2024, 12 21, 11:49:52

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726747 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
Re: Android a HD2-re
« Reply #1050 Dátum: 2010, 10 12, 15:42:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!
Mdeejay FroYo HD v.3.4.0 +michyprima@mainframe (r1) kernel
Ennél jobb üzemidővel még nem találkoztam!
 :ima:

Nekem most ez van fent: Mdeejay FroYo HD v.3.4.1 Kernel: hastarin R7.2 az Általad írt kernelt honnan tudnám leszedni hozzá?

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1051 Dátum: 2010, 10 12, 16:17:31 »
Olvastam az oldalon egy cikket, miszerint az alábbi variáció működik talán a legjobban: mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b
Na lehet hülye a kérdés, de erre pl rá lehet húzni cyanogen modot? Vagy maga a mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b már egy olyan mod, mint pl. a cyanogen.

Nem elérhető fatoy

• Nem: Férfi
  • laikus
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: [July 24th] [Sense 3.5] Energy™ - Sense 3.5
« Reply #1052 Dátum: 2010, 10 12, 16:21:40 »
Nekem most ez van fent: Mdeejay FroYo HD v.3.4.1 Kernel: hastarin R7.2 az Általad írt kernelt honnan tudnám leszedni hozzá?
Pár oldalt lapozz vissza találsz hozzá linket és később leírást is a cseréhez!
Fati

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1053 Dátum: 2010, 10 12, 16:26:26 »
tudtommal nem vagy csak nagy macerával. egyelőre amig kártyáról futtatható androidunk van csak a szakácsok tudnak bele főzni modokat - nekem legalábbis nem sikerült , bár ez nem jelent semmit - viszont láttam már pár alapból modolt buildet is. A pongster féle hyperdroid-okban pl ha jól emlékszem pont cyanogen mod van. (bár ugye abból is van többféle)

Olvastam az oldalon egy cikket, miszerint az alábbi variáció működik talán a legjobban: mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b
Na lehet hülye a kérdés, de erre pl rá lehet húzni cyanogen modot? Vagy maga a mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b már egy olyan mod, mint pl. a cyanogen.

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1054 Dátum: 2010, 10 12, 16:35:42 »
Szia!
Valóban jól működött a 1.6b,de azóta sokat fejlődött az android HD2-re.Érdemes kipróbálni a különféle romokat.Érdemes azért tudni,hogy ugyanazon rom más és más rádió rommal különböző készenléti időt produkál.Ajánlom a következő oldalt,ahol összegyűjtöttek néhány romot:
You are not allowed to view links. Register or Login    ,itt tudsz válogatni kedvedre.Véleménye szerint itt a fórumon is választ kapsz kérdéseidre és rengeteget tanulhatsz a hozzászólásokból.Olvass,olvass sokat! :)Az xda-s fiúknál is lehet találni néhány érdekes infót. :ok:

Nem elérhető mkrisz

« Reply #1055 Dátum: 2010, 10 12, 18:04:53 »
Pár oldalt lapozz vissza találsz hozzá linket és később leírást is a cseréhez!

Köszi kicseréltem. Még annyit kérdeznék, hogy melyik akku állapot progit érdemes feltenni?

Nem elérhető nervy

« Reply #1056 Dátum: 2010, 10 12, 18:23:59 »
battery level + currentwidget  együtt . egyik akku állapoto másik aktuális fogyasztást mutat.

quote author=mkrisz link=topic=2295.msg213244#msg213244 date=1286899493]
Köszi kicseréltem. Még annyit kérdeznék, hogy melyik akku állapot progit érdemes feltenni?
[/quote]

Nem elérhető mkrisz

« Reply #1057 Dátum: 2010, 10 12, 18:37:25 »
battery level + currentwidget  együtt . egyik akku állapoto másik aktuális fogyasztást mutat.

quote author=mkrisz link=topic=2295.msg213244#msg213244 date=1286899493]

Köszi! Bocs a sok kérdésért! SetCPU-t érdemes feltenni?

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1058 Dátum: 2010, 10 12, 19:17:05 »
Köszi. Kezd már felhomályosodni a dolog :). Sajna nem túl egyszerű a tapasztalatokra szert tenni csak leírások/videók alapján úgy, hogy készülék meg nincs a kezemben. Elég tetemes mennyiségű anyag összegyűlt már (xda-n egy rom-hoz nem ritkán több száz oldalnyi hozzászólás), eléggé nehéz a lényeget kiszűrni.

Nem elérhető Hawk

« Reply #1059 Dátum: 2010, 10 12, 20:04:58 »
Köszi. Kezd már felhomályosodni a dolog :). Sajna nem túl egyszerű a tapasztalatokra szert tenni csak leírások/videók alapján úgy, hogy készülék meg nincs a kezemben. Elég tetemes mennyiségű anyag összegyűlt már (xda-n egy rom-hoz nem ritkán több száz oldalnyi hozzászólás), eléggé nehéz a lényeget kiszűrni.
Az xda-ról letölteni szoktam,itt a fórumban szoktam a hozzászólásokat elolvasni.Rengeteget tanultam az itt olvasottakból,meg mikor még HD-m volt ,már akkor kezdtem a droidot használni.Többmint 1 éve.Nagyon sokat fejlődött az android.Én mióta HD2-re jöttek ki  romok szinte csak androidot használok.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1060 Dátum: 2010, 10 12, 20:47:32 »
Sziasztok!

A problemam a kovetkezo nem hajlando forgatni az android a kijelzomet, pedig be van pipalva a beallitasoknal a kijelzo automatikus forgatasa. Hiaba van bekapcsolva a location funkcio a htcsense.com oldalra bejelentkezve megis azt irja, hogy nem hatarozhato meg a telefon helyzete. Illetve a contact listat sem tolti be a webhelyen.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1061 Dátum: 2010, 10 12, 23:08:19 »
Kiderult forgatja a kijelzot csak turelmetlen voltam kell varni ra vagy 10-15 masodpercet. Ha van valakinek otlete miert ilyen lassu vagy mit lehet ezzel csinalni elore is megkoszonom. Az sd kartyam 16 gigas class 4-es. Maga a rendszer eleg gyorsan fut rajta. Joejt mindenkinek.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1062 Dátum: 2010, 10 13, 10:19:09 »
Sziasztok, felraktam egy uj 3.14.405.2 gyari romot, ez fel rakot nekem egy uj radiot ami 2.15.50.14 az aku ido, tokeletes, folyamatos szink mellett, beszelgetes, internet es navigaci igy birja a meedey HD 3.4.1 2 napig szerintem ez eleg jo, de most szembe talalkoztam egy problemaval, irtattok fentebb, hogy ha PPP problema van akkor ki kell cserelni valami lib.****.so fajlt es akkor nem fog ledobni a netrol. na en tegnap kicsereltem ezt a fajlt (es sajnos nem csinaltam a regirol mentest) es azota, nem, hogy a netem nem megy, de meg hallozatot sem talal, folymatosan repulo uzzemmodban van. ha esetleg valaki ezt hasznalja el tudna valahogy juttatni nekem ezt a fajlt? vagy esetleg valami megoldas erre? nem szeretnem ujra rakni az egesz rendszert olyan jol be laktam mar :)

koszonom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Bari74

• PDA: HTC One x
« Reply #1063 Dátum: 2010, 10 13, 11:39:43 »
Valakinek van tapasztalata arról, hogy a roaming hogy működik külföldön az Androidon? Elég, ha csak kiveszem a pipát a Data roaming mellől? Nem fog felcsatlakozni? Nem szeretnék belefutni egy felesleges külföldi "zsebinternetezésbe"...

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #1064 Dátum: 2010, 10 13, 12:08:29 »
Sziasztok

Nemrég olvastam valahol, valamelyik android rommal kapcsolatban, hogy van benne egy funkció, ami kiolvassa a "régi" készülékből a névhegyeket, így nem kell külön importálgatni. Most szerettem volna kipróbálni, viszont nem találom ezt a leírást, se azt a progit. Tudtok ebben segíteni?
Köszi

Nem elérhető Ferenc

• PDA: Samsung Note ll
  • PDA ROM: PhoeniX Rom v17.0
« Reply #1065 Dátum: 2010, 10 13, 16:43:26 »
Sziasztok, felraktam egy uj 3.14.405.2 gyari romot, ez fel rakot nekem egy uj radiot ami 2.15.50.14 az aku ido, tokeletes, folyamatos szink mellett, beszelgetes, internet es navigaci igy birja a meedey HD 3.4.1 2 napig szerintem ez eleg jo, de most szembe talalkoztam egy problemaval, irtattok fentebb, hogy ha PPP problema van akkor ki kell cserelni valami lib.****.so fajlt es akkor nem fog ledobni a netrol. na en tegnap kicsereltem ezt a fajlt (es sajnos nem csinaltam a regirol mentest) es azota, nem, hogy a netem nem megy, de meg hallozatot sem talal, folymatosan repulo uzzemmodban van. ha esetleg valaki ezt hasznalja el tudna valahogy juttatni nekem ezt a fajlt? vagy esetleg valami megoldas erre? nem szeretnem ujra rakni az egesz rendszert olyan jol be laktam mar :)

koszonom.
Lehet, hogy én vagyok maradi, de a fenti szöveg így nem érthető számomra. Nem értem azt sem, hogy aki beír, miért nem olvassa el azt, amit elkövetett, hogy érthető-e, vagy nem, egy harmadik félnek. Megpróbálkozom az értelmezéssel, talán sikerül.

"Sziasztok!

Felraktam egy új 3.14.405.2-es gyári ROM-ot, ez felrakott nekem egy új rádiót, ami 2.15.50.14. Az akkumulátoridő tökéletes, folyamatos szinkronizáció mellett, beszélgetés, internet és navigáció. Így bírja a Meedey HD 3.4.1 két napig. Szerintem ez elég jó…"  és így tovább.
Nem gondolom, hogy az én feladatom lenne értelmezni amit mások beírnak. De hogyan várhat valaki választ, ha nem is lehet megérteni a kérdést.

Nem elérhető nervy

« Reply #1066 Dátum: 2010, 10 13, 17:19:26 »
hidd el ez még a könnyen értelmezhető hozzászólások/kérdések egyike.
segiteni viszont sajnos nem tudok mert nem ez a build van fenn :S

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1067 Dátum: 2010, 10 13, 18:22:55 »
Lehet, hogy én vagyok maradi, de a fenti szöveg így nem érthető számomra. Nem értem azt sem, hogy aki beír, miért nem olvassa el azt, amit elkövetett, hogy érthető-e, vagy nem, egy harmadik félnek. Megpróbálkozom az értelmezéssel, talán sikerül.

"Sziasztok!

Felraktam egy új 3.14.405.2-es gyári ROM-ot, ez felrakott nekem egy új rádiót, ami 2.15.50.14. Az akkumulátoridő tökéletes, folyamatos szinkronizáció mellett, beszélgetés, internet és navigáció. Így bírja a Meedey HD 3.4.1 két napig. Szerintem ez elég jó…"  és így tovább.
Nem gondolom, hogy az én feladatom lenne értelmezni amit mások beírnak. De hogyan várhat valaki választ, ha nem is lehet megérteni a kérdést.

bocsi ha nem ertelmezheto, de a kerdes nem a hd-rol szolt hanem a netkapcsolatrol, tehat kicsereltem a lib.htc.**.so nem tudom milyen fajlt, hogy fix legyen a netkapcsolat es ne dobaja le amikor epp toltok valami, de amiota felraktam azota nincs tererom sem nemhogy internet kapcsolat. erre vonatkozot a kerdesem, hogy nincs e valakinek meg esetleg az eredeti *.so fajl, de mar muindegy mert megoldottam. azert koszi a "segito" hozzaszolast.

tovabbi szepnapot neked.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető athos79

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC HD2 + iRobot MID
  • PDA ROM: MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3
« Reply #1068 Dátum: 2010, 10 13, 19:13:54 »
Sziasztok

Új vagyok itt, egy kis segítséget szeretnék kérni:
Ha felrakom az uj officiális ROM-ot akkor nem ugye már nem kell HSLP és Radio ROM frissités? A gyári Radio már elég az Androidnak?
Viszont a hivatalos weboldalon nincs WWE verzió, feltehetem mondjuk az English-t? Mi a kölünbség?
Ha inkább HSLP-vel csináljam, akkor melyik Radio a legjobb az Android futtatására?
Az Mdeejay féle verzióra gondoltam, még nem döntöttem el hogy a HD vagy  a Z verzió... Esetleg ha már létezik jobb szivesen veszek minden tanácsot.
Köszönök minden választ.
Üdv

Nem elérhető Hawk

« Reply #1069 Dátum: 2010, 10 13, 20:40:53 »

"Sziasztok!

Szia!
Véleményem szerint,azért vagyunk itt,hogy bővítsük tudásunkat és segítsünk egymásnak.Én el tudtam olvasni a kérdést,melyet szerinted nehéz volt értelmezni.Én,ha nem akarok segíteni,akkor tovább lépek és nem foglakozóm a kérdéssel,de nem kritizálok.Szerintem azt az időt,melyet az értelmezésre fordítottál hasznosabb lett volna a segítségre fordítani.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1070 Dátum: 2010, 10 13, 22:27:07 »
Új vagyok itt, egy kis segítséget szeretnék kérni:
Ha felrakom az uj officiális ROM-ot akkor nem ugye már nem kell HSLP és Radio ROM frissités? A gyári Radio már elég az Androidnak?
Viszont a hivatalos weboldalon nincs WWE verzió, feltehetem mondjuk az English-t? Mi a kölünbség?
Ha inkább HSLP-vel csináljam, akkor melyik Radio a legjobb az Android futtatására?

Nem vagyok benne biztos, de ha felrakod a gyári ROM-ot, akkor az felteszi a saját, 3.03-as SPL-jét, amin még nem működik a HSPL, tehát onnan nem tudsz továbblépni semerre, még rádiót frissíteni se leszel képes.
Másrészt viszont maga a ROM különösebb beavatkozás nélkül alkalmasnak tűnik Android futtatására.

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #1071 Dátum: 2010, 10 13, 23:06:28 »
Nem vagyok benne biztos, de ha felrakod a gyári ROM-ot, akkor az felteszi a saját, 3.03-as SPL-jét, amin még nem működik a HSPL, tehát onnan nem tudsz továbblépni semerre, még rádiót frissíteni se leszel képes.
Másrészt viszont maga a ROM különösebb beavatkozás nélkül alkalmasnak tűnik Android futtatására.
Viszont az érdekes, hogy eu-s romban 50-es rádió van, nem mintha baj lenne!  :)

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #1072 Dátum: 2010, 10 13, 23:30:13 »
A HTC hub alkalmazást lehet valahol letölteni?
ill itt puffogok mert most frissítették ezt:
Mdeejay FroYo HD v3.5 (14.10.10) kva jó csak a kamera nem megy még mindíg...

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1073 Dátum: 2010, 10 13, 23:58:31 »
Sziasztok

Nemrég olvastam valahol, valamelyik android rommal kapcsolatban, hogy van benne egy funkció, ami kiolvassa a "régi" készülékből a névhegyeket, így nem kell külön importálgatni. Most szerettem volna kipróbálni, viszont nem találom ezt a leírást, se azt a progit. Tudtok ebben segíteni?
Köszi

A Mdeejay FroYo HD 3... ROM-ról van szó, ebben gyárilag benne van. A kipróbálása rád vár, mivel én már régen átálltam telefonról, így erre a funkcióra nem volt szükségem ;).

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1074 Dátum: 2010, 10 14, 00:27:30 »
valaki próbálta már?jókat írnak róla