Hasonló nálam is a helyzet, 30-40%-os merülés nekem is megvan egy éjszaka alatt. Tegnap óta próbálkozom és nézem, hogy a task managerben a kivételek listáján melyik program lehet amelyik zabálhatja nagyon az aksit. Nem sok program van megadva nekem a kivételek között, így tegnap elalvás előtt kivettem kettőt és azt is kilövettem a task manager-el. Reggelre kevesebb mint 10%-ot csökkent az aksi. A két progi pedig a Pure Calendar és a Data Counter volt. Ma este az egyiket visszateszem és majd holnap reggelre kiderül melyik is volt a kettő közül.
Szerintem próbálkozz te is ilyen kizárásos módszerrel.
Nekem is most ezt a tervem, a használt alkalmazásokat egyesével tervezem naponta feltenni az új rommal. Én ezeket használom kivétellel: BatteriTime Lite, No Lock, SwitchPro, SystemPanel, Android Agenda W., Beutiful W., Stats, Óra.
Ezek közül az új JM7 rommal csak a Beautiful W. került fel pluszként az előzőhöz képest.
Tegnap amúgy 24 órában vizsgáltam a telefont a SystemPanel monitorozó résszel. Az éjszaka folyamán - 8 órát nézve - a cpu használat 10-30% között mozgott, az eszköz használat végig 0-1% körül. És így esett 35%-ot.