Tisztelt Nagyérdemű ! és Kedves Kisasszony !
Bocs, de...
Nekem ez az első androidos cuccom
Talán, vagy remélem már kezdem annyira érteni, hogy elmagyarázzátok nekem , mi a
különbség a mostani jm2 ( most raktam fel nem látok sok változást az előzőhöz kápest)
és a froyo ,között
Annyira magasrröptü elmétek szárnyalása, hogy nem Tom követni
Ez a froyo valami istenség ? esetleg egy cipőszerű fétis ?
Mé várja mindenki annyira mint 1 messiást ?
Megoldja a frank alapú hitelt ?
Szal mivel lesz nekem annyira jó, ha van froy ó ?
a szavak amiket már értek
root
rom
továbbra is csüggök segítő ajkotokon , mint érett dinnye a fán
ui.
a froyoval tudom majd a beszélgetéseket rögzíteni ? mert eddig nem megy
nagydarab ( a második. -ja az leső is én vagyok- )
A jp3 még csak froyo próbálkozás (a jp1 és jp2 még próbálkozásnak sem nevezhető zagyvalék volt csak)
"
A leglényegesebb újítások:- Adobe 10.1 Flash (Marketből kell letölteni, ezután a legtöbb böngészővel kompatibilis lesz)
- Gyorsabb gyári böngésző
- 3D Galéria, a képek nagyobb felbontásban, és jobb minőségben történő megjelenítésével, illetve a multitouchot alkalmazva 1-1 képmappa tartalmát átpörgethetjük (nagyon látványos)
- Gyorsabb rendszer
- UI-javítások (dedikált hívás és böngészőgomb, finomabban lapozható képernyők, jobb auto-brightness)
- Programokat most már telepíthetünk SD-kártyára is (ehhez az adott program támogatása szükséges, napról napra több alkalmazás képes erre, dolgoznak a fejlesztők:)
- Beállíthatjuk, hogy a programjaink automatikusan frissüljenek újabb verzióra
- Kibővített Gmail-szolgáltatás (több Gmailes címet is kezel egyszerre)
- Kamera/videófelvétel funkciók fejlesztése (videózás közben is lehet vakuzni)
- A készüékünket Wi-Fi hotspotként is használhatjuk a Wireless megosztás segítségével
...és még sok más..."
animootól idézveÉrdemes más androidos készülékek fórumát is olvasgatni, nagyon sok hasznos információ van bennük. Az alapok szinte ugyanazok.