2025, 01 09, 21:35:55

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728271 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
Re: Android a HD2-re
« Reply #1450 Dátum: 2010, 11 01, 19:46:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek nem szakad a net Android alatt milyen radiot használ?

2.12.50 nekem...és a gyári 1.66os rom...

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1451 Dátum: 2010, 11 01, 20:07:29 »
Elakadtam...  :oops:
Letöltöttem a belinkelt anyagot, le is jött egy ".7z" formátumú 169Mb os fájl. Rámásoltam a frissen formázott kártyára de valamiért nem akarja a jót, bootkor a HD2 tudomást sem vesz róla :'( ...
Mert ugye mondtad h manuálisan elindítod kártyáról. Én meg vártam a csodát, nameg valami platformot ahonnan elindíthatom de egyik sem jött :( Tudom h én vagyok a hibás és nem a PDA, de nem tudom h mit szúrtam el...
Ezt érdemes elolvasnod, benne vannak azok az infók amik neked kellenek:

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1452 Dátum: 2010, 11 01, 20:12:42 »
Akinek nem szakad a net Android alatt milyen radiot használ?
Nem lehet így kategorikusan kijelenteni,hogy melyik rádió rom jó vagy rossz.Nem mindegy melyik windows rommal együtt használod.Gyári vagy főzött rom.Ezt azért írtam,mert a tapasztalataim alapján az sem mindegy,hogy a kettő romot,melyik androiddal használod.

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #1453 Dátum: 2010, 11 01, 21:40:33 »
HD Froyom van a készüléken, ha elkezdek netezni rajta, akkor egy idő után megszakad a a kapcsolat, majd ismét helyre áll. Tud valaki erre megoldást, hogy a net ne szakadjon meg mindig??

Nem elérhető Cubee69

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #1454 Dátum: 2010, 11 02, 12:38:34 »
Srácok! egy kérdést had szúrjak közbe. Arra nincs megoldás, hogy ne csak üres kártyára dobva menjen a történet, mert ha használatos kártyára teszem, fekete képernyő aztán ennyi :( Nem tudom mennyire lehet használni így a mindennapokban..  Köszönöm !!!

Nem elérhető Cubee69

• PDA ROM: 1.66
« Reply #1455 Dátum: 2010, 11 02, 12:57:19 »
up: full üres kártyával is ugyan ezt csinálja :'( :'( help meee pls!

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1456 Dátum: 2010, 11 02, 18:10:14 »
egy új build amit érdemes kipróbálni főleg azoknak akiknek szakadozik a net.

multi kerneles

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1457 Dátum: 2010, 11 02, 20:09:36 »
arra valaki tud megoldást,hogy a hangerő miert hangosodik fel magatol minden telefonhivaskor? minden hivasnal vissza kell vennem a hang erejebol
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1458 Dátum: 2010, 11 02, 20:48:16 »
Ezzel a buliddal kapcsolatban You are not allowed to view links. Register or Login az lenne a kérdésem hogy ezt miképp kell felrakni, mert akad benne egy 512 és egy 1024es data. Hova kell ezeket másolni vagy miként másznak fel? Választhatok az elején vagy vmi ilyesmi? Most ebből a 1.8as van fennt van vmi mód arra, hogy ezek a beállítások ne vesszenek el? Előre is köszi!
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1459 Dátum: 2010, 11 02, 23:16:06 »
Ezzel a buliddal kapcsolatban You are not allowed to view links. Register or Login az lenne a kérdésem hogy ezt miképp kell felrakni, mert akad benne egy 512 és egy 1024es data. Hova kell ezeket másolni vagy miként másznak fel? Választhatok az elején vagy vmi ilyesmi? Most ebből a 1.8as van fennt van vmi mód arra, hogy ezek a beállítások ne vesszenek el? Előre is köszi!

Az android mappádból mindent töröljél ki, kivéve a data.img-t. Ebben vannak az adataid, beállításaid. Utána másold be a 2.3-as fájljait, és indíthatod. Így megoldódik a kérdés, hogy az 512-es vagy 1024-es datát használd: ha a sajátodat használod, amit nem töröltél, akkor ezekre nincs szükség. (egyébként az Android könyvtárba kell tenni a zImage, haret, stb fájlok mellé)
Ha szerencséd van, megmaradnak az adataid, beállításaid, ha nem működik megfelelően, akkor data.img töröl, és az általad kívánt méretűt (512, 1024) rakod a helyére

Nem elérhető bajzso

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1460 Dátum: 2010, 11 03, 11:41:15 »
Sziasztok!

Azt hogyan lehet megoldani, hogy a laptopról vegye a netet az android (HD2)? Windowsnál megy rajta, ha összekötöm activesync-kel. (Külföldön vagyok, nincs adatforgalmam a telefonon, a wifi meg túl messze van, nem látja a pda-m, csak a laptopom, ezért kellene). Köszi!
bajzso

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #1461 Dátum: 2010, 11 03, 15:34:35 »
Sziasztok!

Azt hogyan lehet megoldani, hogy a laptopról vegye a netet az android (HD2)? Windowsnál megy rajta, ha összekötöm activesync-kel. (Külföldön vagyok, nincs adatforgalmam a telefonon, a wifi meg túl messze van, nem látja a pda-m, csak a laptopom, ezért kellene). Köszi!

ez teljes mértékben ellentmond az android koncepciójának úgyhogy én nem tartom valószínűnek hogy ilyen működjön, de azért a "te barátod" hátha segít...

Nem elérhető k5.20

« Reply #1462 Dátum: 2010, 11 03, 21:55:44 »
Üdv, ha van itt valaki.
Nem szoktam használni, de most rákényszerültem: wi-fi hotspot.
A laptopon megtalálja a HD2-t csatlakozik is rá, de az nem ad internet-elérést.
Az a gyanúm, valahova kellene egy pipát tennem, vagy ilyesmi...de nem találok semmi különösebbet...Egyszer sikerült már internetet fognom, de többször nem.
(Természetesen van előfizetésem stb.stb...)
Köszönöm előre is a segítséget!
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #1463 Dátum: 2010, 11 03, 22:59:46 »
Üdv, ha van itt valaki.
Nem szoktam használni, de most rákényszerültem: wi-fi hotspot.
A laptopon megtalálja a HD2-t csatlakozik is rá, de az nem ad internet-elérést.
Az a gyanúm, valahova kellene egy pipát tennem, vagy ilyesmi...de nem találok semmi különösebbet...Egyszer sikerült már internetet fognom, de többször nem.
(Természetesen van előfizetésem stb.stb...)
Köszönöm előre is a segítséget!
Win alatt megy?

Nem elérhető bajzso

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1464 Dátum: 2010, 11 03, 23:36:39 »
ez teljes mértékben ellentmond az android koncepciójának úgyhogy én nem tartom valószínűnek hogy ilyen működjön, de azért a "te barátod" hátha segít...

Én megtaláltam a megoldást!  :) Connectify programmal! Így most már van netem a Hd2-őn (androidon természetesen) is a netbookomról.  :ok:

Nem minden wifi vevőt támogat! Nekem szerencsém volt, a beépítettet is és az usb-s vevőmet is támogatta! Ha felkiáltó jelet találsz a programban nem fog működni, vagy frissítened kell a wifi vevőd driverét, mint nekem is kellett. A támogatott wifi vevők listája a programban egy linken van. Sok sikert mindenkinek hozzá...

bajzso

Nem elérhető k5.20

« Reply #1465 Dátum: 2010, 11 03, 23:41:42 »
Win alatt megy?

Üdv, mostanság nekem a win, csak "szükség" az androidhoz...
Desiren nincs gondom semmi a hotspottal, csak a HD2-n.
Annyit látok, hogy a beállítási lehetőségek közül a HD-n hiányzik a wifi-chanel.
Aztán most egy restart után beindult a rendszer mégis...

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #1466 Dátum: 2010, 11 04, 14:25:10 »
sziasztok...

lehet nem  ide való a dolog...a galaxysoknál találtam... :).nekem bejön a kis módositás ;)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1467 Dátum: 2010, 11 04, 20:36:10 »
Nektek mennyi a fogyasztásotok current widgettel mérve kikapcsolt kijelzővel, illetve alaphelyzetben, úgy hogy a sense-en kívül más nem igazán fut? Nekem az a 60/136 sok.
lezárva el lehetne érni 8mA-t is nem?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1468 Dátum: 2010, 11 04, 21:52:16 »
régebbi builedekkel nekem stabilan 3mA volt most 4-6 között változik.

Nektek mennyi a fogyasztásotok current widgettel mérve kikapcsolt kijelzővel, illetve alaphelyzetben, úgy hogy a sense-en kívül más nem igazán fut? Nekem az a 60/136 sok.
lezárva el lehetne érni 8mA-t is nem?

Nem elérhető k5.20

« Reply #1469 Dátum: 2010, 11 05, 00:02:36 »
régebbi builedekkel nekem stabilan 3mA volt most 4-6 között változik.

Igen ezt alátámasztom én is.

Egyébként érdekes, hogy a win leáll, amikor indul az android, de van mégis valami összefüggés a fogyasztás és a win-rom között. Nekem jó fogyasztást a VBN illetve korábbi OzDroiddal sikerült elérnem, de a mostani win-romom is jól szerepel.
A minap feltettem az OzDroid legújabbját (2.00), de szomorúan tapasztaltam, hogy a win alatt nem tudta meghatározni az aktuális időzónát, majd mikor manuálisan beállítottam, a következő indításra teljesen elfelejtette és elhelyezett valami távol-keleti időzónába, ezért gyorsan nyugdíjba zavartam...De ami érdekes volt, hogy futtattam az androidot "fölötte" és pont úgy zabálta az akksit, ahogyan írod.
A mostani összeállítás azonban "baráti. 5 mA nyugalmi állapotban.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #1470 Dátum: 2010, 11 05, 00:24:26 »
Igen ezt alátámasztom én is.

Egyébként érdekes, hogy a win leáll, amikor indul az android, de van mégis valami összefüggés a fogyasztás és a win-rom között. Nekem jó fogyasztást a VBN illetve korábbi OzDroiddal sikerült elérnem, de a mostani win-romom is jól szerepel.
A minap feltettem az OzDroid legújabbját (2.00), de szomorúan tapasztaltam, hogy a win alatt nem tudta meghatározni az aktuális időzónát, majd mikor manuálisan beállítottam, a következő indításra teljesen elfelejtette és elhelyezett valami távol-keleti időzónába, ezért gyorsan nyugdíjba zavartam...De ami érdekes volt, hogy futtattam az androidot "fölötte" és pont úgy zabálta az akksit, ahogyan írod.
A mostani összeállítás azonban "baráti. 5 mA nyugalmi állapotban.

Energy ROM eddig jó volt, mostanában egyik androiddal sincs jó fogyasztás. Felraktam az OzDroid v2-t, több buildet is próbáltam, ugyanúgy szívja az akksit ezerrel. :S
Namostmilesz? Kártyát is formáztam már.
Egy dolog ami közös talán, a Hastarin R8. Talán ő a hibás? De másnál meg jó... :S

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1471 Dátum: 2010, 11 05, 12:49:38 »
Energy ROM eddig jó volt, mostanában egyik androiddal sincs jó fogyasztás. Felraktam az OzDroid v2-t, több buildet is próbáltam, ugyanúgy szívja az akksit ezerrel. :S
Namostmilesz? Kártyát is formáztam már.
Egy dolog ami közös talán, a Hastarin R8. Talán ő a hibás? De másnál meg jó... :S

Az engem is érdekelne, hogy Hastarin R8 al, hogy tudok elérni 8mA körüli fogyasztást mert nekem is 80/120mA között mozog. Ezzel michyprima@mainframe r1 van most 6mA es fogyasztásom. r2 vel ugyan az mint a Hastarin R8 :( Akinek HastarinR8 al kicsi a fogyasztás milyen win rom van fent neki?

Nem elérhető zavox

« Reply #1472 Dátum: 2010, 11 05, 13:01:55 »
Tudtok ajánlani egy olyan winROM+android párositást aminek alacsony a fogyasztása és az alapdolgok müködnek benne(pl óra nem álllitódik át állandóan magátol, vagy androidnál nemcsinál olyat hogy neméled fel a képernyö)?

Nem elérhető zavox

« Reply #1473 Dátum: 2010, 11 05, 13:25:13 »
"DOES NOT support Overclocking/Undervolting/AXI
Perflocked = You can't even underclock with SetCPU"

Ezt találtam Hastarin R8 ról úgyhogy nemhiszem hogy akárkinél is jó fogyasztása lenne

Nem elérhető k5.20

« Reply #1474 Dátum: 2010, 11 05, 13:25:32 »
Tudtok ajánlani egy olyan winROM+android párositást aminek alacsony a fogyasztása és az alapdolgok müködnek benne(pl óra nem álllitódik át állandóan magátol, vagy androidnál nemcsinál olyat hogy neméled fel a képernyö)?

Az adatalapomon látható összeállítás nálam jól működik együtt.

Én egyébként a hastrainR8-as romokat nem próbáltam - valószínűleg nem is fogom - a Matted 1.1 ben pedig nem Hastarin kernel van, ezért nem is cserélem az újabbra.