2025, 01 09, 11:12:48

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728245 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
Re: Android a HD2-re
« Reply #1400 Dátum: 2010, 10 31, 09:19:48 »
Sziasztok!

Felraktam az alábbi androidot, Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7. Szépen müxik, de a wifimet nem találja. WEP-es jelszó kell hozzá. Van egy közeli wifi, amit néha lát, ahhoz nem kell jelszó, azt megtalálja.
Mi lehet a hiba?

Köszi!

Nem elérhető Hawk

• Nem: Férfi
  • PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1401 Dátum: 2010, 10 31, 10:20:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Felraktam az alábbi androidot, Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7. Szépen müxik, de a wifimet nem találja. WEP-es jelszó kell hozzá. Van egy közeli wifi, amit néha lát, ahhoz nem kell jelszó, azt megtalálja.
Mi lehet a hiba?

Köszi!
Azt feltétlen ellenőrizd le,hogy windows-nál működik-e a wi-fi.Ha ott működik,akkor működnie kell androidon is.

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #1402 Dátum: 2010, 10 31, 11:14:14 »
Sziasztok!

Mi lehet a hiba?

Köszi!

Én is iszonyat sokat szoptam a wifivel, csak úgy lett jó, ha fix csatornát állítottam be a routeren (mintha vhol olvastam volna h 8 alatti fix csatornát kell beállítani, nekem 5-ön jó)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1403 Dátum: 2010, 10 31, 11:54:12 »
Ma is csontra lemerült. Ez így nem lesz jó :S

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #1404 Dátum: 2010, 10 31, 11:55:11 »
Windowson megy simán a wifi, de androidon nem látja a saját hálózatom. Mire gondoltál h a routernél kell beállítani vmit? TPlinkes routerem van.

Köszi!

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #1405 Dátum: 2010, 10 31, 11:58:45 »
Sziasztok!

Már régóta figyelem a topikot csak eddig nem kísérleteztem mert eredeti rom mellett nem működött az Android, de most az új gyári rommal megy, szóval felraktam én is egy Andriodot (ezt használom: Mdeejay_FroYo_Sense_v._1.0_Revolution), most ismerkedem vele, működik szépen.

Lenne egy kérdésem:
A névjegyzékben hol tudom beállítani hogy a vezetéknév legyen elől? mert elég zavaró nekem hogy fordítva van és sehol nem találom.

Nem elérhető Hawk

« Reply #1406 Dátum: 2010, 10 31, 12:43:24 »
Windowson megy simán a wifi, de androidon nem látja a saját hálózatom. Mire gondoltál h a routernél kell beállítani vmit? TPlinkes routerem van.

Köszi!
Nekem is ugyanazon típusú routerem van,de nekem nem kellett állítanom külön.Eddig telepített bármely rom működik kifogástalanul.Próbáltad az adatkapcsolatot wi-fi nélkül?A bootolás után végig mentél a beállításokon?Ott minden rendben volt?

Nem elérhető Hawk

« Reply #1407 Dátum: 2010, 10 31, 13:04:50 »
Sziasztok!

Már régóta figyelem a topikot csak eddig nem kísérleteztem mert eredeti rom mellett nem működött az Android, de most az új gyári rommal megy, szóval felraktam én is egy Andriodot (ezt használom: Mdeejay_FroYo_Sense_v._1.0_Revolution), most ismerkedem vele, működik szépen.

Lenne egy kérdésem:
A névjegyzékben hol tudom beállítani hogy a vezetéknév legyen elől? mert elég zavaró nekem hogy fordítva van és sehol nem találom.
Névjegyzék,utána  windows gomb,nézet és utána névjegyek megtekintése menün belül látható minden beállítási lehetőség.Nekem így lehet beállítani,de én nem azt a romot használom.Én nem tudom az általad használt romban is ugyan ott van-e a beállítási lehetőség.

Nem elérhető Hawk

« Reply #1408 Dátum: 2010, 10 31, 13:08:26 »
Ma is csontra lemerült. Ez így nem lesz jó :S
Szia!
Melyik rommal használod a pda-t?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1409 Dátum: 2010, 10 31, 13:32:39 »
Szia!
Melyik rommal használod a pda-t?
Továbbra is Mdeejay eVo Sense v. 2.3 rEVOlution Hastarin R8. Current widgettel ránéztem hirtelen: 319mA. Mélyebben rá kell néznem.

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1410 Dátum: 2010, 10 31, 14:11:41 »
Továbbra is Mdeejay eVo Sense v. 2.3 rEVOlution Hastarin R8. Current widgettel ránéztem hirtelen: 319mA. Mélyebben rá kell néznem.
szia.ezt próbáltad már?állítólag jobb a fogyasztása mint az r8 kerneleseknek

Nem elérhető deepdish54

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 1.48.405.2 (71294) wwe
« Reply #1411 Dátum: 2010, 10 31, 15:59:38 »
sziasztok

az elozoekben olvastam hogy mas is rock playert hasznal video lejatszashoz
szerintem is jo program, akadasmentes a divx lejatszas de nekem nem birkozik meg a magyar ekezetes feliratokkal
kinai karaktereket rak az ekezetes betuk helyere
van erre valami megoldas?
vagy valamilyen kiegeszito?
vagy mas lejatszo ami felismeri a magyar ekezeteket?

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1412 Dátum: 2010, 10 31, 16:07:32 »
 MDJ FroYo Revolution v.1.1 [kernel: hastarin R8] felraktam ezt a buildet,de ugyanúgy szakadozik a mobilnet,ráadásul azt sem lehet megcsinálni,hogy kikapcsolom és újra vissza,mert az újbóli bekapcsoláskor beragad és nem csinál semmit,csak a SR segít.Ott tartok,hogy nincs is kedvem már androidot bootolni,csak kínszenvedés ez így  :(
Nem sok értelmét látom.

Nem elérhető k5.20

« Reply #1413 Dátum: 2010, 10 31, 16:14:52 »
szia.ezt próbáltad már?állítólag jobb a fogyasztása mint az r8 kerneleseknek

Én ajánlottam és ajánlom is kipróbálásra. Szerintem egy jobb darabnak mondható.
Fogyasztás szerintem jó, gördülékenység, reakciók jók. Pedig nálam egy noname, class2 kártyán ketyeg...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1414 Dátum: 2010, 10 31, 16:30:34 »
MDJ FroYo Revolution v.1.1 [kernel: hastarin R8] felraktam ezt a buildet,de ugyanúgy szakadozik a mobilnet,ráadásul azt sem lehet megcsinálni,hogy kikapcsolom és újra vissza,mert az újbóli bekapcsoláskor beragad és nem csinál semmit,csak a SR segít.Ott tartok,hogy nincs is kedvem már androidot bootolni,csak kínszenvedés ez így  :(
Nem sok értelmét látom.

Sajnos nálam is állandó gond volt a mobilnettel, pedig végigpróbáltam minden kernelt, sorba ami kijött. De nálam ezek a problémák halmozódtak azzal, hogy amikor elment a mobilnet, elkezdett melegedni a készülék (pörgött ezerrel a proci), hiába hívtak nem jelzett nekem a teló azt hitték hogy nem akarom felvenni a hívást, akkor vettem észre hogy gond van amikor én akartam hívni, csak nem tudtam  >:( , csak a reset segített. És persze emiatt iszonyúan merült az akku.   

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1415 Dátum: 2010, 10 31, 16:46:58 »
Sajnos nálam is állandó gond volt a mobilnettel, pedig végigpróbáltam minden kernelt, sorba ami kijött. De nálam ezek a problémák halmozódtak azzal, hogy amikor elment a mobilnet, elkezdett melegedni a készülék (pörgött ezerrel a proci), hiába hívtak nem jelzett nekem a [NEM TELÓ!] azt hitték hogy nem akarom felvenni a hívást, akkor vettem észre hogy gond van amikor én akartam hívni, csak nem tudtam  >:( , csak a reset segített. És persze emiatt iszonyúan merült az akku.
Amikor visszakapcsolnám a mobilnetet és beragad,akkor nekem is melegszik rendesen.De ilyenkor már rutinosan nyomom neki a SR-et.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1416 Dátum: 2010, 10 31, 16:51:05 »
Amikor visszakapcsolnám a mobilnetet és beragad,akkor nekem is melegszik rendesen.De ilyenkor már rutinosan nyomom neki a SR-et.

Nem is ez a gond, hanem amikor eltelt pár óra mire észrevettem!

Nem elérhető timep

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: nem tudom
« Reply #1417 Dátum: 2010, 10 31, 16:51:49 »
sziasztok

az elozoekben olvastam hogy mas is rock playert hasznal video lejatszashoz
szerintem is jo program, akadasmentes a divx lejatszas de nekem nem birkozik meg a magyar ekezetes feliratokkal
kinai karaktereket rak az ekezetes betuk helyere
van erre valami megoldas?
vagy valamilyen kiegeszito?
vagy mas lejatszo ami felismeri a magyar ekezeteket?

korábbi hozzászólásomban én is ezt kérdeztem -> kaptam is rá választ, de még nem próbáltam ki -> unicode kódolás kell

Nem elérhető deepdish54

« Reply #1418 Dátum: 2010, 10 31, 17:03:42 »
korábbi hozzászólásomban én is ezt kérdeztem -> kaptam is rá választ, de még nem próbáltam ki -> unicode kódolás kell

koszi
kiprobalom

Nem elérhető deepdish54

« Reply #1419 Dátum: 2010, 10 31, 17:38:17 »
koszi
kiprobalom

kosz a tippet
mukodik
eszembe se jutott volna pedig milyen egyszeru :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1420 Dátum: 2010, 10 31, 19:39:42 »
Sziasztok!

A problemaim a kovetkezo:

Sem a Dolphin Browser HD 4.0-val sem pedig a gyari bongeszovel nem tudok itt a forumon irni. Hiaba kattintok bele ide a szovegdobozba nem jelenik meg a billentyuzet, hogy gepelni tudjak.

Flash player telepitve van a videokat megsem akarja megjeleniteni a bongeszo csak egy homokora jelenik meg. Probaltam pl itt a desire hd tesztnel. Esetleg egy flash uninstall, reinstall megoldja a dolgot?

Probalnam a mobil tv-t beinditani de a t-zones oldala nem jon be a mar fent emlitett ket bongeszovel sem. Elvileg a magentaeknal kaphato a szinten androidos galaxy s ez mondjuk meg nem garancia arra, hogy a szolgaltatas mukodne a zold roboton is.

Az mp3 lejatszas tovabbra is akadozik. A csengohangom is mp3 eleg gaz mikor megszolal azt akad mint valami lemezjatszo. Ugyanakkor a rock player-el meg siman lejatszok akarmilyen divx-es filmet doccenes nelkul.

Nagyjabol ennyi lenne ezek a fontos dolgok amik jelenleg nem mennek nalam. Azt mar megtanultam, hogy g sensort nem kalibralunk. Nyomhattam is miatta HR-t. Koszonom a segitseget elore is.

Nem elérhető Hawk

« Reply #1421 Dátum: 2010, 10 31, 20:05:00 »
Sziasztok!

Sem a Dolphin Browser HD 4.0-val sem pedig a gyari bongeszovel nem tudok itt a forumon irni. Hiaba kattintok bele ide a szovegdobozba nem jelenik meg a billentyuzet, hogy gepelni tudjak.

Flash player telepitve van a videokat megsem akarja megjeleniteni a bongeszo csak egy homokora jelenik meg. Probaltam pl itt a desire hd tesztnel. Esetleg egy flash uninstall, reinstall megoldja a dolgot?

Probalnam a mobil tv-t beinditani de a t-zones oldala nem jon be a mar fent emlitett ket bongeszovel sem. Elvileg a magentaeknal kaphato a szinten androidos galaxy s ez mondjuk meg nem garancia arra, hogy a szolgaltatas mukodne a zold roboton is.

Az mp3 lejatszas tovabbra is akadozik. A csengohangom is mp3 eleg gaz mikor megszolal azt akad mint valami lemezjatszo. Ugyanakkor a rock player-el meg siman lejatszok akarmilyen divx-es filmet doccenes nelkul.

Nagyjabol ennyi lenne ezek a fontos dolgok amik jelenleg nem mennek nalam. Azt mar megtanultam, hogy g sensort nem kalibralunk. Nyomhattam is miatta HR-t. Koszonom a segitseget elore is.
Szia!
Nekem is szaggatott a lejátszó,de miután  kernelt cseréltem megoldódott a probléma.You are not allowed to view links. Register or Login
 [Kernel][30.10.2010]hastarin r8

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1422 Dátum: 2010, 10 31, 20:07:49 »
Sziasztok!

A gyári böngészővel nekem működik a fórumba a szövegírás.
A Flasheket, és más egyéb tartalmakat is jól jeleníti meg.

Nem elérhető Hawk

« Reply #1423 Dátum: 2010, 10 31, 20:47:21 »
Sziasztok!

Az általad említett böngészőt használom én is,semmi gond vele és a fórumba is tudok írni vele.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1424 Dátum: 2010, 10 31, 23:07:47 »
Szia!
Nekem is szaggatott a lejátszó,de miután  kernelt cseréltem megoldódott a probléma.You are not allowed to view links. Register or Login
 [Kernel][30.10.2010]hastarin r8

Koszi a linket az uj kernelhez. Feltettem, de nem valtozott semmit a dolog. A bongeszokben minden engedelyezve van a sutiktol desktop nezet stb. Nemtudok mar mit kitalalni.