Sikerült felraknom az OCK Eclipse-t, eddig nagyon tetszik, sokkal kezelhetőbb, mint Anzoé.
Jó pár kérdés azonnal felmerült, nem igazán értek hozzá, ezért segítsetek:
1) Mivel tudom letiltani az összes adatforgalmat a GSM hálózaton, vagyis, hogy semmi adatforgalom ne legyen, csakis WiFi-n vagy ha USB csatlakozok?
2) Hogyan lehet lecserélni a tárcsázó és az sms részt egy másikra, pl. a Resco Contact Managerre, de úgy, hogy az ikonok megmaradjanak a mostaninak, vagyis ha a Calendar alatti sorra kattintok az SMS ikonra, akkor a Resco jelenjen meg. Itt érdekelne minden jól működő program a Resco mellett, amit érdemes SMS, E-mail és tárcsázónak használni?
A beépített Phonebook is tetszik, azt hogyan tudom előcsalni a hívás gombbal és a már említett ikonnal?
Ugyanezt szeretném az alsó görgethető résznél (ami nagyon profin néz ki), hogy maradjon az ikon, de más induljon. Ezt meg lehet tenni?
3) Az óra nálatok is ugrál néha, először pl 19:30-at mutat, majd átvált 20:30-ra?
4) Hogyan lehet átállítani a jobb oldali kamera gombot, úgy, mint az Anzonál volt: ha csak megnyomom, akkor a Flight mode, WiFi, Lámpa, stb. menü jöjjön elő, ha tovább/jobban nyomom, akkor a kamera induljon?
Tudom, hogy sok kérdés és elég láma, de nagy segítség lenne, amit előre is köszönök!
1) Start -> Connectivity -> Dial-up EnablerDisabler
2) Valahogy biztos meg lehet, én soha nem éreztem szükségesnek, túl törékeny a WinMo ahhoz, hogy ilyenekkel próbálkozzak. A Resco Contact Manager pedig profi program, én ezt ajánlom a leginkább.
3) Az óra mindig ugrál, néha meg jól úgy marad, de még nem is a valódi időnél ragad meg, hanem valami fiktív hülyeségnél
4) Settings -> Personal -> Buttons
Semmi gond, azért van a fórum, hogy segítsünk egymásnak, ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan, előbb-utóbb valaki csak tud majd rá válaszolni