2025, 01 05, 00:19:50

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727753 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re: Android a HD2-re
« Reply #1200 Dátum: 2010, 10 22, 11:18:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Szia, leírnád hogyan csináltad a hastarin r7_6 kernel cserét, én próbáltam sajnos nem működött a wifi.
Igaz csak bemásoltam a hastarin r7_5 helyére a gyökérbe zlmage file-t meg próbálta a mellékelt haret-el indítani.

Betetted az Android könyvtárba a root mappát, teljes tartalmával ?

Nem elérhető timep

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: nem tudom
« Reply #1201 Dátum: 2010, 10 22, 12:48:31 »
Sziasztok!

Nagy nehezen rászántam magam, hogy kipróbáljam én is az Androidot a HD2-mön, és itt a PDA Fan-on megjelent cikk alapján az XDA-ról letöltöttem a "mattc Leo + Froyo w/Sense 1.8" Androidot, felraktam az SD kártyára a leírások szerint. Elindítottam a CLRCAD.EXE-t, majd a Haret.exe-t, elindult a linux bootolás, az a kevés apróbetűs szöveg eltűnt a képernyőről, a led-em narancssárgán világított és 12 perc elteltével sem töltött be semmit.
Tudnátok segíteni, hogy vajon mit rontottam el? Vagy ennél tovább kellett volna várnom?

Előre is köszönöm

Nem elérhető timep

« Reply #1202 Dátum: 2010, 10 22, 12:51:19 »
Lehet az a baj, hogy mint e topik legelején írtátok, az Androidot teljesen üres, frissen formázott SD-re kellett volna rámásolnom? Ezt a hivatalos leírásokban nem láttam.

Nem elérhető timep

« Reply #1203 Dátum: 2010, 10 22, 13:12:39 »
Minden Android csak 1.66-os ROM-mal megy?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1204 Dátum: 2010, 10 22, 13:42:32 »
Minden Android csak 1.66-os ROM-mal megy?

Nem, az 1.66 és az újabb romok, vagy a főzött romok valamelyike!
Az 1.66 alap radioja nem alkalmas az Android futtatására, frissíteni kell a radio romot egy újabbra, leirtuk pár oldallal ezelőtt hogy melyek a jó radiok.

Nem elérhető timep

« Reply #1205 Dátum: 2010, 10 22, 13:46:40 »
Nem, az 1.66 és az újabb romok, vagy a főzött romok valamelyike!
Az 1.66 alap radioja nem alkalmas az Android futtatására, frissíteni kell a radio romot egy újabbra, leirtuk pár oldallal ezelőtt hogy melyek a jó radiok.

Köszönöm

Mindjárt utánaolvasok + megpróbálom előállítani a megfelelő feltételeket az Androidhoz (csak őszintén szólva már kezd elegem lenni a hard reset-ekből  :))

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1206 Dátum: 2010, 10 22, 15:21:32 »
valakit szeretnek nagyon szepen megkerni,hogy segitsen beallitani a Leo energiellatasat android alatt. egy ejszaka kb 30%-ot huzan! igy sajnos nem sok mindenre lehet szegenyt hasznalni es ertelmetlennek latom az androidot futtani ezen a keszuleken.
illetve miert hangosodik fel magatol minden telefonhivaskor? minden hivasnal vissza kell vennem a hang erejebol
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1207 Dátum: 2010, 10 22, 17:10:58 »
Lehet az a baj, hogy mint e topik legelején írtátok, az Androidot teljesen üres, frissen formázott SD-re kellett volna rámásolnom? Ezt a hivatalos leírásokban nem láttam.
Szia!
Nem fontos formázni,de valóban az üres kártyát szereti.Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1208 Dátum: 2010, 10 22, 17:19:29 »
valakit szeretnek nagyon szepen megkerni,hogy segitsen beallitani a Leo energiellatasat android alatt. egy ejszaka kb 30%-ot huzan! igy sajnos nem sok mindenre lehet szegenyt hasznalni es ertelmetlennek latom az androidot futtani ezen a keszuleken.
illetve miert hangosodik fel magatol minden telefonhivaskor? minden hivasnal vissza kell vennem a hang erejebol
Nézd meg a SetCPU-t.Nem tudom mi van beállítva neked.Én min.245MHz-re,max768MHz-re szoktam állítani és ondemandot választom ki.Nekem ez vált be legjobban.Nekem a fogyasztás így max. 2%/h.Csak is akkor ,ha nem megy folyamatosan az adatkapcsolat.Bekapcsolva,olyankor megnövekszik a fogyasztás 5%/h-ra.

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1209 Dátum: 2010, 10 22, 19:09:10 »
Betetted az Android könyvtárba a root mappát, teljes tartalmával ?
:ok: ez volt a hiba, a root foldert nem básoltam be, azt hittem az opcionális. Köszi így hasit szépen.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #1210 Dátum: 2010, 10 22, 20:01:54 »
Jó estét emberek!

Kissé lemaradtam az új romról, jelenleg még az 1.66 van fent, a 2.14.es radioval. Ha most frissítek a 3.14-re, akkor az android ugyanúgy fog futni, mint eddig? A 3.14-es melyik radioverzióval fut?
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1211 Dátum: 2010, 10 22, 20:33:28 »
azt hiszem belőttem a setCPU-t, ahogy leírtátok, majd tesztelgetem...
ha hívást kezdeményezek mindig baromi hangos a hangszórója, hiba veszem vissza az előző beszélgetésekben. nem jegyzi meg az előző beállítást :(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #1212 Dátum: 2010, 10 22, 22:20:46 »
Igy még nem jártam. Működő android volt a telefonon. Újraindítottam az egészet és a clrcad indításnál feljön egy ablak: "the file clrcad cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot found"

Ez hagyján, de leformáztam a kártyát, visszatettem az androidot és ugyanez a helyezet!!!
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1213 Dátum: 2010, 10 22, 22:38:57 »
Most kiserletezgetek kicsit. Jelenleg a profilomban lathato wm rom van fent. Ha bezarom az spb ms-t es minden mas programot 326mb memoria marad igy szoktam inditani altalaban az androidot. Felrakom miri legujjabb v24-es XtraLight romjat ebbe gyakorlatilag semmi sincsen az alap wm-en kivul meg tobb szabad ram, rom. Meglatom, hogy teljesit majd az android. Amugy a standard romot szoktam hasznalni, mert abba pont azok a dolgok vannak benne amiket meg hasznalok se tobb se kevesebb. Illetve jo par dolgot meg telepiteni szoktam hozza. De most raerek jobb dolgom sincs igy pentek este.

Tegnap este elkiabaltam magam azzal kapcsolatban, hogy egesz nap nem szaggatta a zold robot a mobilnetet. Ma reggel nem arra ebredek, hogy nem tud csatlakozni. Ehh mindegy reboot megoldotta a problemat.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #1214 Dátum: 2010, 10 23, 04:12:35 »
Jó reggelt

A hastarinos kernel működésének van valami konkrét alapfeltétele? Most éjszaka kipróbáltam elég sok radio, rom, és kernel verziót. Némelyik rádioval eljutottam odáig, hogy bejött a HTC -s kezdőkép, sőt, néha még ezután is Jött a HTC Quality-s kép, de ez csak újra és újra felvillant párszor, vagy lefogyott, vagy újraindult a Leo. Van evo-s kernel-em is, azzal elindulnak az android verziók, viszont ezzel meg nincs wifi-m. Kezdem feladni.
Esetleg valakinak van ötlete, hogy nálam mi lehet a rossz? Azaz miért nem megy az, ami elég sok ambernek.
Üdv

Nem elérhető Bari74

• PDA: HTC One x
« Reply #1215 Dátum: 2010, 10 23, 09:48:53 »
Hali, lecseréltem a HD2-t egy Desire HD-ra (illetve még meg van a Leo, ha esetleg érdekel valakit)... Háát, mivel már pár hete androidot használtam a leo-n is, az első dolog, ami érdekelt, az aksiidő: borzalmas... Úgyhogy várok pár napot még, hogy hátha javul a helyzet, de így nem sok különbséget látok a Leo-féle SD-kártyás android és a Rom-os android üzemideje között... Aktív használat mellett, max. 10 óra kb.  Amúgy a cucc nagyon király, ha valakinek esetleg lenne kérdése, rajta...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1216 Dátum: 2010, 10 23, 10:05:28 »
Jó reggelt

A hastarinos kernel működésének van valami konkrét alapfeltétele? Most éjszaka kipróbáltam elég sok radio, rom, és kernel verziót. Némelyik rádioval eljutottam odáig, hogy bejött a HTC -s kezdőkép, sőt, néha még ezután is Jött a HTC Quality-s kép, de ez csak újra és újra felvillant párszor, vagy lefogyott, vagy újraindult a Leo. Van evo-s kernel-em is, azzal elindulnak az android verziók, viszont ezzel meg nincs wifi-m. Kezdem feladni.
Esetleg valakinak van ötlete, hogy nálam mi lehet a rossz? Azaz miért nem megy az, ami elég sok ambernek.
Üdv

En ezt a radio-t hasznalom: You are not allowed to view links. Register or Login Ezzel a rom-al: You are not allowed to view links. Register or Login nekem miri romjai nagyon bevaltak. v16-os verzio ota hasznalom oket hibatlanok.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1217 Dátum: 2010, 10 23, 11:00:54 »
Hali, lecseréltem a HD2-t egy Desire HD-ra (illetve még meg van a Leo, ha esetleg érdekel valakit)... Háát, mivel már pár hete androidot használtam a leo-n is, az első dolog, ami érdekelt, az aksiidő: borzalmas... Úgyhogy várok pár napot még, hogy hátha javul a helyzet, de így nem sok különbséget látok a Leo-féle SD-kártyás android és a Rom-os android üzemideje között... Aktív használat mellett, max. 10 óra kb.  Amúgy a cucc nagyon király, ha valakinek esetleg lenne kérdése, rajta...

Elvileg úgy 30 %-kal gyorsabb, és kb. ugyanennyivel kevesebbet fogyasztó SoC került bele, úgyhogy felettébb furcsa, ha nem tapasztalsz jobb üzemidőt. Különösen hogy a szokásos (erősen közepes minőségű) 4,3-as LCD-t tették bele, azon a fronton nincs újítás.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1218 Dátum: 2010, 10 23, 11:11:03 »
Elvileg úgy 30 %-kal gyorsabb, és kb. ugyanennyivel kevesebbet fogyasztó SoC került bele, úgyhogy felettébb furcsa, ha nem tapasztalsz jobb üzemidőt. Különösen hogy a szokásos (erősen közepes minőségű) 4,3-as LCD-t tették bele, azon a fronton nincs újítás.

Ha 30%-al gyorsabb mint a HD2 memoria kartyarol futo android akkor hogyan lehetseges az, hogy a quadrant benchmark programban megis magasabb pontszamot kap a HD2?

Nem elérhető Bari74

• PDA: HTC One x
« Reply #1219 Dátum: 2010, 10 23, 11:12:05 »
Na igen, ezért írtam, hogy várok még pár napot, hogy az aksi "bekalibrálódjon"... De így most másfél nap után semmi különbséget nem látok, a 30%-ot semmiképp...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1220 Dátum: 2010, 10 23, 11:24:01 »
Ha 30%-al gyorsabb mint a HD2 memoria kartyarol futo android akkor hogyan lehetseges az, hogy a quadrant benchmark programban megis magasabb pontszamot kap a HD2?

Hol van ezen a képen a Desire HD? :hmm: És mi köze van a RAM-ba töltődés utáni sebességhez, hogy honnan töltötted be?
Egyébként meg a szintetikus Bencs Márkok elmehetnek a...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1221 Dátum: 2010, 10 23, 11:31:28 »
Hol van ezen a képen a Desire HD? :hmm: És mi köze van a RAM-ba töltődés utáni sebességhez, hogy honnan töltötted be?
Egyébként meg a szintetikus Bencs Márkok elmehetnek a...

Jaj tenyleg csak a n1 van rajta jolvan beneztem:) Melyik benchmark program jo es melyik kevesbe ehez nem nagyon ertek. Gondolom azert sokat szamit, hogy a hd2-n memoria kartyarol fut az android nem pedig rombol. Allando iras, olvasasra van szukseg a kartyan logikus, hogy ebbol kovetkezik a magasabb fogyasztas. De azert meglepo, hogy a n1-nal is gyorsabb eredmenyt produkal. Milyen benchmark programot javasolsz akkor?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1222 Dátum: 2010, 10 23, 12:28:20 »
N1-el tizedre pontosan megegyezik a standard eredménye kivéve az input/output műveleteket. ebben a hd2 nagyon megy. a baj az hogy lövésem sincs mi ez az i/o , utoljára a hálókártyáknál hallottam ezt a kifejezést :D

Jaj tenyleg csak a n1 van rajta jolvan beneztem:) Melyik benchmark program jo es melyik kevesbe ehez nem nagyon ertek. Gondolom azert sokat szamit, hogy a hd2-n memoria kartyarol fut az android nem pedig rombol. Allando iras, olvasasra van szukseg a kartyan logikus, hogy ebbol kovetkezik a magasabb fogyasztas. De azert meglepo, hogy a n1-nal is gyorsabb eredmenyt produkal. Milyen benchmark programot javasolsz akkor?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1223 Dátum: 2010, 10 23, 13:24:09 »
N1-el tizedre pontosan megegyezik a standard eredménye kivéve az input/output műveleteket. ebben a hd2 nagyon megy. a baj az hogy lövésem sincs mi ez az i/o , utoljára a hálókártyáknál hallottam ezt a kifejezést :D

Bemeno - Kimeno adatforgalom sebessege. Diskeknel is szokas ezeket merni.

Nem elérhető faramasz

• PDA: Acer liquid S100
  • PDA ROM: Android 1.6 egyelőre :)
« Reply #1224 Dátum: 2010, 10 23, 14:20:39 »
Sziasztok! Olvasgattam néhány cikket a témában, viszont sajnos 49 oldalnyi hozzászólást nem tudtam átolvasni.

Az lenne a kérdésem, hogy megbízhatóan működik a htc hd2-n az android? Ha egyszer felrakjuk, utána bátran lehet progikat telepíteni, nincs gond, akadás vele? Korábban olvastam, hogy gond volt a wifivel, kamerával stb... Mennyire működik stabilan és gyorsan az android?

Nekem acer liquidem van androiddal ,ezen nagyon jó, a barátnőm viszont hd2-vel rendelkezik, és azon gondolkozom, hogy felrakom neki az androidot. Viszont instabil, sok hibával rendelkező rendszert nem szeretnék hd2-re.

Köszi a segítséget!