Sziasztok, felraktam egy uj 3.14.405.2 gyari romot, ez fel rakot nekem egy uj radiot ami 2.15.50.14 az aku ido, tokeletes, folyamatos szink mellett, beszelgetes, internet es navigaci igy birja a meedey HD 3.4.1 2 napig szerintem ez eleg jo, de most szembe talalkoztam egy problemaval, irtattok fentebb, hogy ha PPP problema van akkor ki kell cserelni valami lib.****.so fajlt es akkor nem fog ledobni a netrol. na en tegnap kicsereltem ezt a fajlt (es sajnos nem csinaltam a regirol mentest) es azota, nem, hogy a netem nem megy, de meg hallozatot sem talal, folymatosan repulo uzzemmodban van. ha esetleg valaki ezt hasznalja el tudna valahogy juttatni nekem ezt a fajlt? vagy esetleg valami megoldas erre? nem szeretnem ujra rakni az egesz rendszert olyan jol be laktam mar
koszonom.
Lehet, hogy én vagyok maradi, de a fenti szöveg így nem érthető számomra. Nem értem azt sem, hogy aki beír, miért nem olvassa el azt, amit elkövetett, hogy érthető-e, vagy nem, egy harmadik félnek. Megpróbálkozom az értelmezéssel, talán sikerül.
"Sziasztok!
Felraktam egy új 3.14.405.2-es gyári ROM-ot, ez felrakott nekem egy új rádiót, ami 2.15.50.14. Az akkumulátoridő tökéletes, folyamatos szinkronizáció mellett, beszélgetés, internet és navigáció. Így bírja a Meedey HD 3.4.1 két napig. Szerintem ez elég jó…" és így tovább.
Nem gondolom, hogy az én feladatom lenne értelmezni amit mások beírnak. De hogyan várhat valaki választ, ha nem is lehet megérteni a kérdést.