2025, 01 10, 05:47:58

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728289 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Android a HD2-re
« Reply #1475 Dátum: 2010, 11 05, 13:44:55 »
2.6.32.15 #99 kernellel a Froyo Rev. 1.4 is túl sokat vesz fel. Jelenleg 261mA. Log szerint nyugalmiban volt ennél több is meg kevesebb is.
Nem értem :(

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #1476 Dátum: 2010, 11 05, 14:09:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
"DOES NOT support Overclocking/Undervolting/AXI
Perflocked = You can't even underclock with SetCPU"

Ezt találtam Hastarin R8 ról úgyhogy nemhiszem hogy akárkinél is jó fogyasztása lenne

pedig jó a fogyasztása hidd el, pár napja ezt nyüstölöm. rugózunk / nak sokan hogy ilyen meg olyan a standby fogyasztás. 3 v 8 mA - pedig sokkal többet lehetne nyerni azon hogy ha nincs szükség a fényerő 8-15%-on legyen.. én este akár 8%ig is leveszem, de extrém esetben is csak 20% alapból 15 körül van.. sokkal többet számít átlagban mintha 1-3mA-t fogyaszt a kütyü de ha bekapcsolod pár percre akkor 50-100%on figyel többszáz mA-t fogyasztva.

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1477 Dátum: 2010, 11 05, 14:25:54 »
Sziasztok!

Nincs még Desire HD működő kamerás rom?
bajzso

Nem elérhető k5.20

« Reply #1478 Dátum: 2010, 11 05, 14:30:52 »
Sziasztok!

Nincs még Desire HD működő kamerás rom?
Én még nem találkoztam vele.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető krisztofer55

• PDA: HTC ONE M8
« Reply #1479 Dátum: 2010, 11 05, 15:08:17 »
Sziasztok!

Új vagyok a Hd2 felhasználók között. :ok:

Néhány kérdésem lenne hozzátok:
- mi a program neve, ami mutatja az aktuális akkumulátor használatot?
- létezik olyan szoftver, ami a készülék bekapcsolásakor azonnal az androidot indítja?

Mdeejay eVo Sense v2.3 rEVOlution, ez van fent nekem egy gyári 1.66-os rommal, 2.14 es rádióval.
Ezzel kapcsolatban:
-mp3 bemásoláskor a csengőhangokban megjelenik, viszont lejátszásnál, vagy (ha beállítom) csörgésnél nem képes normálisan lejátszani. Ez mitől van, és orovolható?
- a fogyasztást hogyan lehet valamelyest csökkenteni? Láttam valami SetCPU nevű progit...
Egyelőre ennyi, köszönöm! :ima: :taps:

Nem elérhető k5.20

« Reply #1480 Dátum: 2010, 11 05, 15:58:20 »
Sziasztok!

Új vagyok a Hd2 felhasználók között. :ok:

Néhány kérdésem lenne hozzátok:
- mi a program neve, ami mutatja az aktuális akkumulátor használatot?

Current Widget

- létezik olyan szoftver, ami a készülék bekapcsolásakor azonnal az androidot indítja?

Nem. A win-t mindenképp el kell indítani.

- a fogyasztást hogyan lehet valamelyest csökkenteni? Láttam valami SetCPU nevű progit...
Egyelőre ennyi, köszönöm! :ima: :taps:
...úgy, ha nem kapcsolod be... :D :D :D
viccet félretéve: a setCPU-val volt akinek úgy sikerült optimalizálnia a fogyasztást, hogy az emelkedett az eredeti beállításhoz képest...
Azért megpróbálhatod, ha jól tudsz angolul...különben nem tudsz eligazodni a rengeteg opció között.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1481 Dátum: 2010, 11 05, 16:00:12 »
Sziasztok!

Üdv!

- Current Widget nevű program mutatja az aktuális áramfelvételt. Marketről letölthető, widgetként kell kirakni.
- Dolgoznak rajta, de még nincs kész. Olyan van, ami a winmo félig elindulásakor indul, és választhatsz hogy winmot folytassa, vagy az androidot töltse inkább.(pl CleanDroid)
- A problémás zenelejátszást a kernel okozza, kernelcserével orvosolható. a tiédben hastarin R7.7 van, azóta megjelent az R8, viszont az nem támogatja a tuningot, így a SetCPU is felesleges.
Egyébként a fogyasztást nem igazán lehet csökkenteni tovább, mint amennyit a buildből kihoztak.

// Látom már megelőztek mire leírtam, de azért itt az én válaszom is :)

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1482 Dátum: 2010, 11 05, 16:05:42 »
Én még nem találkoztam vele.

Pedig úgy tudom több, mint egy hete kiadták már a forráskódját. Na mindegy, várok akkor...
bajzso

Nem elérhető krisztofer55

• PDA: HTC ONE M8
« Reply #1483 Dátum: 2010, 11 05, 16:36:21 »
Köszönöm a választ mindenkinek. :ok:

Tesztelem a gépet.

Nem elérhető zavox

« Reply #1484 Dátum: 2010, 11 05, 17:23:09 »
Az adatalapomon látható összeállítás nálam jól működik együtt.

Én egyébként a hastrainR8-as romokat nem próbáltam - valószínűleg nem is fogom - a Matted 1.1 ben pedig nem Hastarin kernel van, ezért nem is cserélem az újabbra.
kipróáltam, köszi
 nagyon jól müködik minden a market kivételével, nagyobb dolgokat nemtudja letölteni+telepiteni igy pl az angry birds-öt sem :(

Nem elérhető zavox

« Reply #1485 Dátum: 2010, 11 05, 18:19:25 »
hú hát ennél is több dolgot találtam mégis, pl winbe bizonyos kiterjesztésü fájlokat nem tud feltenni.
 Örülök hogy felment az android mert a fájlok felénél hibát irt, azokat nem tettem fel.
Valószinüleg hangfájok lehettek, mert zenét se tudok a kártyára tenni.
Kezdek már belefáradni ebbe a HD2be, nem nekem való hogy minden nap több órát szánjak rá arra hogy normálisan használhatóvá tegyem a telefont. :(

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1486 Dátum: 2010, 11 05, 19:14:31 »
 a telefon alapból - akár gyári rommal is - teljesen normálisan használható - nekem win alatt sem volt semmi olyan problémám ami bármelyik más telefonnál ne jönne elő.
android pedig egy opció amit nem kötelező használni viszont ha valaki belefog annak pár óráját elveszi a mindennapokból. - de sztem többségünk pont emiatt szereti.

hú hát ennél is több dolgot találtam mégis, pl winbe bizonyos kiterjesztésü fájlokat nem tud feltenni.
 Örülök hogy felment az android mert a fájlok felénél hibát irt, azokat nem tettem fel.
Kezdek már belefáradni ebbe a HD2be, nem nekem való hogy minden nap több órát szánjak rá arra hogy normálisan használhatóvá tegyem a telefont. :(

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1487 Dátum: 2010, 11 05, 19:16:05 »
Szia!
Ne haragudj,de szerintem nem erőszakkal vetted a pda-t.Vagyunk itt nagyon sokan,akik kifogástalanul vagy apróbb hibákkal,de használjuk a HD2-t.Az apróbb hibát az androidra értem.Nekem az is megfelel jelenleg,ha meg nem ,venni kell egy desire hd-t.Nem biztos,hogy a készülékedben van a hiba.Ezt véletlenül sem rosszallóan írom.Én nagyon szeretem a HD2-t és nagyon is 1 ütős készüléknek tartom még most is 1 év elteltével. :ok:

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #1488 Dátum: 2010, 11 05, 19:25:22 »
a telefon alapból - akár gyári rommal is - teljesen normálisan használható - nekem win alatt sem volt semmi olyan problémám ami bármelyik más telefonnál ne jönne elő.
android pedig egy opció amit nem kötelező használni viszont ha valaki belefog annak pár óráját elveszi a mindennapokból. - de sztem többségünk pont emiatt szereti.
YES

Nem elérhető k5.20

« Reply #1489 Dátum: 2010, 11 05, 19:36:59 »

zavox,
az a baj, hogy amit leírtál, abban nem tudok eligazodni (pedig elég régóta hajtok már pda-kat) és ezért segíteni sem.
Tehát, ha segítségre vágysz, akkor kicsit pontosabban kell fogalmazz.
Ne add fel!

nervy sorstárshoz csatlakozva én is csak azt tudom leírni (majd biztosan agyonköveznek érte néhányan):
a HD2 szerintem továbbra is a legütősebb árú a pda-piacon.
Aki veszi a fáradtságot (és tudja, mire akarja használni a pda-t), megtalálja rá a megfelelő win-romot. Néhányan az 1.66 és a 3.14-es gyárival is tökéletesen elvannak!
Az android pedig az a külön ajándék, amit ugyan nem a HTC-nek köszönhetünk, de a HD2-n mégis élvezhetünk. Igen, vannak még hiányosságok, de soha ne felejtsük el: mi egy winmo-s készüléket vettünk eredetileg! Ahhoz képest pedig van most 2 készülékünk...

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1490 Dátum: 2010, 11 05, 21:39:59 »
Az engem is érdekelne, hogy Hastarin R8 al, hogy tudok elérni 8mA körüli fogyasztást mert nekem is 80/120mA között mozog. Ezzel michyprima@mainframe r1 van most 6mA es fogyasztásom. r2 vel ugyan az mint a Hastarin R8 :( Akinek HastarinR8 al kicsi a fogyasztás milyen win rom van fent neki?

Current widgettel méred? Milyen időközönként? Logolod?

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #1491 Dátum: 2010, 11 05, 22:20:57 »
Androidra hogyan teszem át a contactokat?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1492 Dátum: 2010, 11 05, 22:26:11 »
Sziasztok, megvettem a taptalkot meg tudja valaki mondanom, hogyillesztem be ezt a fórumot? Mert nekem sehogy sem megy. Előre is köszönöm.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető k5.20

« Reply #1493 Dátum: 2010, 11 05, 23:01:38 »
Androidra hogyan teszem át a contactokat?

Ha van gmail fiókod, akkor winmo alól exchange serverrel felszinkronizálod oda a contactokat, majd android alól, gmail fiók beállítása után lehívja onnan azokat a készülékedre automatikusan.

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1494 Dátum: 2010, 11 05, 23:22:02 »
Current widgettel méred? Milyen időközönként? Logolod?
Igen CurrentWidget el mérem 5 perces meg 1 perces logolás al mértem. Látszik az akkun is mert reggel 6 tól este 11 ig 40% felett van a töltés. Egész nap neten lóg e-maileket folyamatosan frissíti.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1495 Dátum: 2010, 11 05, 23:48:17 »
Igen CurrentWidget el mérem 5 perces meg 1 perces logolás al mértem. Látszik az akkun is mert reggel 6 tól este 11 ig 40% felett van a töltés. Egész nap neten lóg e-maileket folyamatosan frissíti.
Nálam bevált, hogy nem használok logolást és nem méretem automatikusan. SD-ről fut az android. Ezért is fogyaszt sokat. És szerintem a logoláskori SDre írás művelete miatt szívta az akksit. Új buildekkel 5másodpercenként frissíttettem az adatokat, és bosszankodtam látottakon, szívta rendesen az akksit. Magam alatt vágtam a fát. Most már a widgetet sem használom, elég volt hogy egyszer megnéztem nyugalmiban mennyi (7mA), töröltem, és azóta óránként 1%-ot merül.

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #1496 Dátum: 2010, 11 06, 01:25:00 »
Idézet
Az android pedig az a külön ajándék, amit ugyan nem a HTC-nek köszönhetünk, de a HD2-n mégis élvezhetünk. Igen, vannak még hiányosságok, de soha ne felejtsük el: mi egy winmo-s készüléket vettünk eredetileg! Ahhoz képest pedig van most 2 készülékünk...

nekem is ez a nagyon szép benne és szerintem pontossan emiatt fogja tartani ,de talán elkuszik felfelé ;) az ára...

na ez értelmes lett :)sörözések hajnala,bocs :)

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1497 Dátum: 2010, 11 06, 01:25:28 »
Nálam bevált, hogy nem használok logolást és nem méretem automatikusan. SD-ről fut az android. Ezért is fogyaszt sokat. És szerintem a logoláskori SDre írás művelete miatt szívta az akksit. Új buildekkel 5másodpercenként frissíttettem az adatokat, és bosszankodtam látottakon, szívta rendesen az akksit. Magam alatt vágtam a fát. Most már a widgetet sem használom, elég volt hogy egyszer megnéztem nyugalmiban mennyi (7mA), töröltem, és azóta óránként 1%-ot merül.
Hastarin R8 al 7mA ?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1498 Dátum: 2010, 11 06, 11:34:11 »
Sziasztok, megvettem a taptalkot meg tudja valaki mondanom, hogyillesztem be ezt a fórumot? Mert nekem sehogy sem megy. Előre is köszönöm.

Nem hiszem, hogy támogatja ezt a fórum motor verziót.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1499 Dátum: 2010, 11 06, 12:12:06 »
Nem hiszem, hogy támogatja ezt a fórum motor verziót.

hat az gáz, direkt ezert vettem meg :( na mindegy igy jartam, azert koszi
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8