2024, 11 27, 04:36:54

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261720 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
Re:FROYO 2.2
« Reply #725 Dátum: 2010, 09 21, 20:25:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És tényleg, nekem is sikerült előidéznem ezt :)
Nagy kérés lenne, ha multi touch zoom után betördelné az oldalt anélkül hogy át kellene fordítani a kijelzőt?
Vagy nálatok jó valamelyik rommal?
Voltmár: Egyebek->Beállítások->Automatikus oldalillesztés. Sőt a duplakatt mindig pont a megadott hasáb szélességére zoomol.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #726 Dátum: 2010, 09 21, 20:28:05 »
Voltmár: Egyebek->Beállítások->Automatikus oldalillesztés. Sőt a duplakatt mindig pont a megadott hasáb szélességére zoomol.
Az automatikus oldalillesztés be van pipálva. Ha egy bizonyos nagyítást használok, akkor működik is a tördelés, csak zoom után nem. Ezt a duplakattot megnézem, bár éppen a kuka felé tartok vele, mert megint fc-zik telefonálás után....  >:( A Dolphinban ha kiteszem a nagyítókat és azzal nagyítok, akkor betördeli, csak ujjal húzogatás után nem.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #727 Dátum: 2010, 09 21, 20:31:36 »
Az automatikus oldalillesztés be van pipálva. Ha egy bizonyos nagyítást használok, akkor működik is a tördelés, csak zoom után nem. Ezt a duplakattot megnézem, bár éppen a kuka felé tartok vele, mert megint fc-zik telefonálás után....  >:( A Dolphinban ha kiteszem a nagyítókat és azzal nagyítok, akkor betördeli, csak ujjal húzogatás után nem.
indexen tesztelve: kell egy duplakatt, és azután már tördeli ha ujjal zoomolsz azután is. Ha először ujjal zoomolsz, akkor a duplakattra nem zoomol, csak elkezd tördelni, amely szokását további zoomolás után meg is tartja. (feltételezem a duplakatt azért kell hogy jelezd neki melyik hasábot szeretnéd tördelni).

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #728 Dátum: 2010, 09 21, 20:35:44 »
indexen tesztelve: kell egy duplakatt, és azután már tördeli ha ujjal zoomolsz azután is. Ha először ujjal zoomolsz, akkor a duplakattra nem zoomol, csak elkezd tördelni, amely szokását további zoomolás után meg is tartja. (feltételezem a duplakatt azért kell hogy jelezd neki melyik hasábot szeretnéd tördelni).
Jó lesz így, köszi :) Sose kopogtattam a kijelzőt, csak dühöngtem, meg forgattam :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #729 Dátum: 2010, 09 21, 20:54:03 »
Jó lesz így, köszi :) Sose kopogtattam a kijelzőt, csak dühöngtem, meg forgattam :)
én mindig úgy indítok, hogy duplakatt...bár elég hevesen és gyorsan kell tenni ezt a kíván eredmény érdekében... ez néha már idegesítő is... :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #730 Dátum: 2010, 09 21, 20:57:32 »
én mindig úgy indítok, hogy duplakatt...bár elég hevesen és gyorsan kell tenni ezt a kíván eredmény érdekében... ez néha már idegesítő is... :oops:
Én utálom a tilitolizást, pár oldalt nézek csak a pda-ról, komolyan böngészni inkább pc-ről szeretek. A fórumhoz jó a fix nagyítás, van ezen kívül tapatalk, twitter, rss, úgy időzítem magam hogy ezeket olvassam a telefonon, a többit meg majd a notiról. 

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #731 Dátum: 2010, 09 21, 21:03:13 »
Én utálom a tilitolizást, pár oldalt nézek csak a pda-ról, komolyan böngészni inkább pc-ről szeretek. A fórumhoz jó a fix nagyítás, van ezen kívül tapatalk, twitter, rss, úgy időzítem magam hogy ezeket olvassam a telefonon, a többit meg majd a notiról.
na én is két-három oldalt nézek PDA-ról... viszont elég intenzíven...(80% PDA 20% PC)
a család rátelepszik az egyetlen pc-re... kellene egy noti... de elvertem az árát pda-ra :D

na teljes töltés után 8-19ig 10% ra tudtam legyilkolni a JPH rom-ot :(

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #732 Dátum: 2010, 09 21, 23:39:52 »
Bátraknak már van izraeli JP4 (ami JP3 meg JP5 is egyben), elvileg frissebb a JPH-nál.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #733 Dátum: 2010, 09 22, 00:06:30 »
Bátraknak már van izraeli JP4 (ami JP3 meg JP5 is egyben), elvileg frissebb a JPH-nál.

itt  meg nem azt csiripelik, hogy a hivatalos nem jön??

Nem elérhető endaer

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock, rooted
« Reply #734 Dátum: 2010, 09 22, 00:18:26 »

itt  meg nem azt csiripelik, hogy a hivatalos nem jön??

"Its currently not sure when the Android 2.2 update will come. It is for every cournty different."

Jelenleg nem biztos, mikor jon a 2.2-es frissites. Minden orszag eseteben eltero (a datum).

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #735 Dátum: 2010, 09 22, 00:30:16 »
"Its currently not sure when the Android 2.2 update will come. It is for every cournty different."

Jelenleg nem biztos, mikor jon a 2.2-es frissites. Minden orszag eseteben eltero (a datum).
nekem ez egyenlő a nemmel... :D

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #736 Dátum: 2010, 09 22, 10:14:06 »
Úgy látom sokszor írnak itt az emberek téves vagy fura dolgokat a gps vevőről. Ajánlom figyelmetekbe a következő cikket:

Tudni kell, hogy nem rosszak a telefonok gps chipjei, viszont nem olyan jók mint mondjuk egy sirf III vagy egy sirf IV-es chipsettel szerelt eszköz. persze mindegyiknél függ az antenna minősége is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dooky

• PDA ROM: Amestris V5.1_JVT_SEMA1.8
« Reply #737 Dátum: 2010, 09 22, 11:20:34 »
Nah, most akkor erdemes felrakni a JPH-t, vagy maradjak a JPC-nel? Nekem az akksiido jo JPCvel is, csak neha beszaggat a cucc.. Viszont nincs kedvem legyalulni megint mindent, hacsak nem egyertelmuen jo a JPH:)
Koszi a velemenyeket;-)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #738 Dátum: 2010, 09 22, 14:23:01 »
Nah, most akkor erdemes felrakni a JPH-t, vagy maradjak a JPC-nel? Nekem az akksiido jo JPCvel is, csak neha beszaggat a cucc.. Viszont nincs kedvem legyalulni megint mindent, hacsak nem egyertelmuen jo a JPH:)
Koszi a velemenyeket;-)

A JPC-t nem tettem fel, féltem az imei gondoktól. A JPH-t néhány napja használom, de szerintem megy vissza a JM5. (Hálózatfüggő vodás vagyok, megy a 3 gombos recovery és nem lett IMEI gondom.)
A sógoromnak is vettem egy SGS-t és neki a JM2 van rootal és lagfix-el. Ahhoz képest - ÉRZÉSRE - semmilyen sebességbeli előnye nincs a JPC-nek.
JPC előnyei közül egy része esztétikai csupán, a többi meg megoldható widget-el vagy progival.
Viszont az elmúlt napokban a JPC-m fagyott (!!!!), legördülő menü nem működött amíg újra nem indítottam, telefon is fagyott (1x), programok (gyári) kilépnek.
Ez lehet, hogy még a nem végleges verzió miatt van, meg az is lehet, hogy a nem 2.2-es progik bezavarnak, de összességében a FROYO előnyei nekem nem érik meg MOST ezt a plusz bizonytalanságot. A JM5 az erősebb wifi-vel (JM2-höz képest), lagfix-el nekem stabilabb és ez fontosabb (JM5-nél nem vettem észre, hogy a nap végén csak 10-20% om maradt az akksiban).
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #739 Dátum: 2010, 09 22, 14:29:20 »
A JPC-t nem tettem fel, féltem az imei gondoktól. A JPH-t néhány napja használom, de szerintem megy vissza a JM5.
A JM5 az erősebb wifi-vel (JM2-höz képest), lagfix-el nekem stabilabb és ez fontosabb (JM5-nél nem vettem észre, hogy a nap végén csak 10-20% om maradt az akksiban).
miért nem próbálod akkor már ki a JM7 vagy 8-at?.. szerintem vannak olyan jók mint a JM5

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #740 Dátum: 2010, 09 22, 14:51:26 »
miért nem próbálod akkor már ki a JM7 vagy 8-at?.. szerintem vannak olyan jók mint a JM5

Kipróbáltam. JM7-et. Akksi merülésen kívül nem tapasztaltam semmi újat. JM8 jobb volt akksi szempontból, de ennél jobb a JPH. Viszont az nekem nem stabil annyira. Na ezért gyűjtöm ez erőt, hogy lesikálva mindent feltegyem újra a JM5-öt oroszul:)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #741 Dátum: 2010, 09 22, 15:00:41 »
Kipróbáltam. JM7-et. Akksi merülésen kívül nem tapasztaltam semmi újat. JM8 jobb volt akksi szempontból, de ennél jobb a JPH. Viszont az nekem nem stabil annyira. Na ezért gyűjtöm ez erőt, hogy lesikálva mindent feltegyem újra a JM5-öt oroszul:)
nekem sokáig az volt fent a JM2 CSC-jével  :ok: elégedett voltam vele...
jobban mint a JPH-val... :( de bízom a hivatalosban ...addig már nem variálom oda-vissza... (sok dolog tetszik a 2.2-ben...)

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #742 Dátum: 2010, 09 22, 15:09:25 »
Nekem mióta a JM2 kijött, az van fent. Nem tettem fel lagfixet, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 1-1 gondolkozás néha előjön, de összességébe minden m1 rajta királyul. Ha lesz rendes Frodó, akkor felteszem :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #743 Dátum: 2010, 09 22, 15:59:38 »
Samfirmware:
"Bad news for Galaxy S users who were eagerly waiting for the Froyo update this month. Samsung Mobile Spain’s Facebook account has confirmed  that the Android 2.2 update will reach consumers by end of next month. We’re not sure about the reason for the delay but it seems the delay is not limited to Spain. Samsung Mobile India’s Twitter account has also confirmed the update for next month. "

Talán a születésnapomra kijön... :(

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #744 Dátum: 2010, 09 22, 16:06:26 »
Samfirmware:
"Bad news for Galaxy S users who were eagerly waiting for the Froyo update this month. Samsung Mobile Spain’s Facebook account has confirmed  that the Android 2.2 update will reach consumers by end of next month. We’re not sure about the reason for the delay but it seems the delay is not limited to Spain. Samsung Mobile India’s Twitter account has also confirmed the update for next month. "

Talán a születésnapomra kijön... :(
ez bizakodásra ad okot... így már valószínű, hogy nem a JPH lesz ez a végleges hivatalos első kiadás...  (dolgozgassanak csak rajta...reszelgessék csak...van vele még meló...)

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #745 Dátum: 2010, 09 22, 16:25:19 »
ez bizakodásra ad okot... így már valószínű, hogy nem a JPH lesz ez a végleges hivatalos első kiadás...  (dolgozgassanak csak rajta...reszelgessék csak...van vele még meló...)
Teljesen igazad van. Inkább szart, vagy félig kész romot ne adjanak ki a kezükből, inkább várunk, messze nem azt jelenti, hogy használhatatlan a 2.1, sőőőőt!

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #746 Dátum: 2010, 09 22, 16:34:02 »
Teljesen igazad van. Inkább szart, vagy félig kész romot ne adjanak ki a kezükből, inkább várunk, messze nem azt jelenti, hogy használhatatlan a 2.1, sőőőőt!
Gondoljunk pl. szegény X10 userekre, akik már hónapok óta várják a 2.1-et...

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #747 Dátum: 2010, 09 22, 18:02:52 »
Gondoljunk pl. szegény X10 userekre, akik már hónapok óta várják a 2.1-et...
és az a végállomás is nekik... kivéve ha rágyógyítanak valami okosságot... :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #748 Dátum: 2010, 09 22, 21:45:40 »
Na ma eldöntöttem, szakítok a Froyo-val. Átrendeztem a főképernyőket és azóta nem tudom visszarendezni, mert megfagy a TwLauncher alkalmazás. Elegem van a bug-okból.

Kérdés: simán ODIN.al visszaflashelhetem pl. a JM5-öt, az 512-es pittel, vagy kell még valamit csinálni előtte?

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #749 Dátum: 2010, 09 22, 21:59:12 »
Na ma eldöntöttem, szakítok a Froyo-val. Átrendeztem a főképernyőket és azóta nem tudom visszarendezni, mert megfagy a TwLauncher alkalmazás. Elegem van a bug-okból.

Kérdés: simán ODIN.al visszaflashelhetem pl. a JM5-öt, az 512-es pittel, vagy kell még valamit csinálni előtte?

Nyugi !
Még 2 óra és jön a hivatalso 2,2-es nem ? Hisz 23.-át igérték  ::)