Miért várjátok ennyire a Kiessel, olvasom hogy csak probléma van vele
Nem vagyok se Kies-es és sem Odin-os párti. De azt nem tudom, hogy honnan veszitek ezt.Csinálom mindkettővel és a Kies-es frissítésem mindig rendbe hozta azt amit az Odinos el
.Legelsőként említem a Marketes alkalmazásaimat(fizetős) amikből Odinos frissítés után legalább a fele elvész.Következő a prod.code elvesztése, de vannak akik még a háromgombost is elvesztették miatta.Nem mondanám ezért 100%-os frissítési lehetőségnek.
Nekem nem volt még gondom a Kies-vel, sőt olyat sem olvastam,hogy valakinek téglát csináljon belőle.Max csak annyit,hogy nem tud vele csatlakozni.Ilyenkor mindjárt lehet olvasni:azzal ne csináld felejsd el,stb.
Utána megcsinálja Odin-val és mindjárt jelentkeznek is, hogy ez nem jó ,az nem működik.....
Ezért én addíg nem is javasolnám az Odin-t senkinek míg a Kies-vel nem tud normálisan komunikálni az SGS.Szerintem ezekben az esetekben az Odin és az SGS kapcsolata sem jó,hogy miért azt majd egy hozzáértőbb esetleg kifejthetné.
Ezért nem értem miért kell leszólni azt aki Kies-vel akrja frissíteni a készülékét.
Biztonságosabb már csak a gari tekintetében is és ezeket a döntéseket nem kellene befolyásolni:Mert az Odin-os az jobb és egyszerűbb!-NEM MINDEN ESETBEN!
Ezért van a FAQ-ban is írva,hogy "Saját felelőségre"
Nem tudnám magamra venni azt, ha valakinek az én befolyásomra eltéglásodna az SGS-e.