0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
jelentem már fenn is van a JP8-as ROM, és még az APN-t se kellett írnom,az eredeti vodas volta a multi CS-sel teljesen feledésbe vitte, és egyből van NET, és MMS is a t-mobilos kártyámmal No...megyek...be kell ezt akkor most már laknom
Magyar menü akkor van? De ugye nem Vodás logós a design? : )
ezek mind végleges froyok a saját régiójukban-gondolom...
igen, azonnal magyarul indul, nem is kell nyelvet váltani, és semmi vodas logo, még csengóhang sem...én nagyon kellemesen csalódtam benne
Akkor lassacskán lehet nézelődni Kies tájékon is... ...végre...
Persze, amit gyorsan le is vettek, mert mindig találtak valami gebaszt benne.
igen, azonnal magyarul indul, nem is kell nyelvet váltani, és semmi voda-ra utaló nyom/ logo, még csengőhang sem....magyar xt9....én nagyon kellemesen csalódtam benne
A BUJP8 romot a XXJP7 CSC-vel raktad fel?
A BUJP8 romot a XXJP7 CSC-vel raktad fel? A T-mobilos APN-t kézzel állítottad be?
..."és még az APN-t se kellett írnom,az eredeti vodas volta a multi CS-sel teljesen feledésbe vitte, és egyből van NET, és MMS is a t-mobilos kártyámmal."
igen, ezzel:You are not allowed to view links. Register or Loginnem kellett állítani..azonnal megtalált mindent
Köszönöm ez volt a tippem, de inkább kérdezek.
oky...nincs mit...én is így szoktam:-)bonus-ként info: root, és voodoo lagfix után: 1443 pont ( de előtte is érzésre gördülékenyen ment, aki esetleg nem akarja már e két utóbbi lépést:-)
Sz.....ok a pontokra meg a JP8 as ROM ra. Szedem is le vissza mert az SMS-nél megintcsak egy Á betü 100 karaktert levesz
ez felettéb gyanús, hogy ennyi romnál csinálja ezt neked (nem csak valami sms karakterkészlet/támogatás beállítási gondod van?)
Szerintem nem.A 2,1 ben volt lehetőség a karakter támogatás kiválasztására(ékezet,ékezet nélkül)Itt a Froyo-ban nem tudok ilyesmi beállitást találni
Oket Megoldottam a problémáimat.
Merthogy a 2.2-ben is be lehet állítani
akkor érdemes volt megpedzenem? ennek tudatában melyik rom lesz akkor?
jp8
Nem tudom mi van velem ma Lehet hogy rossz napom van.Sehogy se hogy meg root-jam ezt a JP8 at.Sehogy se akarja elfogadni recowery update.zip-et.Most is cak a Sztupy féle Universal_lagfix_kernel_JPM_0.3.tar huztam be Odin-ból és igy mostmár van SU Valahogy nagyon problémássan indul nekem ez az uj ROM
2+x klikkes nvbackup mentő.Használat: letölt, kitömörít, efs_backup.bat-on két klikk, majd követni az utasításokat. Rootolt készülék kell hozzá.