2025, 01 11, 03:09:51

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728344 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re:Android a HD2-re
« Reply #1775 Dátum: 2010, 12 17, 20:43:19 »
DarkStone RAM-os buildje pörög szépen  :D

Nem elérhető kazigabi84

• PDA: htc one
  • PDA ROM: 1.29.161.16 Android4.1.2
« Reply #1776 Dátum: 2010, 12 18, 17:18:50 »
Ezt probalta mar valaki ram rol futtathato android allitolag gyorsabb  mert ez mar nem a memoriakartyara telepul

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kazigabi84

• PDA: htc one
  • PDA ROM: 1.29.161.16 Android4.1.2
« Reply #1777 Dátum: 2010, 12 18, 17:25:40 »
itt egy vidi is hozza:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1778 Dátum: 2010, 12 18, 19:54:25 »

Jah, de ahogy olvastam. Azt vettem ki a dologbol, hogy mivel a ram-ban tarolodik ezert ha lemerul a pda elfelejt mindent. A data.img-t mondjuk az sd kartyan tarolja amiben a lenyeg van az meg nem veszik el.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1779 Dátum: 2010, 12 18, 20:10:39 »
Jah, de ahogy olvastam. Azt vettem ki a dologbol, hogy mivel a ram-ban tarolodik ezert ha lemerul a pda elfelejt mindent. A data.img-t mondjuk az sd kartyan tarolja amiben a lenyeg van az meg nem veszik el.
Nem igaz, semmi nem veszik el ha lemerülne vagy kivennéd az akksit. Ugyanaz történik, mintha egy SD-set futtatnál.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #1780 Dátum: 2010, 12 18, 20:43:56 »
Ezt probalta mar valaki ram rol futtathato android allitolag gyorsabb  mert ez mar nem a memoriakartyara telepul

Igen,de nem tudtam a magyar nyelvre átrakni. Valoban gyors. :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #1781 Dátum: 2010, 12 18, 21:20:04 »
Az a tanúsítvány Windows Mobile-ra készült, nem? Mintha egy Windows-os progit akarnál Linuxra felerőltetni.

És tudsz olyan progit esetleg, amivel át tudnám alakítani, hogy Android-on is menjen?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1782 Dátum: 2010, 12 18, 21:57:06 »
És tudsz olyan progit esetleg, amivel át tudnám alakítani, hogy Android-on is menjen?

Gondolom, erre van a rendszergazda. Ha engedik a céges hálózaton az Androidot, akkor tőlük kapsz segítséget. Ha nem, akkor viszont hiába ötletelünk.
Nálunk kifejezetten tiltják, részben ezért nem is játszok vele.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1783 Dátum: 2010, 12 18, 22:00:08 »

Most olvasom az installalasi instrukciot. Ez meg mindig nem flashelheto rom ugyanugy sd-rol fut mint az eddigiek. Irja, hogy masoljam be az android mappat az sdkartya gyokerebe es inditsam a clrcad majd haret.exe-t. Ezt eddig is igy kellett csinalni semmi ujdonsag nincs ebben.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1784 Dátum: 2010, 12 18, 22:24:49 »
Ezt eddig is igy kellett csinalni semmi ujdonsag nincs ebben.
Csakhogy eddig minden adatot az SD-ről olvasott, most pedig a readonly rendszerfájlok a RAM-ba töltődnek be (kb 100mB), és onnét hívja elő, ha szükség van rá. a RAM gyorsabb mint az SD, sőt a NANDnál is írási és olvasási sebességben is.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1785 Dátum: 2010, 12 19, 10:11:58 »
Csakhogy eddig minden adatot az SD-ről olvasott, most pedig a readonly rendszerfájlok a RAM-ba töltődnek be (kb 100mB), és onnét hívja elő, ha szükség van rá. a RAM gyorsabb mint az SD, sőt a NANDnál is írási és olvasási sebességben is.

Ha read only fileokrol van szo akkor csak olvasni kell oket ertelem szeruen irni nem. Ez valoban igaz a RAM gyorsabb mint az sd. Lassan, de biztosan halad ezekszerint a project, hogy teljes erteku androidos hd2 legyen.

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #1786 Dátum: 2010, 12 19, 10:58:58 »
Sziasztok!Felraktam ezt az új darkstone féle RAM-os Androidot,viszont nekem állandóan kiírja,hogy kevés hely van a phone storage-ben,hogyan tudom azt beállítani,hogy ne a telefon memóriájába,hanem az SD kártyára rakja a programokat,amiket például a Market-ből töltök le?Köszönöm előre is a segítséget.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1787 Dátum: 2010, 12 19, 11:37:35 »
Sziasztok!Felraktam ezt az új darkstone féle RAM-os Androidot,viszont nekem állandóan kiírja,hogy kevés hely van a phone storage-ben,hogyan tudom azt beállítani,hogy ne a telefon memóriájába,hanem az SD kártyára rakja a programokat,amiket például a Market-ből töltök le?Köszönöm előre is a segítséget.
1.: Darkstone alapból egy 256 megás data.img-t mellékelt a buildjéhez. Ha kevés neked, akkor bármilyen más nagyobb data.img-t berakhatsz.
2.: Letöltöd az Apps2SD programot (market). Ezzel lehet a progikat az SD-re helyezni. :)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1788 Dátum: 2010, 12 19, 11:40:13 »
Lassan, de biztosan halad ezekszerint a project, hogy teljes erteku androidos hd2 legyen.
Ha nem lenne ilyen gagyi a kijelzője (sima LCD, soakt fogyaszt, nem is szép), meg normális érintője lenne (dualtouch-ot tud csak, azt is úgy hogy összeakadnak a tengelyek.), nem is gondolkodnék rajta, hogy lecseréljem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1789 Dátum: 2010, 12 19, 12:06:49 »
Ha nem lenne ilyen gagyi a kijelzője (sima LCD, soakt fogyaszt, nem is szép), meg normális érintője lenne (dualtouch-ot tud csak, azt is úgy hogy összeakadnak a tengelyek.), nem is gondolkodnék rajta, hogy lecseréljem.

Hany ujjal akarsz kezelni egy 4"-os kijelzot? Szerintem 2 boven eleg. Nekem semmi problemam siman megy a ket ujjas nagyitas, kepek forgatasa web bongeszesnel is hibatlan, gyors. WinMo-bol sajnos mindez hianyzik. SD kartyarol fut a robot, de meg igyis korokkel gyorsabb a web bongeszes mint WinMo-val ROM-bol. Egyik nap ujra kellett inditanom a pda-t, mert keves volt mar benne a delej. Valamit meg kellett nezzek neten WinMo alatt. Hat idegeskedtem milyen lassu az androidhoz kepest. Szoval a kijelzovel nekem semmi bajom.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1790 Dátum: 2010, 12 19, 12:40:07 »
Hany ujjal akarsz kezelni egy 4"-os kijelzot? Szerintem 2 boven eleg. Nekem semmi problemam siman megy a ket ujjas nagyitas, kepek forgatasa web bongeszesnel is hibatlan, gyors. WinMo-bol sajnos mindez hianyzik. SD kartyarol fut a robot, de meg igyis korokkel gyorsabb a web bongeszes mint WinMo-val ROM-bol. Egyik nap ujra kellett inditanom a pda-t, mert keves volt mar benne a delej. Valamit meg kellett nezzek neten WinMo alatt. Hat idegeskedtem milyen lassu az androidhoz kepest. Szoval a kijelzovel nekem semmi bajom.
Én például szeretnék rajta játszani is. Ott jön elő igazán a probléma. De próbálj ki egy rendes érintős pda-t is, desire hd, wave, galaxys stb, és érezni fogod a különbséget

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1791 Dátum: 2010, 12 19, 12:55:38 »

Nekem nincs gondom az Opera Mobile 10 sebességével, se az oldalak betöltésénél, se forgatáskor. A többi WinMo-s böngésző valóban lassú, beleértve a 9.7-est is.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1792 Dátum: 2010, 12 19, 13:13:36 »
Nekem nincs gondom az Opera Mobile 10 sebességével, se az oldalak betöltésénél, se forgatáskor. A többi WinMo-s böngésző valóban lassú, beleértve a 9.7-est is.

En is ezt mondtam mig ki nem probaltam az Androidot HD2-n es a Dolphin Browser HD-t. A ketujjas nagyitas a flash tamogatas hibatlanul megy. Egyszeruen ledobbentem milyen gyors a WinMo-hoz kepest. Elszoktam mar a WinMo-tol. Igy gyakorlatilag nagyon is szembetuno a kulonbseg.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1793 Dátum: 2010, 12 19, 15:27:07 »
En is ezt mondtam mig ki nem probaltam az Androidot HD2-n es a Dolphin Browser HD-t. A ketujjas nagyitas a flash tamogatas hibatlanul megy. Egyszeruen ledobbentem milyen gyors a WinMo-hoz kepest. Elszoktam mar a WinMo-tol. Igy gyakorlatilag nagyon is szembetuno a kulonbseg.

Androidot nem annyira sokat nyomkodtam, de sebességtesztekben nincs nagy különbség. Persze ha 9.7-es Operával hasonlítjuk, akkor biztosan. Kéttujas nagyítást netezéskor sose használtam, mert ha jól van megcsinálva egy böngésző, nincs rá szükség. Minimum betűméretet be tudom állítani, illetve a kijelzőhöz passzoló ideális zoom mértékét is, onnantól kezdve az egyetlen tapinál nincs gyorsabb nagyítás. Flash-re nincs igényem, PC-n is csak átkozom, az összes böngészős probléma 95 %-át az okozza. Az általam látott videók alapján nekem az jött le, hogy Androidon is vagy idegesítően lassúvá teszi az adott oldal böngészését, vagy bonyolultabb Flash-es oldalakon nem is működik normálisan. Ebből a szempontból inkább az Apple-nek adok igazat. Majd ha lesz erősebb GPU-s, kétprocis PDA, abban talán működni fog normálisan, addig meg fölösleges erőltetni. Talán szerencsés is vagyok, mert egyetlen olyan oldalon sincs komolyabb Flash, amit gyakran látogatok, a TeCsőt meg a FlashLite vagy valamelyik alternatív megoldás is viszi. Persze másnak ettől még fontos is lehet, részemről viszont inkább tüntessék el a netről az ilyen oldalakat...

Ráadásul már meguntam a barkácsolást, bekapcsolom, és működjön valami + nézzen is ki valahogy. Még ha menne Androidon a céges levelezésem, szerintem akkor is előbb vennék WP7-es gépet, vagy akár egy esetleges nagyobb kijelzős szifont.

Nem elérhető timep

• PDA ROM: nem tudom
« Reply #1794 Dátum: 2010, 12 19, 16:28:15 »
A Desire HD-s ROM-on fog menni a HTC HUB valaha?

Nem elérhető athos79

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC HD2 + iRobot MID
  • PDA ROM: MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3
« Reply #1795 Dátum: 2010, 12 19, 17:56:56 »
A Desire HD-s ROM-on fog menni a HTC HUB valaha?

Nekem megy ezzel: MDJ Revolution HD v.1.2. Regisztrálni PC-ről kellett (valamiért nem engedte a HD2-ről), de utána be tudtam jelentkezni. Mondjuk nincs sokminden fenn... :hmm:

Nem elérhető Ramirez10

• PDA ROM: ....
« Reply #1796 Dátum: 2010, 12 19, 19:42:02 »

Ehet az androidhoz milyen rom és radio frissités kell? ( linkeket várok elsősorban)
Előre is köszi...

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #1797 Dátum: 2010, 12 19, 19:56:09 »
Sziasztok valakinek sikerült megoldani az akku fogyasztást.....
 MDJ  froyo 4.6 most raktam fel még nem tudom mennyit fogyaszt de remélem nem annyit mint elődei.....
egy éjszaka és kuka pedig már semmi net wifi nem ment....
az lehet baj esetleg hogy milyen windows rom van fent?????

köszi
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1798 Dátum: 2010, 12 19, 22:42:27 »
Engem is érdekelne,nekem is ez van fennt. Milyen módon lehet csökkenteni ezt a bizoynos miniamper fogyasztást? Nekem most ezzel a builddel 108ma van az jo avgy rossz? Láttam itt oylan buildet ahol ez a szám 4 volt... :shock: Vmi ötlet?
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #1799 Dátum: 2010, 12 20, 07:22:55 »
Engem is érdekelne,nekem is ez van fennt. Milyen módon lehet csökkenteni ezt a bizoynos miniamper fogyasztást? Nekem most ezzel a builddel 108ma van az jo avgy rossz? Láttam itt oylan buildet ahol ez a szám 4 volt... :shock: Vmi ötlet?

Nos, a 4.6-os fogyasztas tekinteteben semmivel sem jobb, mint az elozoek.
A 108 mA bizony sok, kb. 10 ora alatt kikapcsolt allapotban is leszivja az akksit.
A jo hir, hogy ez a build is tudja az 5 mA-t. Fel kell tenni a mar feljebb is emlegetett advanced task killert, be kell allitani a crazy modot, illetve, hogy kepernyo kikapcsolasnal lojje le a felesleges programokat. Nekem sikerult.