Uraim!
Úgy érzem, hogy rengeteg információt és tapasztalatot gyűjtöttünk össze, és úgy érzem, szükséges és hasznos lenne, hogy egy nagy, rendszerező, mindenre kiterjedő leírást készítsünk a kezdő Androidosok számára (részben a winmosoknak is, mert összefüggyenek). Jó segítségül szolgálna. A haladóknak is jól jöhetne, nem kellene xdan futkosni új kernelért, radio-ért.
Én szívesen részt vennék a megírásban és karbantartásban, frissítésben ahogy időm engedi. Olyan részekre gondoltam mint: gyári-főzött romok, HSPL, Radiok, Android buildek, kernelek, direkt androidbarát winmo romok, tapasztalatok akkuidővel, tippek, stb.
Ez csak egy ötlet, ha valaki lenne aki segít, vagy elég támogatást kapnék, lenne érdeklődés, meg tudnánk csinálni. Magyarország legnagyobb HD2-es tudástárát akár
Vagy csak túlbuzgó vagyok?
Én két dolgot elválasztanék azért egymástól, mert tapasztalatom szerint a következő a helyzet:
- vannak, akik az androidról nem tudnak semmit és itt akarják megtanulni.
Erre van egy másik topic, ott kell sasolni, kérdezni stb. ilyet nem kell csinálni.
Az android a HD2-n is ugyanaz, mint az eredetileg androidosnak kiadott készülékeken. Meg kell tanulni, hogy mi hol található, milyen lehetőségek rejlenek a programban. Ez nem HD2 specifikum.
- a másik, amiről itt szó esik, hogy mit hogyan kell a HD2-n abszolválni.
Erre van ez a topic, ez a neve is.
Talán az lenne a kívánatos, hogy megjelenjen itt is 1-2 alapvető leírat arról, ami HD2 specifikus (ezt vetetted fel, ha jól értem), s az kikerülne valami TNT formában a főcím alá. Ennek látnám értelmét, mert sok ismétlődő kérdést meg lehetne vele előzni...
Hát én így látom, de amit tudok, szívesen segítek én is.
(MDJ FroYo Sense Matted v1.3 - sa egész jól muzsikál...6mV standby - saját kernelt gyártott alá)