Az új tulajdonosok miért nem hiszik el, hogy még nincs és nem is tudjuk mikor lesz buhera nélkül elérhető Froyo a Galaxy S-re Magyarországon? Volt akinél már megjelent (Sancho) de valami miatt nem tudta letölteni.
Az Odin egy lehetőség arra, hogy aki akarja, és vállalja a felelősséget, már a hivatalos megjelenés előtt hónapokkal használhassa a Froyot. Imei eddig a teszt módra buherált Kiessel szállt el, ha jól emlékszem.
Vajon a regbuherával kierőszakolt, más verziós Kieses Froyo nem változtatja meg a product kódot?
A product code megváltozása egyrészt visszaállítható (szerintem minden segítséget összeszedtünk itt hozzá), másrészt nem nagyon kavar be semmibe. Nálam a Marketben még a Nexusra megvásárolt programok is látszanak. Amikor nem látszottak, akkor a markettel volt gond, nem az Odinnal felrakott rommal. Nekem teljesen mindegy ki, mivel, hogyan romol, egy dolog a fontos, hogy tudja mit, és főleg miért csinál.
Vagyunk itt páran akik kevés dologtól rettenünk vissza, nem vagyunk egyformák hála istennek. Igyekeztünk mindent leírni, -tudom bonyolultnak tűnik, de mindent beletettünk hogy a lehető legbiztonságosabb legyen- pont azok miatt, akik bátortalanok a próbálgatásokhoz, és kevésbé tudják követni a külföldi fórumokat.
Mivel nekem fent sincs a Kies, így cáfolom azt, hogy jobb lesz az odinos frissítés ha fent figyel a Kies a pc-n. (Nem merem feltenni, nehogy az uninstall megint törölje a winchesterem tartalmát )
Pár embernek már segítettem odinnal romot frissíteni, sőt halottnak hitt telefont is élesztettünk már fel, persze a 3 gombos kell hozzá.
A lényeg: semmi nem kötelező
Pati!
Szerintem Te félreértettél engem és nem is értem minek kerítünk ilyen nagy feneket az egésznek.
Nem a nem megoldhatatlan dolgokról beszéltem, hiszen nekem is ha gondom volt Te segítettél a legtöbbet.
Csak ha valaki laikus nem kell mindjárt a mély vízbe kergetni!-" mert az új Froyo az sokkal jobb és akkor ha nem megy a Kies "használd az Odin-t"" !
A FAQ-ba a rom frissítéshez az előző szavaid tökéletesen megfelelnének:
"Az Odin egy lehetőség arra, hogy aki akarja, és vállalja a felelősséget, már a hivatalos megjelenés előtt hónapokkal használhassa a Froyot."
és,hogy mik ezek a felelősségek azt is megtalálja, vagy figyelmeztetjük rá.Arra próbáltam utalni,hogy nem mindenki azért vesz egy ilyen készüléket,
hogy azt romolja két naponként.Sokan akkor kerülnek bele ebbe az egész rom frissítési lehetőségbe,hogy ilyen lehetőség is van amikor keresgélnek a neten vmiért.
Nem egy taps viharos vitának szántam ezt az egészet!
Persze mostanában visszafogottabb vagyok romolás terén,megelégszem egy root-val és egy színes akku kijelzéssel,de minek piszkáljam ha JÓ!
Anno az Omniát sz..-rá romoltam,különböző szakácsok műveivel.De amikor a Visa logós ADOMÁNY-ért kuncsorgó verziót látok ami másoknak a munkáiból lett
összerakva vagy felhasználva én onnan ellapozok.
Mert ha valaki a hobbijának szánt dolgait megosztja a nagy közönséggel egy fórumon azt ne pénzért tegye és főleg ne egy op.rendszert aminek az alapjaihoz
nincs köze.Hála az égnek nem vagyok azért a megszállottja a rom verzióknak hogy még fizessek is érte még ha nem is" kötelező ".
Akkor inkább kivárom a hivatalost ha nincs más vagy keresek egy szoftveresen támogatottabb készüléket ha nem vagyok elégedett.
DE én elégedett vagyok hála NEKTEK, Kies-vel, Odin-val és tapsokkal együtt.