A Galaxy S alapból a belső tárhely (ezt úgy nevezi a kicsike: SD Card) elkülönített 2 gigájára telepít, ahogy majd gondolom a Froyo után is fog.
A nexusosok sem a gyári froyot használják, hanem azokat a főzött Froyo romokat, ahol az ext-et használják a programok telepítésére, mert sokkal gyorsabb.
A Paul féle módszer úgy hallottam 130 mega telepített programig működik jól.
Nekem azért annyival nem volt hú de gyors a desire miután feltettem az app2sd-t. Csak hát ott ugye eleve 140 mb hely volt a progiknak. Itt viszont a JM2-vel megint 1,84 Gb van.
Ha megnézitek az új task managert, akkor a summary résznél látható egy olyan, hogy personal data. Ami 127 Mb, nekem most 6,6 mb a foglalt belőle. Szerintem a Paul féle gyorsítás ide pakolja át a programokat. Ez valószínűleg a 2 Gb-ból van lecsípve, csak más a partició formázása. Kis is lehet számolni : 1,87 Gb *1024 = 1915 Mb + 127 Mb = 2042 Mb. Ugye 2 Gb *1024 = 2048 Mb. Valószínűleg a maradék helyet a particiós tábla adatai foglalják le. No már most, ha sikerülne megnövelni a 127 Mb-ot vagy ugyan ilyenre formázni a 2 Gb-ot, akkor akár gyorsabb is lehetne a telefon.