2025, 01 09, 21:37:47

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728272 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Android a HD2-re
« Reply #1425 Dátum: 2010, 10 31, 23:21:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Koszi a linket az uj kernelhez. Feltettem, de nem valtozott semmit a dolog. A bongeszokben minden engedelyezve van a sutiktol desktop nezet stb. Nemtudok mar mit kitalalni.

Eszembe jutott, hogy van egy opcio ahol vissza lehet allitani a bongeszo gyari beallitasait. Holnap kiprobalom hatha sikerrel jarok. Most viszont irany az agy. Joejt mindenkinek.

Nem elérhető next

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.405.2
« Reply #1426 Dátum: 2010, 10 31, 23:47:13 »
Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy olyan androidot ami úgy működik mintha direkt a HD2 re lett volna kifejlesztve?
- rendesen csatlakozik a wifi / 3G -re
- felismeri a kamerát
- nem hangulatfüggő a képernyő/alsó gombok /piros-zöld LED/ világítása
- nem akad
Egyszóval mentes minden olyan problémától ami eddig a fórumban felmerült... :S
Most egy hónapja, hogy megvettem a HD2-met, de minden este sírva alszok el a WM 6.5től... :( Viszont ha már hazavágom a 2 éves garanciámat azzal h beleturkálok a szoftverbe, közel tökéletes vagy legalábbis 99% ig kompatibilis androidot szeretnék rátenni a PDAmra.
Olvasgatom a fórumot és nagyon úgy tűnik, h még nem forrt ki igazán a nagy "androidot HD2re- terv" :'( és nem akarom végleg elrontani a telefonomat, szal aggódok...
Ilyen feltételek mellett lehetséges h valóra válik az "androidos HD2"- álmom, vagy forduljak inkább Istenhez, hátha ő meg tudja oldani? :D

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1427 Dátum: 2010, 11 01, 00:34:13 »
Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy olyan androidot ami úgy működik mintha direkt a HD2 re lett volna kifejlesztve?
- rendesen csatlakozik a wifi / 3G -re
- felismeri a kamerát
- nem hangulatfüggő a képernyő/alsó gombok /piros-zöld LED/ világítása
- nem akad
Egyszóval mentes minden olyan problémától ami eddig a fórumban felmerült... :S
Most egy hónapja, hogy megvettem a HD2-met, de minden este sírva alszok el a WM 6.5től... :( Viszont ha már hazavágom a 2 éves garanciámat azzal h beleturkálok a szoftverbe, közel tökéletes vagy legalábbis 99% ig kompatibilis androidot szeretnék rátenni a PDAmra.
Olvasgatom a fórumot és nagyon úgy tűnik, h még nem forrt ki igazán a nagy "androidot HD2re- terv" :'( és nem akarom végleg elrontani a telefonomat, szal aggódok...
Ilyen feltételek mellett lehetséges h valóra válik az "androidos HD2"- álmom, vagy forduljak inkább Istenhez, hátha ő meg tudja oldani? :D
Szerintem nincs ilyen build,valami hasfájása mindnek van.
Nem értem,mivel vágnád haza a garanciát,az új 3.14-es gyári rommal ha jól tudom változtatás nélkül fut az android.
Végül abszolút nem értem,ha sírva alszol el a wm-től,akkor miért ezzel felvértezett telefont vettél :hmm:

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #1428 Dátum: 2010, 11 01, 07:43:15 »
Szerintem nincs ilyen build,valami hasfájása mindnek van.
Nem értem,mivel vágnád haza a garanciát,az új 3.14-es gyári rommal ha jól tudom változtatás nélkül fut az android.
Végül abszolút nem értem,ha sírva alszol el a wm-től,akkor miért ezzel felvértezett telefont vettél :hmm:
Teljesen jogos, h az új gyári rommal simán megy a droid ergo garanciavesztésről szó sem lehet.

Fórumtársak ajánlása alapján most ezeket próbálgatom. Nekem egyelőre megy rendesen. Most ez van fent: Mdeejay eVo Sense v. 1.1 Matted

A másik viszonylag elfogadható megoldás: HD2 elad => ára+kis mani => desire hd

Nem elérhető next

« Reply #1429 Dátum: 2010, 11 01, 11:08:27 »
Teljesen jogos, h az új gyári rommal simán megy a droid ergo garanciavesztésről szó sem lehet.

Fórumtársak ajánlása alapján most ezeket próbálgatom. Nekem egyelőre megy rendesen. Most ez van fent: Mdeejay eVo Sense v. 1.1 Matted

A másik viszonylag elfogadható megoldás: HD2 elad => ára+kis mani => desire hd
Köszi a tanácsokat!
letöltöttem az ajánlott verziót You are not allowed to view links. Register or Login Ha ezt felrakom attól még a WM megmarad olyan szinten h ha nem jön be, a próbálkozásom, vissza tudjak térni rá?  :)
Ehhez is kell olyan dual boot (asszem vmi ilyesmi neve volt :S) segédprogit felrakni?

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1430 Dátum: 2010, 11 01, 11:43:12 »
Köszi a tanácsokat!
letöltöttem az ajánlott verziót You are not allowed to view links. Register or Login Ha ezt felrakom attól még a WM megmarad olyan szinten h ha nem jön be, a próbálkozásom, vissza tudjak térni rá?  :)
Ehhez is kell olyan dual boot (asszem vmi ilyesmi neve volt :S) segédprogit felrakni?
Mivel az android hd2-n kvázi egy kártyáról futó programnak tekinthető,semmiféle változtatást nem csinál a wm-al,szóval nem beszélhetünk arról,hogy szétcseszné a win-t.
Dualboot progi meg csak annyit csinál,hogy helyetted inditja el a két programot,ami az android indításához szükséges.Én nem használom,manuálisan indítom a megfelelő fájlokat.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1431 Dátum: 2010, 11 01, 12:11:33 »
Azthiszem kenytelen vagyok feladni a harcot. Mar vissza allitottam a dolphin browsert a gyari beallitasokra igy sem enged a forumban beleirni a szovegmezobe. Az mp3 szaggatasra meg mindig nincsen megoldas?

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #1432 Dátum: 2010, 11 01, 12:25:50 »
Azthiszem kenytelen vagyok feladni a harcot. Mar vissza allitottam a dolphin browsert a gyari beallitasokra igy sem enged a forumban beleirni a szovegmezobe. Az mp3 szaggatasra meg mindig nincsen megoldas?

Nem akarok destruktív lenni, de szerintem rakd újra az egész kócerájt, már az Androidot...  Nálam nincsenek ilyen gondok.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1433 Dátum: 2010, 11 01, 12:28:30 »
Kezdem unni ezeket az allando ujra es ujra elojovo meg meg nem oldott hibakat. Mobilnet szakadas, mp3 szaggatva lejatszasa, browser hibak. Frissitem folyamatosan mindig az aktualis legfrisebb buildre es kernelre. A hiba viszont mindegyikben ugyanaz. Kezdem azt erezni, hogy alloviz ez az egesz harc. A kamera hianya nem is zavar, mert winmo alol sem nagyon szoktam fenykepezni. Viszont ami talan pozitivum, hogy ezzel az r8-as kernellel mintha gyorsabb lenne a rendszer. Vagy csak en beszelem be magamnak, hogy lassak benne valami pozitivumot is ez is lehetseges.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1434 Dátum: 2010, 11 01, 12:30:34 »
Nem akarok destruktív lenni, de szerintem rakd újra az egész kócerájt, már az Androidot...  Nálam nincsenek ilyen gondok.

A multhet kozepen nyomtam neki "HR"-t ha szabad ezzel a WinMo-s szlengel elnem. Muszaj volt, mert voltam bator kalibralni a g-sensort ezzel tonkre is tettem.

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1435 Dátum: 2010, 11 01, 12:55:30 »
Ne add fel ilyen gyorsan.Nekem is sok problémám volt,míg a mostani,a profilomban olvasható romok nem lettek telepítve.Megszűnt azóta a lejátszó szaggatás,adatkapcsolat folyamatos és írni is tudok a fórumban.Nagyon sok rom variációt próbáltam én is mikorra megtaláltam a számomra optimális összeállítást.

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #1436 Dátum: 2010, 11 01, 12:59:31 »
Próbáltad az mdeejay eVo Sense REVOlution 2.3-at?A zene nem szaggat rajta, működik mindene, mobilnet eddig nem szakadt, kamera, video jó,a fórum hsz írás még most derül ki, ha megjelenik az is jó!  ;)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1437 Dátum: 2010, 11 01, 13:02:55 »
Most kis pangás van, de figyeljétek meg, a következő nagyobb hullámban durva buildek fognak megjelenni. Én már csak arra várok. Őszi szünet, percenkénti xda frissítés. Lecsapok!

Nem elérhető next

« Reply #1438 Dátum: 2010, 11 01, 14:13:48 »
Mivel az android hd2-n kvázi egy kártyáról futó programnak tekinthető,semmiféle változtatást nem csinál a wm-al,szóval nem beszélhetünk arról,hogy szétcseszné a win-t.
Dualboot progi meg csak annyit csinál,hogy helyetted inditja el a két programot,ami az android indításához szükséges.Én nem használom,manuálisan indítom a megfelelő fájlokat.
Elakadtam...  :oops:
Letöltöttem a belinkelt anyagot, le is jött egy ".7z" formátumú 169Mb os fájl. Rámásoltam a frissen formázott kártyára de valamiért nem akarja a jót, bootkor a HD2 tudomást sem vesz róla :'( ...
Mert ugye mondtad h manuálisan elindítod kártyáról. Én meg vártam a csodát, nameg valami platformot ahonnan elindíthatom de egyik sem jött :( Tudom h én vagyok a hibás és nem a PDA, de nem tudom h mit szúrtam el...

Nem elérhető Hawk

« Reply #1439 Dátum: 2010, 11 01, 14:29:55 »
Letöltöttem a belinkelt anyagot, le is jött egy ".7z" formátumú 169Mb os fájl. Rámásoltam a frissen formázott kártyára de valamiért nem akarja a jót, bootkor a HD2 tudomást sem vesz róla :'( ...
Mert ugye mondtad h manuálisan elindítod kártyáról. Én meg vártam a csodát, nameg valami platformot ahonnan elindíthatom de egyik sem jött :( Tudom h én vagyok a hibás és nem a PDA, de nem tudom h mit szúrtam el...
Szia!
Lehetséges,hogy frissítened kellene a gyári romon,mert a mostani rommal nem fog elindulni.Olvass vissza a fórumban,hogyan kell romot frissíteni.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1440 Dátum: 2010, 11 01, 14:39:38 »
én pedig ugy tűnik már megint a kivételeket erősitem
zene még soha nem akadt nálam pedig mostmár csak bluetooth-on hallgatom napi több órán keresztül. browser nálam fennvan a gyári, a dolphin, és ha valami miatt mobilnézet jön be valamelyikkel akkor fennvan a skyfire. flash-el fórumba irással soha nem volt problémám pedig nem csak ezt a fórumot látogatom.

Kezdem unni ezeket az allando ujra es ujra elojovo meg meg nem oldott hibakat. Mobilnet szakadas, mp3 szaggatva lejatszasa, browser hibak. Frissitem folyamatosan mindig az aktualis legfrisebb buildre es kernelre. A hiba viszont mindegyikben ugyanaz. Kezdem azt erezni, hogy alloviz ez az egesz harc. A kamera hianya nem is zavar, mert winmo alol sem nagyon szoktam fenykepezni. Viszont ami talan pozitivum, hogy ezzel az r8-as kernellel mintha gyorsabb lenne a rendszer. Vagy csak en beszelem be magamnak, hogy lassak benne valami pozitivumot is ez is lehetseges.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1441 Dátum: 2010, 11 01, 14:45:31 »
mielőtt nekiállsz alaposan olvass utána mert egy átlag pda user-nek viszonylag könnyű elinditani de aki most ismerkedik vele...

a lényeg : ahhoz hogy elinditsd legalább 1.66-os gyári rom kell, de akkor már ajánlott a legujabb 3.x-es gyári.
az androidot letöltöd, kicsomagolod, és az sd kártya ANDROID mappájába másolod a fájlokat és könyvtárakat. clrcad.exe-t elinditod, haret.exe-t elinditod, vársz 5perctől 20 percig terjedő időt (első inditáskor) és kész.
különböző buildeknél lehet más a telepités könyvtára

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1442 Dátum: 2010, 11 01, 16:24:29 »
Ha 7z kiterjesztésű fájlt másoltad a kártyára,akkor az úgy nagyon nem jó.Kicsit kellene olvasni a témában.

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1443 Dátum: 2010, 11 01, 17:03:11 »
Jó hogy összehoztam a 16gigás kártyámra az androidot.Napközben csontra lemerült,elkezdtem tölteni,azóta win alatt fagy a sense mint állat.Valamit összegányolt az android a kártyán.Ha nincs bent az sd,akkor nincs fagyás szépen működik.Leformáztam a kártyát,most másolom rá vissza a cuccot.Asszem marad mégis az android külön kártyán.

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #1444 Dátum: 2010, 11 01, 18:00:08 »
Jó hogy összehoztam a 16gigás kártyámra az androidot.Napközben csontra lemerült,elkezdtem tölteni,azóta win alatt fagy a sense mint állat.Valamit összegányolt az android a kártyán.Ha nincs bent az sd,akkor nincs fagyás szépen működik.Leformáztam a kártyát,most másolom rá vissza a cuccot.Asszem marad mégis az android külön kártyán.
Cserélj kártyát. Nekem megoldotta a problémát. Kinmax ról cseréltem sandisk re. Azóta nincs gondom...

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1445 Dátum: 2010, 11 01, 18:29:17 »
Cserélj kártyát. Nekem megoldotta a problémát. Kinmax ról cseréltem sandisk re. Azóta nincs gondom...
Ezért nem fogom lecserélni az egyébként jól működő kártyát.Max marad az android egy másik 2 gigás kártyán.Egyébként is elegem van belőle,halálba idegesít ,hogy mindig szakad a net rajta.

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #1446 Dátum: 2010, 11 01, 18:33:33 »
sziasztok...

vki találkozott már olyannal ha fent van az android a memokártyán akkor tök lassan megy fel és le a motyó...volt hogy megformáztam és tök gyors lett ,de miután felraktam rá a rendszert iszonyat belassult...

sdhc kártya class 6-os 8gb...

Nem elérhető Hawk

« Reply #1447 Dátum: 2010, 11 01, 19:00:31 »
Sziaztok!
Érdekes mennyien panaszkodtok a memória kártyára.Én is úgy gondoltam nagyon sokáig,hogy a kártyával van a baj.Kingston kártyát használok.Legalább 800-szor vagy még többször töröltem,írtam rá.Formáztam nagyon sokszor.Az utolsó android  telepítéskor már kártya cserén gondolkodtam,mert dobálta az adatkapcsolatot,nagyon untam már.Próbaképpen visszatettem a régi rádió romot és megszűntek a problémáim.Több,mint 1 hete folyamatosan megy az android és nincs bajom vele.Arra a következtetésre jutottam,hogy már nem cserélek minden új rom megjelenésekkor.Az utóbbi időben kiadott romok már jól működnek,s jól fogyasztanak.Nekem ezek a tapasztalataim.

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #1448 Dátum: 2010, 11 01, 19:18:53 »
Sziaztok!
Érdekes mennyien panaszkodtok a memória kártyára.Én is úgy gondoltam nagyon sokáig,hogy a kártyával van a baj.Kingston kártyát használok.Legalább 800-szor vagy még többször töröltem,írtam rá.Formáztam nagyon sokszor.Az utolsó android  telepítéskor már kártya cserén gondolkodtam,mert dobálta az adatkapcsolatot,nagyon untam már.Próbaképpen visszatettem a régi rádió romot és megszűntek a problémáim.Több,mint 1 hete folyamatosan megy az android és nincs bajom vele.Arra a következtetésre jutottam,hogy már nem cserélek minden új rom megjelenésekkor.Az utóbbi időben kiadott romok már jól működnek,s jól fogyasztanak.Nekem ezek a tapasztalataim.

én ma kiváncsiságból az 1.66 os gyári romra inditottam el az androidot és tök jol muzsikál...nekem semmi bajom a hálozattal csak azt nem értem miért van az hogy több órába telne mig a kártyára felrakok akár egy filmet vagy zenét...

aztán most jöhet az a válasz ,hogy nem filmnézésre valo... :D :D :D

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1449 Dátum: 2010, 11 01, 19:37:47 »
Akinek nem szakad a net Android alatt milyen radiot használ?