0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login
Honnan lett már megint uj Most hoztam hejre a galaxyt,most meg tölthetem le a kövrtkezöt.Hova vezet ez? :shock:Amugy itt még nem látom : You are not allowed to view links. Register or LoginMIÉRT
adb shellsucp -rp /data/data /dbdatamv /data/data /data/data.bakln -s /dbdata/data /data/datarebootnem megy :# cp -rp /data/data /dbdatacp -rp /data/data /dbdatacp: not found#egyelőre ennyi.
I9000XWJM2 use 512.PITén így találtam meg. biztos fontos, hogy milyen PIT-tel van feltéve.tuti, hogy a JM2-t egy jó darabig nem cserélem le. nekem nagyon bevált.
van kedved kifejteni miben jobb mint a JM1 ?de legjobb lenne ha egyből az enyémhez képest tdnám a különbséget...köszi előre is... és az az 512-es pit meg van neked?
fent van 1 oldallal előrébb You are not allowed to view links. Register or Login
Előtte rootoltad? Ez a sor is szokott kelleni az su után: busybox --install -s /system/xbin
Ok. Így jó lett:adb shellsubusybox --install -s /system/xbincp -rp /data/data /dbdatamv /data/data /data/data.bakln -s /dbdata/data /data/datareboot
na én véletlenül 513-as pit-el frissítettem (csak mert kint van az oldalon hogy a wjm2-höz 512-es pit-et kell használni!), de felment szerencsére hibátlanul. újrapartícionálást természetesen nem pipáltam be.
Ez fura. Vajon mitől függ, hogy elindul vagy sem
Ez az 512 csak a JM2-re vonatkozik? Mert az m1-et én is az 513-mal tettem fel, először gond nélkül az eddigi frissítések közül.
Sziasztok! Nekem a su parancs után, permission denied parancs fogad... Biztos láma vagyok, de mit rontok el? Root-oltam előtte... jg1-es software van fenn! köszi! És bocs a tudatlanságért...
Engedélyezd a hozzáférést az su parancs után a pda-n. (Az Allow-ra nyomj a felugró ablakban)
Az uj widet nalatok hogy szuperal?? Nalam kovetkezetesen 0 alkalmazast ir ki mindig....
azt mondják, hogy ebben a romban már benne van a távirányító, amit eddig kerestem. hmmm micsinájjak, micsinájjak?
Samsung Apps - TV QWERTY Remote Control