2024, 11 23, 16:12:50

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261488 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re:FROYO 2.2
« Reply #2475 Dátum: 2010, 11 30, 13:53:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem nem jön be a menü, hiába nyomok mind a toolboxvan, mind a tárcsázóban a kódra.. Lehet DOC Mod-ban ez nem műxik?
akkor használd az sgs tools-t most néztem, abban megy

secret codes, válaszd ki...és menj tovább a fentiek szerint
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2476 Dátum: 2010, 11 30, 14:07:57 »
Köszi! A kérdés, hogy DOC-ban ezt meg kell e csinálni?
nekem ezek alapon így állnak (kivéve az MS Based-et)
Doc-on nem tudom mi van alapon

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2477 Dátum: 2010, 11 30, 14:09:25 »
nekem ezek alapon így állnak (kivéve az MS Based-et)
Doc-on nem tudom mi van alapon
Az én Doc-omban is így van MS basedet kivéve.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Lufibohoc

• weblapom
  • Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA: Sony Z1, Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: gyári, XXJVT Semaphore Amestris_Final_V5.2
« Reply #2478 Dátum: 2010, 11 30, 18:16:20 »
Menj át a Doc Rom témába és ott van a telepítés #3 leírásában a 2e kernel link :) azt tedd fel Odinnal.

Köszönöm szépen, sikerült! (elsöre nem értettem az ottani leirást)
http:\\kekesteto.p8.hu

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2479 Dátum: 2010, 11 30, 19:07:38 »
Köszönöm szépen, sikerült! (elsöre nem értettem az ottani leirást)
Szívesen  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
« Reply #2480 Dátum: 2010, 11 30, 19:52:24 »
Nos ismét teszteltem a gps-t.
Az előző romom az xxjpo volt, amivel bizony elég bugos volt a navigáció, kb 30 másodpercenként megszakadt a vétel és ugrált a nyíl a sygicben, ezt is úgy értem el, hogy sgs toolsban a gps beállításoknál átállítottam MS Basedre és a google supportját használtam a műholdak letöltésére.
Most feltettem a BUJP8-at- és lám itt sem működött a gps, de itt csak az Operation Mode-ot kellett beállítani MS BAsed-re. nekem Standalone-n nem akar rendesen működni.
Akinek ilyen problémája van:
1. az töltse le az sgs tools nevű progit, vagy üsse be a *#*#1472365#*#* kódot és bejön a GPS menü.
2.Application settingsben ----az operation mode: MS Based
3. SUPL/CP Settingsben---- Server type: Custom
----- Server: supl.google.com
------ AGPS Mode: SUPL

Ugyanis a GPSPlus-t így tudja kihasználni. érdemes hetente egy alkalommal bekapcsolt wifi vagy mobil internettel bekapcsolni a gps-t és utána letölti a műhold adatokat amik mint mondottam kerek egy hétig jók. Ezután azért pozícionál olyan gyorsan mert vannak adatok.

Figyelem: Előfordulhat ha be van kapcsolva az adathálózat üzemmód, hogy a jel ugrál és már régen 100-al mész amikor azt írja, hogy még csak 12. Ez azért van mert a gps minden indításnál le akarja szedni a műhold pozíciókat. Én ilyenkor kikapcsolom az adathálózat üzemmódot és tökéletes.

Remélem segítettem annak akinek ilyen problémája volt.

Megj: Sok GPS optimizáló progi csak ezt a supl.google.com bejegyzést állítja be, semmi mást nem csinál.

Mi az az adathálózat üzemmód?
This way or that way?

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #2481 Dátum: 2010, 12 01, 20:59:31 »
Megint tele lett a hócipöm a telefonommal. Nem ment a nyamvadék wifi. Mindig elakadt ott, h ip cím kérés. Gondoltam felrakok egy új romot.
ezt: BUJP8 ROM (direkt nem irtam még átt a profilomban)

Sikerült is, wifi ment. My backuppal vissza minden, wifi ment. ki/be kapcs, wifi nem ment. Minden ujrarak, my backuppal csak a lényeg, wifi megy.
Szerettem volna felrakni ezeket (ugy probáltam, h átírom update.zip-re):
CWM : nem ment azt irta: E:signature verification failed
speedmod-kernel-k9a-256hz-CWM.zip : nem ment, azt irja E:failed to verify whole-file signature és E:signature verification failed

Mi a teendö? Mi lehet a hiba?
Valaki tudja mi a foyo-s karikaakku progi neve? mert ehhez a verziohoz még nincs update.zip-es

Halihooo!

Nekem ugyan ez volt a problémám mindig elakadt az ip cim lekérésénél én is szenvedtem vele jo darabig ujra raktam párszor a telot stb...már elolvastam több millio hsz-t amugy hozzá teszem totál feleslegesen mer végül aztán mocskos egyszerü trükkel lehet elkerülni ezt az ip cimes elakadást...1 kis fejtörés után rájöttem a trükkre...

Nem tudom milyen neted wan nekem T-home-os ugye ip cim dinamikus nekem legalábbis az és szerény véleményem szerint ezért akad el mert az elözö ip röl probálja lekérni a cuccokat csak ugye itt el is bukja a csatlakozást mert gép resinél v wifi resetnél uj ipt kapsz.Szoval amikor bekapcsolod a wifit akkor ne hadjad hogy csatlakozzon hanem menj rá hogy Hálozat elfelejtése... utána ujra beugrik a wifid beirod a jelszavad ha le van védve és már jo is...3 hete tolom igy 1x sem fordult elö hogy meg akadt volna azota semmi problémám mindig csatlakozik!

Nem elérhető kadlac

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: XWJPA/XXJPP /XEEJP4
« Reply #2482 Dátum: 2010, 12 03, 22:55:58 »
Sziasztok. Miért nem tudok semmilyen alkalmazást feltelepiteni? segitsetek..... léccci

Application not installed

Nem elérhető wolverine

• PDA: Samsung Galaxy S - S2 - S4
« Reply #2483 Dátum: 2010, 12 03, 23:25:48 »
Sziasztok. Miért nem tudok semmilyen alkalmazást feltelepiteni? segitsetek..... léccci

Application not installed

Olvass vissza , nem is olyan rég volt beszélgetve erről!  ;)
"Isten egy komédiás, aki olyan közönségnek játszik, amelyik fél nevetni." Voltaire.

Nem elérhető replika

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: I9000xwjm2
« Reply #2484 Dátum: 2010, 12 04, 11:18:48 »
Sziasztok backup gyártásra kéne help...  tudom-tudom

csak nem megy: a rootolás ok, letöltés ok, kicsomagolás is ;), de mert nem értem a folyamat lényegét nem tudom hova kellene kitömörítenem. Én úgy értelmeztem, hogy a belső sdcard gyökerébe kellene, majd efs_backup.bat aztán futna. Próbáltam a telefonról, PC-ről futtatni, nem ment. Megkerestem az Astro-val az /efs könyvtárat de tök üresnek mutatja. 
  Mondhatni kissé hiányoznak az alapjaim az androidot illetően, ezért egy full backup nélkül nem kezdeném szétszedni a telefont (pedig pontosan tudjátok mennyire viszket a kezem :D). Egy clockwork backupom már van, de sztupy is megmondta a frankót a #284 Dátum: 2010, 09 02, 20:04:58 hozzászólásban, hogy ez kevés. Sajna a 

adb shell
su
cp -R /efs/* /sdcard
cp -R /efs/.* /sdcard

instrukciókat nem vágtam....  milyen programba, hova kell beírni, még azt sem vágtam, hogy PCn vagy a telefonon.
Nyilván én vagyok a nyomi, illetve a PC user , telefont pendrive-nak néző szemléletem.
Help szeretnék többet tudni...

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2485 Dátum: 2010, 12 04, 13:00:32 »
Sziasztok backup gyártásra kéne help...  tudom-tudom

csak nem megy: a rootolás ok, letöltés ok, kicsomagolás is ;), de mert nem értem a folyamat lényegét nem tudom hova kellene kitömörítenem. Én úgy értelmeztem, hogy a belső sdcard gyökerébe kellene, majd efs_backup.bat aztán futna. Próbáltam a telefonról, PC-ről futtatni, nem ment. Megkerestem az Astro-val az /efs könyvtárat de tök üresnek mutatja. 
  Mondhatni kissé hiányoznak az alapjaim az androidot illetően, ezért egy full backup nélkül nem kezdeném szétszedni a telefont (pedig pontosan tudjátok mennyire viszket a kezem :D). Egy clockwork backupom már van, de sztupy is megmondta a frankót a #284 Dátum: 2010, 09 02, 20:04:58 hozzászólásban, hogy ez kevés. Sajna a 

adb shell
su
cp -R /efs/* /sdcard
cp -R /efs/.* /sdcard

instrukciókat nem vágtam....  milyen programba, hova kell beírni, még azt sem vágtam, hogy PCn vagy a telefonon.
Nyilván én vagyok a nyomi, illetve a PC user , telefont pendrive-nak néző szemléletem.
Help szeretnék többet tudni...

Szerintem az a legegyszerűbb, ha Root Explorerrel lemented az efs mappát a belső sd-re és utána a PC-re is biztonsági másolatnak.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #2486 Dátum: 2010, 12 05, 22:42:47 »
Ezt néztétek már? Szerintem van olyan jó mint a Doc rom. Szép is, jó is, magyar is...
[ROM] Jim_Panse's/Hamster's V3.1 [01.12.2020]

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2487 Dátum: 2010, 12 06, 12:50:27 »
Valaki tudna segiteni ? :ima: Tegnap megjelent egy hibaüzenet,és azóta folyamatossan tekerget.Hol a francba lehet ezt kikapcsolni  >:(

Megáll az eszem.Nem is raktam fel semmi APP semmit se változtattam.Lehet hogy a speedmod-kernel-k10 csinálta ezt velem  :shock: Nem akarom elhinni  :(
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2488 Dátum: 2010, 12 06, 12:58:54 »
Valaki tudna segiteni ? :ima: Tegnap megjelent egy hibaüzenet,és azóta folyamatossan tekerget.Hol a francba lehet ezt kikapcsolni  >:(

Megáll az eszem.Nem is raktam fel semmi APP semmit se változtattam.Lehet hogy a speedmod-kernel-k10 csinálta ezt velem  :shock: Nem akarom elhinni  :(
Webes felületen kapcsold ki meg be a csevegést, talán megjavul.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rajker

« Reply #2489 Dátum: 2010, 12 06, 13:19:45 »
Kicsit nem világos.Milyen vebes helyeken?A böngészö beállitásaiban  :oops: vagy hol?
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2490 Dátum: 2010, 12 06, 13:26:41 »
Kicsit nem világos.Milyen vebes helyeken?A böngészö beállitásaiban  :oops: vagy hol?
Gmail böngészőből pc-n.
Alul Csevegés kikapcsolása.

Nem elérhető axlfsi

• PDA: SGS
  • PDA ROM: 2.3.7 | JVS | CM7 7.1.0 | Platypus NEO 17 r18
« Reply #2491 Dátum: 2010, 12 06, 13:34:10 »
Gmail böngészőből pc-n.
Alul Csevegés kikapcsolása.

Hello,

Viszont, ha bongeszobol is szeretne, tovabbra is csevegni, akkor ez mennyire jo megoldas vajon? (nalam pl. ugy mukodik, hogy ugye a telefonom alapbol belep gtalk-ba es amikor gep elott vagyok, en is/onnan kommunikalok; es rohadt kenyelmes, mert amikor el kell mennem a geptol es irnak nekem, a telo nalam es latom, azaz, parhuzamosan, mindket helyre megerkezik a parbeszed).

Ezzel kapcsolodoan kerdeznem (habar kicsit off - elnezest), hogy azt vajon hol tudom meghatarozni, hogy a beallitott ket gmail fiok kozul melyikkel akarok gtalkolni, melyikkel nem? Ket gmail fikokom ban beallitva a telefonon, de csak az egyiknek latja a contacts, gmail, picasa webalbum, calendar moduljait (es ezzel a fiokkal csatlakozik gtalkra is), a masiknak pedig csak a contacts es gmail reszet latja ... furcsa.).

Koszi!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2492 Dátum: 2010, 12 06, 13:36:15 »

most olvastam az xda-n, hogy a legegyszerűbb (és tényleg!) backup-restore, ha csinálsz egyet a recoveryben, aztán felrakod az új romot, majd recoveryben backup and restore>advanced restore> restore /data  :ok:

még nem próbáltam, de a következő romolásnál fogom:-)

Patience, így sem kaptál kedvet a frissítéshez? :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2493 Dátum: 2010, 12 06, 13:39:55 »
Hello,

Viszont, ha bongeszobol is szeretne, tovabbra is csevegni, akkor ez mennyire jo megoldas vajon? (nalam pl. ugy mukodik, hogy ugye a telefonom alapbol belep gtalk-ba es amikor gep elott vagyok, en is/onnan kommunikalok; es rohadt kenyelmes, mert amikor el kell mennem a geptol es irnak nekem, a telo nalam es latom, azaz, parhuzamosan, mindket helyre megerkezik a parbeszed).

Ezzel kapcsolodoan kerdeznem (habar kicsit off - elnezest), hogy azt vajon hol tudom meghatarozni, hogy a beallitott ket gmail fiok kozul melyikkel akarok gtalkolni, melyikkel nem? Ket gmail fikokom ban beallitva a telefonon, de csak az egyiknek latja a contacts, gmail, picasa webalbum, calendar moduljait (es ezzel a fiokkal csatlakozik gtalkra is), a masiknak pedig csak a contacts es gmail reszet latja ... furcsa.).

Koszi!

1. nem azt írta, hogy kapcsolja ki, hanem hogy kapcsolja ki-be :) nem ugyanaz...
2. szedd le a trilliant, abban a többi fiókhoz is tudsz csatlakozni...elméletileg lehet a gtalon is, esetleg nézz szét a  :google2: -n (gtalk multiple accounts android)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2494 Dátum: 2010, 12 06, 13:47:31 »
most olvastam az xda-n, hogy a legegyszerűbb (és tényleg!) backup-restore, ha csinálsz egyet a recoveryben, aztán felrakod az új romot, majd recoveryben backup and restore>advanced restore> restore /data  :ok:

még nem próbáltam, de a következő romolásnál fogom:-)

Patience, így sem kaptál kedvet a frissítéshez? :D
Nem a kedvvel van a baj, hanem az idővel. Ez a restore sajnos az egyedi ikonkáimat, képecskéimet nem teszi be a framework_res-be és a többibe :(

Nem elérhető axlfsi

• PDA: SGS
  • PDA ROM: 2.3.7 | JVS | CM7 7.1.0 | Platypus NEO 17 r18
« Reply #2495 Dátum: 2010, 12 06, 13:49:02 »
1. nem azt írta, hogy kapcsolja ki, hanem hogy kapcsolja ki-be :) nem ugyanaz...
2. szedd le a trilliant, abban a többi fiókhoz is tudsz csatlakozni...elméletileg lehet a gtalon is, esetleg nézz szét a  :google2: -n (gtalk multiple accounts android)

1. jogos (csak egy korabbi hozzaszolasban volt leirva, amire nem voltam figyelmes),
2. koszi, utananezek ;)

Nem elérhető rajker

« Reply #2496 Dátum: 2010, 12 06, 13:58:29 »
Na majd utánanézek az ötleteknek ! Remélem megoldódik  :hmm:.

Ez mostmár igy fog maradni a fórumon hogy nincs többé VÁLASZ ERRE  vagy mi volt a neve?Kicsit boyolultabb most nekem igy  :-X
Bunkó voltam ,most látom hogy IDÉZET lett a hozzászólás  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2497 Dátum: 2010, 12 06, 14:26:15 »
Na majd utánanézek az ötleteknek ! Remélem megoldódik  :hmm:.

Ez mostmár igy fog maradni a fórumon hogy nincs többé VÁLASZ ERRE  vagy mi volt a neve?Kicsit boyolultabb most nekem igy  :-X
Bunkó voltam ,most látom hogy IDÉZET lett a hozzászólás  :oops:
No jól van...

Válasz= korábban Új üzenet
Idézet= korábban Válasz erre

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #2498 Dátum: 2010, 12 06, 14:34:43 »
No jól van...

Válasz= korábban Új üzenet
Idézet= korábban Válasz erre

Már bocsánat, de ebben nem sok a logika  :-X ;)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2499 Dátum: 2010, 12 06, 14:42:00 »
Már bocsánat, de ebben nem sok a logika  :-X ;)
alapbol ilyen a forditas  :-X Ha eljutnak odaig a fiaink, javitjak ha lehet.