0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Nekem a következőképpen sikerült KIES-ről frissíteni a hivatalos JP6-ra:- Odinnal feltettem a JM2 romot- KIES-hez a következő reg.bejegyzés futtatása You are not allowed to view links. Register or Login- KIES frimware frissítés - ÖRÜL!!!!!!
Product kódod vége megmaradt, vagy átírta? (melyik kóddal is tudom megnézni? )Illetve mennyire tapasztaltál Lag-ot a gépen? (mert ha ugye Kies frissít, az biztos tudja, hogy hogyan kell particionálni. Mert gyanúm szerint az Odin-os valamit elronthat, ezért annyira gáz)
Szerettem volna backupot csinálni a sztupy féle efs_backup.bat-alAzt írja CP not found, és a létrehozott nvbackup könyvtár üres.Mit rontottam el?
Ne ezt kipróbálom. Köszi a leírást.
Nekem a jm2-re frissítés után a kieshez való kapcsolódáskor folyamatosan ugrál a kép a telefonon, és nem kapcsolódik a kieshez.
Na ma megpróbáltam elindítani frissítést, de sajnos azt írja, hogy a készüléken a legfrissebb verzió van... Pedig már megszeretném nézni az internetes flasht Amúgy az én verzióim, JM2/JM1/JM1
Ami még lemaradt : A samfirmware oldalról I9000XWJM2 ## 512.PIT Version 2.1 2010 July féle romra tettem fel ill. az 1.5.3.10093-82 számú KIES-el!!!
Független, vagy szolgáltatós?Van olyan T-s, akinek már megjelent a frissítés?Amit a Kies letölt, az nem ugyan az, mint ami a samin fut?
Nekem a KIES erre frissítette
Azt még megírnád, hogy hanyas kies?
Hmm...Most szemeteljem tele a kies vírussal a gépem?Vagy ha felteszem odinnal a JP6-ot, az ugyan az vajon?
A készüléken üzemelő verzió nem frissíthető. Pedig odinnal direkt visszaraktam a jm2-t
Ezek a pereméterek is egyeznek?:A samfirmware oldalról I9000XWJM2 ## 512.PIT Version 2.1 2010 July féle romra tettem fel ill. az 1.5.3.10093.82 számú KIES, és a reg.bejegyzés.
Igen, teljesen ugyanez.