Ki lehet kapcsolni a flasht. (internet->menu->egyéb->beállítások->bővítmények engedélyezése->Off vagy On demand. Utóbbit célszerű)
köszi... az előbb persze kérdés akart lenni csak lemaradt a kérdőjel...
on demand-ra raktam ...ez mit takar egyébként? az animált avatarok még mindig mozognak (néha)
Más: ez nem szervesen ide tartozik de ha már itt tartok megkérdezem...
wifi bekapcsolva... alvó irányelv persze "soha"... sétálok a házunk előtt... szépen mobilnetre vált... visszaérek a hatósugarába a routernek és visszaáll wifire... de ha ezt még egyszer-kétszer eljátszom akkor egyszerűen mobilneten marad hiába rakom a router tetejére akkor is...
már csatornát is váltottam a routeren de semmi változás... hol felcsatlakozik hol nem...
(ezt eddig minden ROM-al eljátszotta még amivel vettem azzal is tehát nem én frissítettem rommá
)
figyelem wifi beállításoknál mit csinál...
mutatja a hálóm nevét és hogy full térerőn jön...DE alatta az van, hogy: kikapcsolva, WPA/WPA2 PSK segítségével biztosítva... és 4másodpercenként ellenőrzést végez...és nem csatlakozik fel...
ha nyomok egy wifi ki-be kapcsolást a redőnyt lehúzva (vagy bárhol...) akkor meg egyből felcsatlakozik szó nélkül....
ha épp nem csatlakozik és ki-be kapcsolom a routert akkor se mászik vissza...innen gondolom, hogy a telefonban van valami megzakkanva...