2025, 01 10, 14:58:45

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728316 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
Re: Android a HD2-re
« Reply #1600 Dátum: 2010, 11 20, 09:49:32 »
 Úgy látom az EVO romot sem fejlesztik mostanában, pedig talán az áll legközelebb a HD2-höz, nem?

Nem elérhető kabocax

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #1601 Dátum: 2010, 11 20, 10:10:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Ez a Lock 2.0 program sem oldotta meg a problemamat. A bejovo hivasnal nem zarja a kijelzot. Nemhiszem, hogy a "nagy" androidra nincs egy olyan mindenre kiterjedo hivaskezelo program mint WinMo alatt az Inesoft Phone. Ha ugy nyulok bele a zsebembe rendszerint felveszem a telefont, mert tuti, hogy megnyomom a zold gombot a kijelzon.
Az MDJ FroYo Sense Revolution v.1.6 -nál nincs ilyen probléma, mert a képernyőzár csúszkáját kell lefelé húzni, így nem igen lehet véletlenül felvenni.

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1602 Dátum: 2010, 11 20, 11:54:44 »
Sziasztok!

Sima Desire rom ot lehet valahogy magyarítani, vagy létezik belőle olyan verzió amibe van magyar nyelv? Szótár miatt lenne nekem fontos írás közbe nem kell kitenni az ékezeteket hanem megoldja maga...

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #1603 Dátum: 2010, 11 21, 09:24:05 »
Sziasztok,

A mobil internet egyáltalán nem megy és nem találom a megoldást. Láttam, hogy régebben Ti is küzdöttetek vele, de sikerült megoldani, hogyan???

Radio:       2.15.50.14
Winmo:     Miri_HD2_WM65X_23145_Sense25_V25.0
Android:    Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.4_Clean_S6.1

Wifi-n tökéletesen működik és már probáltam egy más rommal is de azokkal sem volt jó.

duji

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1604 Dátum: 2010, 11 21, 09:28:04 »
Márpedig a Desire HD ROMokat nem igazán fogják tovább folytatni, egyelőre nem érdemes.
Miért nem érdemes fejleszteni tovább?

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
« Reply #1605 Dátum: 2010, 11 21, 16:49:42 »
APN beállitások stimmelnek ?

Sziasztok,

A mobil internet egyáltalán nem megy és nem találom a megoldást. Láttam, hogy régebben Ti is küzdöttetek vele, de sikerült megoldani, hogyan???

Radio:       2.15.50.14
Winmo:     Miri_HD2_WM65X_23145_Sense25_V25.0
Android:    Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.4_Clean_S6.1

Wifi-n tökéletesen működik és már probáltam egy más rommal is de azokkal sem volt jó.

Nem elérhető tothleslie

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: htc desire hd
  • PDA ROM: 2.3.5 stock
« Reply #1606 Dátum: 2010, 11 21, 17:27:11 »
szia.
T mobile-os vagyok. A hozzáférési pontnál nekem "wnw"-vel tökéletesen megy. A hitelesítésnél POP, alatta "default".
Próbáld ki, ha a szolgáltatód megegyezik.

Nem elérhető duji

« Reply #1607 Dátum: 2010, 11 22, 11:57:54 »
Sziasztok,

Szinte biztos vagyok benne, hogy a rossz APN beállítás miatt nem megy a net. Leírná egy t-mobil-os fórumtárs a saját működőjét. Nektek ezeket nem kell beállítani, ha felraktok egy új ROM-ot???

tehát, settings - wireless&networks - mobile networks - Access Point Names. ez alatt nekem az android 2 apn-t definiál:

1. T-mobile NET (e mellett van zold gomboc)
Name: T-mobile NET
APN: internet
proxy: not set
port: not set
Username: not set
Password: not set
Server:not set
MMSC:not set
MMS proxy:not set
MMS port:not set
MMS protokol:WAP 2.0
MCC:216
MNC:30
Aut. type:none (PAP,CHAP, PAP or CHAP)
APN type: default

2. T-mobile T-Mobile MMS (e mellé nem sikerült odaraknom a zöld bogyót).

Pls vk írja meg a jól működő beállításokat.

űdv

duji

Nem elérhető duji

« Reply #1608 Dátum: 2010, 11 22, 12:01:20 »
szia.
T mobile-os vagyok. A hozzáférési pontnál nekem "wnw"-vel tökéletesen megy. A hitelesítésnél POP, alatta "default".
Próbáld ki, ha a szolgáltatód megegyezik.

Ebből sajna egy szót sem értek a wnw az a web 'n' walk???? az most, hogy jön ide??? az APN beállításoknál a hitelesítésnél nekem csak PAP v CHAP van POP-ot csak levelezésnél ismerek. Bocs ha nagyon hülye vagyok.
duji

Nem elérhető duji

« Reply #1609 Dátum: 2010, 11 22, 12:22:52 »
Nem tudom, hogy számít-e, de az MMS megy és sima előfizetéses kártyám van.
duji

Nem elérhető duji

« Reply #1610 Dátum: 2010, 11 22, 14:32:48 »
Sziasztok,

Szinte biztos vagyok benne, hogy a rossz APN beállítás miatt nem megy a net. Leírná egy t-mobil-os fórumtárs a saját működőjét. Nektek ezeket nem kell beállítani, ha felraktok egy új ROM-ot???

tehát, settings - wireless&networks - mobile networks - Access Point Names. ez alatt nekem az android 2 apn-t definiál:

1. T-mobile NET (e mellett van zold gomboc)
Name: T-mobile NET
APN: internet
proxy: not set
port: not set
Username: not set
Password: not set
Server:not set
MMSC:not set
MMS proxy:not set
MMS port:not set
MMS protokol:WAP 2.0
MCC:216
MNC:30
Aut. type:none (PAP,CHAP, PAP or CHAP)
APN type: default

2. T-mobile T-Mobile MMS (e mellé nem sikerült odaraknom a zöld bogyót).

Pls vk írja meg a jól működő beállításokat.

űdv

Sikerült végre!!!  >:( Két APN jön létre alapból egy internetes, meg egy mms-es. A kettő egyesítése után végre működik a net. Azaz annyit csináltam, hogy a netes APN-hez beírtam username: mms, password: mms.
Nálatok nem kell ilyen galádságot elkövetni, hogy menjen a net???

duji

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #1611 Dátum: 2010, 11 22, 15:14:59 »
Miért nem érdemes fejleszteni tovább?

nem használható kamera?..?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1612 Dátum: 2010, 11 23, 11:02:43 »
Nalam minden tovabbi nelkul megy a mobilnet. Van egy tmobile net es egy tmobile hu apn-em a 2-al megy a net wnw. A tzones oldala meg nehany oldal erthetetlen modon nem tolt be ezaltal meg a mobiltv-t sem sikerult beuzemelnem a zold roboton, de ettol meg nem lesznek almatlan ejszakaim.

Nem elérhető Trusk

• PDA ROM: manila
« Reply #1613 Dátum: 2010, 11 24, 08:37:18 »
Vagy esetleg az új sense-ért. Én is szívesebben használom a HD romját. Jobban bejön mint az EVO vagy a sima Desire.

Helló!

Neked van képe a videóknak Desire HD rom alól? nekem se a mobilTV-nek, sem az aviknak, se a wmv-knek nincs. :( egyedül az mp4nek, és a 3gpnek van képe.

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #1614 Dátum: 2010, 11 24, 21:12:54 »

Helló!

Neked van képe a videóknak Desire HD rom alól? nekem se a mobilTV-nek, sem az aviknak, se a wmv-knek nincs. :( egyedül az mp4nek, és a 3gpnek van képe.

Nekem RockPlayerrel minden elindul.

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #1615 Dátum: 2010, 11 24, 23:27:38 »
Sziasztok!Nekem a Telenornál vannak problémáim,mert ott nem megy a net.Erre tud valaki valamilyen megoldást?Köszi előre is.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1616 Dátum: 2010, 11 25, 10:12:04 »
miert lehet az ,hogy a telefonom nem jegyzi meg a beallitott telefonalasi hangerot? minden uj hivaskor le kell halkitanom, mert leszakad tole fulem! barmilyen androidos rom-ot teszek fel, az osszessel ezt csinalja!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1617 Dátum: 2010, 11 25, 22:17:59 »
Szeretném ajánlani mindenkinek az alábbi buildet:

Almost perfect... :D :D :D
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1618 Dátum: 2010, 11 26, 10:11:02 »
Szia TheBigX87! Sajnos nem tudok idezni, az alabb ajanlott build melyik keszulekrol szarmazik? Lehet en vagyok a bamba, de a linkelt forumbol nem derul ki. Igeretesnek tunik este kiprobalom. Jelenleg dezire hd rom van fent. Nagy problemam, hogy hivaskor a kepernyo nem zarodik le es zsebbol kiveve 90%-ban lenyomom a hivast a kijelzot megfogva. Ebben a buildben nincs ilyen problema? Latszolag eleg igeretes es sok minden mukodik rajta. Szep napot.

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #1619 Dátum: 2010, 11 26, 12:21:11 »
Szeretném ajánlani mindenkinek az alábbi buildet:

Almost perfect... :D :D :D

nekem mióta láttam az új Sense-es buildet (amit használok) ami a HTC Ace-ről származik azóta egyik másik build sem lehet perfect.. Inkább nem kell a kamera de legyen az új Sense... Pl új Sense-ben vannak NYILAK!!!

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1620 Dátum: 2010, 11 26, 19:08:09 »
Szia TheBigX87! Sajnos nem tudok idezni, az alabb ajanlott build melyik keszulekrol szarmazik? Lehet en vagyok a bamba, de a linkelt forumbol nem derul ki. Igeretesnek tunik este kiprobalom. Jelenleg dezire hd rom van fent. Nagy problemam, hogy hivaskor a kepernyo nem zarodik le es zsebbol kiveve 90%-ban lenyomom a hivast a kijelzot megfogva. Ebben a buildben nincs ilyen problema? Latszolag eleg igeretes es sok minden mukodik rajta. Szep napot.

Háát, megfogtál, hogy melyik android az alapja ennek a buildnek, de ha válaszolnom kéne szerény tapasztalataim alapján ez a desire-hez áll a legközelebb...

Itt nem tapasztaltam ilyet hogy lenyomnám amint kiveszem a zsebemből, bár az Evo-s screen használom ehhez, tehát ha hívást akarok fogadni nem a gombok jelennek meg, hanem egy csúszka, amit lefelé kell húzni, de ha jól tudom, beállítható, hogy csak a hardveres gombokra reagáljon vagy csak a képernyőre. Valami biztos tehető az ügy érdekében de kíváncsivá tettél, probálgatom majd az est hátralévő részében!  :ima:
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #1621 Dátum: 2010, 11 26, 19:26:07 »
Sziasztok. Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7 van fenn. Mellette, a legfrissebb Radio, és alap Windows Mobile rendszer mellette.

Az a gondom, hogy T-Mobile-os vagyok és ha elkezdek internetezni a böngészőben, akkor egy rövid idő múltán elmegy a netem. Nem tudom tovább használni a mobilnetet már. APN beállításokban wnw-re van állítva. Játszottam már azzal is, hogy wnw és internet APN-t váltogattam, de ennek az lett az eredménye, hogy lefagyott, és újraindítást követően lett jó csak! Az sem vált be, hogy a mobilnetet kikapcsoltam, mert nem igazán engedi kikapcsolni, végig aktív marad.

Ha nem netezek böngészőn, hanem, RSS, Twitter, Facebook, E-mail és stb... akkor nem megy el, egész nap tudom használni az internetet.

Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Esetleg az alapértelmezett böngészővel van a gond? Próbáljam ki az Opera mini-t vagy Firefox-ot?

Fontos lenne nagyon, hogy jól működjön az internet az Androidon! Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető k5.20

« Reply #1622 Dátum: 2010, 11 26, 22:05:25 »
Sziasztok. Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7 van fenn. Mellette, a legfrissebb Radio, és alap Windows Mobile rendszer mellette.

Az a gondom, hogy T-Mobile-os vagyok és ha elkezdek internetezni a böngészőben, akkor egy rövid idő múltán elmegy a netem. Nem tudom tovább használni a mobilnetet már. APN beállításokban wnw-re van állítva. Játszottam már azzal is, hogy wnw és internet APN-t váltogattam, de ennek az lett az eredménye, hogy lefagyott, és újraindítást követően lett jó csak! Az sem vált be, hogy a mobilnetet kikapcsoltam, mert nem igazán engedi kikapcsolni, végig aktív marad.

Ha nem netezek böngészőn, hanem, RSS, Twitter, Facebook, E-mail és stb... akkor nem megy el, egész nap tudom használni az internetet.

Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Esetleg az alapértelmezett böngészővel van a gond? Próbáljam ki az Opera mini-t vagy Firefox-ot?

Fontos lenne nagyon, hogy jól működjön az internet az Androidon! Köszönöm a segítséget!

Üdv,
én a helyedben visszaváltanék a 2.15.50.14-es rádióra, mert itt szerintem az lesz a baj forrása. (mindez akkor áll, ha a "legfrissebb" rádió nálad nem ezt takarja)
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1623 Dátum: 2010, 11 26, 22:32:27 »

Nekem is eddig szinte minden build-el ugyanazt csinálta mint neked,de nálam semmi netes dolog nem ment.
Kb 3 hete ennek az elődjét használtamYou are not allowed to view links. Register or Login
Ez is szakadt néha,de legalább kis idő múlva visszajött,esetleg egy repülömódba kiberakás segített rajta.
A mostanit az 1.7-et reggel raktam fel,egész nap nem tapasztaltam ,hogy szakadt volna a net.Viszont ez nem sense rom,akinek arra szüksége van annak nem jó.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1624 Dátum: 2010, 11 26, 23:06:56 »
nekem mióta láttam az új Sense-es buildet (amit használok) ami a HTC Ace-ről származik azóta egyik másik build sem lehet perfect.. Inkább nem kell a kamera de legyen az új Sense... Pl új Sense-ben vannak NYILAK!!!

Leon neztem delelott a linket nem neztem meg a kepeket, Ez tenyleg regi sense. Nekem is tetszik az uj sense, de nem akarom elhinni, hogy zold robotra nincsen egy olyan okos tarcsazo mint WinMo-ra az Inesoft Phone ami tobbek kozott lezarja a kepernyot hivas kozben. Milyen nyilakra gondolsz az uj sense-ben?