2024, 11 28, 02:48:05

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261807 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
Re:FROYO 2.2
« Reply #2150 Dátum: 2010, 11 14, 22:29:41 »
Kezd forrósodni a helyzet,valaki fogadott már ügyvédet is  :D Lassan meg se merek szólalni  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2151 Dátum: 2010, 11 14, 22:31:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kezd forrósodni a helyzet,valaki fogadott már ügyvédet is  :D Lassan meg se merek szólalni  :oops:
Itt nőket tuti nem vernek, úgyhogy én bátor vagyok :D

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #2152 Dátum: 2010, 11 14, 22:31:39 »
Mutass már egy ilyen Visas fizetőst kérlek, mert nem tudom miről van szó  :'(
Sztupy pedig remélem megkapta amit küldtem neki, mert megérdemli  :taps: :ok:
Amit használsz az is adományos.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2153 Dátum: 2010, 11 14, 22:38:14 »
Az adomány az önkéntes tudtommal. Ha úgy érzem, hogy megér nekem valamennyit, akkor adok. Mint ahogy adtam az árvízkárosultaknak, az iszap katasztrófásoknak, a múlt héten egy beteg rákos kisgyereknek, a  Rom Manager fejlesztőjének, Sztupynak és még sorolhatnám...
Mert megérdemlik.
Továbbá támogatom még mindig az i900-as tábort, mert én fizetem az eoldal tárhely díját :D Igaz, hogy napi szinten még mindig 700-800-an látogatják, de tavaly inkább hagyták volna hogy bezárjam, csak nehogy tenni kelljen valamit érte. Ha ingyen van akkor jöhet, ez a magyar mentalitás.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2154 Dátum: 2010, 11 14, 22:41:27 »
jól írtad! Sztupy is magának főz, amit megoszt ha már elkészült

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2155 Dátum: 2010, 11 14, 22:46:12 »
Az adomány az önkéntes tudtommal. Ha úgy érzem, hogy megér nekem valamennyit, akkor adok.

Egyetértek. Ezért van, hogy van, amit megveszek a marketből, és bizonyos fejlesztőknek küldök a paypaljára pénzt. Nekem nem fáj egy-két sör árát átutalni azért, mert tetszik valami. Sokkal szívesebben teszem, mintha meg kellene vennem előre, és nem tudom, hogy miért fizetek.

Wolfpapa: ezt nem igazán értem: "Kérdezd meg Sztupy-t részesül -e az adományból, vagy netán a Samunak gyűjt?"
Arra gondolsz, hogy abból az adományból, amit más fejlesztők kapnak a munkájukért?
Abból nyilván nem, de a saját munkájáért kapott/kap, és nem hiszem, hogy továbbutalná a samsungnak...ezt az 5letet nem is értem...:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2156 Dátum: 2010, 11 14, 22:52:23 »
jól írtad! Sztupy is magának főz, amit megoszt ha már elkészült
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ezek a srácok a saját készülékükön próbálgatják a romokat, módszereket. Ha eközben a készülék elhalálozik akkor az az ő baja, de a mienk is, mert nem részesülünk további jobbításokban. Nem mindenki olyan szerencsés, mint Paul a modacon, aki kapott az egyik támogatójától egy Nexus One-t dokkolóval együtt. Én pár évvel ezelőtt még egy másik fórumon szerveztem gyűjtést egy rommernek, össze is jött a készülékre a pénz. 500 és 1000 Ft-onként gyűlt össze. Ennyi akár még zsebpénzből is kiizzadható szerintem.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2157 Dátum: 2010, 11 14, 22:57:21 »
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ezek a srácok a saját készülékükön próbálgatják a romokat, módszereket. Ha eközben a készülék elhalálozik akkor az az ő baja, de a mienk is, mert nem részesülünk további jobbításokban. Nem mindenki olyan szerencsés, mint Paul a modacon, aki kapott az egyik támogatójától egy Nexus One-t dokkolóval együtt. Én pár évvel ezelőtt még egy másik fórumon szerveztem gyűjtést egy rommernek, össze is jött a készülékre a pénz. 500 és 1000 Ft-onként gyűlt össze. Ennyi akár még zsebpénzből is kiizzadható szerintem.
Konkrétan egy amerikai srác felajánlotta Sztupynak, hogy küld neki egy Captivate-et, csak fejlesze már arra is a ROM-ját:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #2158 Dátum: 2010, 11 14, 23:23:57 »
De amikor a Visa logós ADOMÁNY-ért kuncsorgó verziót látok ami másoknak a munkáiból lett
összerakva vagy felhasználva én onnan ellapozok.
Fogd fel úgy, hogy ez a "hívj meg egy sörre" kategória! Sőt, ez az! Valaki szívességet tesz Neked, Te meg élsz vele. Ha meghívod egy sörre, mert örömet okoz a kapott eredmény, nem gondolom, hogy el kéne lapoznod felette...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #2159 Dátum: 2010, 11 14, 23:42:34 »
Fogd fel úgy, hogy ez a "hívj meg egy sörre" kategória! Sőt, ez az! Valaki szívességet tesz Neked, Te meg élsz vele. Ha meghívod egy sörre, mert örömet okoz a kapott eredmény, nem gondolom, hogy el kéne lapoznod felette...

Na ezt nem értette meg senki,nem az adományozással van bajom!
"De amikor a Visa logós ADOMÁNY-ért kuncsorgó verziót látok ami -MÁSOKNAK- a munkáiból lett
összerakva vagy felhasználva én onnan ellapozok."

Most már hiába lengetem meg a fehér zászlót.

marcedli:
igen arra gondoltam csak,hogy Sztupy is kap-e az adományból,hiszen az Ő keze munkája is benne van pl ebben a Vanilla rom-ban.
Sztupy-nak van saját  oldala és ha akarok ott tudok neki adományozni, de Ő nem rakta ki egy nyilvános fórumra a "kalapját".

Pati:
Ne haragudj nem én kavartam ezt az önérzetes vitát,Te támadsz azért a nyavajás Kies-vel és most itt tartunk.
Akkor az legyen a népé,ahogyan Te fogalmazod.
Nem azt vitatom ki mit adományoz és mi van ingyen.
(Jelenleg 15 fizetős alkalmazásom van a Fruit Ninja-tól a az uj SygicAura-ig)
De a kiforgatása a szavaimnak megint meg volt nem ide illő példák halmazával.
SAJNÁLOM.-befejeztem. :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #2160 Dátum: 2010, 11 14, 23:46:20 »
OFF

Hát itt meg mi folyik ??  :shock: :shock:

Látom itt is önérzetes emberkék vannak.  ;)  :D

ON
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2161 Dátum: 2010, 11 14, 23:51:12 »

Pati:
Ne haragudj nem én kavartam ezt az önérzetes vitát,Te támadsz azért a nyavajás Kies-vel és most itt tartunk.

Nem támadtam szerintem, csak valamilyen szinten megvédtem magunkat, és vállaltam a felelősséget azért amit beletettünk a romfrissítési leírásba az Odinnal kapcsolatban.
Te úgy gondolod felelőtlenek vagyunk, mert közzétesszük és javasoljuk. Nem. Csak lefordítjuk amit külföldi oldalakon tálcán kínálnak nekünk, és mindent ki is próbálunk mielőtt kitesszük.

Általában minden készüléknél egy vagy több ember megalkot valamit, amit aztán mások felhasználnak. Ez már évek óta így van, csak most Sztupy miatt érzékenyebben érint minket magyarokat. Anno Romovics romjait használták alapnak az i900-nál, mégsem volt ekkora felzúdulás.

Ez az egész beszélgetés át fog kerülni az OFF topikba, mert kissé elkanyarodott tényleg az SGS-től.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2162 Dátum: 2010, 11 14, 23:56:33 »
de Ő nem rakta ki egy nyilvános fórumra a "kalapját".
Dehogynem..pontosan úgy, mint a többi rommer: itt is, az xda-n is megtalálod minden általa fejlesztett dologról szóló topikban a paypalos linket.

Szerintem nem gáz a véleményed, csak máshogy gondolkodsz.

Sancho

• Vendég
« Reply #2163 Dátum: 2010, 11 15, 00:08:08 »
Értem én, hogy mire célzol. Ha Neked adnék igazat, akkor annak kéne az adományt adni, aki az Androidot kitalálta. :)

Ajánlom figyelmedbe ezt az Xda cikket: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:

A támogatások nagysága közel sem akkora, hogy ebből valaki nagyon jól járjon. ;) Nincsenek itt akkora számok.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #2164 Dátum: 2010, 11 15, 08:34:36 »
Off

Tényleg nem ennek a topiknak a témája de úgy érzem meg kell nekem is szólalnom.
Az i900-ra csinált magyar 6.5-ös romot rengetegen használják a mai napig amit csináltam de senkinek nem jutott eszébe Patiencén és a PFC vezetőségén kívűl, hogy amikor meghalt az omniám, hogy segítsenek de mivel Patinál volt egy olyan készülék amit egyik fórum társunk felajánlott mert neki már nem volt rá szüksége akkor megkaptam amit most is nagyon szépen köszönök.
Az Acer S100-am is romolás közben állt meg és a másik fórumon kértem is némi támogatást a javításhoz egyetlen egy emberke jelezte, hogy segítene de azt sem vettem igénybe.
Az rendben van, hogy ez a hobbink és nem azért csináljuk, hogy bármi nemű ellenszolgáltatást is kapjunk de nagyon jól esik az amikor valaki a saját területéről próbál segíteni bármilyen módon is.
Az pedig, hogy vannak olyan emberek akik összetévesztik ezt a fórumot a hivatalos támogatási oldallal és követelődző üzeneteket írnak azok miatt rohadt módon elmegy az ember kedve az egésztől. Nagyon szívesen segítek én is és sztem mindenki aki ezen az oldalon van de amikor annyi fáradságot nem vesz valaki, hogy a neki küldött linket megnyissa és követelődzik és szidkozódik akkor nem tudom van e értelme tovább csinálni bármit is elég nagy baj, hogy egyáltalán szóba kerülnek ilyen dolgok ezen a fórumon. Miért nem próbálunk meg lojálisak lenni egymással és ismerjük el egymás erőfeszítéseit mert csakis így fog tovább fejlődni az oldal és fogjuk megtalálni a minket érintő problémákra a megoldást. Itt nem csak azokra gondolok akik Rommerek vagy Adminok hanem azokra is akik a cikkeket írják vagy "csak" moderátori tevékenységet látnak el.
Off vége.  ;) :ok:

Imhotep

• Vendég
« Reply #2165 Dátum: 2010, 11 15, 14:42:32 »
Off

Tényleg nem ennek a topiknak a témája de úgy érzem meg kell nekem is szólalnom.
Az i900-ra csinált magyar 6.5-ös romot rengetegen használják a mai napig amit csináltam de senkinek nem jutott eszébe Patiencén és a PFC vezetőségén kívűl, hogy amikor meghalt az omniám, hogy segítsenek de mivel Patinál volt egy olyan készülék amit egyik fórum társunk felajánlott mert neki már nem volt rá szüksége akkor megkaptam amit most is nagyon szépen köszönök.
Az Acer S100-am is romolás közben állt meg és a másik fórumon kértem is némi támogatást a javításhoz egyetlen egy emberke jelezte, hogy segítene de azt sem vettem igénybe.
Az rendben van, hogy ez a hobbink és nem azért csináljuk, hogy bármi nemű ellenszolgáltatást is kapjunk de nagyon jól esik az amikor valaki a saját területéről próbál segíteni bármilyen módon is.
Az pedig, hogy vannak olyan emberek akik összetévesztik ezt a fórumot a hivatalos támogatási oldallal és követelődző üzeneteket írnak azok miatt rohadt módon elmegy az ember kedve az egésztől. Nagyon szívesen segítek én is és sztem mindenki aki ezen az oldalon van de amikor annyi fáradságot nem vesz valaki, hogy a neki küldött linket megnyissa és követelődzik és szidkozódik akkor nem tudom van e értelme tovább csinálni bármit is elég nagy baj, hogy egyáltalán szóba kerülnek ilyen dolgok ezen a fórumon. Miért nem próbálunk meg lojálisak lenni egymással és ismerjük el egymás erőfeszítéseit mert csakis így fog tovább fejlődni az oldal és fogjuk megtalálni a minket érintő problémákra a megoldást. Itt nem csak azokra gondolok akik Rommerek vagy Adminok hanem azokra is akik a cikkeket írják vagy "csak" moderátori tevékenységet látnak el.
Off vége.  ;) :ok:
Én se akarok beleszólni, de miért nem csináljátok azt mint Rapid ???
Mivel én is a munkáját használtam sokáig ezért is támogattam.
Szerintem Ti is ugyan úgy megkapnátok érte mert Ti is remek munkát végeztek  ;) :taps:
Én speciál ha arról van szó hogy valakinek a munkáját értékelem és intenzív felhasználója vagyok, biztos hogy szó nélkül megint adnék  ;)

Nem elérhető pisti2216

• Navigáció / Navigation: CoPilot
  • PDA: HTC ONE S
  • PDA ROM: 4.0.4 Sense 4.1
« Reply #2166 Dátum: 2010, 11 15, 15:19:07 »
Hello
 Csak nekem nem megy a KIES vagy  másoknak se, nem tud kapcsolódni a szolgáltatóhoz.

Nem elérhető zolka1977

• Navigáció / Navigation: Igo Pimo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: I9300XXBLH1
« Reply #2167 Dátum: 2010, 11 15, 15:29:02 »
Hello
 Csak nekem nem megy a KIES vagy  másoknak se, nem tud kapcsolódni a szolgáltatóhoz.
Most néztem nekem is halott a frissítés, remélem valamire készülnek.......... :ima:

Nem elérhető laca71

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG G2 32 GB/ S4 mini
« Reply #2168 Dátum: 2010, 11 15, 17:17:17 »
Sziasztok !

Nekem most frissit  a KIES : 1.5.3.10103.100-ra

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2169 Dátum: 2010, 11 15, 17:23:27 »
Sziasztok !

Nekem most frissit  a KIES : 1.5.3.10103.100-ra

Nekem is....

Imhotep

• Vendég
« Reply #2170 Dátum: 2010, 11 15, 17:46:29 »
Nem tudom mit örültök, nekem már vagy 1.5 hete ez a verzió van fent.  :p :p
Tehát nem most jött ki  :hmm:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2171 Dátum: 2010, 11 15, 17:56:53 »

Szerinted nekem frissítene valamit a kies?azt se tudná, mi a fenét dugok rá.... :D :D :D

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #2172 Dátum: 2010, 11 15, 18:05:11 »

Szintén zenész. És még se ajánl semmit azóta se amióta fent van.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2173 Dátum: 2010, 11 15, 18:07:33 »
Szintén zenész. És még se ajánl semmit azóta se amióta fent van.

Hááát....JM9-re nem is fog....

Nem elérhető zolka1977

• Navigáció / Navigation: Igo Pimo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: I9300XXBLH1
« Reply #2174 Dátum: 2010, 11 15, 18:15:46 »
Most már válaszol a kiszolgáló, de sajna nem ajánl fel frissítést....