0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Itt olvashatsz róla:You are not allowed to view links. Register or LoginAhogy értelmeztem egy a lényeg, hogy nem kell .pit fájl és a re-partition ne legyen be kapcsolva és ez újra rakja a boot loadert.
köszi a linket,inkáb meg várom Sztupy hozzászolását. Az összes pda-m win mobilos volt,nekem ez még új..
Kies már 1 órája frissül... és még mindig csak 40%
Jelentem, a három gombos kombó múködik!! FAQ nemsokára. Most rootolok, aztán felrakok rá egy JPH-t. Ha minden okés, utána megírom.
akkor nem a kies verzióval csináltad? még csak 40%-on volt amikor meg is oldottad?
Csak időutazó !
írtam Kieses FAQt
köszönöm be állhatok én is a sörös listába végre van Froyo-m
Vettem egy másik S-t a páromnak, de sajnos nincs rajta 3 gombos recovery mód. Szerencsére pont tegnap találtak erre javítást, nemsoká kipróbálom és leírom az eredményeket.
Nagyon jó lehet ez az SGS, ha mindenkinek ilyet veszel?
Jó hir, kész lett a Samu. Főpanel cserét ejtettek meg benne a Samsung szerviznél. Úgy nézz ki nálam jött ki a hibás darab. Nem gondoltam volna hogy másfél hét után újra a kezemben tarthatom
Kap egy hét próbaidőt a JPH, remélem nem kell visszaállnom majd.
Erről írnál bővebben? Megköszönnénk...
Ja, részetekről semmi érdekes, csak én felraktam, és egy hétig nem leszek úgy itthon, hogy vissza tudnám tenni a JM5-öt.
Huhhh...már azt hittem gáz van vele...Akkor eddig rendben van?....csak mert lehet ma még nekidurálom magam...
Széthasznált JM5-re tettem rá, data+cache reset után, JPC nélkül. Eddig pöpec, a marketből feltettem 20 appot 10 percen belül, egyikkel sem volt gond. Lagfixet is kapott, azzal sem volt gáz.