sziasztok, csak egy villám eredmény, este már nem volt erőm írni...
simán újrapartíció nélkül sztupy JPK-járól frissítettem 803-as PIT-el JP6-ra (szerintem sincs értelme, de nem volt nehéz megtenni:))... nem volt se GUI reset, se recovery reset, simán ment minden megmaradt, minden egyből frissült, beállítások, alkalmazások sértetlenek...
voda lock-os volt, az is maradt, nem b***ott szét semmit...
a JPK nekem horror volt, minden be volt lassulva, alig volt szabad memóriám (a megszokotthoz képest...), a böngésző gyakorlatilag mindent kilőtt maga alatt, és jópárszor meg is fagyott, pedig ezen frissítés előt minden takarítva volt fullra... most a JP6 egyelőre tökéletes, az összes fájdalom megszűnt... eddig sem volt és még most sincs lagfix...
illetve egy elmélet... én elképzelhetőnek tartom, hogy a JPM a final, és a JP6 az első béta azóta, ezért is az egy napos különbözet... ha egy csapat rajta ül mögötte, akkor bőven van tapasztalati gyakorlata, hogy konkrét kiadás után rájönnek, hogy jó lett volna még ez+az... és így talán a köviben már benne is... de persze ez csa az éjjeli elméletem... ezért is nem JPM lett végül...
sziasztok...