Nos ismét teszteltem a gps-t.
Az előző romom az xxjpo volt, amivel bizony elég bugos volt a navigáció, kb 30 másodpercenként megszakadt a vétel és ugrált a nyíl a sygicben, ezt is úgy értem el, hogy sgs toolsban a gps beállításoknál átállítottam MS Basedre és a google supportját használtam a műholdak letöltésére.
Most feltettem a BUJP8-at- és lám itt sem működött a gps, de itt csak az Operation Mode-ot kellett beállítani MS BAsed-re. nekem Standalone-n nem akar rendesen működni.
Akinek ilyen problémája van:
1. az töltse le az sgs tools nevű progit, vagy üsse be a *#*#1472365#*#* kódot és bejön a GPS menü.
2.Application settingsben ----az operation mode: MS Based
3. SUPL/CP Settingsben---- Server type: Custom
----- Server: supl.google.com
------ AGPS Mode: SUPL
Ugyanis a GPSPlus-t így tudja kihasználni. érdemes hetente egy alkalommal bekapcsolt wifi vagy mobil internettel bekapcsolni a gps-t és utána letölti a műhold adatokat amik mint mondottam kerek egy hétig jók. Ezután azért pozícionál olyan gyorsan mert vannak adatok.
Figyelem: Előfordulhat ha be van kapcsolva az adathálózat üzemmód, hogy a jel ugrál és már régen 100-al mész amikor azt írja, hogy még csak 12. Ez azért van mert a gps minden indításnál le akarja szedni a műhold pozíciókat. Én ilyenkor kikapcsolom az adathálózat üzemmódot és tökéletes.
Remélem segítettem annak akinek ilyen problémája volt.
Megj: Sok GPS optimizáló progi csak ezt a supl.google.com bejegyzést állítja be, semmi mást nem csinál.