0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ez is JPC belulrol... Sima JPC-nek irja, szoval szerintem nem erdemes leszedni.. Egyebkent Froyoban hol allitod be hogy mass storage vagy Kies legyen a connection? A settings-about phone resznel mar nincs ilyen...
én is most mindent már visszapakoltam. még most jön lefele. nem tudom, hogy mi változott benne.szerintem nem lehet jpc-vel rootolni, mivel a kernel izé az nem jpd, hanem jpc.
Jo, ez a JPC meg mindig szar... Nincs 3g.. Valaki megmondja, hogy lehet visszamenni az elozo mentesre? Clockw...-el csinaltam egy mentest upgrade elott.vissza tudom tolteni?
Nekem H betű látszik, akkor nekem van?
Ekkor neked van...de nekem miert nincs? Allitottal valamit?
Nekem is van. Bár a H betű a HSDPA-hoz tartozik. A 3G a 3G-hez
Csinálok neked 3G-s képet, ha H van akkor 3G is van, nem?
OK,most mar nekem is van hspda is, csak valamiert egy o2es halozatra jelentkezett fel az eszkoz a vodafone helyett..Egyebkent melyik root-ot es lagfixet hasznaljatok?
Én azt a rootot ami a faq-ban van. Lagfixet még nem csináltam, egyelőre nem érzem szükségesnek.
En ezt probaltam ki:You are not allowed to view links. Register or LoginKicsit bonyolult, de confirmalni tudom, hogy muxik... meg egy lagfix kellene
Most írjam a tetejére, hogy Froyo infok a lap alján? Miert nem csinalsz neki egy uj bejegyzest? Nem egyszerubb? (En szemely szerint nem is lattam eddig:P)
Még egy faq-ot? Minek? Ezt se olvassák... Egyébként magamnak csináltam, könnyebb linkelni ha ismétlődő kérdések vannak....
Egyébként az újdonságokat nem lehet mittom én vastag/félkövér valamivel kijelölni? Nagyjából tudom mi a régi, de soha nem találom az újat. (tudom, én vagyok béna)
De biztos lehet, valaki elvállalhatná aki tudja szerkeszteni, én metamorphozok mostanában
A Lock problémám nekem is fennáll sajnos. Esetleg valaki tudna valami biztos megoldást? Fél napja próbálkozok vele, és már vért izzadok. Marad akkor az, hogy bemászok a Tré-Mobilhoz?
Hozzairhatod, hogy a marketbol letoltott oclf muxik jpc-vel is, root utan persze..