0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok!Felraktam az alábbi androidot, Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7. Szépen müxik, de a wifimet nem találja. WEP-es jelszó kell hozzá. Van egy közeli wifi, amit néha lát, ahhoz nem kell jelszó, azt megtalálja. Mi lehet a hiba?Köszi!
Windowson megy simán a wifi, de androidon nem látja a saját hálózatom. Mire gondoltál h a routernél kell beállítani vmit? TPlinkes routerem van.Köszi!
Sziasztok!Már régóta figyelem a topikot csak eddig nem kísérleteztem mert eredeti rom mellett nem működött az Android, de most az új gyári rommal megy, szóval felraktam én is egy Andriodot (ezt használom: Mdeejay_FroYo_Sense_v._1.0_Revolution), most ismerkedem vele, működik szépen.Lenne egy kérdésem:A névjegyzékben hol tudom beállítani hogy a vezetéknév legyen elől? mert elég zavaró nekem hogy fordítva van és sehol nem találom.
Ma is csontra lemerült. Ez így nem lesz jó :S
Szia!Melyik rommal használod a pda-t?
Továbbra is Mdeejay eVo Sense v. 2.3 rEVOlution Hastarin R8. Current widgettel ránéztem hirtelen: 319mA. Mélyebben rá kell néznem.
szia.ezt próbáltad már?állítólag jobb a fogyasztása mint az r8 kerneleseknekYou are not allowed to view links. Register or Login
MDJ FroYo Revolution v.1.1 [kernel: hastarin R8] felraktam ezt a buildet,de ugyanúgy szakadozik a mobilnet,ráadásul azt sem lehet megcsinálni,hogy kikapcsolom és újra vissza,mert az újbóli bekapcsoláskor beragad és nem csinál semmit,csak a SR segít.Ott tartok,hogy nincs is kedvem már androidot bootolni,csak kínszenvedés ez így Nem sok értelmét látom.
Sajnos nálam is állandó gond volt a mobilnettel, pedig végigpróbáltam minden kernelt, sorba ami kijött. De nálam ezek a problémák halmozódtak azzal, hogy amikor elment a mobilnet, elkezdett melegedni a készülék (pörgött ezerrel a proci), hiába hívtak nem jelzett nekem a [NEM TELÓ!] azt hitték hogy nem akarom felvenni a hívást, akkor vettem észre hogy gond van amikor én akartam hívni, csak nem tudtam , csak a reset segített. És persze emiatt iszonyúan merült az akku.
Amikor visszakapcsolnám a mobilnetet és beragad,akkor nekem is melegszik rendesen.De ilyenkor már rutinosan nyomom neki a SR-et.
sziasztokaz elozoekben olvastam hogy mas is rock playert hasznal video lejatszashozszerintem is jo program, akadasmentes a divx lejatszas de nekem nem birkozik meg a magyar ekezetes feliratokkalkinai karaktereket rak az ekezetes betuk helyerevan erre valami megoldas?vagy valamilyen kiegeszito?vagy mas lejatszo ami felismeri a magyar ekezeteket?
korábbi hozzászólásomban én is ezt kérdeztem -> kaptam is rá választ, de még nem próbáltam ki -> unicode kódolás kell
koszikiprobalom
Sziasztok!A problemaim a kovetkezo:Sem a Dolphin Browser HD 4.0-val sem pedig a gyari bongeszovel nem tudok itt a forumon irni. Hiaba kattintok bele ide a szovegdobozba nem jelenik meg a billentyuzet, hogy gepelni tudjak.Flash player telepitve van a videokat megsem akarja megjeleniteni a bongeszo csak egy homokora jelenik meg. Probaltam pl itt a desire hd tesztnel. Esetleg egy flash uninstall, reinstall megoldja a dolgot?Probalnam a mobil tv-t beinditani de a t-zones oldala nem jon be a mar fent emlitett ket bongeszovel sem. Elvileg a magentaeknal kaphato a szinten androidos galaxy s ez mondjuk meg nem garancia arra, hogy a szolgaltatas mukodne a zold roboton is.Az mp3 lejatszas tovabbra is akadozik. A csengohangom is mp3 eleg gaz mikor megszolal azt akad mint valami lemezjatszo. Ugyanakkor a rock player-el meg siman lejatszok akarmilyen divx-es filmet doccenes nelkul.Nagyjabol ennyi lenne ezek a fontos dolgok amik jelenleg nem mennek nalam. Azt mar megtanultam, hogy g sensort nem kalibralunk. Nyomhattam is miatta HR-t. Koszonom a segitseget elore is.
Sziasztok!A problemaim a kovetkezo:Sem a Dolphin Browser HD 4.0-val sem pedig a gyari bongeszovel nem tudok itt a forumon irni. Hiaba kattintok bele ide a szovegdobozba nem jelenik meg a billentyuzet, hogy gepelni tudjak.Flash player telepitve van a videokat megsem akarja megjeleniteni a bongeszo csak egy homokora jelenik meg. Probaltam pl itt a desire hd tesztnel. Esetleg egy flash uninstall, reinstall megoldja a dolgot?
Szia!Nekem is szaggatott a lejátszó,de miután kernelt cseréltem megoldódott a probléma.You are not allowed to view links. Register or Login [Kernel][30.10.2010]hastarin r8