0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
az nvdata visszamásolása után halt meg.
Létezik hogy dolgozik a nandroid becup a jpk vel?Nem tudom hogy csináltam de meglett az elsö Viszont ez a system r,o r,w nem világos hogy mit kell csinálni hogy átirjam.Raknám rá a másik frameworkot saját beállitásokkal de nem engedi.
hali te tudtad rootolni?
Nekem nincs froyo-m, mégis szarakodik a market. Több ugyanolyan találatot hoz különböző nyelveken, illetve egyes programokból többször listázza ki ugyan azt.Nem lehet hogy a market-nál vannak gondok?
Érdekes csak részben működik a becup.Az elmentés megvan de ha resztort akarok csinálni akkor már nem dolgozik a nandroid.
Van már custom recovery 2.2-re??
de nincs benne nandroid mentés
az az a recovery 2e ?vagy az mi?
A CSC -re mit ír ki nektek? Mert nekem ismeretlen. Semmi változás nincsen miután vissza állítottam az eredeti product code-t.
efs könyvtárban a bak fájl is rossz már? Nem mentetted el?
na végre! JPK-nál kijavították, hogy usb csatlakozásnál, ha a rákérdezzen csatlakozáskor van kiválasztva, akkor a samu kies is működik.
Nálam:
valószínűsítem, hogy 512-es pit-et használtál...ugye?és a product kódod az KOR végű?market szokványos módon megy? köszi....
512-est.KORmarket:
akkor nem sokkal másabb a helyzet mint a JPH-nál...
Próbálta valaki a voodoo lagfix-et JPK-n?
Na én kipróbáltam. Nem megy. A recovery-ben valami root-olási hibát ír ki. Lehet, hogy ennek köze van system jogosultságok beállításához?
Igen, az a gond. Tudja valaki, hogyan lehet a system könyvtár jogosultságát állítgatni a froyo root alatt? (xda fenn van valahol, de nem találom)