele! Első hívásnál csak nyekereg, utána semmi hangja nincs!!!!!!!!!!! se a mikrofon se hangszóró nem működik!! így ennek nem sok értelme van!!

a ROM leírásában van válasz erre a szakácstól :)  robothang megszüntetése

hívás közben meg kell nyomni a hangszóró és hívás vége gombokat :))))))    (hátha segítek valakinek...)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1838 Dátum: 2010, 12 22, 22:07:25 »

A CLRCAD.EXE-t elindítottad? Először azt kell, ő felel a hangért. Utána a haret. (Vagy ez ezeknél a ramos verzióknál már nem így van).

De igen itt is clrcad majd haret.exe a sorrent. Nekem van egy android mappam a startmenuben a ket exe-rol egy egy shortcut es onnan szoktam inditani. Egyszer probaltam boot programot, de az konkretan semmi extra nagyjabol ugyanezt csinalja meg helyettem. Ha WinMo-t valasztom nem csinal semmit ha az androidot egymas utan elinditja a ket alkalmazast. Ennyit en is meg tudok tenni.

Nalam egyebkent tokeletes a hang.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1839 Dátum: 2010, 12 22, 22:08:48 »
a ROM leírásában van válasz erre a szakácstól :)  robothang megszüntetése

hívás közben meg kell nyomni a hangszóró és hívás vége gombokat :))))))    (hátha segítek valakinek...)

Szerintem ez meg inkabb a winmo-s radio rom-tol fugg amit en hasznalok azzal tokeletesen megy.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1840 Dátum: 2010, 12 22, 22:16:46 »

Hoppa most latom te is azt hasznalod amit en:) Akkor passz.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1841 Dátum: 2010, 12 22, 22:22:49 »
Szerintem ez meg inkabb a winmo-s radio rom-tol fugg amit en hasznalok azzal tokeletesen megy.
belinkelem a szakács írását:

- Robot voice issue may occur when in a call. If this happens, during the call press the LOUDSPEAKER button then END THE CALL. Do this exactly and every call after will no longer have this issue.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1842 Dátum: 2010, 12 22, 23:07:03 »
belinkelem a szakács írását:

- Robot voice issue may occur when in a call. If this happens, during the call press the LOUDSPEAKER button then END THE CALL. Do this exactly and every call after will no longer have this issue.

Úgy tűnik, a hívás éppenséggel nem gyorsabb (:D), de a szabad RAM-ot is megnézném ezzel a verzióval, mit bír multitasking címén.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1843 Dátum: 2010, 12 22, 23:10:13 »
Úgy tűnik, a hívás éppenséggel nem gyorsabb (:D), de a szabad RAM-ot is megnézném ezzel a verzióval, mit bír multitasking címén.

egyelőre pihentetem a dolog mert baromi sokat fogyaszt :( 60mA....  hátha hamarosan kiadja a RAM-os verziót MDEEJAY :)   mondjuk  DHD verzióban :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1844 Dátum: 2010, 12 22, 23:25:22 »
egyelőre pihentetem a dolog mert baromi sokat fogyaszt :( 60mA....  hátha hamarosan kiadja a RAM-os verziót MDEEJAY :)   mondjuk  DHD verzióban :)

Hajrá, én drukkolok. Ha veszek egy WP7-es készüléket (vagy ne adj isten egy nagyobb kijelzős szifont), akkor talán megtartom a HD2-t bütykölgetni.

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #1845 Dátum: 2010, 12 23, 06:59:03 »

Hali. Feltoltam ezt a verziót a telómra de semmit nem tudok telepíteni és a hívásnál csak furi hangokat hallok. Marketből próbáltam leszedni CurrentWidgetet és nem tudtam. Próbáltam felrakni az új marketet, nem tudta telepíteni. Mi lehet a gond? :S

Nem elérhető Smash

« Reply #1846 Dátum: 2010, 12 23, 09:02:37 »

Na nekem ezt a fogyasztás dolgot oldotta meg a dual boot program. Gyakorlatilag állandó 60mA volt, most már csak 3mA. 8 óra alatt stand by üzemmódban 5%-ot evett az akksiból. (MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0).
Amúgy nem is értem ezt a ram-os küszködést. Gyakorlatilag tökéletesen üzemel már az android a kártyáról, villámgyors, minden működik és a készenléti idő is príma. Így megvan az az előnye, hogy ugyan azon a készüléken két teljes értékű OS van. Garanciális problémák esetén sem kell aggódni, hogy mit hogyan csinálj vissza eredetire, csak kiveszed a memóriát 'oszt jónapot.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1847 Dátum: 2010, 12 23, 10:33:50 »
Na nekem ezt a fogyasztás dolgot oldotta meg a dual boot program. Gyakorlatilag állandó 60mA volt, most már csak 3mA. 8 óra alatt stand by üzemmódban 5%-ot evett az akksiból. (MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0).
Amúgy nem is értem ezt a ram-os küszködést. Gyakorlatilag tökéletesen üzemel már az android a kártyáról, villámgyors, minden működik és a készenléti idő is príma. Így megvan az az előnye, hogy ugyan azon a készüléken két teljes értékű OS van. Garanciális problémák esetén sem kell aggódni, hogy mit hogyan csinálj vissza eredetire, csak kiveszed a memóriát 'oszt jónapot.

Ha jol ertem, te kevered a dolgokat. A WinMo az nem a RAM memoriaban van. A RAM-os android is ugyanugy az SD kartyara van masolva mint barmelyik masik verzio. Csak a rendszer fileokat nem az sd kartyarol olvassa hanem RAM-ba tolti es onnan mivel az minden memorianal gyorsabb. Igy gyakorlatilag nekem 30 masodperc alatt bootol be a desire rom mindennel feltelepitve. Uresen meg 17s. Ugyanakkor mukodes kozben is bamulatos a sebesseg kulonbseg.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1848 Dátum: 2010, 12 23, 10:35:04 »
Hali. Feltoltam ezt a verziót a telómra de semmit nem tudok telepíteni és a hívásnál csak furi hangokat hallok. Marketből próbáltam leszedni CurrentWidgetet és nem tudtam. Próbáltam felrakni az új marketet, nem tudta telepíteni. Mi lehet a gond? :S

Az uj market csak DHD romon uzemel tudtommal darkstone bildje pedig dezire rom.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1849 Dátum: 2010, 12 23, 10:37:20 »
Nekem ez az uj gingeres billentyuzet nem tetszik. Vissza lehet tenni valahogy a regit?