Srácok!
Egy új fícsört fedeztem fel a JPA-val!
Tegnap mentem haza kocsival, hívtak, de mire kivettem a zsebemből a telefont már lerakták, fekete képernyő fogadott, nézem, nem is mutatja h volt nem fogadott hívásom. Fél percre rá asszonypajti hív, és mérgesen mondja h felvenni nem tudom a telefont, de írni egy sms-t azt birok vezetés közben? Mondom neki mivan? Dehogy írtam, most vettem elő a telefont. Erre mondja küldtem egy üzenetet, hogy Vezetek.
Elkönyveltem érdekességnek, már azt hittem készülék érzékeli mozgásban vagyok és küld egy ilyet.
aztán eszembe jutott, van ilyen lehetőség h elutasítás üzenetben, meg is néztem híváskor de látom a lista legalján van ez, el nem tudom képzelni hogy tudtam teljesen a csúszkát felhúzni és kiválasztani miközben kivettem a zsebemből.
Ma mesélem ezt kolegámnak, aki mondja, hogy mikor jöttek hozzán pénteken hívott, de nem vettem fel és visszaírtam hogy Moziban vagyok!
Nézem, ilyen fix üzenet is van elutasításnál. Viszont az biztos, hogy akkor az asztalon volt mikor hívott, mert emlékszem mikor megtaláltam később a telefonom.
Szóval a csütörtökön felrakott JPA óta a telefonom random üzenetek küldözget.
Már csak azt nem tudom, hol lehet egyébként ezeket az üzeneteket szerkeszteni, törölni, sehol nem találom beállításoknál.
Esetleg valaki?