2024, 11 23, 21:48:51

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261493 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re:FROYO 2.2
« Reply #2375 Dátum: 2010, 11 25, 15:49:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, igen, megfejtettem. Most azt nézem, hogy az új Odinban Phone gomb van, és ide betölthető-e a MODEM_I9000BUJP5.tar.md5 vajon? Bár úgy sem fogom most, mert az akku most nézem, hogy 30% alatt van...  :zzz:
igen, a phone=modem
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #2376 Dátum: 2010, 11 25, 15:51:02 »
Na nekem meg TMH az utolsó 3 karakter, ilyenre meg nincs is CSC.

...nekem pedig PAN, és erre sincs...
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2377 Dátum: 2010, 11 25, 15:54:42 »
Na nekem meg TMH az utolsó 3 karakter, ilyenre meg nincs is CSC.
nekem is az volt valamikor ;)..de nem érdekel a Product Code (PC)

különben meg a csc-ben van egy-két dolog (pl a swype, ami magyar úgy sincs) meg a szolgáltatói hülyeségek (az a vagon kedvenc a böngészőben pl...)tök mindegy, hogy mi a PC, a lényeg, hogy a rom magyar fordítása kifejezetten jó...de azt tesztek, amit szeretnétek
Néhányan felraktuk már a JP8-at, senkinek semmi baja vele, a PC-t meg nem néztem...mert nem érdekel...

akár várjatok, állítólag 1-2 héten belül jön a kiessel itt is...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető benzeguuz

• PDA: Samsung Galaxy'S
  • PDA ROM: Sztupy 3.0
« Reply #2378 Dátum: 2010, 11 25, 16:12:15 »
Sziasztok,
Sancho javaslatára írok nektek.
Frissíteném a ROM-ot a Galaxy's-on de az alábbi képen látható hiba lép fel.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az általam feltenni kívánt ROM a GT-I9000_I9000XWJPA, jelenleg pedig a Sztupy 3.0 van fent.
megoldásért a hála nem marad el  ;)
üdvB

Imhotep

• Vendég
« Reply #2379 Dátum: 2010, 11 25, 16:15:47 »
Sziasztok,

Az általam feltenni kívánt ROM a GT-I9000_I9000XWJPA, jelenleg pedig a Sztupy 3.0 van fent.
üdvB
Türelem, nekem is csinált már ilyet nem elösször, addig próbáltam míg sikerült neki.
Esetleg tegyél fel valami régebbi romot pl; JP6  ;)

failed

• Vendég
« Reply #2380 Dátum: 2010, 11 25, 16:17:02 »
Sziasztok,
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
üdvB

wipe, és factory reset-et csinálj innen a recovery menüböl, és valszeg már jó is lesz

Nem elérhető Crystal

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XWJVH / XXJVO / XEHJV3 - Voodoo + Stock
« Reply #2381 Dátum: 2010, 11 25, 16:29:30 »
Sziasztok,
üdvB

Szedd le innét You are not allowed to view links. Register or Login az XWJPA-t, innét You are not allowed to view links. Register or Login a CSC-t és mindjárt írom hogy kell felrakni.

1. odinban reset, majd 512 pit kiválasztása, re-partition bekapcsolva, start, pass-t megvárni, a telefon kikapcsol utána
2. akku ki-be, odinban reset,  re-partition kikapcsolva, pit nélkül betallózod a code, modem, csc fájlokat és start, pass-t megvárni.

Nem elérhető benzeguuz

• PDA: Samsung Galaxy'S
  • PDA ROM: Sztupy 3.0
« Reply #2382 Dátum: 2010, 11 25, 16:59:55 »
Szedd le innét You are not allowed to view links. Register or Login az XWJPA-t, innét You are not allowed to view links. Register or Login a CSC-t és mindjárt írom hogy kell felrakni.

1. odinban reset, majd 512 pit kiválasztása, re-partition bekapcsolva, start, pass-t megvárni, a telefon kikapcsol utána
2. akku ki-be, odinban reset,  re-partition kikapcsolva, pit nélkül betallózod a code, modem, csc fájlokat és start, pass-t megvárni.

köszönöm szépen!
miután megcsináltam ezt a folyamatot és ezeket követően frissítettem megy tökéletesen.
sör szmályli :) :ok:
üdvB

Nem elérhető Crystal

« Reply #2383 Dátum: 2010, 11 25, 17:00:51 »
wipe, és factory reset-et csinálj innen a recovery menüböl, és valszeg már jó is lesz

Nem biztos, a samfirmwares csomagban nincs dbdata, ezért kell előtte másikat feltenni re-partitonnal. A Richthofen félében, amit linkeltem, van dbdata. Ezt raktam fel én is.

Nem elérhető Crystal

« Reply #2384 Dátum: 2010, 11 25, 17:04:12 »
köszönöm szépen!
miután megcsináltam ezt a folyamatot és ezeket követően frissítettem megy tökéletesen.
sör szmályli :) :ok:
üdvB

Igazán nincs mit. Örülök, hogy sikerült és kedves egészségünkre!  :taps:

Sancho

• Vendég
« Reply #2385 Dátum: 2010, 11 25, 17:05:05 »
Igazán nincs mit. Örülök, hogy sikerült és kedves egészségünkre!  :taps:
Köszönöm, hogy ilyen gyors segítséget kapott Tőletek Bence. Nem hiába javasoltam Neki. :)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2386 Dátum: 2010, 11 25, 17:06:14 »
nekem is az volt valamikor ;)..de nem érdekel a Product Code (PC)

különben meg a csc-ben van egy-két dolog (pl a swype, ami magyar úgy sincs) meg a szolgáltatói hülyeségek (az a vagon kedvenc a böngészőben pl...)tök mindegy, hogy mi a PC, a lényeg, hogy a rom magyar fordítása kifejezetten jó...de azt tesztek, amit szeretnétek
Néhányan felraktuk már a JP8-at, senkinek semmi baja vele, a PC-t meg nem néztem...mert nem érdekel...

akár várjatok, állítólag 1-2 héten belül jön a kiessel itt is...

Kedves mindenki,
nekem sem akaródzott a froyót feltenni, mert ugye t-s, meg minden, meg imei, pc hiba stb. De aztán rá kellett jöjjek, hogy a "gyári" 2.2 olyan, mint a kutya vacsorája, ígérgetik, de aztán éhesen fekszik le.  :'(
Múlt héten meguntam, és feltettem Doc 7.62-esét, a leírások alapján, és nagyon nem bántam meg! Maradt a pc, imei, minden. A hét eleje ugye 8.01-el telt, a tegnap este meg a v9-el. A pc-m most sem változott, csak a csc, az meg nem igen számít.  Szóval csak bátran!  :ok:
Csináltam néhány montázst:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető matyics

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE Blade
« Reply #2387 Dátum: 2010, 11 25, 17:28:07 »
Sziasztok, segítséget kérnék egy olyan dologban, hogy hozzájutottam egy Galaxy S Captivate-hoz és elég sok bajom van vele. Pl: nem tudok programokat telepíteni, mert nem tudom engedélyezni a telepítésüket, nincs rádió, stb...
Ezért gondoltam egy másik ROM-ot kellene feltenni, mert még a gyári AT&T-s I897UCJF6 van rajta. De nem találtam még rá valót. Hátha itt a sok Guru közül tudna valaki egy linket dobni megbízható ROM-ról. Előre is köszi.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2388 Dátum: 2010, 11 25, 17:39:18 »
Sziasztok, segítséget kérnék egy olyan dologban, hogy hozzájutottam egy Galaxy S Captivate-hoz és elég sok bajom van vele. Pl: nem tudok programokat telepíteni, mert nem tudom engedélyezni a telepítésüket, nincs rádió, stb...
Ezért gondoltam egy másik ROM-ot kellene feltenni, mert még a gyári AT&T-s I897UCJF6 van rajta. De nem találtam még rá valót. Hátha itt a sok Guru közül tudna valaki egy linket dobni megbízható ROM-ról. Előre is köszi.

Itt találsz néhányat:

You are not allowed to view links. Register or Login   :ok:

sőt, itt egy Doc fordítás is van, még friss, ropogós:

You are not allowed to view links. Register or Login   :taps:

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2389 Dátum: 2010, 11 25, 18:15:39 »
Addig, amíg ki nem jön egy újabb verzió!  :D :D :D
Nem azévagy azé de tényleg ez a rom most nagyon  :ok: Éjféltöl üzemel az aksi,most 25 ön van,pedig volt ma mimden,még egy másfél órás film is belefért.Remélem nem fog már holnap kijönni valami újabb,mert igy akkor le se virom tesztelni rendesen ezt a jelenlevöt. :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Padam

• Navigáció / Navigation: WayteQ X820
  • PDA: Samsung I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: Darkys v9.5
« Reply #2390 Dátum: 2010, 11 25, 20:29:21 »

megcsinaltam ezt en is, viszont kb 5 perce a boot animaciot nezem, mennyire normalis ez? :)
illetve mit lehet tenni? :D

Nem elérhető Padam

« Reply #2391 Dátum: 2010, 11 25, 21:19:04 »
megcsinaltam ezt en is, viszont kb 5 perce a boot animaciot nezem, mennyire normalis ez? :)
illetve mit lehet tenni? :D

A kerdes targytalan a telo elindult viszont nincs magyar nyelv, hogyan tudok bele magyar nyelvet varazsolni?

Nem elérhető Crystal

« Reply #2392 Dátum: 2010, 11 25, 22:42:09 »
A kerdes targytalan a telo elindult viszont nincs magyar nyelv, hogyan tudok bele magyar nyelvet varazsolni?

Ki kell választani a XEH product code-ot. Idézek egy fórumról, ezzel tudsz váltani:

*#272*IMEI# (IMEI being... your 15 digit IMEI code )

A PC megváltoztatása factory resetet csinál. Unlock code legyen kéznél, ha még függő a telefon.

Nem elérhető Padam

« Reply #2393 Dátum: 2010, 11 26, 08:30:35 »
Ki kell választani a XEH product code-ot. Idézek egy fórumról, ezzel tudsz váltani:

*#272*IMEI# (IMEI being... your 15 digit IMEI code )

A PC megváltoztatása factory resetet csinál. Unlock code legyen kéznél, ha még függő a telefon.

Ezt meg is csinaltam most. At is allt minden hiba nelkul xeh-ra.viszont igy sincs benne magyar nyelv. Samfirmwarerol szedtem a romot pedig. Rootolva van a telo, az lehet a gond?

Elore is koszi a helpet!

Nem elérhető Crystal

« Reply #2394 Dátum: 2010, 11 26, 08:38:55 »
Ezt meg is csinaltam most. At is allt minden hiba nelkul xeh-ra.viszont igy sincs benne magyar nyelv. Samfirmwarerol szedtem a romot pedig. Rootolva van a telo, az lehet a gond?

Menüben: Settings->Locale and text->Select Locale->Magyar

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2395 Dátum: 2010, 11 26, 11:17:04 »
Hali!

JP8-at használok! Nincs olyan jelensége másnak, hogy a saját becsatolt guglis naptárak nem választhatók telefonon? sőt nem is hozza a naptárak listában, csak az alap gmail-est :(
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Padam

« Reply #2396 Dátum: 2010, 11 26, 11:17:46 »
Menüben: Settings->Locale and text->Select Locale->Magyar

Tudom-tydom. Ott kerestem de nincs ott magyar, pedig xeu a product code. Roman meg mindeb mas van csak magyar nincs.
Mas otlet?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2397 Dátum: 2010, 11 26, 11:24:30 »
Hali!

JP8-at használok! Nincs olyan jelensége másnak, hogy a saját becsatolt guglis naptárak nem választhatók telefonon? sőt nem is hozza a naptárak listában, csak az alap gmail-est :(

hmmm...nekem csak a névnapokat nem jeleníti meg, de csak mióta az ext4 megy...
lehet, hogy az a bajod...régen nekem is volt ilyen, és most csak a lagfix óta. Egyébként érdemes néhányszor ki-be kapcsolni a szinkronizálást a beállításokban, van, amikor bejön...

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2398 Dátum: 2010, 11 26, 11:54:15 »
hmmm...nekem csak a névnapokat nem jeleníti meg, de csak mióta az ext4 megy...
lehet, hogy az a bajod...régen nekem is volt ilyen, és most csak a lagfix óta. Egyébként érdemes néhányszor ki-be kapcsolni a szinkronizálást a beállításokban, van, amikor bejön...
nekem még az előző JP5-ös doc-cal is jó volt, tegnap óta nincsenek meg a naptáraim :(
már vagy 8-10x szinkronizáltam de semmi :(
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető _t0Mi_

• PDA: Samsung i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: XWJVB Bezke 1.0
« Reply #2399 Dátum: 2010, 11 26, 12:50:16 »
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem anno a félhivatalos Froyo rom-ot Kiessel, de sajnos akkor még nem tudtam erről az /efs mappa biztonsági mentésről. Jelenleg tökéletesen működik a telefon, akkor ugye nem történt semmi rossz? Csinálhatom a mentést, és frissíthetem a romot másra? 3 gombos működik. Köszi!