0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Nekem valamiért nem fut le utána a teszt program... Az adatbázis írásnál megáll.Minden más megy eddig.
Hogy particionáltad az sd-t?
Fogtam az sd kártyát, betettem egy kártya olvasóba, win 7 alatt a paragon 10-el az első részét fat32 (6 Gb) a második részét ext4 (1,5 Gb). Majd bele a telefonba. Működni működik, mert van /disk és vannak benne cuccok is, a marketből is lehet letölteni programokat.A másik dolog, hiába van rootolva a [NEM TELÓ!], az androidcommander azt írja ki, hogy nincs root, bal oldalt alul a ROOT:NO felirat van. Neked is?
Nekem maga a rom nem tetszik.Viszont a You are not allowed to view links. Register or Login fölrakható a gyári romra is, és nagyon nagyon gyors.Az SD-t kell particionálni ext3 vagy ext4-re, aztán az ennek megfelelő kernelt fölrakni. Beírni sdk-ban a beírni valót aztán pont olyan mint a Nexus volt. Annyit telepíthetsz amennyire az SD-t partícionáltad.
Szia!Hol találtál leírást hogy hogy kell felrakni a kernelt?Valami rémlik hogy fastboot-al kellett régen a nexus-ra de már nem emlékszem:(Le tudnád írni, vagy tudnál dobni egy linket?Thx
Odinba a pda-hoz betallózod, pit file se kell. (Figyeltem Gyufus, nem volt hiábavaló a küzdelmed ) Megjavult a samikád?? itt izgulunk te meg nem jössz
Köszi!Megjavult szerencsére:DÉpp most próbálkozom a gyorsítással...mert bizony néha laggol...Kiváncsi leszek mi az eredmény, bár az xda-n olvastam olyat akinek elkeztett küzdeni a wifi..de kiderül.
Valakinek van olyan tapasztalata, hogy hogyan lehet gyorsítani a kicsikét? Mert néha kicsit bezombul. Ez a kernel-frissítés dolog megoldja? Kicsit félek tőle.Btw. főzött RAM frissítésnél az adatok - Névjegyzék, jegyzetek, miegymás - is megmaradnak? Vagy csak a progik és a beállítások?Köszi..
Ettől begyorsul: You are not allowed to view links. Register or LoginEttől minden megmarad, csak rootolni kell előtte. Hagyd még a kernelt. Javítsd a profilodat!
Köszönöm, uram!Sikerült, s lényegesen gyorsabb lett.
Inkább Hölgyem
Én megcsináltam a kernel cserét is ext4-el.Igazából szerintem nem lett gyorsabb, vagy észrevehetően nem.Akkor baromi lassú ha valami műveletet kell végrehajtania a belső vagy SD memórián...Másolás, telepítés..ilyenkor halál van, mintha baromi lassú lenne a tárhely, pedig ez nem igaz.A Nexusnál ezt nem lehet észrevenni, vagy ha igen minimálisan.
Az ext4 nem jött be nekem, a paul féle gyorsítás jobbnak tűnik. Bár, a Benchmarkok mást mutatnak, Kernel+ext4 cpu 2x akkora volt mint ezek nélkül, ám ez érzésben nem jött le. Most tettem fel a JM1-et, meghagytam az ext4-et hátha még kell valamire, de egyelőre nem használom.
Jól értem akkor hogy a külső SD kártyát használja mint partíció az eredeti 2gb helyett? Nincs rá lehetőség hogy mi ezt a 2gbt megformázzuk ext4re és mégiscsak az eredetileg gyorsabb belső memóriát hajtsa ne egy külső tárat? Az talán meghozná a hőn áhított reülős gyorsulás érzését.
Próbáltam a paragonnal az SD particionálni a Galaxyban, de nem tudtam, csak kártyolvasóval lehetett volna, végül a nexusban csináltam recoveryben, mert nem volt itthon sd hc kártyaolvasó. Majd talán a mi custom recoverynkkel ez is megoldható lesz.
Jó jó, de a lényeg az lett volna hogy a belső memóriát próbálta-e valaki formázni vagy te most a custom recoveryvel arra gondoltál hogy talán azzal majd sikerül ezt is véghezvinni mert valahogyan nekem ez most nem jött át! Nem vagyok nagy Androidos sőt még készülékem sincs én inkább most csak előre okosítom magam hogy ha valamikor megérkezne a telefon akkor tudjam hogy mit kezdjek vele, így most tanulom hogy mi az h recovery-, download mód ...stb. Az SD kártya legyen a legkisebb dolog, azt bevágom a laposba aztán olyanra formázom mint az ovis a gyurmát, amilyenre akarom.
Nem vagyok nagy Androidos sőt még készülékem sincs én inkább most csak előre okosítom magam hogy ha valamikor megérkezne a telefon akkor tudjam hogy mit kezdjek vele, .....
Így leírva bonyolultnak tűnik de ha a kezedben van a készülék és csinálod is amiket itt leírtunk akkor már letisztul azonnal, hogy mi, mit is jelent!
Elnézést a láma kérdésért de hogy tudom ellenőrizni, hogy a root és a Paul féle gyorsítás sikeresen felment-e a készülékre?Hozzáteszem, szinte biztos, hogy felment, mert sokkal gyorsabbnak tűnik, de azért érdekelne.Köszi