2024, 11 26, 09:28:59

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261675 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re:FROYO 2.2
« Reply #300 Dátum: 2010, 09 03, 10:45:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sracok, latom van szo.as a 2.2-vel, de biztos ami biztos megkerdezem: Erdemes nekikezdeni, vagy varjunk meg? Ket napja van SGS-em, es hat ugye mindig firmware update-vel szoktam inditani, de a 2.1-el nincs kulonosebb gondom. Viszont ahogy latom a FROYO meg nincs teljesen kesz.

Erdemes lecserelni mar most?
Írd át a profilodat kérlek, és kicsit olvass vissza.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető _t0Mi_

• PDA: Samsung i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: XWJVB Bezke 1.0
« Reply #301 Dátum: 2010, 09 03, 11:16:37 »
Bocsánat, pár napig nem voltam net közelben... jól értem, hogy ez a Froyo még mindig nem a végleges? Köszi!

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #302 Dátum: 2010, 09 03, 13:00:21 »
Tökéletesen megy a JPC. Egyetlen problémám vele, hogy átírta az IMEJ-t. Vissza lehet valahogy az eredetit varázsolni???? A leírás szerint csinálva, nincs .bak fájlom.

Miért írná át az imei-t? Nekem marad a régi imei számom. Szerintem ha odinnal vissza flash-elsz egy régebbi romot, mennie kéne. Bár én nem próbáltam és nekem hálózat független a telefonom.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #303 Dátum: 2010, 09 03, 13:05:13 »
Miért írná át az imei-t? Nekem marad a régi imei számom. Szerintem ha odinnal vissza flash-elsz egy régebbi romot, mennie kéne. Bár én nem próbáltam és nekem hálózat független a telefonom.

Nekem is az, mégis átírta. *#06# IMEI ellenőrz. teljesen más mint a dobozon, meg a telóban lévő IMEI.

febern

• Vendég
« Reply #304 Dátum: 2010, 09 03, 13:10:32 »
Sziasztok!

Azon gondolkodom ki kéne próbálnom ezt a Froyo-t mert ott lehet emailből is másolni, ami nekem nagyon fontos funkció lenne. Tudom, hogy ez még nem a végleges,kiadott változat ezért kérdezném a tapasztaltabbaktól, hogy megéri-e ezt a legutolsó verziót már feltenni? Hosszabb távon is jól lehet vele dolgozni? Nem fagy? Nem csinál hülyeségeket?

A másik, hogy igazából nem mélyedtem még bele, hogyan lehetne a legyorsabban feltelepíteni, csak itt-ott olvastam néhány hozzászólást, és kicsit félek a frissítéstől. Mert olyanokat olvastam,hogy lezárta a telefont, meg buherálni kell a registrybe valamit, meg most, hogy megváltozik az IMEI szám :hmm:

Ezek mennyire létező problémák?

Ha ezt az eljárást választanám? Mennyire jó ez, próbálta már valaki?

Kártyafüggetlen, Samsung garis a telefonom.

Jaj még egy kérdés! Tudom, hogy a Marketből minden törlődni fog...........van valamilyen alkalmazás amivel még a rom csere előtt készíthetek róla egy backupot?

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #305 Dátum: 2010, 09 03, 13:11:35 »
Nekem is az, mégis átírta. *#06# IMEI ellenőrz. teljesen más mint a dobozon, meg a [NEM TELÓ!]ban lévő IMEI.
Te most szívatsz minket?
3napja másról sem beszélünk mint erről a problémáról.. veled is.. Ha lenne megoldás akkor itt lenne már.
Mi let az imréd? Gondolom a 00ás halkan megsugom, hogy  a Te leírásod szerint javított hálózati zárnál hullik el..   szóval ezt akkár ki is lehetne szedni a FAQ-ból.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető VeszkaGSM

« Reply #306 Dátum: 2010, 09 03, 13:15:05 »
Sziasztok!

Azon gondolkodom ki kéne próbálnom ezt a Froyo-t mert ott lehet emailből is másolni, ami nekem nagyon fontos funkció lenne. Tudom, hogy ez még nem a végleges,kiadott változat ezért kérdezném a tapasztaltabbaktól, hogy megéri-e ezt a legutolsó verziót már feltenni? Hosszabb távon is jól lehet vele dolgozni? Nem fagy? Nem csinál hülyeségeket?

A másik, hogy igazából nem mélyedtem még bele, hogyan lehetne a legyorsabban feltelepíteni, csak itt-ott olvastam néhány hozzászólást, és kicsit félek a frissítéstől. Mert olyanokat olvastam,hogy lezárta a telefont, meg buherálni kell a registrybe valamit, meg most, hogy megváltozik az IMEI szám :hmm:

Ezek mennyire létező problémák?

Ha ezt az eljárást választanám? Mennyire jó ez, próbálta már valaki?

Kártyafüggetlen, Samsung garis a telefonom.

Jaj még egy kérdés! Tudom, hogy a Marketből minden törlődni fog...........van valamilyen alkalmazás amivel még a rom csere előtt készíthetek róla egy backupot?

A bevált hibátlan megoldás:
A valamivel (több is van) kiolvasod a az unlock kódot
Odinal feltolod a JPC-t
Ha lezár vissza írod a kódot
örül.ennyi. nem kell itt bűvészkedni a SDK-val. (Bár ha lemented a .bak fájlt, esetleg azegész /efs mappát abból nem lehet gond)
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #307 Dátum: 2010, 09 03, 13:26:43 »
Te most szívatsz minket?
3napja másról sem beszélünk mint erről a problémáról.. veled is.. Ha lenne megoldás akkor itt lenne már.
Mi let az imréd? Gondolom a 00ás halkan megsugom, hogy  a Te leírásod szerint javított hálózati zárnál hullik el..   szóval ezt akkár ki is lehetne szedni a FAQ-ból.

Veszka te milyen fórumot olvasol??? Én itt semmit nem írtam le, csak kérdeztem.

Nem elérhető hunhool

• PRIME MINISTER
  • PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: CM10 fan
« Reply #308 Dátum: 2010, 09 03, 15:13:52 »
Próbáld ki ezt:  You are not allowed to view links. Register or Login
Koszike,de ugy nez ki,nm marad fenn a 2.2.
Reggel vettem le töltőről,de délben mar kikapcsolt  :'(
Ez a nem semmi.
Nem tudom mit rakjak fel helyette :olvass:

febern

• Vendég
« Reply #309 Dátum: 2010, 09 03, 15:37:31 »
Koszike,de ugy nez ki,nm marad fenn a 2.2.
Reggel vettem le töltőről,de délben mar kikapcsolt  :'(
Ez a nem semmi.
Nem tudom mit rakjak fel helyette :olvass:

Szia!

Egyszer nekem is csinálta ezt (nem 2.2 alatt). És a recovery menüben valahol van valami menüpont ami a battery-re utal, és arra ha ráböksz helyreállítja a kijelzést. Bocs, csak most nem tudom neked pontosan megmondani a menüpont nevét, de azt hiszem az advanced-en belül volt. Próbáld ki! Nekem bevált!

Nem elérhető VeszkaGSM

« Reply #310 Dátum: 2010, 09 03, 17:15:14 »
Veszka te milyen fórumot olvasol??? Én itt semmit nem írtam le, csak kérdeztem.
Bocsánat kevertelek..

DE!

Nekem is és @Balassa12 is , illetve @Sztupynak is elmászott, itt van pont kitárgyalva( is)
@Sztupy leírása után csináltuk a zár helyrealitást és akkor mászott el. @Balassa12 direkt minden lépésnél néztük az imrét utána lett 00xxxx
Neked is az ?
JM1 vagy JM5 próbáltál feltolni?
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető dooky

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Amestris V5.1_JVT_SEMA1.8
« Reply #311 Dátum: 2010, 09 03, 20:09:36 »
Segitsetek ki pls, megkavarodtam.
Atallitottam a kiest test modba, es amit talal az a JM1. Volt mar itt szo, JM1rol JM2rol, meg JPCrol, meg vagy ezer masik felerol.
Tudnatok segiteni, hogy melyik micsoda, illetve melyikre erdemes most valtani? Valamint ha nem gaz, az is erdekelne, hogy a kies miert csak a JM1-et latja, mint legujabb?
Gyarilag fuggetlen, irorszagi 3 napos keszulekem van, szoval nem csak lusta, hulye is vagyok:)

Nem elérhető iScream^

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: GT-i9000 Galaxy S 8GB
  • PDA ROM: XXJPK PDA+XXJPK Phone+OXXJPK CSC+root+OCLF
« Reply #312 Dátum: 2010, 09 03, 22:38:25 »
Lol. JPC után visszatettem a JM5-öt kedden. Ma megcsináltam az adb-s visszamentős leírás első részét, mert írták, hogy akkor is érdemes visszatölteni, ha nincs gond a telefonnal. Most újraindítottam, és kéri a feloldót. Megy vissza a nandroid backup, ha sikerül feléleszteni, akkor sürgősen lementem a dolgokan nvbackup-pal...

Nem elérhető iScream^

« Reply #313 Dátum: 2010, 09 03, 22:44:48 »
Lol. JPC után visszatettem a JM5-öt kedden. Ma megcsináltam az adb-s visszamentős leírás első részét, mert írták, hogy akkor is érdemes visszatölteni, ha nincs gond a telefonnal. Most újraindítottam, és kéri a feloldót. Megy vissza a nandroid backup, ha sikerül feléleszteni, akkor sürgősen lementem a dolgokan nvbackup-pal...
Nem tette vissza. Most mit csináljak? Csak az első sort csináltam meg, nincs véletlenül a régiről egy .bak?

Nem elérhető VeszkaGSM

« Reply #314 Dátum: 2010, 09 03, 23:02:41 »
Nem tette vissza. Most mit csináljak? Csak az első sort csináltam meg, nincs véletlenül a régiről egy .bak?

Nekem is így szált el.. .bak meg sehol nincs :(
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #315 Dátum: 2010, 09 03, 23:12:59 »
Mondjatok mit vegyek ki a faqbol.. szivem szerint az egesz froyot kivennem,  mar annyian jartak porul.  A tied is szolgaltatos?  kiessel vagy odinnal csinaltad? 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető iScream^

« Reply #316 Dátum: 2010, 09 03, 23:16:34 »
Mondjatok mit vegyek ki a faqbol.. szivem szerint az egesz froyot kivennem,  mar annyian jartak porul.  A tied is szolgaltatos?  kiessel vagy odinnal csinaltad?
KIES, független. Az egész froyo-t vedd ki, letöröltem a jps-s nv-t is, hogy ne zavarjon be, és pont azzal tudtam volna visszahozni. Unlock kódot meg persze nem lehet generálni, mert az nv-ből hozná vissza, ami meg ugye nincs, mert visszaírtam a régit.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #317 Dátum: 2010, 09 03, 23:33:46 »
KIES, független. Az egész froyo-t vedd ki, letöröltem a jps-s nv-t is, hogy ne zavarjon be, és pont azzal tudtam volna visszahozni. Unlock kódot meg persze nem lehet generálni, mert az nv-ből hozná vissza, ami meg ugye nincs, mert visszaírtam a régit.
sztupy progijat es a valtozasokat a 2. 1-hez kepest benne hagytam.  En beleirnam a faqba,  hogy nem ajanlott jatszadozni vele,  de nem vagyunk az oviban mindenki tud olvasni. Ennyi gond utan mar biztosan nem tennem ezt fel, foleg ha szolgaltatos lennek. A kieses modszer nem is volt benne csak az odinos,  de azzal is volt gond.

Nem elérhető iScream^

« Reply #318 Dátum: 2010, 09 03, 23:36:46 »
Nincs esetleg valami mód felmountolni a /efs-t valami módon PC-re, és úgy megpróbálni visszaállítani az általam átnevezett nv_data.jpc-t?

Nem elérhető VeszkaGSM

« Reply #319 Dátum: 2010, 09 04, 00:03:27 »
Nincs esetleg valami mód felmountolni a /efs-t valami módon PC-re, és úgy megpróbálni visszaállítani az általam átnevezett nv_data.jpc-t?
Sajnos úgy tünik, hogy nincs.

A FAQ-ból szerintem csak ezt a nv_data butzerálást kellene kivenni, a mentése maradhat.
Én az enyémen csak az első sort csináltam meg ugyan így és elszállt, de Balassa fórumtársén végig csináltul és még is elment az imréje. Utána már neki sem volt .bak fájl.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #320 Dátum: 2010, 09 04, 00:22:33 »
Vajon ez mar biztonsagos?  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #321 Dátum: 2010, 09 04, 00:26:48 »
Vajon ez mar biztonsagos?  You are not allowed to view links. Register or Login
a spica nyilvan elutes a piros betus szovegben...  Ha kiest meg odint emleget akkor a modszerek ugyanazok mint eddig az alap rom felrakasaval. 

febern

• Vendég
« Reply #322 Dátum: 2010, 09 04, 09:35:22 »
Sziasztok!

Végül csak feltettem a Froyo-t, minden hibátlanul lefutott, szélvész a sebessége, és az imei sem változott meg nálam. Eddig tökéletes, már csak a root van hátra.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #323 Dátum: 2010, 09 04, 10:36:31 »
sokan panaszkodnak, hogy vészesen merül az akksi. (nálam egyáltalán nem)
itt is írnak róla:

febern

• Vendég
« Reply #324 Dátum: 2010, 09 04, 10:56:46 »
Sikerült a root is :D mindezt úgy, hogy még a hátlapot sem kellett levennem :taps: