Sziasztok!
A kepernyo forgatasom tegnap ota mar megint lelassult 10-15 masodpercet is varnom kell, hogy elforditsa az alkalmazasoknal a kepet. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de lehet azota csinalja miota tegnap kalibraltam a G-sensort letettem az asztalra es ugy nyomtam neki egy kalibralast. Dolphin Browserben nem tudok hozzaszolni semmihez itt a pdafanclub forumon, mert a szovegmezobe ahova irnom kellene beletappolok, de a billentyuzet nem jon elo es a gyarilag benne levo browserrel is ugyanez a helyzet. Opera mini-vel, meg nem is tudom hasznalni a forumot, mert magyaraz valami tapatalkrol aminek a pro verziojat sikeresen fel is telepitettem gondoltam majd azzal forumozok, de nem talaltam meg rajta a keresojeben a forumot ugyhogy ez kilove. Sajnalattal kellett szembesulni, hogy az Opera 10 mobile nincs androidra az Opera Mini meg sokkal butabb. A gyari bongeszoben jo a multi touch, mert egybol tordeli a szoveget. A Dolphin browser viszont mar nem csak ha elforgatom a kijelzot aztan vissza. Tud valaki olyan bongeszot amiben kozel minden mukodik? Illetve olyan torrent klienst amivel tudok letolteni es elfogadjak mukodnek a nepszerubb magyar oldalakkal is? Sajnos a mobil net szaggatast meg mindig csinalja napi 1x 2x ma nem volt szerencsere mondjuk 90%-ban wifin voltam. Lehet sok es hosszu ez igy estere, de ezeken mergelodom mostanaban. Koszonom a segitseget elore is. Joejt mindenkinek.