2025, 01 10, 11:11:34

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728299 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető timep

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: nem tudom
Re: Android a HD2-re
« Reply #1550 Dátum: 2010, 11 12, 13:38:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Töltöm a HD2-t megy rajta az Android, de ha zenét szeretnék ezalatt hallgatni a következőt írja ki:
"Your content is unavailable because your phone is being used as USB storage. Disconnect USB to access your content."

Értem, hogy mit ír ki, csak azt nem értem miért, mit kellene átállítanom, hogy töltés közben is tudjak róla zenét hallgatni (pl. autóban) - már nézegettem a beállításoknál, de nem találtam ilyesmit.

Előre is köszönöm.

Miért "unmount"-olja az SD kártyát, ha bedugom az USB-t?

Nem elérhető zsandras

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1551 Dátum: 2010, 11 12, 15:44:16 »
Próbáljátok ki ezt a bulid-ot You are not allowed to view links. Register or Login Ne indítsd a saját kernellel! Először másold be az S3 kernelt You are not allowed to view links. Register or Login  és a mellé helyezett root könyvtárat. Szenzációsan működik. Talán ez már az a verzió amit simán merek winmo helyett használni   "aksi" szempontból ott van a winmo mellett.
Standby minden lekapcsolva 3 mA, WiFi-vel 7mA. Nem kell hozzá SetCPU!
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1552 Dátum: 2010, 11 12, 18:27:42 »
sziasztok, mar sok androidot ki probaltam, de eddig nem talaltam meg amire szuksegem van :)tudd nekem valaki olyat ajanlani amiben szakadas nelkul folymataosan megy a net? nekem ez az egy ami fontos perpillanatban, nem erdekel kamera, aku ido sem semmi egyebb csak a folyamatos net kapcsolat. ha valaki mar talalkozot ilyennel kerem ossza meg velem. koszonom szepen
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #1553 Dátum: 2010, 11 12, 20:25:57 »
sziasztok, mar sok androidot ki probaltam, de eddig nem talaltam meg amire szuksegem van :)tudd nekem valaki olyat ajanlani amiben szakadas nelkul folymataosan megy a net? nekem ez az egy ami fontos perpillanatban, nem erdekel kamera, aku ido sem semmi egyebb csak a folyamatos net kapcsolat. ha valaki mar talalkozot ilyennel kerem ossza meg velem. koszonom szepen

Én ezt használom és még egyszer sem szakadt a net, viszont nincsen kamera és akkuidő is gázos

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1554 Dátum: 2010, 11 12, 20:50:12 »
Én ezt használom és még egyszer sem szakadt a net, viszont nincsen kamera és akkuidő is gázos
Nekem ezzel a build-el is szakadt a net.
Nem tudom,hogy van-e hozzá köze,de az itteni szolgáltatóm csak 3G-n megy.Ha winmo alatt kikapcsolom a 3G-t,akkor egyáltalán nincs hálózat,olyan mintha le lenne kapcsolva a gsm rész.Ha berakom az otthoni vodafonos kártyámat,akkor simán át tudom kapcsolni 2G-re semmi probléma.
Érdekes még,hogy az itteni tre-s kártyám nem ment több kártyafüggetlen telefonban sem,miközben más svéd szolgáltatós kártyák igen.Kis idő eltelt mire rájöttem,hogy azokban a telefonokban nem megy,amikben nincs 3G.

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1555 Dátum: 2010, 11 12, 21:46:03 »
Szia!
Én is ezt a romot használom + r8.2 kernelt és nagyon jó az akku idő.Készenléti állapotban 3mA,wi-fi-n 6mA.Nekem stabilan tartja a net-t bár órákon keresztül még nem próbáltam,de 30 percen keresztül kifogástalan volt.Én azt vettem észre,hogy nem volt mindegy,hogy melyik rádió rom van fenn.Nagyon sok variációt kipróbáltam mikorra a mostani állapot kialakult.Meg vagyok elégedve a mostani,használható androiddal.Jelenleg!!!Remélem ,azért lesz még jobb. :ok:

Nem elérhető deepdish54

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 1.48.405.2 (71294) wwe
« Reply #1556 Dátum: 2010, 11 13, 07:07:19 »
Próbáljátok ki ezt a bulid-ot You are not allowed to view links. Register or Login Ne indítsd a saját kernellel! Először másold be az S3 kernelt You are not allowed to view links. Register or Login  és a mellé helyezett root könyvtárat. Szenzációsan működik. Talán ez már az a verzió amit simán merek winmo helyett használni   "aksi" szempontból ott van a winmo mellett.

nem nez ki rosszul
ki is probalom ma
annyi kerdes lenne hogy te melyik kernelt toltotted le hozza ezek kozul?

R3.1

R3.1 for HD builds & CM builds

S3.1

S3.1 for HD builds & CM builds

Nem elérhető deepdish54

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 1.48.405.2 (71294) wwe
« Reply #1557 Dátum: 2010, 11 13, 07:21:49 »

nem nez ki rosszul
ki is probalom ma
annyi kerdes lenne hogy te melyik kernelt toltotted le hozza ezek kozul?

R3.1

R3.1 for HD builds & CM builds

S3.1

S3.1 for HD builds & CM builds

sorry

gyorsan olvastam es csak most latom h az S3at javaslod

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1558 Dátum: 2010, 11 13, 17:20:45 »

sorry

gyorsan olvastam es csak most latom h az S3at javaslod
Nem kell kernelt cserélned,mert ebben a romban benne van,ma rakták fel az xda-ra:MDJ FroYo Sense Revolution v.1.6 [kernel: MDJ S3.1]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #1559 Dátum: 2010, 11 13, 18:38:53 »
Próbálgatom, de nekem nem tünt fel, hogy jobban gazdálkodna az energiával, viszont tényleg jó a build. minden számomra fontos tökéletesen működik.

Nem elérhető zsandras

« Reply #1560 Dátum: 2010, 11 13, 20:02:12 »
Próbálgatom, de nekem nem tünt fel, hogy jobban gazdálkodna az energiával, viszont tényleg jó a build. minden számomra fontos tökéletesen működik.

A tovább fejlesztett változat MDJ FroYo Sense Revolution
v1.6 az S3.1 kernellel már 3mA a standby fogyasttás. Ez azért nem semmi az eddigiekhez képest, a bulid valóban működőképes. Én úgy tapasztalom, hogy az aplikációra is jobban van optimizálva.

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #1561 Dátum: 2010, 11 13, 20:42:40 »

A tovább fejlesztett változat MDJ FroYo Sense Revolution
v1.6 az S3.1 kernellel már 3mA a standby fogyasttás. Ez azért nem semmi az eddigiekhez képest, a bulid valóban működőképes. Én úgy tapasztalom, hogy az aplikációra is jobban van optimizálva.
Ez igaz. Volt olyan build amire pl. az angry birds nem ment fel, erre simán települt...
Én is bereaktam az s3.1es kernelt de jelentős fogyasztás csökkenést nem vettem észre. A másik érdekesség, hogy indításkor érdekes módon elsőre nem mindig indul el, ekkor aksi ki-vissza, indít és simán feljön, nem igazán értem.

Nem elérhető zsandras

« Reply #1562 Dátum: 2010, 11 13, 22:29:27 »
Ez igaz. Volt olyan build amire pl. az angry birds nem ment fel, erre simán települt...
Én is bereaktam az s3.1es kernelt de jelentős fogyasztás csökkenést nem vettem észre. A másik érdekesség, hogy indításkor érdekes módon elsőre nem mindig indul el, ekkor aksi ki-vissza, indít és simán feljön, nem igazán értem.
Ezzel az inítási gonddal egyszer sem találkoztam. Azt a rádíót használod ami a profilodban van? A rádió nagy mértében befolyásolja a fogyasztást és kompatibilitás probléma is felléphet. Ezek a srácok, amikor hegyezik a kernelt már értelemszerüen a frissebb winmo és rádió romokat veszik alapul. Biztos vagyok benne, ha egyszer majd nem a winmo lesz a háttérben, egész más lesz az öszkép.

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #1563 Dátum: 2010, 11 14, 07:06:57 »
Ezzel az inítási gonddal egyszer sem találkoztam. Azt a rádíót használod ami a profilodban van? A rádió nagy mértében befolyásolja a fogyasztást és kompatibilitás probléma is felléphet. Ezek a srácok, amikor hegyezik a kernelt már értelemszerüen a frissebb winmo és rádió romokat veszik alapul. Biztos vagyok benne, ha egyszer majd nem a winmo lesz a háttérben, egész más lesz az öszkép.
A profilomat nem javítottam, most megteszem.

Nem elérhető zsandras

« Reply #1564 Dátum: 2010, 11 14, 16:20:44 »
A profilomat nem javítottam, most megteszem.
Nincs ötletem mi lehet a gond, :( valóban neked is a Miri ROM van fent az utolsó rádió verzióval... esetleg az SD-t lehetne formatálni- Ugyan sokan mondják hogy segít a format SD Fat32, ki tudja meglehet próbálni. En sosem formatáltam a memória kártyát (8GB cl 6) egyszerűen törlöm az Androi Bootcampal ... total clean és azt követően még kézzel a megmaradt file-kat és nyomtam fel az új verziókat.

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #1565 Dátum: 2010, 11 14, 21:10:18 »
Nincs ötletem mi lehet a gond, :( valóban neked is a Miri ROM van fent az utolsó rádió verzióval... esetleg az SD-t lehetne formatálni- Ugyan sokan mondják hogy segít a format SD Fat32, ki tudja meglehet próbálni. En sosem formatáltam a memória kártyát (8GB cl 6) egyszerűen törlöm az Androi Bootcampal ... total clean és azt követően még kézzel a megmaradt file-kat és nyomtam fel az új verziókat.
mostanában nem csinálta...Hm érdekes.

staca

• Vendég
« Reply #1566 Dátum: 2010, 11 15, 00:55:19 »
Véletlenül elállítottam az " end" gomb funkcióját, és nem találom a menüpontot ahol ezt vissza tudom állítani... Sajnos angol Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.6_S3.1 rom van a vason. segítsetek a menüben navigálni.

köszi

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1567 Dátum: 2010, 11 15, 18:32:09 »
Sziasztok! A problemam a kovetkezo. Zsebemben van a pda bejon a hivas bal alul zold felvevo gombal jobb alul piros elutasito gombal. Legtobbszor ugy veszem ki a telefont a zsebembol, hogy pont megerintem a felvevo gombot a kepernyon. Sajnos nincs hivasnal kepernyozar. Feltettem a Dialer One programot biztam benne van olyan okos mint WinMo-nal az Inesoft, de nem. Szep es jo amit tud azt jol csinalja, de kepernyozar hivaskor az nincs. Van valami megoldas erre?

Nem elérhető k5.20

« Reply #1568 Dátum: 2010, 11 15, 18:46:18 »
Sziasztok! A problemam a kovetkezo. Zsebemben van a pda bejon a hivas bal alul zold felvevo gombal jobb alul piros elutasito gombal. Legtobbszor ugy veszem ki a telefont a zsebembol, hogy pont megerintem a felvevo gombot a kepernyon. Sajnos nincs hivasnal kepernyozar. Feltettem a Dialer One programot biztam benne van olyan okos mint WinMo-nal az Inesoft, de nem. Szep es jo amit tud azt jol csinalja, de kepernyozar hivaskor az nincs. Van valami megoldas erre?

Lock 2.0 azt hiszem jó lenne erre a problémára.
Market - fizetős
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1569 Dátum: 2010, 11 15, 19:04:31 »
Lock 2.0 azt hiszem jó lenne erre a problémára.
Market - fizetős

Koszonom! Akkor majd holnap megnezem. :warez:

jav by MOD

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1570 Dátum: 2010, 11 15, 19:26:19 »
Koszonom! Akkor majd holnap megnezem. :warez:

jav by MOD

Hmmm nem ertem mi volt ebben a warez. Egy webcimet sem irtam csak egy szo es, hogy szerver karbantartas van naluk. Mondjuk az utobbi mondatbol lehet gondolni, hogy az a szo egy webcimet takarhat, de semmi konkretat nem irtam ebbol meg nem nyilvanvalo, hogy az egy warez oldal. Nah mindegy. Szep estet mindenkinek.

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #1571 Dátum: 2010, 11 15, 19:47:39 »
Sziasztok!

Tudnátok segíteni,hogy ha az exchange-el akarom szinkronizálni a contactjaimat a gmail-re,akkor a domain-nél és a server-nél milyen adatot kell megadni?Köszi előre is!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1572 Dátum: 2010, 11 15, 19:53:29 »
Sziasztok!

Tudnátok segíteni,hogy ha az exchange-el akarom szinkronizálni a contactjaimat a gmail-re,akkor a domain-nél és a server-nél milyen adatot kell megadni?Köszi előre is!
Domain: hagyd üresen Server: m.google.com
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Leonaprofi

« Reply #1573 Dátum: 2010, 11 15, 20:07:01 »
Domain: hagyd üresen Server: m.google.com
A Domain-nél is be kell írni valamit különben nem tudok tovább haladni a többi beállításra.

Nem elérhető Leonaprofi

« Reply #1574 Dátum: 2010, 11 16, 13:10:50 »
Ez a szinkronizálás valamiért nem akar összejönni!Azt írja,hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez.A Domain-nél meg nyomtam egy space-t,mert ha nem írok be semmit nem enged tovább.