2024, 11 28, 23:48:45

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261856 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

nedudgi1

• Vendég
Re:FROYO 2.2
« Reply #1725 Dátum: 2010, 10 27, 15:43:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
1. Érdekes, nekem akkor jelennek meg a hidden file-ok ha beteszem a pipát  :shock:

2. Én nem nevezgettem át, csak a bin file-okat töröltem, újraindítottam és a bak file-okból visszaállította.

Igazad van, pipa be. :-)

Köszi ég egyszer!

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #1726 Dátum: 2010, 10 27, 17:42:23 »
Szia SztupY!

Kimásoltam root explorerrel az efs könyvtárat az sd kártyára. Amikor átmentem a számítógépemre, egy csomó fálj (az összes "." -al kezdődő fáljnevűek) eltűnik.
Tudnál tanácsot adni, hogy mit tegyek?

Előre is köszi!
ezért érdemes magát a könyvtárat másolni nem a tatalmát (olyankor elvileg mindennek másolódnia kell). a .-al kezdődő fájlok linuxban a rejtett fájlokat jelentik.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #1727 Dátum: 2010, 10 27, 18:02:44 »
Miután függetlenítettem már nekem is ezt írja. De függetleníteni nagyon egyszerű.

Letöltjük ugye ezt:

Feltelepült, elindítjuk, kiolvassa a kódot a telefonból leírjuk egy papírra az unlock és unfreez kódokat (nem dobjuk el ez még jól jöhet).  :D Kilépünk. Kikapcsoljuk a telefont. Másik szolgáltatós sim kártyát betesszük. Kérni fogja a feloldó kódot. Oda bepötyögjük az általunk leírt unlock kódot és örülünk.

Szerintem rém egyszerű.

Nekem ez a program unknown errort ir, a froyos változata is. SGStoolsal megzéztem a Samut, és ezeket irta: Hálózatzár-on, Készülék hálózatzár-Off, szolgáltatózár és tartalomszolgáltatózár Off-ok. Kérdés: Most eszerint független a telefon vagy nem?

nedudgi1

• Vendég
« Reply #1728 Dátum: 2010, 10 27, 19:38:02 »
ezért érdemes magát a könyvtárat másolni nem a tatalmát (olyankor elvileg mindennek másolódnia kell). a .-al kezdődő fájlok linuxban a rejtett fájlokat jelentik.
Köszi szépen! Minden fálj megvan a sz.gépemen.
De még fárasztanálak egy kicsit..., ha szabad!  :ima:
Szóval,
amikor vettem a PDA-t jm2 volt rajta és nem ment a 3 gombos metód. Ezért feltettem rá a kanadi romot. Mivel itt nem volt magyar nyelv ezért visszatettem a jm2-őt 512-es pit-tel. Erre elmúlt az előcsalogatott 3 gomb...
Ekkor az odinos módszerrel megint előcsaltam, majd a KIES-es frissítési láz idején registry-buhera segítségével feltettem a JP6/JPM romot. A 3 gombos mód működik, de a product code megváltozott. HKDXEH -> HKDXEE
Ezt az .nv_data.bak fájlból visszaállítottam. Szerencsére elég egyszerűen ment. (a jelenlegi efs mappa, a jó pc-dal, a gépemen csücsül)
Most fel szeretném tenni A Te 3.0-ás romodat.
Azt kérdezném meg, hogy az 512-es pittel való flash-eléskor be kell-e pipálnom a re-particionálást, lévén, hogy a kezdet kezdetén 512-es rommal tettem fel a JM2-őt.
Szerk.
Tudom, olvastam, hogy az 512-es pittel feltett romok esetén nem kell a pipa, de én nem vagyok biztos benne, hogy az enyém akkor 512-es, vagy sem.
ÉS Te írtad, hogy aki bizonytalan, inkább kérdezzen... :-)
Szíves válaszod előre is köszönöm!  :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1729 Dátum: 2010, 10 27, 21:09:51 »
Nekem ez a program unknown errort ir, a froyos változata is. SGStoolsal megzéztem a Samut, és ezeket irta: Hálózatzár-on, Készülék hálózatzár-Off, szolgáltatózár és tartalomszolgáltatózár Off-ok. Kérdés: Most eszerint független a telefon vagy nem?
A hálózatzárnak is off-nak kell lennie. Jelenleg nem független.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
« Reply #1730 Dátum: 2010, 10 27, 22:05:25 »
A hálózatzárnak is off-nak kell lennie. Jelenleg nem független.

Ok, köszi.

Nem elérhető iScream^

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: GT-i9000 Galaxy S 8GB
  • PDA ROM: XXJPK PDA+XXJPK Phone+OXXJPK CSC+root+OCLF
« Reply #1731 Dátum: 2010, 10 27, 22:23:48 »
Azt kérdezném meg, hogy az 512-es pittel való flash-eléskor be kell-e pipálnom a re-particionálást
Igen, hisz a leírás is úgy szól. Lehet, hogy nem muszáj, de bajod nem lesz belőle, legalább megkímél egy manuális wipe-tól.

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #1732 Dátum: 2010, 10 28, 09:01:38 »
A FAQ-ba a rövidítésekhez szeretném felvetetni a wipe fogalmát... ha lehet.  :oops:
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #1733 Dátum: 2010, 10 28, 11:25:28 »
Hmmm.. Woodoo jó anyag! Èrezhetö a különbség! jól használható a faq gratula!

Ha ma hülyeséget irogatnék bocsi, de segg másnapos vagyok.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #1734 Dátum: 2010, 10 28, 13:32:58 »
Jó lenne ha valaki ide leírná az You are not allowed to view links. Register or Login kezdve, képekkel illusztrálva, és mehetne a faq-ba a 2 xda-s helyett.
Nem tűnik túl bonyolultnak, a programmal generált (vagy kiolvasott) kódot (amit lement txt-ben a program az sd-re és ha akarjuk emailben is elküldi) kell biztos beírni amikor majd betesszük a másik szolgáltató kártyáját.   
Az enyém független, úgyhogy azért nem tudom mit kell csinálni.

Szerk:
Beletiport a lelkembe a feltett kérdéssel  >:(

Szia Pati!

Nekem sem működött ez a program, semelyik verzióval, semmilyen rommal, próbáltam JF5-tel és JF7-tel is, ahogy az xda-n volt, de:

Találtam egy módszert, amivel ki lehet nyerni az unlock, unfreeze kódokat, és mivel a pc futtatjuk tökmindegy, hogy froyo vagy eclair, a lényeg, hogy meglegyen az nv_data.bin fájl. Ezt ugye kimásoljuk az efs könyvtárból, vagy ha volt régebben mentésünk a gépen, onnan. A mellékelt sgux.exe-t letöltjük és kicsomagoljuk egy tetszőleges könyvtárba. Ide másoljuk a mentett nv_data.bin fájlunkat is, és dos ablakot nyitva futtassuk a következő parancsot:
sgux.exe nv_data.bin.
Ezután örülünk, ihatjuk a sok sört, pálinkát...  :taps:

A képen látszik, hogy T-s vagyok...

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1735 Dátum: 2010, 10 28, 13:43:51 »
Szia Pati!

Nekem sem működött ez a program, semelyik verzióval, semmilyen rommal, próbáltam JF5-tel és JF7-tel is, ahogy az xda-n volt, de:

Találtam egy módszert, amivel ki lehet nyerni az unlock, unfreeze kódokat, és mivel a pc futtatjuk tökmindegy, hogy froyo vagy eclair, a lényeg, hogy meglegyen az nv_data.bin fájl. Ezt ugye kimásoljuk az efs könyvtárból, vagy ha volt régebben mentésünk a gépen, onnan. A mellékelt sgux.exe-t letöltjük és kicsomagoljuk egy tetszőleges könyvtárba. Ide másoljuk a mentett nv_data.bin fájlunkat is, és dos ablakot nyitva futtassuk a következő parancsot:
sgux.exe nv_data.bin.

Köszi! Még 1-2 sikertörténet itthonról visszaigazolásképpen és teszem be a faq-ba  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1736 Dátum: 2010, 10 28, 13:50:39 »
Köszi! Még 1-2 sikertörténet itthonról visszaigazolásképpen és teszem be a faq-ba  :ok:

Rendicsek, remélem másoknak is működik majd!  ;)

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
« Reply #1737 Dátum: 2010, 10 28, 15:32:17 »

Kipróbáltam, és nem talált kódot.  :shock: A code blockot megtalálja, el is inditja a keresést aztán a következő sor már megint az a könyvtár amibe a fájlokat beraktam.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1738 Dátum: 2010, 10 28, 15:47:43 »
Nekem az SGS Unlock programmal sikerült függetlenítenem, T-s volt.  :taps:
Letöltöttem az apk fájlt, elindítottam, megkaptam az unlock és az unfreeze codokat, ahogy írtad a belső sd-re tesz egy txt fájlt, de nekem e-mailbe nem küldte el)  :hmm: Másik kártyát (Telenor) beraktam és kérte az unlock kodót, azt beírtam és már független is.
Lekérdezni a *#7465625# kóddal lehet, mindenhol off-nak kell lennie akkor független.
2 napja sikerült véletlenül visszazárnom, mert valaki kérdezte, hogy hogy csináltam és a lépéseket akartam megnézni, már elfelejtettem.  :(  Így csináltam a *7465625*638*# kódra egy ablakot kapunk ahol a hálózati zárhoz a 21630-at írtam (T-Mobile kód 21630, Telenor 21601, Vodafone 21670) a vezérlőkódhoz az unlock kódot majd OKÉ és már vissza is zárt.
Tegnap visszaraktam a Telenoros kártyát és kérte az unlock kódot, beírtam és ismét független a Galaxy S-m.  :D :D Azt nem tudom, hogy az unfreeze kód mire van?
Remélem érthetően írtam.  ;)
Mindenki csak saját felelősségére csinálja!!!!

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #1739 Dátum: 2010, 10 28, 16:05:56 »
Szia Pati!

sgux.exe nv_data.bin.

Nem DOS ablak, hanem command, vagy terminál ablak. Semmi köze hozzá, max annyiban, hogy karakteres :)
Nem megsértődni!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1740 Dátum: 2010, 10 28, 16:45:17 »
Kipróbáltam, és nem talált kódot.  :shock: A code blockot megtalálja, el is inditja a keresést aztán a következő sor már megint az a könyvtár amibe a fájlokat beraktam.

XP vagy 7-es alatt próbáltad?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1741 Dátum: 2010, 10 28, 16:46:08 »
Nem DOS ablak, hanem command, vagy terminál ablak. Semmi köze hozzá, max annyiban, hogy karakteres :)
Nem megsértődni!

Nem vagyok sértődős, csak a total commanderben még mindig így hívják...
Amúgy megy parancssor...  :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1742 Dátum: 2010, 10 28, 18:03:29 »
Nem megsértődni!
Átírjam, mert én is úgy hívom, mert én még láttam dos-t :D
Persze a fiatalok azt sem tudják már mi az  :(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
« Reply #1743 Dátum: 2010, 10 28, 18:25:37 »
XP vagy 7-es alatt próbáltad?

7-es alatt.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1744 Dátum: 2010, 10 28, 18:52:05 »
7-es alatt.

Én XP alatt csináltam, próbáld meg ha van másik géped, ha nincs küldd el nekem a fájlt, és megírom a kódokat.  :ok:

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #1745 Dátum: 2010, 10 28, 23:06:11 »
Átírjam, mert én is úgy hívom, mert én még láttam dos-t :D
Persze a fiatalok azt sem tudják már mi az  :(
En meg c64el kezdtem.Majd at, xt 386, 486 pentium p2 stb... Es en meg kimaradtam sok dologbol.sztem ne dos ablaknak hivjuk nexlzzuk meg hogy a cmd mi magyarul.

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #1746 Dátum: 2010, 10 29, 07:29:54 »
En meg c64el kezdtem.Majd at, xt 386, 486 pentium p2 stb... Es en meg kimaradtam sok dologbol.sztem ne dos ablaknak hivjuk nexlzzuk meg hogy a cmd mi magyarul.

Ugyan ez volt a fejlödés nálam is. De ez tényleg nem dos ablak, mert a dos az (disk operating system) mikroszoft termék az android viszont linux alapú. Kicsit hasonlítanak egymásra kinézetileg, de aki használt dost még annó az érzi a különbséget. Èn hozzáteszem imádtam a dost. Ott nem voltak meglepetések. Volt 10 parancs amit használtam és kész. Tudtam vele prince of perzsiázni! :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1747 Dátum: 2010, 10 29, 08:55:55 »
Ugyan ez volt a fejlödés nálam is. De ez tényleg nem dos ablak, mert a dos az (disk operating system) mikroszoft termék az android viszont linux alapú. Kicsit hasonlítanak egymásra kinézetileg, de aki használt dost még annó az érzi a különbséget. Èn hozzáteszem imádtam a dost. Ott nem voltak meglepetések. Volt 10 parancs amit használtam és kész. Tudtam vele prince of perzsiázni! :)
Te is a terhességed alatt  játszottad végig a Prince of Persia 1-2-t? :D

Egyébként az XP-n is és a Win7-en is "Parancssornak" hívják. (Írjam át Parancssornak, úgy tudni fogják? )
Mondjuk nem értem hogy hozod összefüggésbe az android/linux-szal a cmd-re megnyíló ablakot.
Mert ez tök olyan mint anno a DOS volt, ahol szépen be kellett pötyögni a parancsokat hogy elinduljon végre a PoP :D:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1748 Dátum: 2010, 10 29, 09:08:57 »
Te is a terhességed alatt  játszottad végig a Prince of Persia 1-2-t? :D

Egyébként az XP-n is és a Win7-en is "Parancssornak" hívják. (Írjam át Parancssornak, úgy tudni fogják? )
Mondjuk nem értem hogy hozod összefüggésbe az android/linux-szal a cmd-re megnyíló ablakot.
Mert ez tök olyan mint anno a DOS volt, ahol szépen be kellett pötyögni a parancsokat hogy elinduljon végre a PoP :D:

Én még arra is emlészem, hogy nyomtuk a bal shiftet bootoláskor, hogy rendesen menjen a prince! :taps:
Én is parancssort írtam a válaszomban, de ez felett elsiklott a nagyérdemű.  :-X

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1749 Dátum: 2010, 10 29, 09:10:56 »
Én még arra is emlészem, hogy nyomtuk a bal shiftet bootoláskor, hogy rendesen menjen a prince! :taps:
Én is parancssort írtam a válaszomban, de ez felett elsiklott a nagyérdemű.  :-X
Jó, rákeresek a DOS szóra és mindet kijavítom a leírásokban "Parancssorra". De ha ezek után még egy kérdés jön ezzel kapcsolatban, hogy ezt hol és hogyan, akkor arra már nem fogok válaszolni, ez pda-s fórum, és nem pc-s :D