Nah, most akkor erdemes felrakni a JPH-t, vagy maradjak a JPC-nel? Nekem az akksiido jo JPCvel is, csak neha beszaggat a cucc.. Viszont nincs kedvem legyalulni megint mindent, hacsak nem egyertelmuen jo a JPH:)
Koszi a velemenyeket;-)
A JPC-t nem tettem fel, féltem az imei gondoktól. A JPH-t néhány napja használom, de szerintem megy vissza a JM5. (Hálózatfüggő vodás vagyok, megy a 3 gombos recovery és nem lett IMEI gondom.)
A sógoromnak is vettem egy SGS-t és neki a JM2 van rootal és lagfix-el. Ahhoz képest - ÉRZÉSRE - semmilyen sebességbeli előnye nincs a JPC-nek.
JPC előnyei közül egy része esztétikai csupán, a többi meg megoldható widget-el vagy progival.
Viszont az elmúlt napokban a JPC-m fagyott (!!!!), legördülő menü nem működött amíg újra nem indítottam, telefon is fagyott (1x), programok (gyári) kilépnek.
Ez lehet, hogy még a nem végleges verzió miatt van, meg az is lehet, hogy a nem 2.2-es progik bezavarnak, de összességében a FROYO előnyei nekem nem érik meg MOST ezt a plusz bizonytalanságot. A JM5 az erősebb wifi-vel (JM2-höz képest), lagfix-el nekem stabilabb és ez fontosabb (JM5-nél nem vettem észre, hogy a nap végén csak 10-20% om maradt az akksiban).