2025, 01 11, 01:11:44

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728341 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
Re:Android a HD2-re
« Reply #1750 Dátum: 2010, 12 15, 08:14:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ajánlom, cseréld le a kernelt erre - You are not allowed to view links. Register or Login most próbálgattam nagyon szépen muzsikál és hamar visszaáll a standby 5mAh.

Törlöd a régi kernelt, bemásold az új "zlmage" S8 -at és "root" könyvtárat. Újraindítod (boot) azután törölheted a "root" könyvtárat, a továbbiakban nincs rá szükség, egyébkén minden újraindítás esetén újraírja az útvonalat. Használj "7-Zip" programot a kicsomagoláshoz, az sima "zip” bekavar.

Köszi az ötletet, ez a kernel tényleg nagyon jó, simán hozza standbyban az 5mA-t.

Más:
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni a levelezésnél az automatikus aláírást? Sehol nem találom.

Nem elérhető whanklee

• Nem: Férfi
    • BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #1751 Dátum: 2010, 12 15, 09:02:01 »
Sziasztok. Van egy problémám, amit nem tudok megoldani. Exchange server-el szeretnék szinkronizálni, de nem tudok. Tanusítványt kéne, hogy telepítsem fel. A tanusítvány kiterjesztése *.cer. Van ötletetek, hogy mivel és hogyan tudom ezt megcsinálni?

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #1752 Dátum: 2010, 12 15, 12:15:27 »
sikerült a telepités....ez az android hd2 tényleg jol néz ki 4.4 verzió
viszont 1 dologra kellene megoldás ha van ...én win.live on szinkronizáltam a hd2-őt viszont igy nincsenek névjegyeim.hogy tudom a névjegyeket átrakni androidra????előre is köszi a segitséget :'(
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető hun_gery

• PDA: EU HD2 volt, US HD2 lesz :)
  • PDA ROM: valamelyik robot...
« Reply #1753 Dátum: 2010, 12 15, 12:18:53 »
viszont 1 dologra kellene megoldás ha van ...én win.live on szinkronizáltam a hd2-őt viszont igy nincsenek névjegyeim.hogy tudom a névjegyeket átrakni androidra????előre is köszi a segitséget :'(

Hali!
Elvileg így:

esetleg:

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1754 Dátum: 2010, 12 15, 13:56:34 »

Én kiexportáltam Outlookból >>>> Gmail -re ezt láttam a leg egyszerübnek, így szinkronizáll a vas alatt az android automatikusan (a PC -n lévő Gmail adatbázissal). Gmail amúgy is illik az androidhoz ;)
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető energie21

• PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #1755 Dátum: 2010, 12 15, 17:26:41 »
sziasztok nekem is sikerült beletenni az androidot de nincs hozzá magyarítás? vagy esetleg valamilyen más nyelv

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1756 Dátum: 2010, 12 15, 18:33:06 »
"beletenni" :D  :p

a desireHD verziók teljesen magyaritva vannak.

sziasztok nekem is sikerült beletenni az androidot de nincs hozzá magyarítás? vagy esetleg valamilyen más nyelv

Nem elérhető energie21

« Reply #1757 Dátum: 2010, 12 15, 18:56:57 »
de én nekem htc hd2 van

Nem elérhető akisbandi

« Reply #1758 Dátum: 2010, 12 15, 19:07:59 »
de én nekem htc hd2 van

Zömében nekünk is.

A beállítások/nyelvek és billentyűzet alatt sikerülni fog.

Nem elérhető energie21

« Reply #1759 Dátum: 2010, 12 15, 19:13:01 »
de ott mindenféle nyelvet találtam de a magyar vagy a slovák nem volt. Vagy valamit rosszul csináltam a telepítésnél. Nektek is a felfutásnak kérdi hogy windows vagy android? 

Nem elérhető nervy

« Reply #1760 Dátum: 2010, 12 15, 20:26:49 »
naakkor első tanács: fórum olvasása a-z -ig!!!  :olvass:

ez itt a hd2-android fórum tehát nekünk is hd2-nk van. :D
jelen állás szerint android-ot is lehet futtatni rajta akár dualboot progival is ami neked "felfutásnak" kérdi hogy win vagy android. Az android jelenleg SD kártyáról futtatható és oda telepithető. Ezt okos fejlesztők androidos telefonok romjaiból barkácsolják össze (nexus1, desire, desireHD ... ) Jelen pillanatban a desireHD telefonokból  kinyert androidok tudnak magyarul a többi nem. Androidot te is telepithetsz a pda-ra akár dHD alapút is csak olvasd el a fórumon eddig leirtakat - nagyon sok segitséget találsz benne.

de ott mindenféle nyelvet találtam de a magyar vagy a slovák nem volt. Vagy valamit rosszul csináltam a telepítésnél. Nektek is a felfutásnak kérdi hogy windows vagy android?

Nem elérhető energie21

« Reply #1761 Dátum: 2010, 12 15, 22:15:44 »
koszi szépen sikerült minden jól megy idáig

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1762 Dátum: 2010, 12 16, 09:35:51 »
Sziasztok, tudnatok segiteni, van egy olyan problémam, hogy a zsebemben a telefon, fulessel felveszem es mivel a kepernyozar nem zar le es be nyomodik valami le is rakja magat egy ido utan, vagy amikor befejeztem a beszelgetest vissza hivom aki hivot mert szinten be nyomodik a gomb :( nem jovok ra hol kell ezt allitani, vagy ha kulso progi oldja meg ki mit hasznal? koszonom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1763 Dátum: 2010, 12 16, 09:48:35 »
Exchange server-el szeretnék szinkronizálni, de nem tudok. Tanusítványt kéne, hogy telepítsem fel. A tanusítvány kiterjesztése *.cer. Van ötletetek, hogy mivel és hogyan tudom ezt megcsinálni?

Az a tanúsítvány Windows Mobile-ra készült, nem? Mintha egy Windows-os progit akarnál Linuxra felerőltetni.

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1764 Dátum: 2010, 12 16, 11:57:20 »
Ezzel a ROM verzióval valószínű, hogy gondod van a led töltés kijelzővel, ugyanis az S8 kernelben, (én is tapasztaltam) ezt még nem módosította a szakác.  erre a ROM verzióra. Megoldásként van rá egy kis pach (zip file) az xda csatolt oldalon. Kicsomagod és bemásolsz a megadott helyre és újra indítod.
Fontos!!! Ügyelj hogy újraindításnál legyen csatlakozva a töltőre. Itt a link You are not allowed to view links. Register or Login
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #1765 Dátum: 2010, 12 16, 12:40:32 »
én is elkezdtem androidozni,nagyon szép nagyon jóó ...
de gyerekek ez úgy merűl mint egy elemlámpa  este 90% volt
reggelre úgy lemerült hogy elkéstem a munkahelyemről mert nem ébresztett..kicsit nyomogatom a pda-t látni ahogy esik az akku szintje froyo 4.4
5let? :ima:
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető akisbandi

« Reply #1766 Dátum: 2010, 12 16, 15:40:40 »
Köszi az ötletet, ez a kernel tényleg nagyon jó, simán hozza standbyban az 5mA-t.

Más:
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni a levelezésnél az automatikus aláírást? Sehol nem találom.

Eddig tartott az öröm, két újraindítás után már ezzel a kernellel sem megy 56mA alá a fogyasztás.

Az automatikus aláírás kikapcsolására nincs ötlet?

Nem elérhető loyalhudy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MIUI 2.3.4a
« Reply #1767 Dátum: 2010, 12 16, 15:50:14 »
Nem tudom milyen programokat tesztek fel de...
Eddig nekem is megvolt az 5mA körüli érték bill kioldás után.

Tegnap kipróbáltam a launcher progit meg még pár ilyen home programot.
Felment 100 körülre a minimum érték.

Uninstall minden amit feltettem tegnap.
Semmi változás.
Kilőttem mindent ami nem kell és továbbra is marad 100mA körül.

Nem tudom mi befolyásolja de asszem újrarakom inkább.
Reggelre nekem is lemerült így.

Aki sok programot használ az telepítse 4-5-össével a programokat inkább, reset aztán nézze meg a fogyasztást mert valami belerondít.

Hátha kiderülne mi az.

Nem elérhető nervy

« Reply #1768 Dátum: 2010, 12 16, 16:29:37 »
nálam 100 feletti a telepitett programok száma.
advanced task killer - crazy mode - screen off módban automatikus -ra állitva, szerintem nálam emiatt nem fogyaszt sokat.

Nem tudom milyen programokat tesztek fel de...
Eddig nekem is megvolt az 5mA körüli érték bill kioldás után.

Tegnap kipróbáltam a launcher progit meg még pár ilyen home programot.
Felment 100 körülre a minimum érték.

Uninstall minden amit feltettem tegnap.
Semmi változás.
Kilőttem mindent ami nem kell és továbbra is marad 100mA körül.

Nem tudom mi befolyásolja de asszem újrarakom inkább.
Reggelre nekem is lemerült így.

Aki sok programot használ az telepítse 4-5-össével a programokat inkább, reset aztán nézze meg a fogyasztást mert valami belerondít.

Hátha kiderülne mi az.

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1769 Dátum: 2010, 12 16, 16:37:03 »
Hát srácok, búcsúzom tőletek! Na nem, mintha annyit írtam volna ide, de folyamatosan olvasgattam a fórumot.
Kb két hónapja kezdtem androidozni, ez elég volt megismerni, hogy beválik-e vagy sem. Bevált! Most telefonált a futár, kb negyed óra és itt az új androidos pda-m.  :) HTC Desire HD. Ez lesz a negyedik HTC-m, megszerettem HTC-t. Többé nincs rom sd kártyára másolgatás! Nem gondoltam volna, hogy egyszer winmobilt leváltom. De haladok a korral...
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Remélem mindenkivel találkozom az Android fórumokon!  :ok:

Sziasztok!
bajzso

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #1770 Dátum: 2010, 12 16, 23:11:19 »
Sziasztok!Milyen alap ROM-ot javasolnátok Androidhoz?

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1771 Dátum: 2010, 12 16, 23:38:18 »
Hát srácok, búcsúzom tőletek! Na nem, mintha annyit írtam volna ide, de folyamatosan olvasgattam a fórumot.
Kb két hónapja kezdtem androidozni, ez elég volt megismerni, hogy beválik-e vagy sem. Bevált! Most telefonált a futár, kb negyed óra és itt az új androidos pda-m.  :) HTC Desire HD. Ez lesz a negyedik HTC-m, megszerettem HTC-t. Többé nincs rom sd kártyára másolgatás! Nem gondoltam volna, hogy egyszer winmobilt leváltom. De haladok a korral...
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Remélem mindenkivel találkozom az Android fórumokon!  :ok:

Sziasztok!
Sok sikert a Desire HD-hoz, jó kis készülékhez jutottál "személyében" :ok:.

Nem elérhető Aurevol

• Navigáció / Navigation: iGO 8.3
  • PDA ROM: 1.66.479.2 WWE
« Reply #1772 Dátum: 2010, 12 17, 09:36:45 »
Sziasztok!

Eljutottam odáig, hogy android hibridet készítsek a Leóból. Gondolom ehhez már fontos a gyors microSD kártya, de eddig csak egy félmondatot találtam az xda-n arról, hogy a HD2 hardveresen max. class4 sebességet tud. Nagyon nem mindegy, hogy így van-e, mert eredetileg 16GiB-os class10-et néztem ki az Androidnak, de ezért a pénzért class4-ből 32GiB-os is kijön. Jelenleg WinMo alatt class2-őt használok, és semmi lassú dolgot nem tapasztaltam, igaz nem videózok vele, az állítólag szaggatna.

Szóval, érdemes class4 fölé menni Androidhoz szerintetek?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1773 Dátum: 2010, 12 17, 09:40:20 »
Sziasztok, hogyan tudnam ki kapcsolni a sense-t a a Desire Hd-build-ben? vagy esetleg van olyan build amiben nincs is benne de az alaprom az a Desire HD? koszonom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #1774 Dátum: 2010, 12 17, 09:58:35 »
Én használtam az androidot 4gb-os class 6-al, most 16 gb-os class 2-vel használom. Az android működési sebességben nem igazán éreztem különbséget, max csak annyit, hogy class 2-vel talán kicsit lassabban bootol. (az igazsághoz hozzátartozik hogy "disk" módban a class 2-em majdnem tudja azt az írás/olvasási sebességet mint a class 6-os)
Sziasztok!

Eljutottam odáig, hogy android hibridet készítsek a Leóból. Gondolom ehhez már fontos a gyors microSD kártya, de eddig csak egy félmondatot találtam az xda-n arról, hogy a HD2 hardveresen max. class4 sebességet tud. Nagyon nem mindegy, hogy így van-e, mert eredetileg 16GiB-os class10-et néztem ki az Androidnak, de ezért a pénzért class4-ből 32GiB-os is kijön. Jelenleg WinMo alatt class2-őt használok, és semmi lassú dolgot nem tapasztaltam, igaz nem videózok vele, az állítólag szaggatna.

Szóval, érdemes class4 fölé menni Androidhoz szerintetek?