En is ezt mondtam mig ki nem probaltam az Androidot HD2-n es a Dolphin Browser HD-t. A ketujjas nagyitas a flash tamogatas hibatlanul megy. Egyszeruen ledobbentem milyen gyors a WinMo-hoz kepest. Elszoktam mar a WinMo-tol. Igy gyakorlatilag nagyon is szembetuno a kulonbseg.
Androidot nem annyira sokat nyomkodtam, de sebességtesztekben nincs nagy különbség. Persze ha 9.7-es Operával hasonlítjuk, akkor biztosan. Kéttujas nagyítást netezéskor sose használtam, mert ha jól van megcsinálva egy böngésző, nincs rá szükség. Minimum betűméretet be tudom állítani, illetve a kijelzőhöz passzoló ideális zoom mértékét is, onnantól kezdve az egyetlen tapinál nincs gyorsabb nagyítás. Flash-re nincs igényem, PC-n is csak átkozom, az összes böngészős probléma 95 %-át az okozza. Az általam látott videók alapján nekem az jött le, hogy Androidon is vagy idegesítően lassúvá teszi az adott oldal böngészését, vagy bonyolultabb Flash-es oldalakon nem is működik normálisan. Ebből a szempontból inkább az Apple-nek adok igazat. Majd ha lesz erősebb GPU-s, kétprocis PDA, abban talán működni fog normálisan, addig meg fölösleges erőltetni. Talán szerencsés is vagyok, mert egyetlen olyan oldalon sincs komolyabb Flash, amit gyakran látogatok, a TeCsőt meg a FlashLite vagy valamelyik alternatív megoldás is viszi. Persze másnak ettől még fontos is lehet, részemről viszont inkább tüntessék el a netről az ilyen oldalakat...
Ráadásul már meguntam a barkácsolást, bekapcsolom, és működjön valami + nézzen is ki valahogy. Még ha menne Androidon a céges levelezésem, szerintem akkor is előbb vennék WP7-es gépet, vagy akár egy esetleges nagyobb kijelzős szifont.