2025, 01 08, 21:10:20

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728177 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető samgar

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
Re: Android a HD2-re
« Reply #1325 Dátum: 2010, 10 25, 22:00:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Páran már használjuk is  :D
Kinn van a HD forráskódja, reméljük nemsokára lesz kamera is.

Marketből nem tudok letölteni. Állandóan szakad
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1326 Dátum: 2010, 10 25, 22:19:48 »
lehet hogy a market hibája mert jó múltkorában is volt ilyen.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #1327 Dátum: 2010, 10 25, 22:54:34 »
lehet hogy a market hibája mert jó múltkorában is volt ilyen.

Biztos, hogy az. Az "igazi" androidosok is panaszkodnak rá.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1328 Dátum: 2010, 10 25, 22:58:06 »
Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7 rommal megoldható,hogy ha magyarra van állítva a nyelv,akkor a marketban megjelenjen valami comments?
Ha visszaállítom angolra ,akkor látom a kommenteket,de magyarul semmi sincs.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #1329 Dátum: 2010, 10 25, 22:59:36 »
sziasztok

szeretnék segítséget kérni.
samsung galaxy spica-n kellene internetbögészőben flasht futtatni, mivel a banki belépési jelszót csak így lehet beírni. a marketben nem jutottam előrébb, sz adobe flash 10.1 meg nem akar települni. tudtok valami okosságot erre?
köszi

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #1330 Dátum: 2010, 10 25, 23:55:36 »
bátran merem ajállani a sandisk kártyákat még a 16gb-osakat is!
Csatlakozom, én is javasolom a 16-os C2-es sandisk-et(pedig csak 6k volt), 5,7-el írja a pc.Nekem is volt bajom korábban egy 8-as C4-es kingstonnal, az konkrétan olvashatatlanná vált fél év használat után, de ez a mostani sandisk tökéletes.

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #1331 Dátum: 2010, 10 25, 23:57:57 »
meg egy utolso kerdes
win alol hogy tudom formazni a kartyat?
ugyertem hogy a telefonrol?
mert olvasni tudom a file explorerrel de ilyet nem ajanl fel hogy formazas
Nekem win alatt van egy format sd alkalmazás, de eddig még sosem használtam, mindig géppel formáztam.

Nem elérhető dieselboyrlz

• PDA: htc hd 2
  • PDA ROM: 2.10.50.02
« Reply #1332 Dátum: 2010, 10 26, 09:43:39 »
Sziasztok!

Volna egy olyan kérdésem feltelepitettem ezt az android dolgot, minden oké kamera video is tök jó, de nem tudom hasznalni a mobil netemet t-mobileos vagyok. miri steve elegancia rom froyo stone aug 10 amit hasznalok a radiom meg asszem 2.10.50.02
Köszi a segitséget!

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #1333 Dátum: 2010, 10 26, 10:17:07 »
Csatlakozom, én is javasolom a 16-os C2-es sandisk-et(pedig csak 6k volt), 5,7-el írja a pc.Nekem is volt bajom korábban egy 8-as C4-es kingstonnal, az konkrétan olvashatatlanná vált fél év használat után, de ez a mostani sandisk tökéletes.

nem értem miért ennyire szr a kingston... én a legratyibb class4 16GB A-Data (vagy nem is tudom milyen) kártyát vettem meg a gyorsboltban és SEMMI problémám nem volt az Androiddal, de az előző 4GBos kártyámmal sem - az is valami gagyi volt ami épp 2-3 éve a legolcsóbb volt.. csak a hely miatt cseréltem.

Nem elérhető timep

• PDA ROM: nem tudom
« Reply #1334 Dátum: 2010, 10 26, 10:56:51 »
Szerintem légy türelmes!
Amikor úgy tűnik nem csinál semmit akkor is dolgozik a telefonod.
Első Android instalállás verziótól függően akár 10-15 perc is lehet.
 :ima:

Köszönöm. Megpróbálom kivárni. Csak azért voltam türelmetlen, mert korábban valami olyat olvastam itt a fórumon, hogy 3-4 perc alatt feláll az Android (és nem is gondoltam rá, hogy első alkalommal biztos tovább tart.)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1335 Dátum: 2010, 10 26, 11:02:48 »
nem értem miért ennyire szr a kingston... én a legratyibb class4 16GB A-Data (vagy nem is tudom milyen) kártyát vettem meg a gyorsboltban és SEMMI problémám nem volt az Androiddal, de az előző 4GBos kártyámmal sem - az is valami gagyi volt ami épp 2-3 éve a legolcsóbb volt.. csak a hely miatt cseréltem.

Egyetértek!  ;)

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1336 Dátum: 2010, 10 26, 16:06:23 »
Sziasztok!

Volna egy olyan kérdésem feltelepitettem ezt az android dolgot, minden oké kamera video is tök jó, de nem tudom hasznalni a mobil netemet t-mobileos vagyok. miri steve elegancia rom froyo stone aug 10 amit hasznalok a radiom meg asszem 2.10.50.02
Köszi a segitséget!
Szia!
Nézd meg az APN beállítást,hogy mi van a PDA-n.Hasonlítsd össze itt a fórumon lévő t-mobilos APN beállítással.Na meg persze a beállítások menüben engedélyezned kell az adatforgalmat.A legjobb,ha itt a fórumon olvasol az androiddal kapcsolatosan a hozzászólásokból.Sokat lehet tanulni.

Nem elérhető zolky

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: HTC Hd2
  • PDA ROM: ChuckyROM WWE / Radio: 2.14.50.04
« Reply #1337 Dátum: 2010, 10 26, 20:20:30 »
Sziasztok! Tudtok Nekem olyan oldalt linkelni vagy olyan Androidod ajánlani ami fut Hd2-n ami WWE kiadású és MAGYAR nyelvű,illetve nem külön sd kártyáról futtatható hanem mást is lehet mellé pakolni? Köszönöm előre is! További szép estét mindenkinek!

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1338 Dátum: 2010, 10 26, 20:56:06 »
mármint mi a wwe kiadású?
a hd2?
ennél fontosabb hogy milyen rom + rádiorom van rajta, (szerk : most nézem hogy főzött rom + uj rádió :D ) az mindegy hogy magyar vagy nem.

vagy az android legyen magyar?
az még csak a desireHD- buildekben van ha jól emlékszem de ott még nem jó a kamera. ( You are not allowed to view links. Register or Login )
hd2-re jelen pillanatban csak SD kártyáról futtatható android létezik viszont amellé pakolhatsz bármit - nekem is keverve vannak az sd-n a wines és az androidos cuccok.

Sziasztok! Tudtok Nekem olyan oldalt linkelni vagy olyan Androidod ajánlani ami fut Hd2-n ami WWE kiadású és MAGYAR nyelvű,illetve nem külön sd kártyáról futtatható hanem mást is lehet mellé pakolni? Köszönöm előre is! További szép estét mindenkinek!

Nem elérhető k5.20

« Reply #1339 Dátum: 2010, 10 26, 20:56:44 »

itt keresgélj:

...ja és mit akarsz mellé pakolni? Mert az android mellett nekem fenn van a kártyán egy csomó winmo-s dolog, amit onnan használok - minden gond és akadás nélkül tűrik egymást.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1340 Dátum: 2010, 10 26, 21:01:45 »
Szia!
Próbáld meg feltenni a HD2-re e romot:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914,úgy gondolom,hogy jól működik és használható.Az xda-s fiúkat tudom ajánlani:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735,itt úgy gondolom,hogy mindent megtalálsz.Ha pedig kérdezni szeretnél jobb helyen nem is lehetsz,mint e fórumban.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1341 Dátum: 2010, 10 26, 21:03:20 »

Ez a rom amit en hasznalok egy csomo mas dolog is van mellette a 16 gigas sd kartyamon. pl: zene, film, kepek, doksik, winmo-s, androidos programok stb stb. Csak felmasoltam es fut gond nelkul. Bar ma is ketszer szakadt a mobilnet es csak restart segitett. Szoval ez meg mindig nem megoldott ebben az uj verzioban sem. Kamera mukodesevel allitolag mar egesz jol haladnak az xda-s sracok.

Nem elérhető timep

• PDA ROM: nem tudom
« Reply #1342 Dátum: 2010, 10 27, 15:59:32 »
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, aki korábbi bejegyzésével vagy kérdéseimre adott közvetlen válaszával segített telepítenem egy Android rendszert a HD2-mre.

Mert végül is sikerült. A "Mdeejay eVo Sense v2.2 rEVOlution" került fel.

Úgy látom azért ennyi év WinMo után (mert már különféle gépeken 6-7 éve ezt használom) tanulnom kell az Android-ot.

Amit problémának látok, az az eszméletlen ütemű energiafogyasztás. De gondolom a guruknak köszönhetően ez is csökkenni fog.
Mivel a naptár és kapcsolat adatok szinkronizálására a myPhone-t használom, így ezzel is megszo...tam magam, mert varázsolni kellett még a WinMo-Google majd Google-Android szinkronizációval is.
Az alapvető funkciók működnek, a többit meg még nem volt időm kipróbálni.

Még egyszer köszönöm.

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #1343 Dátum: 2010, 10 27, 16:30:20 »
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, aki korábbi bejegyzésével vagy kérdéseimre adott közvetlen válaszával segített telepítenem egy Android rendszert a HD2-mre.

Mert végül is sikerült. A "Mdeejay eVo Sense v2.2 rEVOlution" került fel.

Úgy látom azért ennyi év WinMo után (mert már különféle gépeken 6-7 éve ezt használom) tanulnom kell az Android-ot.

Amit problémának látok, az az eszméletlen ütemű energiafogyasztás. De gondolom a guruknak köszönhetően ez is csökkenni fog.
Mivel a naptár és kapcsolat adatok szinkronizálására a myPhone-t használom, így ezzel is megszo...tam magam, mert varázsolni kellett még a WinMo-Google majd Google-Android szinkronizációval is.
Az alapvető funkciók működnek, a többit meg még nem volt időm kipróbálni.

Még egyszer köszönöm.

rakd fel a currentwidget-et, mekkora mértékű (mA) az az eszméletlen energiafogyasztás? nekem óránkánként ~1%-ot csökken (igaz nincs folyamatos adatkapcsolat/sync/stb.)

Nem elérhető tghorn

• PDA: GALAXY NOTE3,GALAXY GEAR, HTC DHD, SAMSUNG GALAXY TAB
  • PDA ROM: NOTE3:Stock MJ7,GEAR:Null19, DHD: MikRunny 1.01, TAB: Overcome v4.1.0
« Reply #1344 Dátum: 2010, 10 27, 17:27:58 »
Kedves Fórumtársak!

Van valakinek tapasztalata a gyári 3.14-es ROM és a Droid "összeférhetőségéről"?
(Magyarul fölraknám,ha bírják egymást!)

Nem elérhető fatoy

• laikus
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: [July 24th] [Sense 3.5] Energy™ - Sense 3.5
« Reply #1345 Dátum: 2010, 10 27, 17:35:00 »
Kedves Fórumtársak!

Van valakinek tapasztalata a gyári 3.14-es ROM és a Droid "összeférhetőségéről"?
(Magyarul fölraknám,ha bírják egymást!)
Szia!
Rakd fel nyudodtan bírják egymást!
Nekem is ez van.
 :taps:
Fati

Nem elérhető tghorn

• PDA: GALAXY NOTE3,GALAXY GEAR, HTC DHD, SAMSUNG GALAXY TAB
  • PDA ROM: NOTE3:Stock MJ7,GEAR:Null19, DHD: MikRunny 1.01, TAB: Overcome v4.1.0
« Reply #1346 Dátum: 2010, 10 27, 17:41:14 »
Szia!
Rakd fel nyudodtan bírják egymást!
Nekem is ez van.
 :taps:
THX!

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1347 Dátum: 2010, 10 27, 18:46:21 »
rakd fel a currentwidget-et, mekkora mértékű (mA) az az eszméletlen energiafogyasztás? nekem óránkánként ~1%-ot csökken (igaz nincs folyamatos adatkapcsolat/sync/stb.)

nekem egy éjszaka 30%-ot esik, úgy hogy be van állítva a setCPU az xda-n (illetve itt) leírtak alapján-no adatkapcsolat és semmi nem fut a háttérben. 1,5 hónapos az akksi, tehát ez sem lehet kizáró ok..
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1348 Dátum: 2010, 10 27, 19:24:31 »
nekem is újból beállt 3mA -re a fogyasztás standby-ban éjszaka ami max 1% / óra
viszont setcpu használatát befejeztem - nekem attól sokkal többet fogyasztott + számithat a windows rom és a radio is-

nekem egy éjszaka 30%-ot esik, úgy hogy be van állítva a setCPU az xda-n (illetve itt) leírtak alapján-no adatkapcsolat és semmi nem fut a háttérben. 1,5 hónapos az akksi, tehát ez sem lehet kizáró ok..

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1349 Dátum: 2010, 10 27, 19:27:23 »
nekem is újból beállt 3mA -re a fogyasztás standby-ban éjszaka ami max 1% / óra
viszont setcpu használatát befejeztem - nekem attól sokkal többet fogyasztott + számithat a windows rom és a radio is-

de nekem soha nem ment még le 3mA-re :(  a szoftververzióim látod.... nem tudom mi a gyíkot csináljak
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login