2024, 11 27, 15:30:43

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261755 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Re:FROYO 2.2
« Reply #975 Dátum: 2010, 09 27, 17:01:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
de jó, hogy cseszekedtem a JPK pitjeivel..... :D
akkor már kimarad az életemből... samfirmen még nincs semmi... :shock:

sztupi: miért szerinted már ez lesz a kieses változat?...optimista vagy az szent...

Mit kellett cseszekedni a pittel????  A samfirmről huztam le, benne volt a pit is. Azzal csináltam és jó minden. utána root, majd Anzo romja. Most pitbull és tetszik is. Mondjuk én ugy kezdtem mint mindig mielőtt fleshelek, hogy gyári beállítások vissza állítása, utána re-partition pipa be, a végén anzo romja után factory reset. Egyedül a markettel kellett bibelődni egy kicsit, de megcsináltam ezt,: You are not allowed to view links. Register or Login és jó lett. Vagyis hogy nekem nem volt /shared_prefs/ mappám, csináltam egyet és jó. Ugyhogy most nem is vágyom erre a JPO-ra, de ahogy ismerem magam, biztos megnézem. ;)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #976 Dátum: 2010, 09 27, 17:07:02 »
Mit kellett cseszekedni a pittel????  A samfirmről huztam le, benne volt a pit is. Azzal csináltam és jó minden. utána root, majd Anzo romja. Most pitbull és tetszik is. Mondjuk én ugy kezdtem mint mindig mielőtt fleshelek, hogy gyári beállítások vissza állítása, utána re-partition pipa be, a végén anzo romja után factory reset. Egyedül a markettel kellett bibelődni egy kicsit, de megcsináltam ezt,: You are not allowed to view links. Register or Login és jó lett. Vagyis hogy nekem nem volt /shared_prefs/ mappám, csináltam egyet és jó. Ugyhogy most nem is vágyom erre a JPO-ra, de ahogy ismerem magam, biztos megnézem. ;)
na jó....de Te bátor vagy...
én meg csak olvasgatok és mindentől beremegek... :D

Nem elérhető siskaze

• Navigáció / Navigation: Noname
  • PDA: Nexus 4 white
« Reply #977 Dátum: 2010, 09 27, 18:08:18 »
A JPC rom mindenkinek átírta az imei számát? Vagy mi határozta meg az átíródást?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #978 Dátum: 2010, 09 27, 18:19:13 »
Ugyhogy most nem is vágyom erre a JPO-ra, de ahogy ismerem magam, biztos megnézem. ;)

Főleg, hogy a JPO úgy néz ki FAKE ! :)

Nem elérhető dooky

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Amestris V5.1_JVT_SEMA1.8
« Reply #979 Dátum: 2010, 09 27, 18:43:08 »
Nincs meg veletlenul valakinek a JPK (Nem az Anzos) valami gyorsabb szerveren? Megorulok, ha 30KB/s-el kell lehuznom 230MB-t...pls:)

Nem elérhető siskaze

« Reply #980 Dátum: 2010, 09 27, 18:46:16 »
Nincs meg veletlenul valakinek a JPK (Nem az Anzos) valami gyorsabb szerveren? Megorulok, ha 30KB/s-el kell lehuznom 230MB-t...pls:)
You are not allowed to view links. Register or Login itt válogathatsz.....

Nem elérhető dooky

« Reply #981 Dátum: 2010, 09 27, 18:49:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login itt válogathatsz.....
probaltam, de mindd 30-45kval tolt...delutani csucs van sztem... torrent esetleg?

Nem elérhető siskaze

« Reply #982 Dátum: 2010, 09 27, 19:00:51 »
probaltam, de mindd 30-45kval tolt...delutani csucs van sztem... torrent esetleg?
Érdeke, most szedtem le ugyaninnen a JPC romot 280kb/s sebességgel.Torrentet nem tudok.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #983 Dátum: 2010, 09 27, 19:11:41 »
de jó, hogy cseszekedtem a JPK pitjeivel..... :D
akkor már kimarad az életemből... samfirmen még nincs semmi... :shock:

sztupi: miért szerinted már ez lesz a kieses változat?...optimista vagy az szent...
nem, én csak azt mondom, hogy a hivatalos változatig nem frissítek, akkor viszont majd kiessel. Ezzel valószínűleg a product code-os gondok is megszűnnek majd (terveim szerint eljátszok egy olyat, hogy Kiessel vissza JM1-re, backupolt efs visszamásol, majd utána Kiessel a Froyora. Biztos túlbonyolított, meg lesz egyszerűbb is, de szeretném rendben látni a samit.).

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #984 Dátum: 2010, 09 27, 19:18:33 »
nem, én csak azt mondom, hogy a hivatalos változatig nem frissítek, akkor viszont majd kiessel. Ezzel valószínűleg a product code-os gondok is megszűnnek majd (terveim szerint eljátszok egy olyat, hogy Kiessel vissza JM1-re, backupolt efs visszamásol, majd utána Kiessel a Froyora. Biztos túlbonyolított, meg lesz egyszerűbb is, de szeretném rendben látni a samit.).
micsoda remek project... :taps:
de miért pont jm1... talán fontos, hogy az a rom legyen amin a backup készült? mert én már simán nem tudom melyiknél csináltam a Te féle mentést...

ezek szerint ha lesz is hivatalos froyo a samfirmen akkor az is megint szét tudná cseszni a szépen visszaállitott telefont?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #985 Dátum: 2010, 09 27, 19:57:22 »

Én is ezt tervezem, csak sajnos későn csináltam Nandroid backup-ot és valahogy kóreai lett a .bak file.

Kérdés: a Nandroid backup az IMEI számot is menti? Arra gondoltam, hogy sógoromnak van egy szintén Vodkás, nem mókolt Galaxy-ja. Csinálnék egy Nandroid mentést és közkincsé tenném annak, aki majd a Kies-el akar hivatalosan frissíteni.

Vagy ez túl eccerű???  ;)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #986 Dátum: 2010, 09 27, 20:04:29 »
Én is ezt tervezem, csak sajnos későn csináltam Nandroid backup-ot és valahogy kóreai lett a .bak file.

Kérdés: a Nandroid backup az IMEI számot is menti? Arra gondoltam, hogy sógoromnak van egy szintén Vodkás, nem mókolt Galaxy-ja. Csinálnék egy Nandroid mentést és közkincsé tenném annak, aki majd a Kies-el akar hivatalosan frissíteni.

Vagy ez túl eccerű???  ;)

Próbáltam, nem menti.
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #987 Dátum: 2010, 09 27, 20:14:22 »
Próbáltam, nem menti.

Azaz akkor közkincsé tehetem a sógorom JM1-ének clockworkmod mentési könyvtárát? Tesztelni fogom, hogy mit csinál vele az enyém!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #988 Dátum: 2010, 09 27, 20:39:00 »
Ma felraktam a JPH romot, minden jó, gyors, de a Smooth Calendarnak csak a bal oldali 27-ei napot mutatja a névnapokat nem.  :(
Volt már unistall, több újraindítás, a program menűben bejelölve mind a 4 pipa.
Szinkronizáltam a google fiókommal, ott semmit nem állítottam át, de a névnapokat nem akarja mutatni.  :'( :'(
Valakinek van ötlete?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #989 Dátum: 2010, 09 27, 21:10:19 »
A JPC rom mindenkinek átírta az imei számát? Vagy mi határozta meg az átíródást?
Ma frissítettem alap T-Mobile JF5-ről JM7-re, majd JPC és a végén ment fel a JPH.  :D :D
Nekem sehol nem írta át az imei számot!!  :) Az unlock lezárt a JPC után, de megoldottam. :ok: 
Van egy Froyo 2.2-s JPH romom és független a SGS-m!  :taps: :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #990 Dátum: 2010, 09 28, 08:00:39 »
Ma frissítettem alap T-Mobile JF5-ről JM7-re, majd JPC és a végén ment fel a JPH.  :D :D
Nekem sehol nem írta át az imei számot!!  :) Az unlock lezárt a JPC után, de megoldottam. :ok: 
Van egy Froyo 2.2-s JPH romom és független a SGS-m!  :taps: :taps:
"tucc" Te Ibi  :ok:

Nem elérhető dooky

« Reply #991 Dátum: 2010, 09 28, 09:05:02 »
Sracok, valaki megnezne nekem a JPK-s rommal, hogy mennyi memoriaja van alapbol? Fent van kb 20 app es a adw launher es bekapcsolas utan 96mb a szabad memoria. Aztan ha marketolok, gmailezek s.t.b lemegy 40MB-ra es ekkor mar lassul a telefon. Ilyen gondom sosem volt JPC-n ugyanezekkel az appokkal >:(

Mas: Van jobb task manager az advanced task killernel?

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #992 Dátum: 2010, 09 28, 09:14:52 »
Sracok, valaki megnezne nekem a JPK-s rommal, hogy mennyi memoriaja van alapbol? Fent van kb 20 app es a adw launher es bekapcsolas utan 96mb a szabad memoria. Aztan ha marketolok, gmailezek s.t.b lemegy 40MB-ra es ekkor mar lassul a telefon. Ilyen gondom sosem volt JPC-n ugyanezekkel az appokkal >:(

Mas: Van jobb task manager az advanced task killernel?
én is az advanctasckillt használom,bevan állitva félórás automatikus kill-re,de van hogy a widget ikonját megnyomom 5 percenként,igy legalább tartom a 90-120 közötti tartományt  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #993 Dátum: 2010, 09 28, 09:36:52 »
én is az advanctasckillt használom,bevan állitva félórás automatikus kill-re,de van hogy a widget ikonját megnyomom 5 percenként,igy legalább tartom a 90-120 közötti tartományt  :hmm:
Nekem 68 alkalmazás telepítve, a gyári TW használom. 170MB Ram-ot mutat. Advanced task killer szintje aggressiv-re van állítva.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #994 Dátum: 2010, 09 28, 09:40:54 »
Minek neked 90-120 MB szabad Ram az android kernelében van egy automata funkció ami egy bizonyos érték és idő esetén kilövi a régi és nem fontos alkalmazásokat. Nekem is van fent task program de nagyon ritkán kell használni. Még mindig a wines beidegződéssel gondolkodtok! Nem kell állandóan a memóriát tisztogatni!

Nem elérhető dooky

« Reply #995 Dátum: 2010, 09 28, 09:56:35 »
Minek neked 90-120 MB szabad Ram az android kernelében van egy automata funkció ami egy bizonyos érték és idő esetén kilövi a régi és nem fontos alkalmazásokat. Nekem is van fent task program de nagyon ritkán kell használni. Még mindig a wines beidegződéssel gondolkodtok! Nem kell állandóan a memóriát tisztogatni!

Az a baj, hogy en mar kiprobaltam, ha 40 ala esik a free ram, akkor egy root explorer peldaul el sem indul... Sot, omlott mar ossze adw is free ram nelkul. Szoval lehet, hogy wines, de teny, hogy segit:P

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #996 Dátum: 2010, 09 28, 11:38:06 »
micsoda remek project... :taps:
de miért pont jm1... talán fontos, hogy az a rom legyen amin a backup készült? mert én már simán nem tudom melyiknél csináltam a Te féle mentést...

ezek szerint ha lesz is hivatalos froyo a samfirmen akkor az is megint szét tudná cseszni a szépen visszaállitott telefont?
JM1 az utolsó hivatalos Kieses azért arra.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #997 Dátum: 2010, 09 28, 12:02:40 »
"tucc" Te Ibi  :ok:
Igyekszem, jó tanáraim vannak! :taps: :taps:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #998 Dátum: 2010, 09 28, 12:06:17 »
Ibolya vette észre tegnap, angolul jó (JPK):
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #999 Dátum: 2010, 09 28, 12:17:08 »
Ibolya vette észre tegnap, angolul jó (JPK):
(JPH) dettó.... :shock: