2024, 11 27, 20:07:57

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261764 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető sghu77

• PDA: Galaxy S4 Mini i9195
  • PDA ROM: Cyanogenmod 11
Re:FROYO 2.2
« Reply #2300 Dátum: 2010, 11 23, 18:00:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem annyira nem hihetetlen ez a 4-5 nap, mert kb. fél éve, amikor Omnia II-m volt, ami alig bírt ki normál használat mellett 2 napot, kimentem 3 hétre külföldre, no internet, no wifi, minimális telefonhasználat, de 0-24-ben be volt kapcsolva, akkor bizony kibírt 5 napot a kis drága.

Hasonlót tapasztaltam a nyáron én is. 5 nap után még bőven 40% felett volt az SGS...

Szóval simán el lehet érni 4-5 nap készenlétet.

Nem elérhető Szenky

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: G Maps
  • PDA: Oneplus 5T
  • PDA ROM: OxigenOS 4.7.6
« Reply #2301 Dátum: 2010, 11 23, 18:47:19 »
Hasonlót tapasztaltam a nyáron én is. 5 nap után még bőven 40% felett volt az SGS...

Első kézből látok hasonlót. A kollégám SGS-e kb 4-5 napig megy töltés nélkül.

Használat: naponta 3* megnézi miért nem hívja senki. :D:D:D
Se adatforgalom, se wifi, se szinkronizálás se semmi.
Mondtam is neki hogy vegyen egy 3310-et. az birja 7-8 napig is.

Megvette a Ferrarit hogy a garázsban állhasson. :D
Caution! This Machine has no brain. Use your Own!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2302 Dátum: 2010, 11 23, 18:52:58 »

Szerencsések vagytok, nekem még soha egyik pdam se bírt ki 24 órát.
Én már annak is örülök, ha (du) 5 óra után még szűken 20% felett van :D

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2303 Dátum: 2010, 11 23, 19:09:28 »
Első kézből látok hasonlót. A kollégám SGS-e kb 4-5 napig megy töltés nélkül.

Használat: naponta 3* megnézi miért nem hívja senki. :D:D:D
Se adatforgalom, se wifi, se szinkronizálás se semmi.
Mondtam is neki hogy vegyen egy 3310-et. az birja 7-8 napig is.

Megvette a Ferrarit hogy a garázsban állhasson. :D
:ok: :ok: :ok:  rotfl
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető sghu77

• PDA: Galaxy S4 Mini i9195
  • PDA ROM: Cyanogenmod 11
« Reply #2304 Dátum: 2010, 11 23, 20:03:12 »

Mondom. külföldi nyaraláson bírt ennyit. Ilyenkor az ember nem a telefont nyomkodja egész nap...  :)

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2305 Dátum: 2010, 11 23, 20:24:47 »

Ok, de Te extrém felhasználó vagy :D

Sancho

• Vendég
« Reply #2306 Dátum: 2010, 11 23, 22:16:40 »
Nekem annyira nem hihetetlen ez a 4-5 nap, mert kb. fél éve, amikor Omnia II-m volt, ami alig bírt ki normál használat mellett 2 napot, kimentem 3 hétre külföldre, no internet, no wifi, minimális telefonhasználat, de 0-24-ben be volt kapcsolva, akkor bizony kibírt 5 napot a kis drága.
Na jó, de  ez nem felhasználás, hanem "nem-felhasználás". :) Magyarán minek akkor a telefon, ha nem használjuk? Ebben az esetben be sem kell kapcsolni, és akkor még tovább bírja.  :D

Nem elérhető wolverine

• PDA: Samsung Galaxy S - S2 - S4
« Reply #2307 Dátum: 2010, 11 23, 22:17:09 »

Valahogy én is így vagyok vele...
"Isten egy komédiás, aki olyan közönségnek játszik, amelyik fél nevetni." Voltaire.

Nem elérhető Crystal

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XWJVH / XXJVO / XEHJV3 - Voodoo + Stock
« Reply #2308 Dátum: 2010, 11 23, 22:19:49 »
4. Ha ennyi eszed van, hogy veszel egy felső kategóriás gépet százrugón felül, amit lebutítasz, az pénz kidobás (persze a Te dolgod), na ez minősít Téged...
Valaki fogalmazta meg itt a fórumon, valahogy hasonlóan, hogy veszel egy Ferrarit, aztán kicseréled benne a motort, egy gyengébbre. (Bocsánat a pontatlan idézetért.)

Valóban vettem egy Ferrarit és lecseréltem a motorját (fájl rendszer) egy gyorsabbra és kevesebbet fogyasztóra (RFS->JFS). Ugyanúgy tudom használni a rádióját (WIFI), ha van adó (AP) a közelben. Betudom kapcsolni a navigációt (GPS), ha esetleg eltévednék, de mivel ritkán szoktam eltévedni ezért nem használom állandóan. A haveroknak nem kell mindig tudniuk merre járok, én meg úgyis tudom (helymeghatározás, Layar), de ez is csak egy gombnyomás. A te Ferrarid ajtaja látványosan nyílik (animáció), az enyém egyszerűen csak kipattan. Ha unatkozom én is el tudom ütni az időt az dühös madarakkal. A fő különbség, a lebutítás az úthálózat (adatkapcsolat) használatában van. Neked éves autópálya matricád van és mehetsz autópályán (HSPA), közúton (UMTS), alsóbbrendű úton (EDGE) és földúton (GSM). Ha valami információért el kell menned, akkor a Ferrarid először eldönti melyik úton mehet és ha van autópálya akkor a 10 métert és a 100 kilométert is azon  teszi meg. Az enyém meg gondolkodás nélkül elindul a közúton. Ha utazni kell Te elszáguldasz az információért én meg nyugdíjas tempóban, de kisebb fogyasztással jutok hozzá. A postás viszont (push email) hozzám is elér. Ha meg száguldozni van kedvem, veszek napijegyet az autópályára (feloldó kódot beütöm). Azért mert utazás során lassabban jutok az információhoz, attól még ugyanúgy élvezem az autó nyújtotta luxust és kényelmet. És ami információra szükségem van azt amúgy is a kedvenc rádiómból tudom meg. Na ennyit a Ferrariról.

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2309 Dátum: 2010, 11 23, 22:23:24 »
Na jó, de  ez nem felhasználás, hanem "nem-felhasználás". :) Magyarán minek akkor a telefon, ha nem használjuk? Ebben az esetben be sem kell kapcsolni, és akkor még tovább bírja.  :D

Hát igen...  :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2310 Dátum: 2010, 11 23, 22:24:53 »
Valóban vettem egy Ferrarit és lecseréltem a motorját (fájl rendszer) egy gyorsabbra és kevesebbet fogyasztóra (RFS->JFS). Ugyanúgy tudom használni a rádióját (WIFI), ha van adó (AP) a közelben. Betudom kapcsolni a navigációt (GPS), ha esetleg eltévednék, de mivel ritkán szoktam eltévedni ezért nem használom állandóan. A haveroknak nem kell mindig tudniuk merre járok, én meg úgyis tudom (helymeghatározás, Layar), de ez is csak egy gombnyomás. A te Ferrarid ajtaja látványosan nyílik (animáció), az enyém egyszerűen csak kipattan. Ha unatkozom én is el tudom ütni az időt az dühös madarakkal. A fő különbség, a lebutítás az úthálózat (adatkapcsolat) használatában van. Neked éves autópálya matricád van és mehetsz autópályán (HSPA), közúton (UMTS), alsóbbrendű úton (EDGE) és földúton (GSM). Ha valami információért el kell menned, akkor a Ferrarid először eldönti melyik úton mehet és ha van autópálya akkor a 10 métert és a 100 kilométert is azon  teszi meg. Az enyém meg gondolkodás nélkül elindul a közúton. Ha utazni kell Te elszáguldasz az információért én meg nyugdíjas tempóban, de kisebb fogyasztással jutok hozzá. A postás viszont (push email) hozzám is elér. Ha meg száguldozni van kedvem, veszek napijegyet az autópályára (feloldó kódot beütöm). Azért mert utazás során lassabban jutok az információhoz, attól még ugyanúgy élvezem az autó nyújtotta luxust és kényelmet. És ami információra szükségem van azt amúgy is a kedvenc rádiómból tudom meg. Na ennyit a Ferrariról.
csomó rossz és demagóg hasonlat az okostelefon és fogyasztása párhuzamra (lehet nem is így van csak én látom rosszul  :hmm:)
most akkor örülsz a ferrarinak és a magyar közutakon használod? :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2311 Dátum: 2010, 11 23, 22:26:49 »
Na ennél frappánsabb, szellemesebb reakciót nem nagyon olvastam még errefelé..remekmű, gratulálok! :taps: :taps: :taps: :ok:  :ok:
Konkrétan egyébként a többiekkel értek egyet, nem veled, de ez a hozzászólás...neked írnod kellene többet ide.. :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2312 Dátum: 2010, 11 23, 22:32:30 »
Konkrétan egyébként a többiekkel értek egyet, nem veled, de ez a hozzászólás...neked írnod kellene többet ide.. :D
Támogatom az ötletet  :taps:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jasahu

• Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #2313 Dátum: 2010, 11 24, 00:21:37 »
Na ennél frappánsabb, szellemesebb reakciót nem nagyon olvastam még errefelé..remekmű, gratulálok! :taps: :taps: :taps: :ok:  :ok:

Nekem is bejön a stílus, sőt a tartalommal is nagyrészt egyetértek.
Sokan meglepődnének egyébként azon, hogy az átlagos Ferrari (autó) tulaj mennyit, illetve inkább mennyit nem használja az autóját, ill. mennyire kényelmetlen egy Ferrari pl. városban.
De azzal még inkább egyetértek, hogy nem okosság fikázni azt, hogy ki hogyan szereti használni a saját telefonját.

failed

• Vendég
« Reply #2314 Dátum: 2010, 11 24, 11:05:36 »
Nekem is bejön a stílus, sőt a tartalommal is nagyrészt egyetértek.
Sokan meglepődnének egyébként azon, hogy az átlagos Ferrari (autó) tulaj mennyit, illetve inkább mennyit nem használja az autóját, ill. mennyire kényelmetlen egy Ferrari pl. városban.
De azzal még inkább egyetértek, hogy nem okosság fikázni azt, hogy ki hogyan szereti használni a saját telefonját.

Hi all,
eléggé off ez a téma már így,  nem ?
Mindenki használja úgy ahogy akarja a PDA-ját, olyan ROM-mal ami neki szimpi....szabad világ....legalább itt ;)

Nem elérhető jimbo

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #2315 Dátum: 2010, 11 24, 11:40:07 »
csomó rossz és demagóg hasonlat az okostelefon és fogyasztása párhuzamra (lehet nem is így van csak én látom rosszul  :hmm:)
most akkor örülsz a ferrarinak és a magyar közutakon használod? :D

A jeepeket se azért veszik, hogy terepre használják, mi ezzel a baj? :)
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Sancho

• Vendég
« Reply #2316 Dátum: 2010, 11 24, 11:44:00 »
A jeepeket se azért veszik, hogy terepre használják, mi ezzel a baj? :)
A városi terepjárók nem alkalmasak terepjárásra. :)

Nem elérhető jimbo

« Reply #2317 Dátum: 2010, 11 24, 11:46:45 »
A városi terepjárók nem alkalmasak terepjárásra. :)

...de inkább, mint egy sportkocsi... ;)

failed

• Vendég
« Reply #2318 Dátum: 2010, 11 24, 15:24:48 »
Új, hivatalos froyok:
[ROM] Release: I9000AOJP4, I9000BUJP8 & I9000JVJPF roms

( a I9000JVJPF független,  :ok:
az előtte levő vodás, és abban van magyar nyelv is, CS lehet hozzá a függetlené)

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2319 Dátum: 2010, 11 24, 16:17:58 »
hihetetlen, h minden héten jön 1, erre most meg 3 is...
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jimbo

« Reply #2320 Dátum: 2010, 11 24, 16:43:45 »
hihetetlen, h minden héten jön 1, erre most meg 3 is...

Samu közleményben ígérte november végére a végleges froyot. Lehet, hogy ez már annak az előszele, arról nem is beszélve, hogy 1 hét van még a novemberből. :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2321 Dátum: 2010, 11 24, 16:48:07 »
Samu közleményben ígérte november végére a végleges froyot. Lehet, hogy ez már annak az előszele, arról nem is beszélve, hogy 1 hét van még a novemberből. :)
ezek mind végleges froyok a saját régiójukban-gondolom...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #2322 Dátum: 2010, 11 24, 16:52:36 »
Igen, ezek mind már megjelentek, csak az adott régióban honosak. Nem újak, csak régiósak szerintem.

failed

• Vendég
« Reply #2323 Dátum: 2010, 11 24, 16:53:24 »
így van...a vodásat, mivel abban van magyar nyelv is, ki is próbálom...igaz t-s vagyok, de a cs-s file multis, max. majd kézzel be kell írnom az APN-n, nem nagy ügy ;)

failed

• Vendég
« Reply #2324 Dátum: 2010, 11 24, 17:13:22 »
így van...a vodásat, mivel abban van magyar nyelv is, ki is próbálom...igaz t-s vagyok, de a cs-s file multis, max. majd kézzel be kell írnom az APN-n, nem nagy ügy ;)

jelentem már fenn is van a JP8-as ROM, és még az APN-t se kellett írnom,az eredeti vodas volta a multi CS-sel teljesen feledésbe vitte, és egyből van NET, és MMS is a t-mobilos kártyámmal :taps:
No...megyek...be kell ezt akkor most már laknom :ok: