Most én olvasok figyelmetlenül, vagy itt még senkinek nem fagyott le az Omnia a 25018-cal, miután befejezte a hívást? Mert nekem is, meg a modacón is sok embernek csinálja... Baromi jó kis ROM lenne ez, de azért ekkora bugot benne hagyni...
Bár a Premium eléggé eszi a RAM-ot, úgyhogy szerintem felkerül valamelyik szerényebb verzió is a közeljövőben... OCK 58 megát ír, amíg a TouchFlo nem indul el, ez meg is van, de onnantól nálam rögtön leesik 50 megára
Sajnos még mindig várnom kell a tökéletes Omnia-ROM-ra. Amúgy nem teljesen értem ezeket a szakácsokat: itt van mondjuk ez a 25018. Annyi dolga lenne OCK-nak, hogy kijavít pár ismert és idegesítő hibát, és hopp, itt a 25018v2, ami már valóban tökéletesen működik. Ehelyett egy hónap múlva megint kijön valami, ami bár az előző verzió hibáival már nem őrjíti meg az embert, de mutat nekünk újabb kisebb-nagyobb mértékben hajmeresztő dolgokat... Persze, akkor már nem lenne izgi, így is sokan etalonnak tartják (tartjuk) OCK ROM-jait, de szerintem sokan nem bánnák, ha így közel két év távlatából végre megjelenne egy főzött ROM, amit nem utólagos javításokkal kéne tovább foltozni.