2024, 11 28, 04:36:11

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261808 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re:FROYO 2.2
« Reply #2125 Dátum: 2010, 11 14, 15:32:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem vagyok se Kies-es és sem Odin-os párti.
Nem Magyarországon élsz ha jól tudom. Hány Kies frissítést kaptál eddig úgy, hogy nem kellett a Kiest teszt módban indítani, vagy átírni a registryt? Mert mi itthon még egyet sem. Omnia 2-höz tavaly volt 1 azaz egy darab frissítés Kiessel.
Nagyon kíváncsi leszek mikor jelenik meg a szolgáltatósoknak a szolgáltatói rom a Kiesükben.
Szerencsére nem kötelező romot cserélni, mert a Galaxy S alapból is kiválóan használható, és bőven van idő várni valamilyen hivatalos frissítésre  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

failed

• Vendég
« Reply #2126 Dátum: 2010, 11 14, 16:20:49 »
Csinálhattad volna ezzel, kell a tapasztalat róla: z4root 2.1 + 2.2  You are not allowed to view links. Register or Login

sorry....ezen már túl vagyok....igaz lszedhetném és mehetne az Általad javasolt is...de már a lagfix- is megtörtént, így nem akarok ennyivel visszalépni....
De ha már szóba álltál ismét velem Dear, a "RyanZAEXT2LagFix BETA 2-3" lagfix-et csináltam meg...érzethetően gyorsult a gép....de a teszt még mindig csak 971 pont....másoknál ez mitől nagyobb?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2127 Dátum: 2010, 11 14, 16:26:35 »
sorry....ezen már túl vagyok....igaz lszedhetném és mehetne az Általad javasolt is...de már a lagfix- is megtörtént, így nem akarok ennyivel visszalépni....
De ha már szóba álltál ismét velem Dear, a "RyanZAEXT2LagFix BETA 2-3" lagfix-et csináltam meg...érzethetően gyorsult a gép....de a teszt még mindig csak 971 pont....másoknál ez mitől nagyobb?
ne a pontoknak higgy hanem a szemednek, kezednek. Én Sztupysodtam lagfixileg, ha használok lagfixet egyáltalán, akkor az ULK-ból válogatok.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jasahu

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #2128 Dátum: 2010, 11 14, 16:55:39 »
Nem Magyarországon élsz ha jól tudom. Hány Kies frissítést kaptál eddig úgy, hogy nem kellett a Kiest teszt módban indítani, vagy átírni a registryt? Mert mi itthon még egyet sem. Omnia 2-höz tavaly volt 1 azaz egy darab frissítés Kiessel.
Nagyon kíváncsi leszek mikor jelenik meg a szolgáltatósoknak a szolgáltatói rom a Kiesükben.
Szerencsére nem kötelező romot cserélni, mert a Galaxy S alapból is kiválóan használható, és bőven van idő várni valamilyen hivatalos frissítésre  ;)

Én itthon vagyok és kaptam Kies frissítést, JM2-t ( csak  nem raktam fel)

Nem elérhető sghu77

• PDA: Galaxy S4 Mini i9195
  • PDA ROM: Cyanogenmod 11
« Reply #2129 Dátum: 2010, 11 14, 16:57:07 »
Én itthon vagyok és kaptam Kies frissítést, JM2-t ( csak  nem raktam fel)

Még augusztusban én is, és fel is raktam. Akkor nagy előrelépés volt a JF5-höz képest.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2130 Dátum: 2010, 11 14, 16:58:05 »
Én Sztupysodtam lagfixileg

Ahogy konkrétan 1-2 kivétellel minden ROMMOD készítő manapság.....hiába no...tud a fiú és jó 5letei vannak....
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2131 Dátum: 2010, 11 14, 16:59:23 »
Még augusztusban én is, és fel is raktam. Akkor nagy előrelépés volt a JF5-höz képest.
Froyo még nem volt, csak külföldön.

Nem elérhető kadlac

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: XWJPA/XXJPP /XEEJP4
« Reply #2132 Dátum: 2010, 11 14, 17:08:47 »
Sziasztok! Mi lehet a probléma hogyha azt csinálja a te ló hogy akármilyen programot probálok telepiteni a marketről nem enged. Piros háromszög installation unsuccesfull. Tudtok nekem erre vmi segitséget?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2133 Dátum: 2010, 11 14, 17:17:42 »
Sziasztok! Mi lehet a probléma hogyha azt csinálja a te ló hogy akármilyen programot probálok telepiteni a marketről nem enged. Piros háromszög installation unsuccesfull. Tudtok nekem erre vmi segitséget?
- Market megoldás, ha wifin nem megy a letöltés  Új! 2010.08.14.
- Market - download unsuccessful  Új! 2010.08.15.
Talán segít valamelyik.
Van még helyed a progik telepítéséhez? Még ez is lehet gond.

failed

• Vendég
« Reply #2134 Dátum: 2010, 11 14, 17:27:16 »
ne a pontoknak higgy hanem a szemednek, kezednek. Én Sztupysodtam lagfixileg, ha használok lagfixet egyáltalán, akkor az ULK-ból válogatok.
köszi...igazad van, az érzés a lényeg...de a számok makacs dolgok....szval sztupys lagfix-et feltettem...és már is 1570 pont-al elhuztam a mezőnyben :-X

Nem elérhető kadlac

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: XWJPA/XXJPP /XEEJP4
« Reply #2135 Dátum: 2010, 11 14, 17:59:28 »
- Market megoldás, ha wifin nem megy a letöltés  Új! 2010.08.14.
- Market - download unsuccessful  Új! 2010.08.15.
Talán segít valamelyik.
Van még helyed a progik telepítéséhez? Még ez is lehet gond.

A letöltés megy csak a telepités nem... Van még szabad memoriám, kb 10-12 progi van telepitve... És nem tudok rájönni hogy mi lehet a baj....

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #2136 Dátum: 2010, 11 14, 18:24:52 »

Gondoltam, hogy kapok a véleményemért. ;)
de amiről én írtam nincs köze az én helyrajzi előnyömhöz.
Arról beszéltem, hogy nem kell befolyásolni senkit az Odinos frissítésre csak azért mert vmi oknál fogva nem használható a Kies-e.Mert a laikus új készülék tulajdonosok és új fórum tagok főleg ezzel az első problémával jelentkeznek.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2137 Dátum: 2010, 11 14, 19:03:10 »
Gondoltam, hogy kapok a véleményemért. ;)
de amiről én írtam nincs köze az én helyrajzi előnyömhöz.
Arról beszéltem, hogy nem kell befolyásolni senkit az Odinos frissítésre csak azért mert vmi oknál fogva nem használható a Kies-e.Mert a laikus új készülék tulajdonosok és új fórum tagok főleg ezzel az első problémával jelentkeznek.
Az új tulajdonosok miért nem hiszik el, hogy még nincs és nem is tudjuk mikor lesz buhera nélkül elérhető Froyo a Galaxy S-re Magyarországon? Volt akinél már megjelent (Sancho) de valami miatt nem tudta letölteni.

Az Odin egy lehetőség arra, hogy aki akarja, és vállalja a felelősséget, már a hivatalos megjelenés előtt hónapokkal használhassa a Froyot. Imei eddig a teszt módra buherált Kiessel szállt el, ha jól emlékszem.
Vajon a regbuherával kierőszakolt, más verziós Kieses Froyo nem változtatja meg a product kódot?
A product code megváltozása egyrészt visszaállítható (szerintem minden segítséget összeszedtünk itt hozzá), másrészt nem nagyon kavar be semmibe. Nálam a Marketben még a Nexusra megvásárolt programok is látszanak. Amikor nem látszottak, akkor a markettel volt gond, nem az Odinnal felrakott rommal. Nekem teljesen mindegy ki, mivel, hogyan romol, egy dolog a fontos, hogy tudja mit, és főleg miért csinál.
Vagyunk itt páran akik kevés dologtól rettenünk vissza, nem vagyunk egyformák hála istennek. Igyekeztünk mindent leírni, -tudom bonyolultnak tűnik, de mindent beletettünk hogy a lehető legbiztonságosabb legyen- pont azok miatt, akik bátortalanok a próbálgatásokhoz, és kevésbé tudják követni a külföldi fórumokat.
Mivel nekem fent sincs a Kies, így cáfolom azt, hogy jobb lesz az odinos frissítés ha fent figyel a Kies a pc-n. (Nem merem feltenni, nehogy az uninstall megint törölje a winchesterem tartalmát  :p )

Pár embernek már segítettem odinnal romot frissíteni, sőt halottnak hitt telefont is élesztettünk már fel, persze a 3 gombos kell hozzá.

A lényeg: semmi nem kötelező ;)

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2138 Dátum: 2010, 11 14, 19:51:10 »

:taps: :ok: :taps:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #2139 Dátum: 2010, 11 14, 21:00:03 »
Az új tulajdonosok miért nem hiszik el, hogy még nincs és nem is tudjuk mikor lesz buhera nélkül elérhető Froyo a Galaxy S-re Magyarországon? Volt akinél már megjelent (Sancho) de valami miatt nem tudta letölteni.

Az Odin egy lehetőség arra, hogy aki akarja, és vállalja a felelősséget, már a hivatalos megjelenés előtt hónapokkal használhassa a Froyot. Imei eddig a teszt módra buherált Kiessel szállt el, ha jól emlékszem.
Vajon a regbuherával kierőszakolt, más verziós Kieses Froyo nem változtatja meg a product kódot?
A product code megváltozása egyrészt visszaállítható (szerintem minden segítséget összeszedtünk itt hozzá), másrészt nem nagyon kavar be semmibe. Nálam a Marketben még a Nexusra megvásárolt programok is látszanak. Amikor nem látszottak, akkor a markettel volt gond, nem az Odinnal felrakott rommal. Nekem teljesen mindegy ki, mivel, hogyan romol, egy dolog a fontos, hogy tudja mit, és főleg miért csinál.
Vagyunk itt páran akik kevés dologtól rettenünk vissza, nem vagyunk egyformák hála istennek. Igyekeztünk mindent leírni, -tudom bonyolultnak tűnik, de mindent beletettünk hogy a lehető legbiztonságosabb legyen- pont azok miatt, akik bátortalanok a próbálgatásokhoz, és kevésbé tudják követni a külföldi fórumokat.
Mivel nekem fent sincs a Kies, így cáfolom azt, hogy jobb lesz az odinos frissítés ha fent figyel a Kies a pc-n. (Nem merem feltenni, nehogy az uninstall megint törölje a winchesterem tartalmát  :p )

Pár embernek már segítettem odinnal romot frissíteni, sőt halottnak hitt telefont is élesztettünk már fel, persze a 3 gombos kell hozzá.

Pati!
Szerintem Te félreértettél engem és nem is értem minek kerítünk ilyen nagy feneket az egésznek.
Nem a nem megoldhatatlan dolgokról beszéltem, hiszen nekem is ha gondom volt Te segítettél a legtöbbet.
Csak ha valaki laikus nem kell mindjárt a mély vízbe kergetni!-" mert az új Froyo az sokkal jobb és akkor ha nem megy a Kies "használd az Odin-t"" !
A FAQ-ba a rom frissítéshez az előző szavaid tökéletesen megfelelnének:
"Az Odin egy lehetőség arra, hogy aki akarja, és vállalja a felelősséget, már a hivatalos megjelenés előtt hónapokkal használhassa a Froyot."
és,hogy mik ezek a felelősségek azt is megtalálja, vagy figyelmeztetjük rá.Arra próbáltam utalni,hogy nem mindenki azért vesz egy ilyen készüléket,
hogy azt romolja két naponként.Sokan akkor kerülnek bele ebbe az egész rom frissítési lehetőségbe,hogy ilyen lehetőség is van amikor keresgélnek a neten vmiért.
Nem egy taps viharos vitának szántam ezt az egészet!
Persze mostanában visszafogottabb vagyok romolás terén,megelégszem egy root-val és egy színes akku kijelzéssel,de minek piszkáljam ha JÓ!
Anno az Omniát sz..-rá romoltam,különböző szakácsok műveivel.De amikor a Visa logós ADOMÁNY-ért kuncsorgó verziót látok ami másoknak a munkáiból lett
összerakva vagy felhasználva én onnan ellapozok.
Mert ha valaki a hobbijának szánt dolgait megosztja  a nagy közönséggel  egy fórumon azt ne pénzért tegye  és főleg ne egy op.rendszert aminek az alapjaihoz
nincs köze.Hála az égnek nem vagyok azért a megszállottja a rom verzióknak hogy még fizessek is érte még ha nem is" kötelező ".
Akkor inkább kivárom a hivatalost ha nincs más vagy keresek egy szoftveresen támogatottabb készüléket ha nem vagyok elégedett.
DE én elégedett vagyok hála NEKTEK, Kies-vel, Odin-val és tapsokkal együtt.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #2140 Dátum: 2010, 11 14, 21:24:23 »
Én pedig mint örök elégedetlenkedő szeretnék egy eredeti 2,2-t kipróbálni amit csak kiesen át kapok meg jelenleg " majd " valamikor. Ezért várom a Kies-féle frissítést. Utána jöhetnek az Odinos dolgok, mint most a 2,1-hez.
De látom jó kérdést tettem fel . :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2141 Dátum: 2010, 11 14, 21:27:44 »
de minek piszkáljam ha JÓ!
Legyen ez a végszó :) Az SGS alapból is jó  ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2142 Dátum: 2010, 11 14, 21:29:30 »
De amikor a Visa logós ADOMÁNY-ért kuncsorgó verziót látok ami másoknak a munkáiból lett összerakva vagy felhasználva én onnan ellapozok. Mert ha valaki a hobbijának szánt dolgait megosztja  a nagy közönséggel  egy fórumon azt ne pénzért tegye  és főleg ne egy op.rendszert aminek az alapjaihoz
nincs köze.

Kissé földhözragadtnak, és -ne haragudj meg érte- demagógnak tűnik ez a hozzáállás.
Lehet, hogy itt Mo.-n furcsa, hogy valaki jószántából pénzt adjon valakinek valamiért, amivel meg van elégedve, ennek ellenére szerintem ez egy követendő példa.
Ahogy én látom a rommerek nem pénzért fejlesztenek, hanem hobbiból. Ha pénzért tennék, akkor nem lenne ingyen letölthető a ROM. Rád bizza, hogy támogatod-e, ha elégedett vagy a munkájával.

Én még "kuncsorgó verziót" nem láttam, és nem is ez a megélhetési forrása a fejlesztőknek . A mások munkájának felhasználására jó példa Sztupy krnelje, amit most majdnem az összes romban megtalálsz valamilyen formában. Kérdezd meg őt esetleg, hogy zavarja, vagy tákolmánynak tartja-e a többiek munkáit. Minden ROM más koncepción alapul, és más modulokból épül fel pont azért, hogy a felhasználó kiválaszthassa, hogy mit szeretne...

Remélem, ebből nem kezdünk nagy vitát -nem akarlak meggyőzni semmiről-, csak nekem más a véleményem erről, mint neked.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #2143 Dátum: 2010, 11 14, 22:00:39 »
Az Én véleményem: abszolut analfabéta voltam az androidhoz. De második napon fent figyelt a 2.2. Mindez az itt leírtak alapján csináltam. A Kieses frissítésnél kicsit izzadtam, de ezt csak a 3 gombért tettem mert nekem nem volt. Odinnal ha van 3 gombos R/D és ha nem piszkáljuk a bootot frissítésnél akkor 100%-ban nem tudunk téglát csinálni. Kiessel viszont lehet. Csak egy apró rendszerhiba és kész a tégla. Már csak habarcs kell és befalazhatjuk a drágán megvett játékszerünket.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2144 Dátum: 2010, 11 14, 22:14:38 »
odin-nál NEM jöhet közbe külső hibalehetőség tehát nagyságrendekkel megbízhatóbb frissítési metódus

Nem elérhető Moszkva

• PDA: Samsung Galaxy S III & Samsung Galaxy Tab 10.1 3G
« Reply #2145 Dátum: 2010, 11 14, 22:15:40 »
Kies kontra Odin!
A minap bent jartam a Westendben talalhato Samsung boltban, erdeklodtem a hivatalos Froyo megjeleneserol, es azt a valaszt kaptam, hogy napokon belul meg lesz. Rakerdeztem a frissites menetere. A szervizes srac a Kiesre annyit mondott, szerinte ki tudja akasztani a gepet, ahogy az egyik haverjanak meg is tette. Arra a kerdesre, hogy ok hogyan, mi modon frissitin majd a hivatalos 2.2-t, kapasbol ravagta, a folyamat mintegy 10 perc, es Odinnal csinaljak (512-es pittel). Ergo az Odin egy hivatalos frissito szoftver, ha a szerviz is ezzel csinalja.
Na erre varjatok gombot!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2146 Dátum: 2010, 11 14, 22:21:14 »
Kies kontra Odin!
A minap bent jartam a Westendben talalhato Samsung boltban, erdeklodtem a hivatalos Froyo megjeleneserol, es azt a valaszt kaptam, hogy napokon belul meg lesz. Rakerdeztem a frissites menetere. A szervizes srac a Kiesre annyit mondott, szerinte ki tudja akasztani a gepet, ahogy az egyik haverjanak meg is tette. Arra a kerdesre, hogy ok hogyan, mi modon frissitin majd a hivatalos 2.2-t, kapasbol ravagta, a folyamat mintegy 10 perc, es Odinnal csinaljak (512-es pittel). Ergo az Odin egy hivatalos frissito szoftver, ha a szerviz is ezzel csinalja.
Na erre varjatok gombot!

Már sokszor leírtam itt-ott, hogy szerintem nem ugrik a gari soha, mert vagy megoldod odinnal, vagy hardveres gond van, akkor meg áll a gari. A szervizben nem nézik, mi van a gépen, megpróbálja rátolni a firmware-t, ha nem megy, akkor panelt cserél...nem xarakodnak arra bogarászva, hogy mivel utasítsák vissza a garit, nekik mind1, hogy gari vagy nem...és ezek szerint a samsungnak is...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #2147 Dátum: 2010, 11 14, 22:23:54 »
Kissé földhözragadtnak, és -ne haragudj meg érte- demagógnak tűnik ez a hozzáállás.
Lehet, hogy itt Mo.-n furcsa, hogy valaki jószántából pénzt adjon valakinek valamiért, amivel meg van elégedve, ennek ellenére szerintem ez egy követendő példa.
Ahogy én látom a rommerek nem pénzért fejlesztenek, hanem hobbiból. Ha pénzért tennék, akkor nem lenne ingyen letölthető a ROM. Rád bizza, hogy támogatod-e, ha elégedett vagy a munkájával.

Én még "kuncsorgó verziót" nem láttam, és nem is ez a megélhetési forrása a fejlesztőknek . A mások munkájának felhasználására jó példa Sztupy krnelje, amit most majdnem az összes romban megtalálsz valamilyen formában. Kérdezd meg őt esetleg, hogy zavarja, vagy tákolmánynak tartja-e a többiek munkáit. Minden ROM más koncepción alapul, és más modulokból épül fel pont azért, hogy a felhasználó kiválaszthassa, hogy mit szeretne...

Remélem, ebből nem kezdünk nagy vitát -nem akarlak meggyőzni semmiről-, csak nekem más a véleményem erről, mint neked.
Ez egy ilyen nap.
Lehet,hogy föld közeli vagyok :D, de nem ámítok és nem vezetek félre senkit,tehát nem vagyok ebben az ügyben "demagóg".
Kérdezd meg Sztupy-t részesül -e az adományból, vagy netán a Samunak gyűjt?
Ne ez legyen az elismerés egy rom szakácsnak, mert Ő nem hivatalos "fejlesztő".
De ha már pénzt is akar keresni rajta,rakja fel egy paypal pont gyűjtős letöltő oldalra az nem feltűnő kalaposdi.
A szakácsok elsősorban maguknak főznek és utána terítenek belőle ha úgy gondolják.
i900-nál nagyon sok olyan szakáccsal találkoztam akik a legjobb munkáikból csak bizonyos baráti köröknek terítettek.Na azokat nevezem én igazi felhasználói rommereknek akiknek a titkos műveiket még pénzért sem adnák ki.
Mert miért tegye, Ő csak a hibákat javította ki magának esetleg más munkáit is felhasználva.
De ez meg az én véleményem az ilyesmiről. ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2148 Dátum: 2010, 11 14, 22:24:08 »
Kies kontra Odin!
Na erre varjatok gombot!
Komolyan azt gondolta valaki, hogy a szervizekben Kiessel frissítenek?  :shock:
Omnia 2-nél az Octans volt a frissítő szoft, azzal is egyszerre lehetett több készüléket frissíteni.
A Kies, a PC Studio a népnek van, mint a Pc Suite, meg a többi ilyen program.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2149 Dátum: 2010, 11 14, 22:25:43 »
Ez egy ilyen nap.
Lehet,hogy föld közeli vagyok :D, de nem ámítok és nem vezetek félre senkit,tehát nem vagyok ebben az ügyben "demagóg".
Kérdezd meg Sztupy-t részesül -e az adományból, vagy netán a Samunak gyűjt?
Ne ez legyen az elismerés egy rom szakácsnak, mert Ő nem hivatalos "fejlesztő".
De ha már pénzt is akar keresni rajta,rakja fel egy paypal pont gyűjtős letöltő oldalra az nem feltűnő kalaposdi.
A szakácsok elsősorban maguknak főznek és utána terítenek belőle ha úgy gondolják.
i900-nál nagyon sok olyan szakáccsal találkoztam akik a legjobb munkáikból csak bizonyos baráti köröknek terítettek.Na azokat nevezem én igazi felhasználói rommereknek akiknek a titkos műveiket még pénzért sem adnák ki.
Mert miért tegye, Ő csak a hibákat javította ki magának esetleg más munkáit is felhasználva.
De ez meg az én véleményem az ilyesmiről. ;)
Mutass már egy ilyen Visas fizetőst kérlek, mert nem tudom miről van szó  :'(
Sztupy pedig remélem megkapta amit küldtem neki, mert megérdemli  :taps: :ok: