ezért érdemes magát a könyvtárat másolni nem a tatalmát (olyankor elvileg mindennek másolódnia kell). a .-al kezdődő fájlok linuxban a rejtett fájlokat jelentik.
Köszi szépen! Minden fálj megvan a sz.gépemen.
De még fárasztanálak egy kicsit..., ha szabad!
Szóval,
amikor vettem a PDA-t jm2 volt rajta és nem ment a 3 gombos metód. Ezért feltettem rá a kanadi romot. Mivel itt nem volt magyar nyelv ezért visszatettem a jm2-őt 512-es pit-tel. Erre elmúlt az előcsalogatott 3 gomb...
Ekkor az odinos módszerrel megint előcsaltam, majd a KIES-es frissítési láz idején registry-buhera segítségével feltettem a JP6/JPM romot. A 3 gombos mód működik, de a product code megváltozott. HKDXEH -> HKDXEE
Ezt az .nv_data.bak fájlból visszaállítottam. Szerencsére elég egyszerűen ment. (a jelenlegi efs mappa, a jó pc-dal, a gépemen csücsül)
Most fel szeretném tenni A Te 3.0-ás romodat.
Azt kérdezném meg, hogy az 512-es pittel való flash-eléskor be kell-e pipálnom a re-particionálást, lévén, hogy a kezdet kezdetén 512-es rommal tettem fel a JM2-őt.
Szerk.
Tudom, olvastam, hogy az 512-es pittel feltett romok esetén nem kell a pipa, de én nem vagyok biztos benne, hogy az enyém akkor 512-es, vagy sem.
ÉS Te írtad, hogy aki bizonytalan, inkább kérdezzen... :-)
Szíves válaszod előre is köszönöm!