2024, 12 21, 11:53:29

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726748 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
Re: Android a HD2-re
« Reply #1025 Dátum: 2010, 10 10, 16:46:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Elinditottam az alattam irt uj androidot. A HTC Hub regisztracional ker telefonszamot. Muszaj sajat telefonszamot megadni vagy beirhatok akarmit? Nem szivesen adom ki sehova a telefonszamomat. Masik kerdes. Kilepni, hogy tudok vissza a windows mobil rendszerbe csak reset-el? Minden inditasnal ilyen lassan fog elindulni a rendszer vagy csak az elsonel? Az az igazsag, hogy meg csak most ismerkedem a rendszerrel. egyelőre nem nagyon fogott meg a dolog 2 ora nyomkodas utan. Lehet, hogy az osszebaratkozasom a zold robottal hosszabb idot igenyel.

én összevisszaságot adtam meg... nem tudom mégis hogy gondolják ott a HTC-nél hogy majd mindenki meg fogja adni a telefonszámát egy ilyen regisztrációnál... bár biztos lesznek sokan akik megadják..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1026 Dátum: 2010, 10 10, 16:50:26 »
én összevisszaságot adtam meg... nem tudom mégis hogy gondolják ott a HTC-nél hogy majd mindenki meg fogja adni a telefonszámát egy ilyen regisztrációnál... bár biztos lesznek sokan akik megadják..

Koszonom akkor en is azt teszem. Arra gondoltam, hogy esetleg kuldenek valami visszaigazolo sms-t es ezert szukseges a valos telefonszam. Igy mivel ilyenrol nincs szo en is hasamrautok azt beirok valami kamut.

Masik kerdes. Az APN-t hol kell atallitanom, hogy mukodjon a mobilnet t-mobilenal?

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1027 Dátum: 2010, 10 10, 17:55:04 »
Valahol android alatt ( Desire HD rom ) be lehet állítani, hogy mennyi időközönként frissítse az e-mail eket a gmail?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1028 Dátum: 2010, 10 10, 20:21:17 »
Van olyan app amivel tudok soft resetet csinalni, hogy ne kelljen mindig reset gombot nyomni ha vissza akarok menni a winmoba? Sehol nemtalalom az apn beallitast:(

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1029 Dátum: 2010, 10 10, 20:32:18 »
Sziasztok!

Elinditottam az alattam irt uj androidot. A HTC Hub regisztracional ker telefonszamot. Muszaj sajat telefonszamot megadni vagy beirhatok akarmit? Nem szivesen adom ki sehova a telefonszamomat. Masik kerdes. Kilepni, hogy tudok vissza a windows mobil rendszerbe csak reset-el? Minden inditasnal ilyen lassan fog elindulni a rendszer vagy csak az elsonel? Az az igazsag, hogy meg csak most ismerkedem a rendszerrel. egyelőre nem nagyon fogott meg a dolog 2 ora nyomkodas utan. Lehet, hogy az osszebaratkozasom a zold robottal hosszabb idot igenyel.

Időt igényel, de nem sokat. Én is így voltam vele. Lassan mindent megtalálok amit winmobilon használtam, és jobbakat is. Szerintem jó ez így, ha akarom winmo, ha akarom android. Mikor milyen kedvem van.  :)
bajzso

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1030 Dátum: 2010, 10 10, 20:38:54 »
Időt igényel, de nem sokat. Én is így voltam vele. Lassan mindent megtalálok amit winmobilon használtam, és jobbakat is. Szerintem jó ez így, ha akarom winmo, ha akarom android. Mikor milyen kedvem van.  :)

Nagyon tetszik a htcsense.com szolgaltatas. Mostmar a mobilnet is megy megtalaltam az apn beallitast. Csak egy program kellene amivel tudok softresetet nyomni ha at akarok menni winmoba, hogy ne kelljen hatlap le es reset gombozni. Vannak dolgok amik tetszenek pl a market nagyon jo, a htc hub zsenialis dolog mind pc-n mind a pda-n, kijeloles egyszerubb mint winmoban. GPS gyorsan mukodik legalabbis a hely alkalmazas meg a szobamban is hamar megtalalta, hogy hol tartozkodom. Igo-t meg nem probaltam.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1031 Dátum: 2010, 10 10, 20:43:33 »
Van olyan app amivel tudok soft resetet csinalni, hogy ne kelljen mindig reset gombot nyomni ha vissza akarok menni a winmoba? Sehol nemtalalom az apn beallitast:(
Quick Boot reszetre alkalmas, marketben megtalálható ;).

Nem elérhető fatoy

• laikus
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: [July 24th] [Sense 3.5] Energy™ - Sense 3.5
« Reply #1032 Dátum: 2010, 10 10, 20:44:39 »
Nagyon tetszik a htcsense.com szolgaltatas. Mostmar a mobilnet is megy megtalaltam az apn beallitast. Csak egy program kellene amivel tudok softresetet nyomni ha at akarok menni winmoba, hogy ne kelljen hatlap le es reset gombozni. Vannak dolgok amik tetszenek pl a market nagyon jo, a htc hub zsenialis dolog mind pc-n mind a pda-n, kijeloles egyszerubb mint winmoban. GPS gyorsan mukodik legalabbis a hely alkalmazas meg a szobamban is hamar megtalalta, hogy hol tartozkodom. Igo-t meg nem probaltam.
Már miért kéne reset gomb a winmo-hoz?
Kell egy dualboot progi-t letölteni-telepíteni.
Azután:
Kikapcs
Bekapcs
és a wint választod és kész.
 :shock:
Fati

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1033 Dátum: 2010, 10 10, 20:50:04 »
SZESZO!!  Gratula az Desire HD cikkedhez!!   :taps: :taps:

még nem tettem fel androidot a HD2-re , de azt hiszem ezzel fogom kezdeni  :ima:

mi a feltétele az android futásának??  elég a legutolsó gyári rom illetve a hspl?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1034 Dátum: 2010, 10 10, 21:05:48 »
SZESZO!!  Gratula az Desire HD cikkedhez!!   :taps: :taps:

még nem tettem fel androidot a HD2-re , de azt hiszem ezzel fogom kezdeni  :ima:

mi a feltétele az android futásának??  elég a legutolsó gyári rom illetve a hspl?
Köszi :ok:.

Innen megtudhatsz mindent ami Androidhoz kell:

Az utolsó gyári 1.66-os ROM és egy megfelelő rádió ROM kell hozzá (pl. ez 2.12.50.02_2). HSPL csak addig kell amíg felteszed a rádió ROM-ot, utána vissza zárhatod.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1035 Dátum: 2010, 10 10, 21:32:01 »
Már miért kéne reset gomb a winmo-hoz?
Kell egy dualboot progi-t letölteni-telepíteni.
Azután:
Kikapcs
Bekapcs
és a wint választod és kész.
 :shock:

A letesz gomb hosszan nyomasaval elojon egy menu hasonloan ahogy winmo-nal is es ott tudok soft resetelni. Ugyhogy ez a kerdes megoldva. Viszont erdekelne ez a dual boot-os dolog. Ha jol ertelmezem itt mar a bootolasi szakasznal ki lehet valasztani melyik oprendszert akarom inditani tehat nem kell futnia a windows mobole-nak, hogy menjen az Android igy tobb eroforras marad. Ha ez tenyleg igy van ahogy gondolom akkor erdekelne. A segitseget pedig koszonom.

Nem elérhető bajzso

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1036 Dátum: 2010, 10 11, 09:42:20 »
A letesz gomb hosszan nyomasaval elojon egy menu hasonloan ahogy winmo-nal is es ott tudok soft resetelni. Ugyhogy ez a kerdes megoldva. Viszont erdekelne ez a dual boot-os dolog. Ha jol ertelmezem itt mar a bootolasi szakasznal ki lehet valasztani melyik oprendszert akarom inditani tehat nem kell futnia a windows mobole-nak, hogy menjen az Android igy tobb eroforras marad. Ha ez tenyleg igy van ahogy gondolom akkor erdekelne. A segitseget pedig koszonom.

Szia!

Innen le lehet tölteni a dual boot programot, és egy kép is van ott hogyan néz ki induláskor. Kicsomagolod a .zip fájlt, benne van a .cab fájl, felteszed winmo-ra, telepíted, a következő indításnál már ki tudod választani melyik oprendszer induljon.

bajzso

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #1037 Dátum: 2010, 10 11, 19:35:41 »
Sziasztok!

Szeretném feltenni ezt az androidot, de vmi nem jó. A kártyán létrehozta egy android mappát, letöltöttem az androidos rom, kitömörítettem az Mdeejay Froyo 3.4-t, bemásoltam az android mappába. futtattam a CLRCAD.exet, semmi nem történt kb, csak megkérdezte, h futtathatja-e, majd a haret.exe-t. Ez elindult, azóta feketeség látszik, és a led folyamatosan világít. Azt írták 10-15 perc, nekem már több mint egy órája van ez. Mit nem csináltam jól?

Köszi a segítséget!!!

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1038 Dátum: 2010, 10 11, 19:38:57 »
valószinű a gyári 1.66 romod és a profilodban nem látható rádió miatt nem indul. szeszo 2 hsz-el ezelőtti linkjében asszem erre is van megoldás de a tuti a hspl+főzött rom+ legujabb radiorom

Sziasztok!

Szeretném feltenni ezt az androidot, de vmi nem jó. A kártyán létrehozta egy android mappát, letöltöttem az androidos rom, kitömörítettem az Mdeejay Froyo 3.4-t, bemásoltam az android mappába. futtattam a CLRCAD.exet, semmi nem történt kb, csak megkérdezte, h futtathatja-e, majd a haret.exe-t. Ez elindult, azóta feketeség látszik, és a led folyamatosan világít. Azt írták 10-15 perc, nekem már több mint egy órája van ez. Mit nem csináltam jól?

Köszi a segítséget!!!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1039 Dátum: 2010, 10 11, 20:20:15 »
Szia!

Innen le lehet tölteni a dual boot programot, és egy kép is van ott hogyan néz ki induláskor. Kicsomagolod a .zip fájlt, benne van a .cab fájl, felteszed winmo-ra, telepíted, a következő indításnál már ki tudod választani melyik oprendszer induljon.

Koszonom a segitseget. Ez a program semmi extra rabokok induljon az android ugyanugy betolt a winmo beirom a pinkodot es utanna elinditja automatikusan a ket exe-t amit en is el tudok inditani a startmenubol, mert csinaltam neki parancsikont egy Android mappaba. Azt hittem winmo nelkul fog indulni.

Nem elérhető Menotti

• PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #1040 Dátum: 2010, 10 11, 20:40:42 »
Sziasztok!

Köszi a segítséget!!!

Ne az Android mappát másold fel a kártyára,hanem csak azt ami benne van:Androidaps,media,initrd.gz,clrcad.exe,...zImage

Nem elérhető nervy

« Reply #1041 Dátum: 2010, 10 11, 20:50:23 »
már amikor!!!
sőt az ujabb romok 99%-át asndroid vagy bármilyen saját (hyperdroid-nál plhyperdroid{verziószám} ) mappába illik sőt kell másolni a startup txt-ből azt hivja meg az inditó program. ha nem oda másolod ahova kell akkor hajlamos nem elindulni/ vagy csak egyszer.

megnéztem direkt ezt a romot amiről szó van:
"- Place "Android" folder on the root of your SD card"
ez egyértelmű.

Ne az Android mappát másold fel a kártyára,hanem csak azt ami benne van:Androidaps,media,initrd.gz,clrcad.exe,...zImage

Nem elérhető nervy

« Reply #1042 Dátum: 2010, 10 11, 20:51:28 »
winmo nélküli indulás lesz a nand boot.
ez még jelenleg csak a fejlesztőknek és a kiválasztottaknak megy. reméljük nemsokára nekünk is :S

Koszonom a segitseget. Ez a program semmi extra rabokok induljon az android ugyanugy betolt a winmo beirom a pinkodot es utanna elinditja automatikusan a ket exe-t amit en is el tudok inditani a startmenubol, mert csinaltam neki parancsikont egy Android mappaba. Azt hittem winmo nelkul fog indulni.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1043 Dátum: 2010, 10 11, 21:32:26 »
Sziasztok!

Köszi a segítséget!!!

Először is nem jó hozzá az 1.66-os rom rádiója, kell egy másik

"pl:Leo_RADIO_2.12.50.02_2
Leo_RADIO_2.11.50.26**
Leo_RADIO_2.11.50.20**
Leo_RADIO_2.10.50.28_2
Leo_RADIO_2.10.50.26**
Leo_RADIO_2.10.50.19_2
Leo_RADIO_2.08.50.05**"

Kicsomagolod a Mdeejay Froyo 3.4-t és az Android könyvtárat ( mindenestül !) másold a kártya gyökerébe, ha van már ott Android mappa akkor azt töröld ki. És már mehet is.

Nem elérhető Menotti

• PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #1044 Dátum: 2010, 10 11, 21:55:58 »
már amikor!!!
sőt az ujabb romok 99%-át asndroid vagy bármilyen saját (hyperdroid-nál plhyperdroid{verziószám} ) mappába illik sőt kell másolni a startup txt-ből azt hivja meg az inditó program. ha nem oda másolod ahova kell akkor hajlamos nem elindulni/ vagy csak egyszer.

megnéztem direkt ezt a romot amiről szó van:
"- Place "Android" folder on the root of your SD card"
ez egyértelmű.

Nekem konkrétan ez van fent a kártyámon,nincs mappában,tökéletesen használom!!....Csak rádio rom-ot frissitettem....

Nem elérhető nervy

« Reply #1045 Dátum: 2010, 10 11, 22:01:26 »
akkor nem jól használod :D
ám komolyan a legtöbb rom saját mappát szeret/akar/követel és ezt a readme-ben le is irja - sok hibát ki lehet vele szűrni ha mindent readme szerint csinál a zember .

Nekem konkrétan ez van fent a kártyámon,nincs mappában,tökéletesen használom!!....Csak rádio rom-ot frissitettem....

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1046 Dátum: 2010, 10 11, 22:28:54 »
Szervusztok!

Végigrágtam magam az egész témán itt néhány nap alatt, aminek az lett az eredménye, hogy mire a végére értem elfelejtettem mit olvastam az elején  :). Jelenleg erősen gondolkodom egy HD2 vásárlásán, ami nagyban függ attól, hogy "milyen minőségben" fut rajta az android. Ahogy elnéztem, van itt már jópár így-úgy megpatkolt verzió és kisebb nagyobb hiányoságokkal elég jól mennek.
Viszont a legtöbb buildnél azért előbb utóbb előjön valami. Megy a wifi de..., megy a mobilnet de..., megy a kamera csak... vagy éppen a zenelejátszás nem megy döccenőmentesen. Ha minden klappol akkor meg az akksit szívja le pár óra alatt.
Létezik már olyan variáció, ami már gyakorlatilag nem küzd problémákkal?
Továbbá érdemes-e erre a készülékre alapozni? Azért kérdezem, mert nem szívesen ruháznék be olyan készülékre, ami "csak" egy rendszerrel megy (ami nyilván android lenne), ugyanis nem nagyon vagyok még meggyőzve arról, hogy annyira jó. Eddig PDA-m nem volt, így nekem a winmo is újdonság, viszont egyáltalán nem állnak tőlem távol az "androidot HD2-re" féle küszködések.

Bocs, ha hosszú lett. Üdv :)

Nem elérhető nagydarab2

• közlegény és basztat-őr
  • Navigáció / Navigation: igo, sygic
  • PDA: minden megvolt. minden meglesz :)
  • PDA ROM: gyakran változik
« Reply #1047 Dátum: 2010, 10 12, 05:26:17 »
Szervusztok!

Végigrágtam magam az egész témán itt néhány nap alatt, aminek az lett az eredménye, hogy mire a végére értem elfelejtettem mit olvastam az elején  :). Jelenleg erősen gondolkodom egy HD2 vásárlásán, ami nagyban függ attól, hogy "milyen minőségben" fut rajta az android. Ahogy elnéztem, van itt már jópár így-úgy megpatkolt verzió és kisebb nagyobb hiányoságokkal elég jól mennek.
Viszont a legtöbb buildnél azért előbb utóbb előjön valami. Megy a wifi de..., megy a mobilnet de..., megy a kamera csak... vagy éppen a zenelejátszás nem megy döccenőmentesen. Ha minden klappol akkor meg az akksit szívja le pár óra alatt.
Létezik már olyan variáció, ami már gyakorlatilag nem küzd problémákkal?
Továbbá érdemes-e erre a készülékre alapozni? Azért kérdezem, mert nem szívesen ruháznék be olyan készülékre, ami "csak" egy rendszerrel megy (ami nyilván android lenne), ugyanis nem nagyon vagyok még meggyőzve arról, hogy annyira jó. Eddig PDA-m nem volt, így nekem a winmo is újdonság, viszont egyáltalán nem állnak tőlem távol az "androidot HD2-re" féle küszködések.

Bocs, ha hosszú lett. Üdv :)

szia !
létezik olyan készülék :)
a  miele szárítós mosógépe !!
AZ MINDENt TUD MINDEN MEGY RAJTA  :ok: :D :D :D

,,nem vagy kicsit telhetetlen édesz ?? ,,
 ez eddig a legjobban kihasználható vas a piacon.
tudom.
nekem szinte mind megvolt  :D
állítok januárban megjelennek rá az első win mo 7 verziós romok is  :D :D :D :D

amióta elszórakoztatom  magam vele azóta a galaxy s t  a kezembe sem veszem :D :D

pedig azon gondolkodtam, hogy eladom.
 :ok:

Karom erős, szivem kihagy.....Én vagylk a... hát te ki vagy ??

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1048 Dátum: 2010, 10 12, 14:15:12 »
Hello!

Valaki tud ajánlani egy összeállítást amivel a legjobb üzemidőd lehet elérni ha lehet akkor Desire HD romal.

Köszi.

Nem elérhető fatoy

• laikus
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: [July 24th] [Sense 3.5] Energy™ - Sense 3.5
« Reply #1049 Dátum: 2010, 10 12, 14:29:13 »
Szia!
Mdeejay FroYo HD v.3.4.0 +michyprima@mainframe (r1) kernel
Ennél jobb üzemidővel még nem találkoztam!
 :ima:
Fati